פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בנות מכבי באר שבע מסרבות לשחק נגד קטמון בירושלים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
איתן610 נשלח - 18/11/2014 : 21:49:39
http://sports.walla.co.il/item/2803068
6   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רגל עץ נשלח - 19/11/2014 : 21:44:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

מעלה אדומים זה לא ירושלים. למה קבוצת הילדות שלנו לא משחקת בירושלים?

תפנה ללשכת ראש העיר ותנסה לברר למה במבט אין תאורה תקנית שתאפשר לנערות לארח שם משחקים.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 19/11/2014 : 21:02:36
מעלה אדומים זה לא ירושלים. למה קבוצת הילדות שלנו לא משחקת בירושלים?
אודי ארנון נשלח - 19/11/2014 : 15:05:16
בואו נגיד שיותר מפחיד לשלוח קבוצת ילדות למעלה אדומים מאשר קבוצות בוגרים מאובטחת לטדי. ובואו נגיד גם שכקבוצת כדורגל המאבקים של ניר ברקת להביא לפה נבחרות מאירופה לפחות לא מעניינים אותנו.
ולנטין תיאודוריקה נשלח - 19/11/2014 : 13:21:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריה דיין

לעניות דעתי, העמדה שלנו בפרשה הזאת, כפי שהיא מוצגת בכתבה, מוטעית מיסודה. למה אנחנו צריכים להתעקש לקיים את המשחק דווקא היום? למה צריך להפגין אטימות כלפי הפחד, המובן לחלוטין, של הילדות מבאר-שבע ושל הוריהן? מה יקרה לנו אם המשחק יידחה ביום-יומיים או בשבוע-שבועיים? והעיקר - מה זה ענייננו אם נבחרות זרות יבואו או לא יבואו לשחק בירושלים? אני מבין איך שאלת הנבחרות הזרות קשורה לאינטרסים התעמולתיים של ניר ברקת ושל בנימין נתניהו, אבל אני מצליח להבין איך זה בכלל קשור אלינו.

למה כן להתחשב בתירוץ המגוחך הזה? הרי מחר בבוקר יודיעו כל הקבוצות בליגה שהן מפחדות לבוא לירושלים, ואתה המתחשב מאבד את יתרון הביתיות שלך (בוא נניח לרגע שיש לנו בית ואנחנו לא רועים כל חיינו בשדות זרים). מאד פשוט- אם המשטרה מאשרת לקיים את המשחק, עליו להיות משוחק, ואם ב"ש בוחרת שלא לבוא שתשא בעונש. והתירוץ "אנחנו מפחדים לבוא, יכול להיות פיגוע" תקף לכל נקודה גיאוגרפית בישראל, אין מקום בארץ שלא מאויים ברגע זה ממש על ידי איזה גראד, קסאם, או מחבל עם סובארו וגרזן.
צפוני נשלח - 19/11/2014 : 13:02:02
אם נקבל את התירוץ "מפחיד בירושלים" ירינו לעצמנו ברגל.
אם היו מוצצים תירוץ מהאצבע הייתי מוכן ללכת לקראתם.
באופן חריג אני חושב שיהיה יפה לקבל אותן בפרחים כשיבואו הערב למרות הכל, למרות שמכבי ב"ש מבחינתי ראויה לכיליון על קניית ליגה א בעונת מבשרת השנייה.
אריה דיין נשלח - 19/11/2014 : 11:55:23
לעניות דעתי, העמדה שלנו בפרשה הזאת, כפי שהיא מוצגת בכתבה, מוטעית מיסודה. למה אנחנו צריכים להתעקש לקיים את המשחק דווקא היום? למה צריך להפגין אטימות כלפי הפחד, המובן לחלוטין, של הילדות מבאר-שבע ושל הוריהן? מה יקרה לנו אם המשחק יידחה ביום-יומיים או בשבוע-שבועיים? והעיקר - מה זה ענייננו אם נבחרות זרות יבואו או לא יבואו לשחק בירושלים? אני מבין איך שאלת הנבחרות הזרות קשורה לאינטרסים התעמולתיים של ניר ברקת ושל בנימין נתניהו, אבל אני מצליח להבין איך זה בכלל קשור אלינו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07