| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| יפתחמ |
נשלח - 24/02/2010 : 21:19:34 בפרוס עלינו חג הפורים כמדי שנה אני תמיד נזכר בשיר ישן משנות השבעים והייתי רוצה לדעת אם עוד מישהו כאן זוכר אותו ויכול לאמת לי שאני לא ממציא ובעיקר מהן כל מילות השיר. זה הולך ככה:
חג פורים, חג פורים חג גדול לפועלים בן רימוז' בעט בשמאל ישר לחיבורים הקהל צעק בקול השופט פסק זה גול [לא בטוח מהו המשפט האחרון אבל אחי טען וטוען בתוקף שהמשפט האחרון הוא "וזה הסיום".. קצת ביזארי ועוד כשזה בא ממשורר..]
אם כבר, יש לי עוד שאלה: אני זוכר רק משפט אחד משיר אחר:
"בנדה נוגח, מזרחי משתטח והתוצאה 2:0" עזרה, מישהו? אני אשמח לתשובות... :)
|
| 7 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| עוגן ק. |
נשלח - 26/02/2010 : 08:09:07 מהשיר על פורים אני זוכר לצערי רק את שתי השורות הראשונות שציטטת כבר |
| יפתחמ |
נשלח - 26/02/2010 : 01:04:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
העונג שלי יש לי זכרון מאוד מעורפל (הייתי אז פחות או יותר בגיל הגן) של הבית השני של היצירה..
איך אוכל לקום וללכת בנדה קורע את הרשת בראשי מרים ישר לחיבורים והתוצאה - אפס שתיים
בית שני?! עכשיו הפלת אותי לגמרי.. בטוח אחי שלי לא יודע.. זו תהיה שיחת השבת.. יש סיכוי שאתה מכיר גם את השיר על פורים? אני מלא בהערכה לידע שלך! עמוס - יאללה, דיסק עם שירי קטמון משנות השבעים!
|
| amos |
נשלח - 25/02/2010 : 18:42:41 אני לא כל כך מבין מה כל כך מסובך להוציא דיסק שירים ולתת אותו במתנה למנויים החדשים יחד עם הגמר גביע שלנו בשחור לבן
לטיפולי
|
| קלי |
נשלח - 25/02/2010 : 18:37:11 האם ייתכן שלכל שכונה/בית ספר הייתה גרסה שונה?
לי זכור בצורה מאד ברורה הגרסה הזו
"איך אוכל לקום וללכת כשציון קורע את הרשת מזרחי משתטח ובוזגלו אז נוגח והתוצאה 2:0 "
הגרסה שלכם נשמעת יותר הגיונית כי בנדה אף זכה בתואר "ראש פז" (לאן נעלם התואר הזה?) אבל זה מה שאני זוכר
מצד שני ייתכן ששילוב של זקנה ועשבים לא חוקיים זה לא מתכון לזיכרון טוב
|
| עוגן ק. |
נשלח - 25/02/2010 : 18:27:42 העונג שלי יש לי זכרון מאוד מעורפל (הייתי אז פחות או יותר בגיל הגן) של הבית השני של היצירה..
איך אוכל לקום וללכת בנדה קורע את הרשת בראשי מרים ישר לחיבורים והתוצאה - אפס שתיים
|
| יפתחמ |
נשלח - 25/02/2010 : 17:46:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
איך אוכל לקום וללכת בנדה קורע את הרשת תא שמע נוגח מזרחי משתטח, והתוצאה - אחד אפס
וואי, וואי, וואי.. שיחקת אותה בגדול. שנים אני חושב על השיר הזה.. תודה רבה וכל הכבוד! |
| עוגן ק. |
נשלח - 25/02/2010 : 17:09:55 איך אוכל לקום וללכת בנדה קורע את הרשת תא שמע נוגח מזרחי משתטח, והתוצאה - אחד אפס |