| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| Offside |
נשלח - 19/02/2010 : 13:45:32 אז הנה, עכשיו נפתח אחד .
זה מידיעות ירושלים: http://img294.imageshack.us/img294/2096/jerusalemsportnews19210.jpg |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| שלומי מלכה |
נשלח - 21/02/2010 : 20:16:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
מעולם לא התיימרתי לקבוע מי אוהד ומי לא. זה גם מה שתמיד עיצבן אותי אצל אלה שנשארו בסא"דר, הם לרוב עשו זאת בתחילת הדרך. אבל לגבי כמה מקרים, כן, אני יודע שהם לא אוהדים. לא אני קבעתי, המעשים שלהם קבעו. אני לא חושב את זה לגבי כולם,בטח לא לגבי כמה נשמות אבודות שנשארו עם סאד"ר, אבל כן לגבי האחים יונה ועוד בודדים יוצאים מן הכלל. ואל תזיין את השכל "כל מיני אנשים כאן". אפשר לחשוב שפתחו כאן "בלק ליסט" ושאתה לא יודע מי אני.כולה כמה חארות שגנבו לנו כסף, ועוד כאלה שצולבים אותנו בתקשורת, עולבים בנו תחת כל מיקרופון צמוד מישל-אלי. אז שלושה אנשים כאן השתעשעו במחשבה של לשמור על כבוד עצמי. ואו. ממש אירגון של סותמי פיות שבא לדחות את המוני השבים הביתה מלימודי רוחניות במנזר טיבטי. וכן, הם באים הגועל נפש. עובדה. באו, עם הסיגר, והסתובבו כמו שהם אוהבים ביציע, ובשם הפחדנות להתמודד שמוצגת כאן כפילנטרופיה, נתנו להם להיות שם. באחרית הימים, כשנסיים את המהפכה, אדרבא. עד אז, כבר ראינו כמה מערכת חיסונית יש לנו. לא רוצה וירוסים "ידידותיים". אני מזכיר לך : אנחנו בליגה החמישית. נלחמים על הקיום כל הזמן, לא חושב שצריך להפגין גדלות נפש בעניינים שכאלה. תפדל,מצידי שב איתם בויסקי א-גוגו על מרטיני, אני הקרבתי הרבה כדי שלא נסבול מהם, אז תסלח לי אם לא בא לי להיות הומניטרי עם מי שמשתין עליי, בשלב זה.
ובאמת, אתה לא מי שאני חושש ממנו. אתה כאן כבר מספיק שנים בשביל לדעת להבדיל בין טוב ורע. ובאמת, היונות זה רע. ומנדל גם הוא רע. ואתה יודע מה, אם יבוא שלום עליכם, גם הוא רע. וגם אותו לא הייתי רוצה לראות בקרבנו. אבל אני כבר רואה ושומע לאן העניינים האלה הולכים: פתאום מישל הוא רע, ויאיר כבר כמה שנים רע. ואם הם כאלה רעים, אנחנו לא רוצים אותם אצלנו. כי מי זה המישל הזה בכלל? ומה הוא עשה בשביל הפועל?
שיבואו יעקב וויקטור למשחקים, ושיקללו אותם נמרצות (אבל את זה לא עושים, כי אצלנו לא מקללים). אבל אל תכנס למי כן נאשר לקנות מניה ולמי לא. כי זה מתחיל בויקטור ומי שהגיב מתחתיך כבר לא יאשר לרמסטי או אריה שפירא לקנות מניה. ולשם אנחנו לא רוצים להגיע, עם כל השבריריות והליגה ג' שלנו.
אוקיי.מקבל באהבה את ההצעה שלך ושל עוגן, או איך אמרו בימי ההסתדרות העליזים, מקבל את דין התנועה. ורק שתהיה בעניינים, משחק בגבעת רם לפני חודש-חודשיים, לא זוכר נגד מי, פוסע להנאתו עם שקית גרעינים, שלום עליכם. לא שהו שווה את הקללות, אבל הנה לך. אני לא הוזה, תשאל את טל שורר. עכשיו לענין המנייה של אריה שפירא - איך משיגים אותו? בתור בעלים של איטליז גלאט כושר בברוקלין, אולי יבוא לו לתרום 250 דולר...
עכשיו אתה מתחיל לדבר! בקיץ שעבר היינו אני ודובר חוג האוהדים בניו יורק, כולל מסע מפרך ביום קיץ חם בין האטליזים של ברוקלין. לא ידענו אז על שפירא שם. בקיץ הקרוב מתוכננת נסיעה נוספת, בזה הרגע אני מתחייב, בשמי ובשם הדובר, אנחנו הולכים לחפש את רגלי האיילה של הבלם הוותיק, ולא נרפה עד שישלוף את הארנק.
ומה שסיפרת על שלום עליכם שובר לי את הלב. כל כך שונא אותו, את האוהד בית"ר המשומד הזה. |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 21/02/2010 : 20:02:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
מעולם לא התיימרתי לקבוע מי אוהד ומי לא. זה גם מה שתמיד עיצבן אותי אצל אלה שנשארו בסא"דר, הם לרוב עשו זאת בתחילת הדרך. אבל לגבי כמה מקרים, כן, אני יודע שהם לא אוהדים. לא אני קבעתי, המעשים שלהם קבעו. אני לא חושב את זה לגבי כולם,בטח לא לגבי כמה נשמות אבודות שנשארו עם סאד"ר, אבל כן לגבי האחים יונה ועוד בודדים יוצאים מן הכלל. ואל תזיין את השכל "כל מיני אנשים כאן". אפשר לחשוב שפתחו כאן "בלק ליסט" ושאתה לא יודע מי אני.כולה כמה חארות שגנבו לנו כסף, ועוד כאלה שצולבים אותנו בתקשורת, עולבים בנו תחת כל מיקרופון צמוד מישל-אלי. אז שלושה אנשים כאן השתעשעו במחשבה של לשמור על כבוד עצמי. ואו. ממש אירגון של סותמי פיות שבא לדחות את המוני השבים הביתה מלימודי רוחניות במנזר טיבטי. וכן, הם באים הגועל נפש. עובדה. באו, עם הסיגר, והסתובבו כמו שהם אוהבים ביציע, ובשם הפחדנות להתמודד שמוצגת כאן כפילנטרופיה, נתנו להם להיות שם. באחרית הימים, כשנסיים את המהפכה, אדרבא. עד אז, כבר ראינו כמה מערכת חיסונית יש לנו. לא רוצה וירוסים "ידידותיים". אני מזכיר לך : אנחנו בליגה החמישית. נלחמים על הקיום כל הזמן, לא חושב שצריך להפגין גדלות נפש בעניינים שכאלה. תפדל,מצידי שב איתם בויסקי א-גוגו על מרטיני, אני הקרבתי הרבה כדי שלא נסבול מהם, אז תסלח לי אם לא בא לי להיות הומניטרי עם מי שמשתין עליי, בשלב זה.
ובאמת, אתה לא מי שאני חושש ממנו. אתה כאן כבר מספיק שנים בשביל לדעת להבדיל בין טוב ורע. ובאמת, היונות זה רע. ומנדל גם הוא רע. ואתה יודע מה, אם יבוא שלום עליכם, גם הוא רע. וגם אותו לא הייתי רוצה לראות בקרבנו. אבל אני כבר רואה ושומע לאן העניינים האלה הולכים: פתאום מישל הוא רע, ויאיר כבר כמה שנים רע. ואם הם כאלה רעים, אנחנו לא רוצים אותם אצלנו. כי מי זה המישל הזה בכלל? ומה הוא עשה בשביל הפועל?
שיבואו יעקב וויקטור למשחקים, ושיקללו אותם נמרצות (אבל את זה לא עושים, כי אצלנו לא מקללים). אבל אל תכנס למי כן נאשר לקנות מניה ולמי לא. כי זה מתחיל בויקטור ומי שהגיב מתחתיך כבר לא יאשר לרמסטי או אריה שפירא לקנות מניה. ולשם אנחנו לא רוצים להגיע, עם כל השבריריות והליגה ג' שלנו.
אוקיי.מקבל באהבה את ההצעה שלך ושל עוגן, או איך אמרו בימי ההסתדרות העליזים, מקבל את דין התנועה. ורק שתהיה בעניינים, משחק בגבעת רם לפני חודש-חודשיים, לא זוכר נגד מי, פוסע להנאתו עם שקית גרעינים, שלום עליכם. לא שהו שווה את הקללות, אבל הנה לך. אני לא הוזה, תשאל את טל שורר. עכשיו לענין המנייה של אריה שפירא - איך משיגים אותו? בתור בעלים של איטליז גלאט כושר בברוקלין, אולי יבוא לו לתרום 250 דולר...
אני דווקא פיתחתי ריב קולני גדוש בקללות עם שלום עליכם באותו משחק שהוא הופיע. הוא גם אמר שהוא שונא את סאסי ויונה ועניתי לו שהוא אחד מהם. אשר והחבר שהגיע עם שלום הפרידו ביננו. |
| קראנקו |
נשלח - 21/02/2010 : 19:39:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
אוקיי.מקבל באהבה את ההצעה שלך ושל עוגן, או איך אמרו בימי ההסתדרות העליזים, מקבל את דין התנועה. ורק שתהיה בעניינים, משחק בגבעת רם לפני חודש-חודשיים, לא זוכר נגד מי, פוסע להנאתו עם שקית גרעינים, שלום עליכם. לא שהו שווה את הקללות, אבל הנה לך. אני לא הוזה, תשאל את טל שורר. עכשיו לענין המנייה של אריה שפירא - איך משיגים אותו? בתור בעלים של איטליז גלאט כושר בברוקלין, אולי יבוא לו לתרום 250 דולר... |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 21/02/2010 : 19:09:33 שונא את רמי מנדל,יעאקוב יונה, דן שושני ועוד כמה חלאות. עדיין, קו אדום מבחינתינו הוא שני אנשים: ויקטור יונה ויוסי סאסי.
כל השאר, אפשר להגעל, אבל אנחנו לא יכולים יותר מזה. |
| עוגן ק. |
נשלח - 21/02/2010 : 18:38:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
לא התכוונתי לעורר את הויכוח הזה בספקולציה שמנדל סולל את דרכו לתמיכה בקטמון. פשוט קצת להסתלבט על הבנאדם. אבל אם זה הגיע לכדי כך אני חושב שהפתרון הוא מאוד פשוט וחייב להיות תקנוני - אין לעשות סלקציה בהצטרפות חברים לעמותה, אלא אם כן יש הוכחה ממשית לניסיון מאורגן לשנות את אופי העמותה דרך הצטרפות המונית. לגבי איך הקהל כקהל צריך להתמודד עם סאסיונות (ובאמת שאין הרבה כאלו כמובן) המגיעים למשחקים, הייתי ממליץ על הדרך בה התקבל אוחנה במלחה של לפני כמה שנים, וכל המרבה הרי זה משובח. יש הבדל בין כללים ותקנות משפטיים לבין התנהגות של קהל נורמאלי.
מצאנו את הפתרון. לקחת את הכסף שלו, ואז לקלל אותו ולמרר לו את החיים. שתי ציפורים במכה.
לא מדויק. אני מציע לקלל אותם בכל מקרה. בין אם הם קונים מניה או לא. |
| גון מדלולה |
נשלח - 21/02/2010 : 13:42:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
לא התכוונתי לעורר את הויכוח הזה בספקולציה שמנדל סולל את דרכו לתמיכה בקטמון. פשוט קצת להסתלבט על הבנאדם. אבל אם זה הגיע לכדי כך אני חושב שהפתרון הוא מאוד פשוט וחייב להיות תקנוני - אין לעשות סלקציה בהצטרפות חברים לעמותה, אלא אם כן יש הוכחה ממשית לניסיון מאורגן לשנות את אופי העמותה דרך הצטרפות המונית. לגבי איך הקהל כקהל צריך להתמודד עם סאסיונות (ובאמת שאין הרבה כאלו כמובן) המגיעים למשחקים, הייתי ממליץ על הדרך בה התקבל אוחנה במלחה של לפני כמה שנים, וכל המרבה הרי זה משובח. יש הבדל בין כללים ותקנות משפטיים לבין התנהגות של קהל נורמאלי.
מצאנו את הפתרון. לקחת את הכסף שלו, ואז לקלל אותו ולמרר לו את החיים. שתי ציפורים במכה. |
| עוגן ק. |
נשלח - 21/02/2010 : 13:19:49 לא התכוונתי לעורר את הויכוח הזה בספקולציה שמנדל סולל את דרכו לתמיכה בקטמון. פשוט קצת להסתלבט על הבנאדם. אבל אם זה הגיע לכדי כך אני חושב שהפתרון הוא מאוד פשוט וחייב להיות תקנוני - אין לעשות סלקציה בהצטרפות חברים לעמותה, אלא אם כן יש הוכחה ממשית לניסיון מאורגן לשנות את אופי העמותה דרך הצטרפות המונית. לגבי איך הקהל כקהל צריך להתמודד עם סאסיונות (ובאמת שאין הרבה כאלו כמובן) המגיעים למשחקים, הייתי ממליץ על הדרך בה התקבל אוחנה במלחה של לפני כמה שנים, וכל המרבה הרי זה משובח. יש הבדל בין כללים ותקנות משפטיים לבין התנהגות של קהל נורמאלי. |
| עוז לניצחון |
נשלח - 21/02/2010 : 12:59:31 בכל הויכוח הזה אתם מאד מאד מקדימים את המאוחר. מי מאלה שאתם מדברים עליהם (שלשמחתי אינני מכיר אף לא אחד מהם) בכלל בדרך או רוצה להצטרף לקטמון? על מה זה מבוסס? אם אני מבין נכון הכל התחיל מאיזה חצי רמז בטור של מנדל שאולי, ביום מן הימים,יכול להיות שקליין ישקיע בקטמון. חבל להקדיש זמן כלשהו למשפט כזה (או לכל משפט אחר שלו). |
| שלומי מלכה |
נשלח - 21/02/2010 : 12:13:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
שיבואו יעקב וויקטור למשחקים, ושיקללו אותם נמרצות (אבל את זה לא עושים, כי אצלנו לא מקללים). אבל אל תכנס למי כן נאשר לקנות מניה ולמי לא. כי זה מתחיל בויקטור ומי שהגיב מתחתיך כבר לא יאשר לרמסטי או אריה שפירא לקנות מניה. ולשם אנחנו לא רוצים להגיע, עם כל השבריריות והליגה ג' שלנו. |
| לאסלו צה |
נשלח - 21/02/2010 : 09:59:51 פיכס. רק לא רמי מנגלה. הבן אדם מבחיל. |
| amos |
נשלח - 21/02/2010 : 06:26:37 דיון ממש רלוונטי, תודה... אפשר להקים תנועה "רק לא מנדל".
אגב, יעקב יונה בא כמה פעמים למשחקים של קטמון עם בן אחותו. ילד נחמד (בן אחותו, אני מתכוון). שאלתי מה ויקטור יגיד והוא אמר "שיזדיין ויקטור". אני מצטרף אליו
|
| קראנקו |
נשלח - 21/02/2010 : 02:15:52 מעולם לא התיימרתי לקבוע מי אוהד ומי לא. זה גם מה שתמיד עיצבן אותי אצל אלה שנשארו בסא"דר, הם לרוב עשו זאת בתחילת הדרך. אבל לגבי כמה מקרים, כן, אני יודע שהם לא אוהדים. לא אני קבעתי, המעשים שלהם קבעו. אני לא חושב את זה לגבי כולם,בטח לא לגבי כמה נשמות אבודות שנשארו עם סאד"ר, אבל כן לגבי האחים יונה ועוד בודדים יוצאים מן הכלל. ואל תזיין את השכל "כל מיני אנשים כאן". אפשר לחשוב שפתחו כאן "בלק ליסט" ושאתה לא יודע מי אני.כולה כמה חארות שגנבו לנו כסף, ועוד כאלה שצולבים אותנו בתקשורת, עולבים בנו תחת כל מיקרופון צמוד מישל-אלי. אז שלושה אנשים כאן השתעשעו במחשבה של לשמור על כבוד עצמי. ואו. ממש אירגון של סותמי פיות שבא לדחות את המוני השבים הביתה מלימודי רוחניות במנזר טיבטי. וכן, הם באים הגועל נפש. עובדה. באו, עם הסיגר, והסתובבו כמו שהם אוהבים ביציע, ובשם הפחדנות להתמודד שמוצגת כאן כפילנטרופיה, נתנו להם להיות שם. באחרית הימים, כשנסיים את המהפכה, אדרבא. עד אז, כבר ראינו כמה מערכת חיסונית יש לנו. לא רוצה וירוסים "ידידותיים". אני מזכיר לך : אנחנו בליגה החמישית. נלחמים על הקיום כל הזמן, לא חושב שצריך להפגין גדלות נפש בעניינים שכאלה. תפדל,מצידי שב איתם בויסקי א-גוגו על מרטיני, אני הקרבתי הרבה כדי שלא נסבול מהם, אז תסלח לי אם לא בא לי להיות הומניטרי עם מי שמשתין עליי, בשלב זה. |
| מחאיי |
נשלח - 21/02/2010 : 00:47:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
יותר משמפחיד אותי שיבואו לכאן כל מיני גועל נפש, מפחיד אותי לתת לכל מיני אנשים כאן את הכוח להחליט מי כן אוהד ומי לא.
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 21/02/2010 : 00:32:58 לא רוצה שקל מהם, וגם ברור לי שבחיים שלי לא אראה. כמו שלא ראיתי עד היום. אבל זה בשביל להדגיש את הנקודה - מי שרוצה לקנות מניה, שישים אלפיה וברוך הבא. יותר משמפחיד אותי שיבואו לכאן כל מיני גועל נפש, מפחיד אותי לתת לכל מיני אנשים כאן את הכוח להחליט מי כן אוהד ומי לא. הגועל נפש בכל מקרה לא יבואו, אבל מי שכאן כבר כל כך מאוהב בעצמו שהוא אפילו לא רוצה לדבר על קבוצת האם (אבל אם חייבים אז באוף טופיק המשוקץ). |
| קראנקו |
נשלח - 20/02/2010 : 23:46:36 לא ויקטור, לא יעקב, וכן, יש לנו זכות. ואם אתה חושב שויקטור או יעקב קונים מנייה כדי לבוא למשחק בתקופה טובה שלנו, אתה קצת מנותק. שקל אתה לא רואה מהם. |
|
|