פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 סופה של הפועל

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מחאיי נשלח - 12/10/2014 : 23:17:48
זה כל הסיפור.

לפני פחות משנה יצא לי ללכת עם עוד זוג אוהדי הפועל למשחק של באבלסברג. הם ירדו לליגה הרביעית עונה קודם ונראו רע מאוד והפסידו בבית. שאלתי את הבחור שבאנו איתו אם אוהדי באבלסברג חוששים לעתיד הקבוצה. הוא גיחך ואמר שברור שלא. היא קיימת כבר 100 שנה, והיא תמשיך להתקיים עוד 100 שנה. הוא גם כתב על זה מאמר יפה. http://debuzzer.com/siny/2013/12/13/absurd/

אצלנו הפחד מסופה של הפועל הוא כל הסיפור.
הוא שהוביל להקמת קטמון. והוא שהשאיר את החבר'ה במקורית. והוא שגורם לכך שנחזור מהפסד מעצבן להפועל הרצליה בהרגשה שנגמר העולם.

אני סיימתי עם זה. הפועל תתקיים לנצח, בצורה זו או אחרת. ושיישרף העולם.
3   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 13/10/2014 : 21:22:18
לא יודע עד כמה אתה זוכר את הדיבור שהיה בזמנו, אבל זה היה ברור ביותר. זה נתפס כמהלך קיצוני רגע לפני שאין הפועל. כיום אנחנו יודעים ש:
א. יש מספיק אנשים שהקבוצה הזו חשובה להם.
ב. אפשר לעשות דברים ביחד.
davidkipod נשלח - 13/10/2014 : 08:33:39
וואלה, מחאיי, הבהלת אותי עם הכותרת הזאת, על הבוקר..
לא בטוח שמה שהוביל להקמת קטמון זה הפחד מסופה של הפועל.
אני חושב שזה היה יותר ממקום של רצון לקחת את גורלנו בידנו, במקום להיות פאסיביים ולהתמרמר כל היום על ניהול ובעלבתיות כושלת.
אנחנו לא גרמניה או אנגליה, ובכ"ז קבוצות בישראל לא מתאיידות כל כך מהר. שמשון ת"א ו(כנראה) אום אל פאחם הן יוצא מהכלל שמעיד על הכלל.
מכל מקום - כרגע יש שתי הפועל, כך שאם אחת תעלם, נישאר לפחות עם השניה... ואני יודע את מי אני מעדיף.
דנונה נשלח - 13/10/2014 : 01:08:03
כתבת יפה ואני מסכים שהפחד על עצם הקיום שלנו גורם לחלק מהתגובות הדי היסטריות של האוהדים. הלוואי שהיתי בטוח כמוך לגבי העתיד שלנו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07