פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אבירם ברוכיאן

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמוני נשלח - 02/11/2014 : 13:33:03
מגיע לבחור הזה אשכול בנפרד בלי התייחסויות לצבע נעליים או צבעי חולצות בעבר:

ע"פ שני המשחקים הראשונים הצטרף עלינו יהלום של ממש. אבירם בא בלי פוזות עם הרבה צניעות של כוכב לקבוצה במשבר (מותר להגיד את המילה), שם שני גולים ובישול (מרוב דיון על נעליים אף אחד לא ציין את הטיל שהוא הכניס מול מגדל העמק בשיא הדיכאון), וזה אחרי שהוא לא שיחק משחק כדורגל רציני יותר מחצי שנה.

אפשר רק להתחיל לפנטז מה מצפה לנו שהוא יהיה בכושר שיא ושהתיאום שלו עם שאר השחקנים – במיוחד עם עוז וקירטבה - יעלה שלב.

המתנה שקיבלנו בדמות ברוכיאן הגיע בדיוק בזמן!
8   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
elhananm נשלח - 04/11/2014 : 10:48:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אבירם ברוכיאן הוא שחקן גדול, אין ספק. יחד עם זאת, אני מציע להמתין עוד קצת לפני שממטירים עליו שבחים, ולא רק משיקולי נאחס. שני משחקים זה מעט מידי זמן כדי להעריך מה הוא נותן. רק להזכיר לכם את השבחים שניתנו כאן לקירטבה , ובצדק, אחרי שני המשחקים הראשונים שלו, או השבחים שטסלפפה קיבל אחרי הסיבוב הראשון בעונה שעברה. ובמקרה של ברוכיאן די ברור שהבאה של שחקן ברמתו היא הצהרה ברורה, והוא ישפט, בראש ובראשונה, לגבי הצליח להביא את הקבוצה להגשים את מטרותיה.

לייזי היקר-
א. ראשית ברכות כנות ולא ציניות על העלאת תגובה/פוסט בפתוח, סוף סוף מבלי להזכיר מזו תקופה ארוכה את הנושא המאוס והלעוס שאני חושש אפילו לציינו בשם...
ב. לעצם העניין של קירטבה- מדובר בשחקן מוכשר וחשוב. יש לו בעיה שהוא חזק פיזית ולהט יצרים שכנראה הוביל אותו אלינו לליגה א' והשופטים הצעירים אצלנו בליגה לא יודעים איך לאכול אותו...
הוא עוד ייתן לנו הרבה. סבלנות!!!
ברוכיאן הוא כמובן שחקן מוכשר לא פחות שהאישיות הנוחה שלו מאפשרת לו להתאקלם ולתת פירות אצלנו מהר מאוד.
שניהם דומים בעיני ברמת הכישרון והתרומה הפוטנציאלית שלהם עבורנו. אני אישית מעדיף לא לשמוע לעצתך הזהירה, ודווקא להתלהב ולצפות לטוב, ולו במחיר של אכזבה רטרואקטיבית, שאנחנו כל כך מורגלים אליה כאוהדי הפועל.
lazy נשלח - 03/11/2014 : 17:23:47
אבירם ברוכיאן הוא שחקן גדול, אין ספק. יחד עם זאת, אני מציע להמתין עוד קצת לפני שממטירים עליו שבחים, ולא רק משיקולי נאחס. שני משחקים זה מעט מידי זמן כדי להעריך מה הוא נותן. רק להזכיר לכם את השבחים שניתנו כאן לקירטבה , ובצדק, אחרי שני המשחקים הראשונים שלו, או השבחים שטסלפפה קיבל אחרי הסיבוב הראשון בעונה שעברה. ובמקרה של ברוכיאן די ברור שהבאה של שחקן ברמתו היא הצהרה ברורה, והוא ישפט, בראש ובראשונה, לגבי הצליח להביא את הקבוצה להגשים את מטרותיה.
יוני.ב. נשלח - 03/11/2014 : 00:28:27
תודה אבירם!
karpad3 נשלח - 02/11/2014 : 16:06:40
ציטוט:
אבל נותרת השאלה מה קורה עם שתי קבוצות מוכות מנחוס נפגשות?

במקרה כזה, הפועל מפסידה
האחים מרילי נשלח - 02/11/2014 : 14:16:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

בשם כל אלוהי המנחוס לדורותיהם - נא למחוק את הת'רד !!!

אז ההיסטריה עם הנעליים הצהובות היתה אנטי-מנחוס או שזה עובד רק בכיוון אחד?
אני שואל כי אני שוקל להתחזק בדת המנחוס.

מנחוס תמיד יעבוד הפוך מאיך שחשבת

ואם אני ואתה חושבים הפוך על איך יעבוד המנחוס?
אני רוצה להציע - מנחוס תמיד יעבוד לכיוון השלילי, לכן עדיף לא לכתוב כלום על שום נושא.
אבל נותרת השאלה מה קורה עם שתי קבוצות מוכות מנחוס נפגשות?
HST נשלח - 02/11/2014 : 14:04:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

מנחוס תמיד יעבוד הפוך מאיך שחשבת
האחים מרילי נשלח - 02/11/2014 : 14:03:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

HST נשלח - 02/11/2014 : 13:38:34

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07