ס ק י ר ת נ ו ש א |
Nola |
נשלח - 30/10/2014 : 18:46:47 במקום להתעסק בצבעי נעליים ובשטויות, בואו נתעסק בדברים החשובים - ע"ע; מצב קבוצתנו מאז פתיחת-העונה.
לא יכול שמפתיחת העונה, אנחנו עם שלושה הפסדים ותיקו מתוך שישה משחקים. לא ייתכן כזה דבר.
במקום להתעמת עם שחקנים, בנוגע לצבעים של הנעליים שלהם (יש כאן אנשים שמחרבים כל חלקה טובה)
בואו נחשוב איך משנים את המצב הקיים.
נ.ב. לכל מתלונני הנעליים למיניהם, מתאים לכם להיות אוהדי בית"ר - קטנוניים שכמוכם. |
5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
יוני.ב. |
נשלח - 31/10/2014 : 07:56:55 נמאסתם! |
Nola |
נשלח - 30/10/2014 : 21:34:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי Nola
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
זה אירוני שאלו שמפריע להם העיסוק בנעליים והוא מעצבן אותם, הם אחת הסיבות שבגללן העיסוק בזה בפורום הוא כזה אינטנסיבי.
ההודעה שלך מרימה לי להנחתה לחפור שוב למה זה כל כך חשוב לי, ולמה זה לא רק הנעליים, ועד כמה זה אמור להיות פשוט לפתור את הבעיה, בעיקר שאין לי מושג איך אפשר לשנות את המצב הקיים מבחינה מקצועית...
אם יש שחקן ספציפי שמזלזל באוהדים, שמסמן להם לשתוק, שתופס אותם בחוזקה ביד וכו'. ההנהלה צריכה לטפל בזה ולהעמיד את השחקן במקומו, לצערי ההנהלה שלנו יותר מדי רופסת.
אסביר את עצמי, לי לא מפריע צבע הנעליים - מצידי ששחקן יגיע עם נעליים בצבע זרחני. הנקודה היא כזו: כששחקן מקבוצתנו מזלזל באוהדים, מסמן להם לשתוק, תופס אותם בחוזקה ביד וכ'ו. זה דורש טיפול. עניין הנעליים לא משנה, שחקן צריך להגיב בחכמה - גם אם מישהו מהקהל מקלל אותו לצורך העניין, השחקן פשוט צריך להתעלם. ברגע ששחקן מזלזל באוהד ומגיב בצורה כזו. זה כבר לא בסדר. |
katamon9 |
נשלח - 30/10/2014 : 21:29:23 אותי הכי מעליב התרוצים העלובים ללמה לא מחליפים נעליים צהובות , כאילו שהאוהדים הם אידיוטים . אם בהנהלה החליטו שהם לא מתכוונים להתחשב ברגשות כמה מהאוהדים ולאפשר לשחקנים לשחק עם נעליים צהובות אז שיוציאו הודעה כזאת ויסיימו את העניין הזה . אני יתבאס אבל לפחות לא ירגיש שעושים ממני אידיוט |
Nola |
נשלח - 30/10/2014 : 19:13:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
זה אירוני שאלו שמפריע להם העיסוק בנעליים והוא מעצבן אותם, הם אחת הסיבות שבגללן העיסוק בזה בפורום הוא כזה אינטנסיבי.
ההודעה שלך מרימה לי להנחתה לחפור שוב למה זה כל כך חשוב לי, ולמה זה לא רק הנעליים, ועד כמה זה אמור להיות פשוט לפתור את הבעיה, בעיקר שאין לי מושג איך אפשר לשנות את המצב הקיים מבחינה מקצועית...
אם יש שחקן ספציפי שמזלזל באוהדים, שמסמן להם לשתוק, שתופס אותם בחוזקה ביד וכו'. ההנהלה צריכה לטפל בזה ולהעמיד את השחקן במקומו, לצערי ההנהלה שלנו יותר מדי רופסת. |
lazy |
נשלח - 30/10/2014 : 19:03:37 זה אירוני שאלו שמפריע להם העיסוק בנעליים והוא מעצבן אותם, הם אחת הסיבות שבגללן העיסוק בזה בפורום הוא כזה אינטנסיבי.
ההודעה שלך מרימה לי להנחתה לחפור שוב למה זה כל כך חשוב לי, ולמה זה לא רק הנעליים, ועד כמה זה אמור להיות פשוט לפתור את הבעיה, בעיקר כשאין לי מושג איך אפשר לשנות את המצב הקיים מבחינה מקצועית... |
|
|