פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ענישה משמעתית קשה לשגב שלום

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 24/02/2010 : 20:06:19
קבוצת שגב שלום נענשה הערב בועדת המשמעת באיסור קיום שלושה משחקי בית במגרשה הביתי - משחקי רדיוס - וזאת לאחר שהורשעה בעבירה של "פגיעה על ידי אוהדים" במשחק נגד עירוני מודיעין.
http://football.org.il/Association/LawSystem/Pages/DecisionDisciplinaryCourt.aspx?DECISION_ID=82554
הם גם נקנסו בסכום של 2000 ש"ח.
משמעות הדבר שעד סוף העונה, שגב שלום לא תשחק בביתה!
12   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
lili נשלח - 25/02/2010 : 21:26:50
עמוסי, אתה אהוב עליי נפש.
מעשה בנ-הזיר: והיו מהלכים כך השניים, גמעו מילין רבים. לאחד אשך אחד, לשני כובעון פרווה.
amos נשלח - 25/02/2010 : 20:58:51
גם אני מסכים אתך שאני טרחן. גם אני מסכים עם עצמי שאין לכם הומור. ואני מסכים עם אתי שוסטר שמישל נשמה. ועם עצמי שהוא בן זונה.
שלומי מלכה נשלח - 25/02/2010 : 20:43:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

הומור זה לא הצד החזק שלכם, אה? מה לעשות. וגם במגרש בחדרה לא הייתם, נכון? וחוץ מזה, מדובר באפלייה גזענית. יחסית לחדרה

אני דווקא מסכים איתך שמדובר באפלייה גזענית. אבל אני גם מסכים עם דנינו שאתה טרחן. ראה איזה פלא, באתי לברך ויצאתי מסכים.
amos נשלח - 25/02/2010 : 19:34:25
הומור זה לא הצד החזק שלכם, אה? מה לעשות. וגם במגרש בחדרה לא הייתם, נכון? וחוץ מזה, מדובר באפלייה גזענית. יחסית לחדרה
שלומי מלכה נשלח - 25/02/2010 : 19:19:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אחלה תגובה! באמת! חוץ מזה, דרך אגב ולא קשור , מדובר באפלייה גזענית. יחסית, נגיד, לחדרה

אתה פשוט נודניק!!!

לא לא, הוא לא נודניק. הוא טרחן. אבל אל תגיד לו את זה, כי הוא לא ירפה.
שלומי דנינו נשלח - 25/02/2010 : 18:45:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אחלה תגובה! באמת! חוץ מזה, דרך אגב ולא קשור , מדובר באפלייה גזענית. יחסית, נגיד, לחדרה

אתה פשוט נודניק!!!
amos נשלח - 25/02/2010 : 16:26:55
שלומי דנינו נשלח - 24/02/2010 : 21:51:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

די כבר עם חיפוש הגזענות בכל מה שקשור לערבים או בדואים.
יכול להיות שזה כן גזעני. אבל גם יכול להיות שלא.
יכול להיות שמה שהיה שם הוא באמת חמור? יכול להיות שהמשטרה באמת חששה לשלומינו כשהוציאה משם את המשחק בזמנו?

אני יודע שאפשר להסתובב שם בתור יהודי. גם בתור יהודי על מדי צבא. אבל זה לא תמיד נעים. ולא תמיד בטיחותי במאת האחוזים. לא כל החלטה לרעת בני דודינו היא גזענית בהכרח.

טוריה, אחלה תגובה!!!!
החולצה האדומה נשלח - 24/02/2010 : 21:34:24
די כבר עם חיפוש הגזענות בכל מה שקשור לערבים או בדואים.
יכול להיות שזה כן גזעני. אבל גם יכול להיות שלא.
יכול להיות שמה שהיה שם הוא באמת חמור? יכול להיות שהמשטרה באמת חששה לשלומינו כשהוציאה משם את המשחק בזמנו?

אני יודע שאפשר להסתובב שם בתור יהודי. גם בתור יהודי על מדי צבא. אבל זה לא תמיד נעים. ולא תמיד בטיחותי במאת האחוזים. לא כל החלטה לרעת בני דודינו היא גזענית בהכרח.
amos נשלח - 24/02/2010 : 21:19:40
אפלייה גזענית. יחסית, נגיד, לחדרה
lazy נשלח - 24/02/2010 : 20:40:58
התאחדות של הפועל
החולצה האדומה נשלח - 24/02/2010 : 20:10:35
וואו!..

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07