ס ק י ר ת נ ו ש א |
בני סובטקין |
נשלח - 19/11/2014 : 23:37:29 רק כדי להזכיר שזה פורום של אוהדי הפועל ירושלים ולא של אוהדי ג׳רוזלם יונייטד כפי שעלול להשתמע מדיון אחר |
14 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
Nola |
נשלח - 24/11/2014 : 14:04:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
אין ספק שהרגע המרגש ביותר במשחק אתמול היה שירת ה "במזרחי יושבים קופים" שסחפה אחריה את כל היציע ונתנה מומנטום חיובי לקהל, גם הקהל של מג'דל לא נשאר אדיש ומחא כפיים, יופי של דו-קיום, כיף לראות בימים כאלה!
זה באמת כיף, צריך להוציא את בית"ר מחוץ לחוק - רק בגלל "לה פמיליה" ושות'. |
שלומי דנינו |
נשלח - 23/11/2014 : 12:17:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
אין ספק שהרגע המרגש ביותר במשחק אתמול היה שירת ה "במזרחי יושבים קופים" שסחפה אחריה את כל היציע ונתנה מומנטום חיובי לקהל, גם הקהל של מג'דל לא נשאר אדיש ומחא כפיים, יופי של דו-קיום, כיף לראות בימים כאלה!
אמת! |
גון מדלולה |
נשלח - 23/11/2014 : 11:29:51 אין ספק שהרגע המרגש ביותר במשחק אתמול היה שירת ה "במזרחי יושבים קופים" שסחפה אחריה את כל היציע ונתנה מומנטום חיובי לקהל, גם הקהל של מג'דל לא נשאר אדיש ומחא כפיים, יופי של דו-קיום, כיף לראות בימים כאלה! |
צנטרפולד |
נשלח - 21/11/2014 : 11:01:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
אני חש צורך להבהיר מספר נקודות : ראשית - בית"ר קבוצה מגעילה האוהדים שלה ברובם - מגעילים אף יותר חוליגנים, גזעניים, בקיצור- בדיוק כפי שמתאר השיר : "קופים".
נקודה שניה - היריבות מול בית"ר אכן קיימת- אך היא יריבות אידאולוגית גרידא, יריבות על צביון ודרך ועם כל הצער שבדבר- כרגע לא קיימת לא יריבות ספורטיבית (והכרגע הזה נמשך במקרה הטוב- 14 שנה, מהפעם האחרונה שהפועל, אפילו לא קטמון, שיחקה מול ביתר, ושלא נספור כמה זמן עבר מ1991, נצח במושגים של כדורגל, מאז נצח מסובי) ברגע שתעלה את שתי הקבוצות למפגש על כר הדשא- נכון להיום- גם השאריות של בית"ר שמחזיקים לנו היום את הקבוצה, לא יעזרו.. אז על איזה יריבות בדיוק יש פה להתרפק ? כמה זה פתאטי לשיר "השנאה למנורה" וכן הלאה.. מה זה בדיוק משרת ?
ועוד דבר- שגם לא נעים לשמוע- בשביל לדבר על "יריבות סופרטיבית" צריך כביש דו כיווני, ועבור אוהדי בית"ר (הקופים שאת האלף בית לא יודעים), קטמון זה קבוצה שכונה שמשחקת בליגה למקומות עבודה...
וזו, אחד העם היקר, בדיוק הסיבה שאנחנו מצווים לשוב ולהזכיר מדי יום, פנימה והחוצה שביתר זונה.
כמו שהגולים הקובנים במיאמי לא שוכחים לרגע את שעשה להם קסטרו, כמו שקאטו הזקן היה מסיים כל נאום שלו באמרה "מלבד זאת אני סבור שיש להרוס את קרתגו" וכמו שאנחנו מצווים לספר ביציאת מצרים מדי שנה ושנה.
ביתר זונה, גם אם לא יהיה דרבי עד יום מותי, ילדיי יידעו זאת וילדי ילדיי וילדיהם אחריהם |
אחד העם |
נשלח - 20/11/2014 : 23:55:16 אני חש צורך להבהיר מספר נקודות : ראשית - בית"ר קבוצה מגעילה האוהדים שלה ברובם - מגעילים אף יותר חוליגנים, גזעניים, בקיצור- בדיוק כפי שמתאר השיר : "קופים".
נקודה שניה - היריבות מול בית"ר אכן קיימת- אך היא יריבות אידאולוגית גרידא, יריבות על צביון ודרך ועם כל הצער שבדבר- כרגע לא קיימת לא יריבות ספורטיבית (והכרגע הזה נמשך במקרה הטוב- 14 שנה, מהפעם האחרונה שהפועל, אפילו לא קטמון, שיחקה מול ביתר, ושלא נספור כמה זמן עבר מ1991, נצח במושגים של כדורגל, מאז נצח מסובי) ברגע שתעלה את שתי הקבוצות למפגש על כר הדשא- נכון להיום- גם השאריות של בית"ר שמחזיקים לנו היום את הקבוצה, לא יעזרו.. אז על איזה יריבות בדיוק יש פה להתרפק ? כמה זה פתאטי לשיר "השנאה למנורה" וכן הלאה.. מה זה בדיוק משרת ?
ועוד דבר- שגם לא נעים לשמוע- בשביל לדבר על "יריבות סופרטיבית" צריך כביש דו כיווני, ועבור אוהדי בית"ר (הקופים שאת האלף בית לא יודעים), קטמון זה קבוצה שכונה שמשחקת בליגה למקומות עבודה...
|
eupheu |
נשלח - 20/11/2014 : 22:13:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
זה משהו שכולם צריכים לדעת, שבית"ר היא זונה והאוהדים שלה הם קופים. אלי אוחנה בן זונה ושישרף חשוב גם שכל האוהדים החדשים שהצטרפו, ובפרט ילדים שלא נתקלו בהם מעולם, ידעו את זה
ככל שהשבוע מתקרב לסופו, השיחות אצלנו בבוקר במכונית עוסקות יותר ויותר בכדורגל בכלל ובקטמון בפרט. אתמול בתי הבכורה (בת 12, שגם מגיעה איתי למשחקים) אמרה לי - אבל זה לא שכל האוהדים של בית"ר גזענים ומגעילים ? המורה שלי *&^% - אמרה שהיא אוהדת את ביתר (כי האחיין שלה משחק שם), והיא ממש מורה נחמדה וטובה,והיא אמרה לנו שברור שהיא לא צועקת קריאות גזעניות, וגם לא אוהבת את זה. וגם &^% אבא של $%^ מהכיתה, אוהד את ביתר והולך למשחקים עם אחיה של $%^, אבל הם לא מקללים ולא צועקים קריאות גזעניות... אמרה את כל זה וחיכתה לתשובה, ואני אמרתי לה- שעצם זה שהם מוכנים לשבת ליד קהל שכן ממנהג ככה, הופך אותם לשותפים למעשה, ועצם זה שהם לובשים את אותם סממני עידוד כמו המנאצים- משייך אותם לקבוצה, וגם אם הם לא מקללים בעצמם, הם עדיין חלק מהגועל. אז עכשיו - שקראתי מה שכתבת - - ועוד עירבבת פנימה ילדים, אני מרגיש אותו הדבר ואפילו נורא יותר, כי אני לא יכול להתנחם בזה שמדובר בהערה של "הקופים" הגזענים מבית"ר, אלא ממי שאני יושב לצידו באותו היציע.
אז אתה מגיע למקום בו נהוג קצת לקלל, וגם להוציא שנאה על היריבה העירונית, במיוחד שזו בית"ר, ובגלל שאתה מתחבט באיך לחנך את ילדיך אתה מצפה ממני בביתי לשנות את ההתנהגות? אני בן אדם, אני יודע איך להתנהג גם בחוץ, גם במשחקי כדורגל (שמאפשרים לי, לשיטתי, פורקן מתון ביותר של אמוציות) וגם עם ילדים אבל שיהיה ברור: ככל שייכנסו לי יותר לחיים בביתי שלי ככה אני צפוי להיות יותר ארסי, כאן בפורום במיוחד כשזה אמור בביתר הזונה השארמוטה ואוהדיה הקופים
אין לי שום לבטים איך לחנך את ילדי. זה מאוד פשוט- בלי שנאת האחר, בלי קללות, עם הבנה שגם השתתפות פסיבית היא פסולה.
בבית שלך מצידי תדקור בובות של אלי אוחנה, תוריד צבע גואש צהוב באסלה, תצרח מול המראה "קופים, זונות", בלה בלה בלה.. מה שעושה לך טוב...
וברור שאצטדיון זה לא אולם קונצרטים, כמו שאוהבים לומר פה, וכן - יש סיכוי לשמוע אלימות וגם לראות אלימות במשחק וביציע (היו דברים מעולם ע"ע ה"דרבי" בשנה שעברה / א.א.פאחם בוינטר ועוד) אבל עד כמה שתנסה לשחק אותה מחוספס ולוחמני- עדיין הקהל של קטמון הוא אחר, ונדמה לי שעל כך גם עיקר גאוותנו.
שחברים שלי שומעים שאני הולך עם הילדים למשחקי כדורגל הם לא מאמינים, כי וואלה- אוהדי כדורגל זה בית"ר והקומץ והמטומטם שרץ שיכור בלי חולצה ללחוץ לזהבי את האשך...
אז - כן - בא לי טוב הגאווה שזה לא חייב להיות ככה, אפשר ליהנות מפולחן הכדורגל בגבולות הקבוצה שלך, בלי להזדקק לשנאה בתור דלק..
ותכל"ס- ואת זה צריך לומר בעדינות - לא ממש יודע איך לספר את זה לך ולעוד כמה שבאשליות - אבל הפועל קטמון היא היריבה העירונית של בית"ר ירושלים, בערך כמו שהכבשה שושנה מזיזה משהו לאריה שאהב רק תות, גם אם הוא זקן מכוער וצולע, הוא עדיין יושב בחלק אחר לגמרי ממנה בפירמדת המזון.
המשפט האחרון שלך ממחיש עד כמה אתה רחוק מתרבות הספורט לעולם יריבות עירונית תשרור ללא קשר למיקום זמן ומצב רוח . למזלנו את ביתר אפשר לשנוא מכל כך הרבה טעמים וסיבות שזה מגוחך אפילו להתווכח איתך על עצם היריבות. |
אחד העם |
נשלח - 20/11/2014 : 21:53:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
זה משהו שכולם צריכים לדעת, שבית"ר היא זונה והאוהדים שלה הם קופים. אלי אוחנה בן זונה ושישרף חשוב גם שכל האוהדים החדשים שהצטרפו, ובפרט ילדים שלא נתקלו בהם מעולם, ידעו את זה
ככל שהשבוע מתקרב לסופו, השיחות אצלנו בבוקר במכונית עוסקות יותר ויותר בכדורגל בכלל ובקטמון בפרט. אתמול בתי הבכורה (בת 12, שגם מגיעה איתי למשחקים) אמרה לי - אבל זה לא שכל האוהדים של בית"ר גזענים ומגעילים ? המורה שלי *&^% - אמרה שהיא אוהדת את ביתר (כי האחיין שלה משחק שם), והיא ממש מורה נחמדה וטובה,והיא אמרה לנו שברור שהיא לא צועקת קריאות גזעניות, וגם לא אוהבת את זה. וגם &^% אבא של $%^ מהכיתה, אוהד את ביתר והולך למשחקים עם אחיה של $%^, אבל הם לא מקללים ולא צועקים קריאות גזעניות... אמרה את כל זה וחיכתה לתשובה, ואני אמרתי לה- שעצם זה שהם מוכנים לשבת ליד קהל שכן ממנהג ככה, הופך אותם לשותפים למעשה, ועצם זה שהם לובשים את אותם סממני עידוד כמו המנאצים- משייך אותם לקבוצה, וגם אם הם לא מקללים בעצמם, הם עדיין חלק מהגועל. אז עכשיו - שקראתי מה שכתבת - - ועוד עירבבת פנימה ילדים, אני מרגיש אותו הדבר ואפילו נורא יותר, כי אני לא יכול להתנחם בזה שמדובר בהערה של "הקופים" הגזענים מבית"ר, אלא ממי שאני יושב לצידו באותו היציע.
אז אתה מגיע למקום בו נהוג קצת לקלל, וגם להוציא שנאה על היריבה העירונית, במיוחד שזו בית"ר, ובגלל שאתה מתחבט באיך לחנך את ילדיך אתה מצפה ממני בביתי לשנות את ההתנהגות? אני בן אדם, אני יודע איך להתנהג גם בחוץ, גם במשחקי כדורגל (שמאפשרים לי, לשיטתי, פורקן מתון ביותר של אמוציות) וגם עם ילדים אבל שיהיה ברור: ככל שייכנסו לי יותר לחיים בביתי שלי ככה אני צפוי להיות יותר ארסי, כאן בפורום במיוחד כשזה אמור בביתר הזונה השארמוטה ואוהדיה הקופים
אין לי שום לבטים איך לחנך את ילדי. זה מאוד פשוט- בלי שנאת האחר, בלי קללות, עם הבנה שגם השתתפות פסיבית היא פסולה.
בבית שלך מצידי תדקור בובות של אלי אוחנה, תוריד צבע גואש צהוב באסלה, תצרח מול המראה "קופים, זונות", בלה בלה בלה.. מה שעושה לך טוב...
וברור שאצטדיון זה לא אולם קונצרטים, כמו שאוהבים לומר פה, וכן - יש סיכוי לשמוע אלימות וגם לראות אלימות במשחק וביציע (היו דברים מעולם ע"ע ה"דרבי" בשנה שעברה / א.א.פאחם בוינטר ועוד) אבל עד כמה שתנסה לשחק אותה מחוספס ולוחמני- עדיין הקהל של קטמון הוא אחר, ונדמה לי שעל כך גם עיקר גאוותנו.
שחברים שלי שומעים שאני הולך עם הילדים למשחקי כדורגל הם לא מאמינים, כי וואלה- אוהדי כדורגל זה בית"ר והקומץ והמטומטם שרץ שיכור בלי חולצה ללחוץ לזהבי את האשך...
אז - כן - בא לי טוב הגאווה שזה לא חייב להיות ככה, אפשר ליהנות מפולחן הכדורגל בגבולות הקבוצה שלך, בלי להזדקק לשנאה בתור דלק..
ותכל"ס- ואת זה צריך לומר בעדינות - לא ממש יודע איך לספר את זה לך ולעוד כמה שבאשליות - אבל הפועל קטמון היא היריבה העירונית של בית"ר ירושלים, בערך כמו שהכבשה שושנה מזיזה משהו לאריה שאהב רק תות, גם אם הוא זקן מכוער וצולע, הוא עדיין יושב בחלק אחר לגמרי ממנה בפירמדת המזון. |
idans |
נשלח - 20/11/2014 : 20:54:49 מקפיץ, שיהיה לפני הפוסט ההוא |
papirus5 |
נשלח - 20/11/2014 : 13:19:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
אז אתה מגיע למקום בו נהוג קצת לקלל, וגם להוציא שנאה על היריבה העירונית, במיוחד שזו בית"ר, ובגלל שאתה מתחבט באיך לחנך את ילדיך אתה מצפה ממני בביתי לשנות את ההתנהגות? אני בן אדם, אני יודע איך להתנהג גם בחוץ, גם במשחקי כדורגל (שמאפשרים לי, לשיטתי, פורקן מתון ביותר של אמוציות) וגם עם ילדים אבל שיהיה ברור: ככל שייכנסו לי יותר לחיים בביתי שלי ככה אני צפוי להיות יותר ארסי, כאן בפורום במיוחד כשזה אמור בביתר הזונה השארמוטה ואוהדיה הקופים |
קטמון ותיק |
נשלח - 20/11/2014 : 13:07:13 חיפשתי במירשתת שירים של אוהדי בית"ר. אז הנה אחד מהם: לא סובל ת'ליגה ------ לא סובל את חיפה אני שונא את הפועל גם מכבי זונה אני אוהב את בית"ר וגם זה, לפני שנה: http://sports.walla.co.il/item/2639607 |
צפוני |
נשלח - 20/11/2014 : 12:56:32 כל מי שמסתייג מקללות ביציע, אני בנושא הזה מצטט את אמסלם: בזמנו כתב "העיר" לקח רחוק מידי את שירי "אמסלם ההומו" וסיקר את אולימפיאדת הגאווה תחת הכותרת "אמסלם לא לבד". אמסלם זכה בתביעת דיבה, וכשיצא מבית המשפט אמר:"40 דקות אני על הפרקט, תשירו מה שאתם רוצים. בחוץ - יש לי אישה וילדה, אל תגזימו".
לכן, כל עוד אנחנו ביציע, אוחנה בן זונה שיכור ובמזרחי יושבים קופים. |
אחד העם |
נשלח - 20/11/2014 : 11:51:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
ככל שהשבוע מתקרב לסופו, השיחות אצלנו בבוקר במכונית עוסקות יותר ויותר בכדורגל בכלל ובקטמון בפרט. אתמול בתי הבכורה (בת 12, שגם מגיעה איתי למשחקים) אמרה לי - אבל זה לא שכל האוהדים של בית"ר גזענים ומגעילים ? המורה שלי *&^% - אמרה שהיא אוהדת את ביתר (כי האחיין שלה משחק שם), והיא ממש מורה נחמדה וטובה,והיא אמרה לנו שברור שהיא לא צועקת קריאות גזעניות, וגם לא אוהבת את זה. וגם &^% אבא של $%^ מהכיתה, אוהד את ביתר והולך למשחקים עם אחיה של $%^, אבל הם לא מקללים ולא צועקים קריאות גזעניות... אמרה את כל זה וחיכתה לתשובה, ואני אמרתי לה- שעצם זה שהם מוכנים לשבת ליד קהל שכן ממנהג ככה, הופך אותם לשותפים למעשה, ועצם זה שהם לובשים את אותם סממני עידוד כמו המנאצים- משייך אותם לקבוצה, וגם אם הם לא מקללים בעצמם, הם עדיין חלק מהגועל. אז עכשיו - שקראתי מה שכתבת - - ועוד עירבבת פנימה ילדים, אני מרגיש אותו הדבר ואפילו נורא יותר, כי אני לא יכול להתנחם בזה שמדובר בהערה של "הקופים" הגזענים מבית"ר, אלא ממי שאני יושב לצידו באותו היציע. |
papirus5 |
נשלח - 20/11/2014 : 00:42:01 זה משהו שכולם צריכים לדעת, שבית"ר היא זונה והאוהדים שלה הם קופים. אלי אוחנה בן זונה ושישרף חשוב גם שכל האוהדים החדשים שהצטרפו, ובפרט ילדים שלא נתקלו בהם מעולם, ידעו את זה |
שמאש |
נשלח - 20/11/2014 : 00:33:49 ומה בדיוק מזכיר בזה? אמרת בית"ר זונה, ונזכרת? |
|
|