ס ק י ר ת נ ו ש א |
yarond |
נשלח - 21/12/2014 : 09:38:27 המשחק בטדי ביום ששי בשעה 12
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אליה |
נשלח - 29/12/2014 : 01:38:07
|
אחד העם |
נשלח - 28/12/2014 : 18:01:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
תודה רבה אחי חפשתי את הכתבה באינטרנט(כי אני לא קורא ידיעות)ורק בזכותך מצאתי
בשמחה..
גם לי זו היתה הפתעה נעימה, הייתי צריך לשרוף חצי שעה הבוקר במרכז העיר, אז נכנסתי לקחת קפה ועברתי על העיתון שהיה שם - ופתאום - בום !! ממש שיפשפתי עיניים לראות שאני לא מתבלבל וזה במוסף הספורט ולא במקומון.
מהצד אנשים חשבו שאני קצת קוקו, שצילמתי את העיתון עם הנייד :) |
אליה |
נשלח - 28/12/2014 : 16:23:36 תודה רבה אחי חפשתי את הכתבה באינטרנט(כי אני לא קורא ידיעות)ורק בזכותך מצאתי |
אחד העם |
נשלח - 28/12/2014 : 10:56:48 https://www.dropbox.com/s/bd5bzb7psdksbah/unnamed------------ed----------.jpg?dl=0
צילום כתבה מידיעות ספורט |
h.k.j.f.c |
נשלח - 28/12/2014 : 10:04:53 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12068 |
davidkipod |
נשלח - 27/12/2014 : 21:27:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי אודי ארנון
איפה הימים בהם נסגרנו בהגנה והתפללנו לא לחטוף? תפילות שלפעמים נענו ובדרך כלל לא.
אם הכוונה לשנתיים האחרונות, מעניין לשים לב לאלופת התיקו (9 מתוך 14) בכל 4 הליגות הגבוהות בישראל (ליגת העל, לאומית ושתי ליגות א'). ניחשתם נכון - זוהי שיכון המזרח בראשותו של מיודענו טסלפפה. שיהיה לו רק בהצלחה. |
אודי ארנון |
נשלח - 27/12/2014 : 20:34:31 האם יש מעט תגובות למשחק בגלל הכובעים הרבים שנאכלו ביציע לאחר השער השני של מזרחי? מודה שגם אני אכלתי אחד קטן. הגדולה של החילוף היתה כמובן שבמצב של אחד אפס לטובתנו הוכנס חלוץ נוסף. הוכח שוב שכשהכדור ברחבה של היריב אנו לא סופגים. זה שאפילו הבקענו היה בונוס נהדר. איפה הימים בהם נסגרנו בהגנה והתפללנו לא לחטוף? תפילות שלפעמים נענו ובדרך כלל לא. |
רגל עץ |
נשלח - 27/12/2014 : 00:37:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610 והבעיטה שלו למשקוף..... מדהים, חבל שזה לא נכנס בכדי להשלים גול ענק (לא הבנתי מה היה שם בסוף המהלך ולמה השופט שרק).
הקוון סימן לקרן. הכדור ניתז מהגב (ראש?) של השוער החוצה ואז חזר אל עוז בתחומי המגרש.
ציטוט:
למרות החילופים הלא ברורים
דווקא די ברורים בעיני. בחילוף הראשון המאמן החליף את מי שכנראה היה החוליה החלשה בעיניו (ג'וני) בנאור סבג, ושינה תפקודים בהתאם (אוזן עבר ימינה, מזור שמאלה). אחר כך הוא חיזק את ההתקפה בחלוץ שני (מזרחי) על חשבון ברוכיאן שהיה חלש/פצוע, ולאחר שהשער המיוחל הגיע הוא חזר למערך הקבוע של חלוץ יחיד כשהוציא את קירטבה והכניס את מור אפרים.
מלבד ה-Adam Mizrachi Show, אני חושב שזה היה משחק שיא של מיקו ממן. |
איתן610 |
נשלח - 26/12/2014 : 20:20:18 משחק באמת מוזר.
במחצית הראשונה היינו טובים, נמרצים והגענו לכמה מצבים שהיינו חייבים לנצל. עוז מטייל יותר מדי עם הכדור על ה 16 ומפחד לבעוט וחבל... מרוב ג'יעג'ועים הוא מאבד את הכדור. הגול של קירטבה היה גול יפה, החל מחטיפה והלחימה של מיקו ועד לנגיחה המדויקת והחכמה של קירטבה לפינת השעה. והבעיטה שלו למשקוף..... מדהים, חבל שזה לא נכנס בכדי להשלים גול ענק (לא הבנתי מה היה שם בסוף המהלך ולמה השופט שרק).
במחצית השנייה עלינו נרפים וצור שלום השתלטו על מרכז המגרש והם הפכו לנמרצים ואנו שקענו במנוחת צהרים. למרות החילופים הלא ברורים, אחד פגע בינגו וזה כמובן אדם מזרחי, כל הכבוד על שני שערים שאני מקווה שיתנו לו ביטחון להמשך. האמת שהמגינים שלו לא הסתדרו עם הגודל שלו והחוזק.
בסך הכל מחצית לא כל כך טובה כשנראה שגם הכושר הגופני לקוי, אבל מצד שני במחצית שבה אתה כובש 4 שערים.... קשה להגיד שזו מחצית רעה.... מבולבלים...????? גם אנחנו...
יכולת כמו במחצית השנייה בקרית אתא לא תספיק לנו. אבל כל שבוע וכל מחצית הם משחק חדש...
והדבר האחרון, שוב היתה נוכחות מדהימה של משפחות ילדים ואוהדים חדשים ביציע, פשוט כיף גדול!!!!
שרק יימשך כך.
|
katamon9 |
נשלח - 26/12/2014 : 16:10:46 כנראה שנצטרך לעשות את העבודה לבד . הרצליה וקרית אתא לא מפסיקות לנצח ונראה שאם אנחנו רוצים לעלות נהיה חייבים לנצח את הרצליה וקרית אתא במשחקים בינינו . |
mbs |
נשלח - 26/12/2014 : 15:46:55 משחק מוזר, לפי התוצאה אליפות. לפי הרמה במגרש היינו בדקות רבות חלשים, מאוד לא אגרסיביים ובלי לחץ בכלל על הכדור בשטח שלהם. המצטיין שלי, אדם מזרחי משחק קלאסי של מס' 9 יופי של יכולת רק שימשיך ככה. גם מיקו היה מצויין. מקווה שהפציעה של ברוכיאן לא רצינית. השאלה לשבוע הבא, איזה הפועל נקבל. את זאת של ה 20 דק האחרונות או את זו שלפני. |
davidkipod |
נשלח - 24/12/2014 : 07:22:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אזרזר כשיר? הוא נפצע במשחק נגד בית שאן.
שכחתם את ג'וני?
נראה לך? אם אשכך ג'וני תשכח ימיני. או שמאלי. או בלם. מה שתרצו. |
davidkipod |
נשלח - 24/12/2014 : 07:20:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12015 אם מישהו חושב שהמשחק הזה בכיס שלנו אז יש פה בעיה שקוראים לה - קבוצת תחתית שנלחמת בשיניים. זדה מוצהב, לא ישחק, מן הסתם אזרזר יפתח במקומו? צור שלום תשחק היום בערב בגביע מול בני יהודה, מעניין לעקוב. שולחים תצפיתן?
צור שלום הפסידו 7:0 לבני יהודה הערב. לא נעים...
הם שומרים כוחות ליום שישי |
שמאש |
נשלח - 23/12/2014 : 22:29:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12015 אם מישהו חושב שהמשחק הזה בכיס שלנו אז יש פה בעיה שקוראים לה - קבוצת תחתית שנלחמת בשיניים. זדה מוצהב, לא ישחק, מן הסתם אזרזר יפתח במקומו? צור שלום תשחק היום בערב בגביע מול בני יהודה, מעניין לעקוב. שולחים תצפיתן?
צור שלום הפסידו 7:0 לבני יהודה הערב. לא נעים... |
עמרי446 |
נשלח - 23/12/2014 : 11:37:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אזרזר כשיר? הוא נפצע במשחק נגד בית שאן.
שכחתם את ג'וני? |