ס ק י ר ת נ ו ש א |
yarond |
נשלח - 14/12/2014 : 11:49:25 כרטיס אחיד מגיל 10 ומעלה - 20 ש"ח
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אליה |
נשלח - 21/12/2014 : 13:57:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
"350 צופים ראו יכולת טובה יותר של האורחים מזו של אסף נמני ושחקניו " . לא אנחנו היינו האורחים ? או שהכתב לא מעודכן שאסף נמני מאמן אותנו ולא את מעלות
עזוב זה בכלל סקירה של משחק בין ריו וייקאנו לראל סוסיידאד משנה שעברה על פי התוכן הדברים. |
אליה |
נשלח - 21/12/2014 : 13:56:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
"350 צופים ראו יכולת טובה יותר של האורחים מזו של אסף נמני ושחקניו " . לא אנחנו היינו האורחים ? או שהכתב לא מעודכן שאסף נמני מאמן אותנו ולא את מעלות
עזוב זה בכלל סקירה של משחק בין ריו וייקאנו לראל סוסיידאד משנה שעברה על פי התוכן הדברים. |
katamon9 |
נשלח - 20/12/2014 : 20:26:15 "350 צופים ראו יכולת טובה יותר של האורחים מזו של אסף נמני ושחקניו " . לא אנחנו היינו האורחים ? או שהכתב לא מעודכן שאסף נמני מאמן אותנו ולא את מעלות |
h.k.j.f.c |
נשלח - 20/12/2014 : 17:56:48 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11998 |
katamon9 |
נשלח - 20/12/2014 : 12:35:30 אם יש למישהו ראיות על כניסה חופשית ליציע של מעלות הוא מתבקש להגיש תלונה להתאחדות . זאת לא חוצפה , הפליית מחיר היא עברה על החוק ובעבר קבוצות שעשו זאת נגדנו נענשו . |
אריק גוטלר-אופיר |
נשלח - 20/12/2014 : 11:34:23 מסכים ללא ספק שאיש המשחק הוא גולן חרמון, שבחצי השעה האחרונה שבר לדעתי שיא הרחקות מהרחבה. ראו שהחבר'ה עושים מעל ומעבר- מאוד הערכתי את זה. כקבוצה שיחקנו לא טוב. לא הבנתי אם בונקר הסיום נכפה עלינו או בחרנו בו, לא בטוח ששי מזור היה צריך לנהל את מרכז השדה בחלקים רבים של המשחק, אבל משחקים כאלה שנגמרים בניצחון הם סימן טוב להמשך.
אגב, בסופו של דבר, מעלות מכרו לנו כרטיס בכסף, וליציע של מעלות הכניסה הייתה בחינם. זו חוצפה אמיתית. |
davidkipod |
נשלח - 20/12/2014 : 11:31:37 הסיכומים של שנגיע ואיתן נכונים ממצים. עוז לא היה במיטבו, ובכל זאת ניצח לנו את המשחק. התמונה שנשארה לי היא אחרת של עוז: רגע לפני שהוחלף, היתה התקפה של מעלות, קרוב לצד שלנו, עוז קלט שהולך להיווצר חור ונתן ספרינט ארוך ומטורף, וחילץ את הכדור סמוך לפינה.
|
איתן610 |
נשלח - 19/12/2014 : 20:47:49 משחק לא טוב שלנו, בעיקר בגללנו. מחצית ראשונה שבה שלטנו אבל לא הגענו מספיק למצבים, ובמזל לא חטפנו כי הכדור הסתובב ליד השער יותר מדי פעמים רק במזל לא נכנס. מחצית שנייה לאחר שהבקענו את הגול, נסוגנו בעיקר בשל החילוף של עוז שאני ממש לא מבין אותו. מרגע שעוז יצא איבדנו את מרכז המגרש ולא היה מי שיחזיק בכדור וינווט כי השינוי במערך שנוצר מההוצאה של עוז, לא היה טוב.
קירטבה אכן היה חלש, שוב, אבל מרגע שיצא עד כניסתו של אדם, לא היה לנו חלוץ מטרה וזו עוד סיבה לאנמיות שלנו בחוד. רבע שעה אחרונה.... בונקר שלנו... וחבל כי יש לנו מה למכור יותר מבונקר.
בשורה התחתונה, שלוש נקודות חשובות מאד במגרש קשה מאד. |
עד שנגיע |
נשלח - 19/12/2014 : 19:01:55 היו שתי מחציות שונות. בראשונה היה משחק שקול שבו לשתי הקבוצות היו הזדמנויות להבקיע והשיוויון בסיום המחצית היה מוצדק. את המחצית השנייה קטמון פתחה בצורה טובה, כמו שקורה הרבה לאחרונה, אבל אחרי הגול של עוז מעלות השתלטה לחלוטין על המגרש ולמעט התקפה מסוכנת אחת והזדמנות של מיקו קטמון היתה במגננה מתמדת במשך יותר מ- 30 דקות במחצית השניה. בזכות תפקוד טוב של ההגנה בראשותו של גולן וגם מזל שהאיר לנו פנים, המצבים של מעלות לא הסתיימו בגולים לזכותם. גולן כאמור היה המצטיין במשחק. בדקה האחרונה התקף לב כפול עם נפילה של שחקן מעלות ברחבה שלנו שיכלה להסתיים בפנדל והסתיימה בצהוב (מוצדק) לשחקן של מעלות, ומיד לאחר מכן מצב מסוכן נוסף כדור שהסתובב ברחבה שלנו ולא נכנס לשער (יחד עם נבדל שנשרק). תופעה מדאיגה היא כדרור יתר של שחקנים (בעיקר קירטבה, ברוכיאן, מזור ואוריאן יעקוב) שבד"כ מסתיימים באיבודי כדור. לסיכום, כיף לנצח משחק חוץ קשה שבו הקבוצה לא היטיבה לשחק. כמובן שגם היתה תצוגת עידוד טובה. |
yossimaz |
נשלח - 19/12/2014 : 17:39:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz
נראה שהולך להיות קשה עד המחזור האחרון, לא האמנתי שהרצליה תצליח לנצח בבית שאן. כנראה שעד סוף העונה נסבול מדפיקות לב. הלוואי ואני טועה, אני אישית לא בנוי לזה!! הדבר המעודד הוא שרשמנו ניצחון שביעי רצוף ושבוע הבא אנחנו סוגרים את הסיבוב במשחק בית נוח בטדי.
סוגרים את הסיבוב במשחק חוץ בקרית אתא
נכון, קשה מאוד... |
עמרי446 |
נשלח - 19/12/2014 : 16:56:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz
נראה שהולך להיות קשה עד המחזור האחרון, לא האמנתי שהרצליה תצליח לנצח בבית שאן. כנראה שעד סוף העונה נסבול מדפיקות לב. הלוואי ואני טועה, אני אישית לא בנוי לזה!! הדבר המעודד הוא שרשמנו ניצחון שביעי רצוף ושבוע הבא אנחנו סוגרים את הסיבוב במשחק בית נוח בטדי.
סוגרים את הסיבוב במשחק חוץ בקרית אתא |
yossimaz |
נשלח - 19/12/2014 : 16:32:51 נראה שהולך להיות קשה עד המחזור האחרון, לא האמנתי שהרצליה תצליח לנצח בבית שאן. כנראה שעד סוף העונה נסבול מדפיקות לב. הלוואי ואני טועה, אני אישית לא בנוי לזה!! הדבר המעודד הוא שרשמנו ניצחון שביעי רצוף ושבוע הבא אנחנו סוגרים את הסיבוב במשחק בית נוח בטדי.
|
האדום מהכפר |
נשלח - 19/12/2014 : 14:13:37 0-1 עוז צבאג!
דקה 49 |
עמרי446 |
נשלח - 18/12/2014 : 08:59:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
[quote]נשלח במקור על ידי elhananm
לי אישית נמאס להבין את כולם ולהסתכל על זה דרך העיניים שלהם. לא מצפה שהם יבינו אותנו. אכן לא חשתי שום אמפתיה אלינו. מהדיבור שלהם נושבת רוח של- "...אתם ממילא תבואו ותשלמו. מה אתם עושים עניין מ-20 שקל. באנו לקראתכם כל כך הרבה, אתם הרי גובים 40 שקל...".
אולי כדאי להזכיר לקבוצות האלה שהן גובות כסף על משחקים באצטדיונים פח בעוד באצטדיון שלנו משחקת נבחרת ישראל. |
katamon9 |
נשלח - 18/12/2014 : 01:45:25 אפשר פשוט למקם אחד משלנו בכניסה ליציע שלהם ולראות אם שם מתבקשים להציג כרטיס . כדאי גם לצלם ולשלוח לגורמים המתאימים |