פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון - מגדל העמק

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 19/10/2014 : 11:26:11
איפה "מארחים"?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
האחים מרילי נשלח - 31/10/2014 : 17:34:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yossimaz

משחק מרגיז שיכול היה להתפתח אחרת אם בלילטי היה מבקיע שער של מאה אחוז, מגדל העמק היו חייבים לפתוח את המשחק ולא היו מחזיקים מעמד ומקבלים 4-5 חתיכות.
ברגע שנחבר 2-3 ניצחונות השחקנים יקבלו ביטחון, סה"כ מדובר בסגל ש50% מהשחקנים שיחקו עונה שעברה בליגה הלאומית והתמודדו שם באופן ראוי.
עברו רק 6 מחזורים,יאללה קדימה עם הפנים לדליה.

+1
עמרי446 נשלח - 31/10/2014 : 12:59:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yossimaz

משחק מרגיז שיכול היה להתפתח אחרת אם בלילטי היה מבקיע שער של מאה אחוז, מגדל העמק היו חייבים לפתוח את המשחק ולא היו מחזיקים מעמד ומקבלים 4-5 חתיכות.
ברגע שנחבר 2-3 ניצחונות השחקנים יקבלו ביטחון, סה"כ מדובר בסגל ש50% מהשחקנים שיחקו עונה שעברה בליגה הלאומית והתמודדו שם באופן ראוי.

+1!
katamon9 נשלח - 31/10/2014 : 11:50:57
אחת הדרכים לנסות לייצר משחק שותף
היא להפסיק להוציא את הכדור כל פעם
ששחקן יריב נשכב על הדשא . ברור לכולם
שברוב המקרים זאת הצגה . להעיר לשופט על
בזבוזי זמן בצורה עניינית ולא מתלהמת יעילה
יותר מלצעוק עליו.
yossimaz נשלח - 31/10/2014 : 11:16:31
davidkipod נשלח - 31/10/2014 : 10:54:03
ועכשיו שאלה:
המשחק נגד מגדל העמק היה עוד דוגמא, אפילו בוטה, למה שכבר הבנו:
הטקטיקה נגד קטמון היא למרוח את המשחק ל 45 דקות נטו, לא לתת למשחק לשטוף. השאלה היא איך מתמודדים עם זה? קחו בחשבון ששופט מצוי בליגה א' לא יוציא לנו ערמונים מהאש.
(ואני לא טוען כאן שזו הסיבה היחידה שהעסק לא עובד)
davidkipod נשלח - 31/10/2014 : 10:36:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
מסכים איתך לגמרי. אני אשמח לשמוע את דעתך בנושאים האלו וגם בנושאים אחרים, כאן או בת'רדים אחרים. כולנו באותו צד ורוצים את טובת הקבוצה, בלי קשר לשאלת הצבע של הנעליים של השחקנים.

אז תפסיק בבקשה להרוג כל דיון שמתחיל להתפתח כאן על ידי הסטתו לנושא הזה.

ה"נושא הזה" אכן יצא מכל החורים, אבל לייזי אשם בכך בדיוק כמו כל מי שעונה לו (כולל אני עכשיו..) ויש פה מספיק נשמות טובות שמכירים את הרגישות ונהנים להצית את התבערה הזאת וללבות אותה.
עכשיו בקשה, תחינה, אנא בואו כולנו נרד לפחות זמנית מהנושא בפורומים שלנו.
ויאללה לדליה - לכבוש את הכרמל בסערה.
רגל עץ נשלח - 30/10/2014 : 23:40:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
מסכים איתך לגמרי. אני אשמח לשמוע את דעתך בנושאים האלו וגם בנושאים אחרים, כאן או בת'רדים אחרים. כולנו באותו צד ורוצים את טובת הקבוצה, בלי קשר לשאלת הצבע של הנעליים של השחקנים.

אז תפסיק בבקשה להרוג כל דיון שמתחיל להתפתח כאן על ידי הסטתו לנושא הזה.
lazy נשלח - 30/10/2014 : 22:44:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

לדעתי יש נושאים הרבה יותר חשובים לדון בהם: הקיטון במספר הצופים במשחקים לעומת שנים קודמות (כולל אוהדים שרופים שלא באים יותר), רפרטואר השירים במשחקים, רמתם של כדורגלני הקבוצה, מעמדו של המאמן, המשחק נגד מובילת הליגה מחרתיים, פעילויות חברתיות של קטמון ועוד. גם מיעוט ההודעות והמשתתפים בפורום הוא נושא שכדאי לדון בו. בקיצור, יש המון מה לדון ולשפר.

עמרי446 נשלח - 30/10/2014 : 22:34:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

חלאס לייזי, תרד מהעניין. כמו שאמרו לפניי, אתה כל הזמן מכניס את נושא הנעליים לדיון (גם בנושאים שלא קשורים)וחוזר על עצמך שוב ושוב וזה ממאיס. אנשים כבר לא רוצים להיכנס לפורום, צוחקים עליך בפורומים אחרים וזה לא נעים (לפחות לי זה לא נעים). לדעתי יש נושאים הרבה יותר חשובים לדון בהם: הקיטון במספר הצופים במשחקים לעומת שנים קודמות (כולל אוהדים שרופים שלא באים יותר), רפרטואר השירים במשחקים, רמתם של כדורגלני הקבוצה, מעמדו של המאמן, המשחק נגד מובילת הליגה מחרתיים, פעילויות חברתיות של קטמון ועוד. גם מיעוט ההודעות והמשתתפים בפורום הוא נושא שכדאי לדון בו. בקיצור, יש המון מה לדון ולשפר.

רפרטואר השירים זה נקודה חשובה!
לא רק שהשירים שבלוניים וזה מאוד השפיע במשחק האחרון, יש לדעתי רק שחקן אחד בקבוצה (עוז), תקנו אותי אם אני טועה, שיש עליו שיר. אם תמיד אומרים שזה שהקבוצה תומכת ומעודדת רק עוזר לשחקנים, אז שיר על שחקן, נראה לי שמשפיע לחיוב באופן משמעותי.
מיקי נשלח - 30/10/2014 : 21:57:20
חלאס לייזי, תרד מהעניין. כמו שאמרו לפניי, אתה כל הזמן מכניס את נושא הנעליים לדיון (גם בנושאים שלא קשורים)וחוזר על עצמך שוב ושוב וזה ממאיס. אנשים כבר לא רוצים להיכנס לפורום, צוחקים עליך בפורומים אחרים וזה לא נעים (לפחות לי זה לא נעים). לדעתי יש נושאים הרבה יותר חשובים לדון בהם: הקיטון במספר הצופים במשחקים לעומת שנים קודמות (כולל אוהדים שרופים שלא באים יותר), רפרטואר השירים במשחקים, רמתם של כדורגלני הקבוצה, מעמדו של המאמן, המשחק נגד מובילת הליגה מחרתיים, פעילויות חברתיות של קטמון ועוד. גם מיעוט ההודעות והמשתתפים בפורום הוא נושא שכדאי לדון בו. בקיצור, יש המון מה לדון ולשפר.
lazy נשלח - 30/10/2014 : 19:05:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Nola

כל שחקן בקטמון, רשאי לנעול נעליים בכל צבע שהוא רוצה.
לא משנה אם הן צהובות, שחורות, אדומות, סגולות, אפורות וכ'ו.

לכל הקטנוניים למיניהם,
תקפצו.
סה"כ נעליים.

וכל שחקן בקטמון, רשאי להבטיח לאוהדים מה שהוא רוצה ולא לעמוד בזה.
סה"כ מילה של שחקן כדורגל.
Nola נשלח - 30/10/2014 : 18:23:03
כל שחקן בקטמון, רשאי לנעול נעליים בכל צבע שהוא רוצה.
לא משנה אם הן צהובות, שחורות, אדומות, סגולות, אפורות וכ'ו.

לכל הקטנוניים למיניהם,
תקפצו.
סה"כ נעליים.
lazy נשלח - 30/10/2014 : 18:10:30
לא חושב שיש כאן סתימת פיות. חופש הדיבור הוא גם הזכות של מי שרוצה להגיד לי לסתום.
בוח נשלח - 30/10/2014 : 17:46:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ל

כל סתימת הפיות הזאת חמורה הרבה יותר מנושא הנעליים עצמו

כבר נאמר, ואחזור על זה: הנושא הזה נטחן פה חודשים ארוכים. לא אומר אם זה בסדר שיש נעליים צהובות כן או לא, אבל להגיד שיש פה סתימת פיות זה מוגזם. בסך הכל מבקשים שאפשר יהיה לדבר פה על נושאים אחרים בלי שזה יחזור שוב לעניין הנעליים.
האדום מהכפר נשלח - 30/10/2014 : 17:40:40
לי מפריע יותר מעניין הנעליים, השיח האלים שהוא יוצר כאן, ואווירה של פילוג בקהל

לא עדיף כבר לפתור את העניין הנעליים ולחזור להיות פורום יותר עדיו ומלוכד?

אנחנו קבוצת אוהדים שמטרתה לרצות את האוהדים ולהעניק להם כוח שאין להם בקבוצות רגילות

אם לכמה בעלי מנייה מפריע משהו, מן הראוי שאם לדבר יש פתרון, שהוא ייפתר

כל סתימת הפיות הזאת חמורה הרבה יותר מנושא הנעליים עצמו

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07