פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הכנות למשחק הבית נגד צור שלום

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
איתן610 נשלח - 18/12/2014 : 17:51:01
ושוב אנו בהכנות למשחק הבית הבא, נגד צור שלום.

אז כמו בשבוע שעבר אנו מרכזים מאמץ בכיוונים שונים על מנת להגדיל את כמות האוהדים ביציע, דבר שהוכיח את עצמו בגדול במשחק הבית האחרון.

אז בכוונתנו להמשיך באותה מגמה ולהתחזק היכן שכשלנו. לצערנו מספר המתנדבים לתליית כרזות בבתי ספר וחלוקת הזמנות עמד על 3 בלבד וזה למרות האפשרות לזכות בארוחה זוגית מבין אלה שיבצעו זאת 3 פעמים...

לשמחתנו הפרסום בליגת השכונות, ובבית הספר לכדורגל כמו גם בכדורסל הוכיחו את עצמם, אך מה שגרף חלק גדול מההצלחה הוא פרוייקט אב ובנו.

אנו מעוניינים לחזק אפיק זה השבוע ולחלק בעוד בתי ספר כרטיסי הזמנה מסוג זה ולצורך זה כמובן נדרשת התנדבותכם.

למבוגרים שביננו אני יכול להרגיע שאת המשימה ניתן להטיל על ילדיכם שקרוב לוודאי יעשו זאת לא פחות טוב.
השיטה שאנו חושבים שתעבוד היא שילד שניים או שלושה מאותו בית ספר יחלקו את ההזמנות בבית הספר שלהם ויפיצו את ההזמנות בקרב חבריהם. אתם לא תאמינו איזה כשרון חלוקה טמון בילדיכם.

לצורך הפרסום ניתן להשתמש בכרזות שנכון ואו בכל אמצעי תקשורת אחר: פייסבוק, ווצאפ, וכדומה.

אז אנו צריכים לשבוע הבא מתנדבים באופן הבא:
מחלקי פליירים בכדורסל ביום ב בין השעות 19:00 ל 19:30.
אנשים שיתלו כרזות בבתי הספר - זה הדבר הכי קל, כולה לתלות שלטים!!!
מפיצי כרטיסי אב ובנו בבתי הספר בעיר, אנו צריכים בבתי הספר הבאים:

אגרון
ארגנטינה - נעה
גבעת גונן
בית הכרם
גוננים
גואטמלה
המסורתי ע"ש פרנקל
גילה א' + ב
גילה למדעים ואמנויות
דרור
דוגמה לבנים
היובל
הר נוף
זלמן ארן
השלום
הרא"ל רמות ב'
חומת שמואל
יאנוש קורצ'ק
יהודה הלוי
לוריא לאומנויות
יוני נתניהו
מדעי טכנולוגי (פסגת זאב מרכז) - נעה
מימון
מקור חיים
מנשה אלישר - ירון
תלפיות מזרח
נווה יעקב מאוחד
הנרייטה סאלד
עופרים
פולה בן גוריון - יאיר
פסגת דוד
פסגת המדעים והאומנויות
קיבוץ ראשית
קשת יסודי
רמות אלון - מופת
גאולים
תל"י בית וגן
תל"י גילה
תל"י למדעים ע"ש אילן רמון
תל"י מתמטי
קשת תלפ"ז
צור הדסה – אביתר
תל"י גאולים – עד שנגיע
יפה נוף – גליה
לידה - עמרי
יפה נוף – רד דראגון
הניסויי + ביתר - אילן
דו לשוני - אלון
קריית יערים- חוג'ה
יד המורה - מנדי
רנה קאסין - דוד

אז בואו לתת כתף ולתרום לטובת הקבוצה קצת מזמנכם.

נא ליצור קשר בפרטי: 054-7245676
תודה
צוות שיווק ופרסום.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
עד שנגיע נשלח - 26/12/2014 : 15:14:55
היתה נוכחות יפה של ילדים והורים. תגובות שקבלתי מהורים שהגיעו היו חיוביות מאוד. מומלץ להמשיך ולחלק הזמנות למשחקים הבאים, ואני מאמין שבכך נזרע זרעים לעונות הבאות.
דרך אגב, נשאלתי למה מספר 7 לא עלה לשחק מההתחלה? לך תסביר להם...
תודה לך אדם מזרחי.
yarond נשלח - 24/12/2014 : 20:03:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

אנחנו עדיין מחפשים מתנדבים מאיזור מבשרת.

לא ייתכן שבמבשרת האדומה כל כך אין לנו מתנדבים.

איתן
בטורניר היום
יותם ואני נידבנו את יוסי
לחלוקה במבשרת
איתן610 נשלח - 24/12/2014 : 17:21:50
אנחנו עדיין מחפשים מתנדבים מאיזור מבשרת.

לא ייתכן שבמבשרת האדומה כל כך אין לנו מתנדבים.
לב אדום מקטמון נשלח - 24/12/2014 : 16:42:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

איתן, עשה טובה.

כל שנה קופץ אוהד שרוצה להפיץ בכל בתי הספר ולתלות פוסטר תחת כל עץ רענן. אחרי חודש הוא (בשלב מסוים זה הייתי אני) מתעייף.

אתה כתבת פה רשימה גרנדיוזית וסחטיין עליך אבל קצת צניעות. חלק בשני בתי ספר. עזוב את כל השאר רק תדאג ששני בתי הספר האלה מקבלים הזמנות לכל משחק כל העונה ועשית משהו גדול.

אל תצפה להתגייסות של אחרים ויותר חשוב אל תשרוף את עצמך.

היסטוריה לא נעשית על ידי אנשים שמוותרים מראש
כל הכבוד ליוזמה תמשיכו בכל הכוח ואם צריך משהו בצפון אתם מוזמנים לפנות אשמח לעזור!!!
איתן610 נשלח - 24/12/2014 : 11:22:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

איתן, עשה טובה.

כל שנה קופץ אוהד שרוצה להפיץ בכל בתי הספר ולתלות פוסטר תחת כל עץ רענן. אחרי חודש הוא (בשלב מסוים זה הייתי אני) מתעייף.

אתה כתבת פה רשימה גרנדיוזית וסחטיין עליך אבל קצת צניעות. חלק בשני בתי ספר. עזוב את כל השאר רק תדאג ששני בתי הספר האלה מקבלים הזמנות לכל משחק כל העונה ועשית משהו גדול.

הי זהר,
העבודה באמת מצריכה לא מעט זמן והיא שוחקת, בעיקר משום שאנו צריכים למצוא עוד מתנדבים.
המטרה שלנו היא להגיע לכמה שיותר בתי ספר ולכן ברור לנו שהעבודה תהיה קשה, אבל אנו מוכנים לכך. אנו מאמינים שעם קצת עזרה שלנו, ונכונות של אותם אוהדים לחלק בבתי הספר נוכל להגדיל את כמות האוהדים.

ברור לנו גם שלא נוכל להגיע לכל הרשימה אלא שאם ממילא ישנו אוהד שילדיו לומדים בבית ספר מסוים, אז החיבור לחלוקת ההזמנות והפוסטרים צריכה להיות פשוטה.

בקיצור שווה לנסות.
karpad3 נשלח - 24/12/2014 : 02:55:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

איתן, עשה טובה.

זוהר, אנחנו לא שורפים אף אחד. אין כוונה שמישהו יסתובב ברחבי ירושלים, אלא שיהיה לנו נציג בכמה שיותר בתי ספר שפעם בשבועיים ישקיע שעתיים-שלוש בחלוקת הזמנות ותליית פוסטרים.
ברור לנו שלא נשיג נציג מכל בית ספר ברשימה הזאת, אבל לא עולה כסף לנסות... בינתיים השגנו מזה כמה מתנדבים אז זה הצחלה גדולה מבחינתנו.

ד"א יש כבר יותר משני בתי ספר שמקבלים הזמנות על בסיס קבוע.
מחאיי נשלח - 23/12/2014 : 23:04:57
איתן, עשה טובה.

karpad3 נשלח - 23/12/2014 : 21:07:04
גליה, זה התכנון. אני מקווה שלא יהיו בעיות.
red dragon נשלח - 23/12/2014 : 20:29:51
אם אפשר להביא את הפוסטרים וההזמנות לטורניר של ליגת השכונות מחר, זה יעזור. בגלל שעת המשחק ביום ו' כדאי להתחיל בפרסום וחלוקה כמה שיותר מוקדם, כדי שאנשים ידעו שהם מגיעים ישר מבית הספר.
איתן610 נשלח - 23/12/2014 : 12:29:22
שלום לכולם,

למרות הגשם והקור אתמול חילקנו פליירים במשחק הכדורסל (גם שחקננו זכו לקבל פליירים ודווקא שמחו ואפילו שמרו למזכרת), במהלך החלוקה הבטחנו שאנו ההצגה הכי טובה בעיר, אז אחרי האכזבה שהנחילה לנו שוב קבוצת הכדורסל, נשארנו באמת הקבוצה שהיא אולי ההצגה הכי טובה בעיר.

בכדי שזה יקרה, אנו חייבים את עזרתכם בהבאת עוד אוהדים. כאמור, המיקוד כעת יהיה בבתי הספר ובחלוקת ההזמנות להורה + ילד.

אנו חייבים עוד מתנדבים לרוב בתי הספר הרשומים כאן, לצערי עדיין לא כיסינו את רוב הרשימה (עדכנתי את בתי הספר שכן יש), ואנו צריכים עוד מתנדבים. אני מזכיר שכדאי לתת לילדים לחלק לחבריהם, הם סוכני ההפצה הכי טובים שיש.

רעיון נוסף שאנו מעלים זה חלוקה בחוגים בעיר של כדורגל או בתי ספר לכדורגל שאינם הפועל או ביתר, יש למשל במבשרת ציון ובבית ספר זיו בתי ספר לכדורגל שגם שם אנו מאמינים יהיה אפשר לגייס עוד אוהדים.

כמו כן דרושים לנו אנשים שיתלו פוסטרים ברחבי העיר ובמקומות פוטנציאלים (בתי ספר, אוניברסיטה, בתי ספר לכדורגל ועוד). מומלץ גם למי שמחלק הזמנות ולהוסיף את שם המחלק בכדי שהילדים\ההורים ידעו עם מי ליצור קשר.

אנא צרו קשר בהקדם.

karpad3 נשלח - 22/12/2014 : 14:02:18
יש איוונט למשחק:
https://www.facebook.com/events/898980666802223

תעשו טובה, קחו דקה ותזמינו את החברים שלכם שאוהדים הפועל. זאת הדרך שלנו להגיע לכולם.
איתן610 נשלח - 22/12/2014 : 12:52:05
שלום לכולם

אני עדיין מחפש מתנדבים להיום בערב לחלוקת פליירים בכדורסל.

ממילא אתם מגיעים מוקדם בכדי לתפוס חניה, בגלל המשחק של ביתר, אז יאללה שלחי לי בפרטי הודעה ובואו לתת כתף בחצי שעה עבודה (אין הרבה פליירים השבוע).
עד שנגיע נשלח - 19/12/2014 : 19:52:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי red dragon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

מי שמוכן לתלות פוסטרים, שידבר איתי או עם איתן שירוני (בפרטי, בפייסבוק, בטלפון...).

רן, שלח לי בבקשה את הטלפון. אני אדבר איתך בקשר ליפה נוף וגאולים.

יותם, אנחנו מכסים את יפה נוף (הודעתי לאיתן), יכול להיות שאמצא מישהו גם לדרור ובית הכרם.

שלחתי לך הודעה בפרטי.
קטמון ותיק נשלח - 19/12/2014 : 19:51:13
אולןי תעלו את הכרזה/הודעה כקובץ PDF שניתן יהיה להוריד אותו ולהדפיס עצמאית? אבל חובה שתהיה שעת משחק!
red dragon נשלח - 19/12/2014 : 19:47:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

מי שמוכן לתלות פוסטרים, שידבר איתי או עם איתן שירוני (בפרטי, בפייסבוק, בטלפון...).

רן, שלח לי בבקשה את הטלפון. אני אדבר איתך בקשר ליפה נוף וגאולים.

יותם, אנחנו מכסים את יפה נוף (הודעתי לאיתן), יכול להיות שאמצא מישהו גם לדרור ובית הכרם.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07