ס ק י ר ת נ ו ש א |
עד שנגיע |
נשלח - 05/12/2014 : 14:09:43 סיכום מחזור: נשר מסיימת בתיקו 0 בחדרה ומאבדת את המקום הראשון לקרית אתא שהופכת פיגור בצור שלום לניצחון 3:1. הרצליה מנצחת גם היא וממוקמת במקום השני. המצב בטבלא: 1. קרית אתא 24 נק' 2. הרצליה 24 נק' 3. נשר 23 נק' 4. קטמון 22 נק' 5. אולגה 18 נק' 6. חדרה 17 נק'.
בשבוע הבא קרית אתא במשחק חוץ קשה בגבעת אולגה. הרצליה (נגד א.א.פ.) ונשר (נגד מג'דל כרום) ינצחו כפי הנראה. אנחנו נגד בית שאן המתחזקת שניצחה 4:1 את נהריה אתמול. משחק מוקש!
|
3 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
האחים מרילי |
נשלח - 05/12/2014 : 19:03:41 בית שאן אכן מצטיירת כקבוצת צמרת לגיטימית. המשחק בשבוע הבא יהיה מבחן חשוב ולא פשוט. |
רגל עץ |
נשלח - 05/12/2014 : 17:48:12 זה לא נכון להתייחס לבית שאן כאל קבוצת תחתית. הם עברו מהפך רציני בשבועיים האחרונים, שכבר התבטא היום ברביעייה נגד נהריה, ובסה"כ יש להם 10 נקודות מ-5 המשחקים האחרונים. משחק מאוד קשה בטדי (בגשם כמובן) בשבוע הבא. מצד שני זה אומר שגם ליריבותינו צפויים משחקים קשים נגדם במחזורים שאחרי. |
האדום מהכפר |
נשלח - 05/12/2014 : 17:30:20 יפה יפה התיקו בחדרה משרת אותנו היטב נשר מאבד עוד שתי נקודות יקרות, וחדרה עדיין נשארת הרחק מאחור ומאבדת קשר לצמרת(על אחת כמה וכמה עם הבעיות הכלכליות שיש שם)
כפי שכבר אמרתי, נשר זאת הקבוצה שהכי פחות מפחידה אותי מבין ה3 אומנם לא הפסידה, אבל היא מלכת התיקו החדשה של הליגה, 6 ניצחונות ו6 תיקו 6 תיקו שקול ל3-4 הפסדים. יש להם מגרש ענק ולא בייתי שלדעתי גדול עליהם קצת, קבוצות טכניות שיודעות להניע כדור יעשו להם שם חיים קשים. בנוסף, הם מבקיעים מעט מאוד שערים, 13 שערים ב11 משחקים, כמעט חצי מקרית אתא והרצליה, אומנם הם גם כמעט ולא סופגים(3 שערים בלבד) ועדיין, בליגה כזאת עדיף להיות קבוצה של 1-2 ו2-3 מאשר קבוצה של 0-1 אני צופה להם עוד הרבה תיקואים מאופסים בעתיד, וגם כל מיני 1-1 שהיריבות יסחטו מהן. ובנוסף אל תשכחו שמלך השערים שלהם עזב אותם לטובת בית שאן, שזה אומר שאת המעט שהם עוד הבקיעו, יהיה להם יותר קשה להבקיע מעכשיו, לא בכדי לא כבשו גם היום(כבר 180 דקות והפז"מ דופק)
קרית אתא והרצליה יותר מפחידות אותי הרצליה קצת פחות, כי אני חושב שהרבה קבוצות יוציאו נקודות במגרש שלה אבל מצד שני הם התחזקו בקריספיס שהועזב ממרמורק, וזה חיזוק מאוד משמעותי לליגה כזאת. בנוסף יש להם לו"ז קל לחודש הקרוב, הם הקבוצה העוקבת שלנו, הם ניצחו במג'דל כרום, שבוע הבא יש להם את אא"פ בבית, ואחר כך סדרה של קבוצות תחתית, בית שאן, צור שלום וכו... נקווה שהם יצליחו איכשהו לשמוט פה ושם נקודות
קרית אתא זה הפחד האמתי שלי, לא רק שהיא מנצחת פעם אחר פעם בחוץ, היא גם כובשת המון, זה אומר שגם כשהם בפיגור יש להם את הביטחון שהם יכולים לכבוש את השערים שלהם ולנצח, כפי שקרה היום אבל לקרית אתא לו"ז קצת יותר קשה מאשר יש לנו ולהרצליה בחודש הקרוב בשבוע הבא הם נוסעים למשחק סופר קשה מול גבעת אולגה החמישית בטבלה שניצחה היום, יהיה להם קשה להוציא שם נקודות אחר כך משחק בית די נוח מול כרמיאל\צפת הלפני אחרונה אבל אז הם שוב יוצאים למשחק חוץ קשה בנהריה שבוע אחר כך הם מארחים אותנו שבוע לאחר מכן הם פותחים את הסיבוב השני גם כן בבית, מול הרצליה ואם זה לא מספיק, שבוע לאחר מכן הם יוצאים למשחק חוץ בנשר(מה שאומר שנשר היא הקבוצה העוקבת של הרצליה, מבדר משהו)
יש כאן הזדמנות לא רעה להכניס אותם לסחרור, איבוד נקודות באולגה ובנהריה, בתוספת להפסד ביתי לנו, ואיבוד נקודות נוסף מול הרצליה ונשר, יכול במידה מסוימת אפילו להוציא אותם מהמירוץ למקום הראשון, אם נוסיף לעובדה שלנו להרצליה ולנשר יש לו"ז קל שאמור לספק לנו המון נקודות, רק ילחיץ אותם עוד יותר ויקשה עליהם לנצח
בקיצור יהיה מאוד מעניין לעקוב בחודש הקרוב בעיקר אחרי קרית אתא, בהנחה ששאר המשולש ינצח את המשחקים מול קבוצות התחתית החלשות.
ובעיקר יהיה מעניין בעוד חודש, אז למעשה נקבל את כל משחקי מרובע הצמרת תוך 7 מחזורים:
מחזור 15: קרית אתא-קטמון מחזור 16: קרית אתא-הרצליה מחזור 17: נשר-קרית אתא מחזור 19: הרצליה-קטמון מחזור 20: קטמון-נשר מחזור 21: נשר-הרצליה
לאחר המחזור ה21 יישאר רק עוד משחק אחד בין הקבוצות, במחזור ה30 בטדי אז נארח את קרית אתא למשחק הנועל את הליגה הסדירה
כך שלמעשה, כנראה רק בתום המחזור ה21 נוכל באמת לדעת מי ישרוד את התופת ויישאר במאבק על המקום הראשון, ומי ינשור(הרמז בגוף המילה) בדרך.
ההימור שלי לאחר המחזור ה21(לגזור ולשמור חברים)
1)קטמון-44 נק' 2)הרצליה- 41 נק' 3)נשר- 39 נק' 4)קרית אתא- 37 נק'
לדעתי מה שייתן לנו את האקסטרות במפגשי הצמרת זה בעיקר ברוכיאן שיתעלה ויביא לנו את הנקודות בנוסף אני חושב שאוריאן יעקב שמאוד הרשים בדקות המעטות נגד מג'דל ייכנס בסערה להרכב במקום בלילטי ויבקיע לא מעט שערים. וההגנה כאמור תמשיך להיות יציבה ברשות הבלמים חרמון את חוטה.
מי שתספוג את המכה הרצינית תהיה בעיקר קרית אתא בגלל הלו"ז הקשה, ושלושת משחקי הצמרת הרצופים. הרצליה ונשר ינצלו את הלו"ז הקל של קבוצות התחתית בשביל לצבור נקודות קלות אבל כאמור לדעתי קטמון תעבור בצורה הטובה ביותר את מפגשי הצמרת, ולכן נעבור את התופת עם פער קטן, אבל בטח שלא מבטיח.
אחר כך במפגשי המרכז טבלה-תחתית שיצפו לנו עד הסיום, זה יהיה תלוי רק בנו, ואם לא נפשל, לדעתי נוכל לשייט עד העליה. אבל כאמור, אנחנו רחוקים מאוד משם עברנו רק שליש, בהצלחה יחסית, אבל אחרי כל השינויים אין ספק שעל הנייר אנחנו הקבוצה החזקה והמוכשרת ביותר במרובע הצמרת.
צעד צעד קודם נעבור את החודש שהוא קל על הנייר, אבל יכול להיות מוקשי משהו(בית שאן במומנטום טוב, משחק חוץ במעלות גם כן משחק לא פשוט) חשוב שנגיע למשחק העונה מול קרית אתא במומנטום של ניצחונות וכמובן שחובה להמשיך אותו מחר יאללה הפועל! |
|
|