פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 האם המגרש בגבעת רם מקבל לגיטימיות?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 18/02/2010 : 09:55:29
מתוך דאבל פס מהבוקר: [כולל כמובן הטעות המודגשת בסוף]

"בהפועל מבשרת ציון זועמים על ההתאחדות שפסלה שוב את המגרש המקומי מה שהביא לדחייתו השנייה ברציפות של המשחק עם צפרירים חולון.
כזכור, נסגר מגרשה הביתי של הקבוצה בעקבות ביקורת שערך האחראי על הביקורת במגרשים בהתאחדות, ניסן מורד ומכיוון שהקבוצה לא הצליחה למצוא מגרש חלופי עד יום שלישי שעבר הוחלט לדחות את המשחק ליום שלישי האחרון.
במקביל איימו ראשי מבשרת כי במידה ולא יורשו לשחק על מגרשם הביתי לא תופיע הקבוצה למשחק. בהתאחדות לא התרשמו והבהירו כי אם לא יוזמן מגרש הקבוצה תועמד לדין משמעתי. ביום שני בבוקר נשברו במבשרת והחליטו לזמן ביקורת נוספת. מורד נסע שוב בעצמו ולא מצא שינוי במצבו של המגרש ולכן לא אישר את פתיחתו מחדש. ראשי מבשרת עירבו בפרשה את ויקטור יונה מראשי הפועל ירושלים ואת שטרן חלובה ולמגרש נשלח מנהל האגף הלוגיסטי בהתאחדות, אילן יבלוקובסקי (יבלו) בעצמו אך גם הוא לא הביא את הישועה.
מכיוון שכבר לא היה זמן למצוא מגרש חלופי מאושר פנה יו"ר מבשרת, ד"ר אלון ליאל לעמיתו מצפרירים, עודד ילינק וביקש את הסכמתו לדחות את המשחק לשבוע הבא. ילינק הסכים ואמר "אנחנו רוצים לנצח רק על המגרש".
במקביל עמדה לפני הקבוצה בעיה זהה. היכן לארח את נחלת יהודה. גבעת זאב ומעלה אדומים אינם מאושרים לליגה א', רמלה רחוקה מידי בסופו של דבר קיבל המגרש בגבעת רם ששימש את הקבוצה בעונה שעברה בגלגולה כהפועל קטמון, אישור והמשחק ביום שישי הקרוב יתקיים שם".

ואחרי קריאה נוספת נזכרתי: היכן ומול מי היה המשחק הראשון של קטמון?
נכון - גבעת רם ומול נחלת יהודה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
amos נשלח - 20/02/2010 : 15:26:44
רוג'ר אסרף זה לא הגיטריסט של פינק פלויד?
עוז לניצחון נשלח - 20/02/2010 : 08:28:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

כסגן לממלא המקום בתא של תת-הפלג בתנועת "אין מנצ'סטר בכדורסל" אני מכריז באופן חצי רשמי: גם אצלנו אין לאלון אסרף מקום!

הכל אפליה, למה לרוג'ר האגינס היה מקום?

שחקן ששמו *אלון* לא יכול להתקבל. Alone זה לבד, בודד.הוא עלול לשחק בצורה מאד אנוכית. שישנה את שמו ל Roger Asraf ונשקול את הענין בחיוב.
כלב במגרש נשלח - 19/02/2010 : 21:22:03
הפסד לקבוצה של אלון 2:1
מוטי מנחם צימק
האצטדיון שלנו לא האיר להם מזל
amos נשלח - 19/02/2010 : 17:02:10
אם כבר מזכירים את מרמורק הסימפטית - הבה נאחל לה כולנו בהצלחה במאבקיה נגד הירידה... מי יתן וקבוצות אחרות שלא נינקוב בשמן תרדנה במקומה (או לפחות איתה). חבל שהכוח עשתה רק תיקו
שלומי מלכה נשלח - 19/02/2010 : 16:19:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

כסגן לממלא המקום בתא של תת-הפלג בתנועת "אין מנצ'סטר בכדורסל" אני מכריז באופן חצי רשמי: גם אצלנו אין לאלון אסרף מקום!

הכל אפליה, למה לרוג'ר האגינס היה מקום?
עוז לניצחון נשלח - 19/02/2010 : 15:54:36
יפתחמ נשלח - 19/02/2010 : 14:55:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

כן, נראה לי זרקו את הטאלנט ממבשרת. עוד עונה הלכה. העיקר שהוא עדיין חושב שיש לו מקום בסגל המורחב של מנצ'סטר, הוא הרי הבקיע 11 שערים בעונה שלמה בליגה א...

איזו מנצ'סטר בדיוק? בסיטי לפחות אין לו מקום.

יו"ר הפלג "יש שתי קבוצות במנצ'סטר והשנייה היא יונייטד"

2 קבוצות, לפי הפירוט הבא :
מרמורק, לפי השיר "אל תירא מרמורק אל תירא כי מנצ'סטר הלא אתה" שהידהד עד העונה באיצטדיון ע"ש טוני שרעבי ז"ל.
או ב FC UNITED , החברים של אורי שרצקי ואבות המהפכה.
בשתיהן אין לו מקום.

תשובה כהלכה.. מה שאומר שבמנצ'סטר יש ארבע קבוצות..
קראנקו נשלח - 19/02/2010 : 14:19:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

כן, נראה לי זרקו את הטאלנט ממבשרת. עוד עונה הלכה. העיקר שהוא עדיין חושב שיש לו מקום בסגל המורחב של מנצ'סטר, הוא הרי הבקיע 11 שערים בעונה שלמה בליגה א...

2 קבוצות, לפי הפירוט הבא :
מרמורק, לפי השיר "אל תירא מרמורק אל תירא כי מנצ'סטר הלא אתה" שהידהד עד העונה באיצטדיון ע"ש טוני שרעבי ז"ל.
או ב FC UNITED , החברים של אורי שרצקי ואבות המהפכה.
בשתיהן אין לו מקום.
יפתחמ נשלח - 19/02/2010 : 14:07:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

amos נשלח - 19/02/2010 : 12:48:46
לדיבורים האלה על האליל שלי אין מקום כאן
קראנקו נשלח - 19/02/2010 : 11:15:14
לאסלו צה נשלח - 19/02/2010 : 10:42:01
אגב אלון אסרף אלון, שמתי לב שהקקר בא למשחק האחרון שלנו. מה הוא מחפש קבוצה או משהו?. הלוואי ששישבור את הרגל
lazy נשלח - 19/02/2010 : 01:29:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

לא בטוח, כן בטוח, אולי.
מה שבטוח הוא שאפשר וצריך לעשות דברים יותר מועילים עם 2000 ש"ח

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד. ועם ה1000 ש"ח שתרמתי לקבוצה השנה, וה2000 ש"ח בכל אחת מהשנתיים הקודמות, אי אפשר היה לעשות דברים יותר מועילים? האם להשתתף במשכורת של אלון אסרף זה יותר מועיל מלמשל לתרום את הכסף לעזרה לילדים חולי סרטן?

אני אישית הייתי שמח לעזור, אבל לצערי באמת שאין לי שקל מיותר כרגע.
Victor Paco נשלח - 18/02/2010 : 18:27:54
לא בטוח, כן בטוח, אולי.
מה שבטוח הוא שאפשר וצריך לעשות דברים יותר מועילים עם 2000 ש"ח
yarond נשלח - 18/02/2010 : 17:04:05
חמישה אחוז מהפרוייקט עלי
נשארו 95 אחוז

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07