פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 לא יאמן אריק גילרוביץ נפל ברשת...(בינתיים ניצל!)

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
כלב במגרש נשלח - 16/02/2010 : 14:34:40
לפי ידיעות יחזיק ידיים לסאסי יונה... נחשו מה יהיו הכותרות בסוף העונה?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
gideon נשלח - 17/02/2010 : 21:31:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

כולם צודקים. הלאה.

אגב, לחוגגים את צניחתה של סאדר בטבלה: אמנם ירידה שלה לליגה השלישית זה יהיה נחמד, אבל בעקרון עדיף לנו שתישאר קבוצת מרכז טבלה עלובה מאשר שתעבור איזה מסע הישארות מרגש, "הרואי" בפי רמי מנדל, שימשוך אליו גם קהל וגם תקשורת.

כאן אני חולק עליך מחאיי הנכבד. ירידה של סאדר לליגה ה3 זה הרבה יותר משמעותי מסתם נחמד.
כזכור לך ליגה א' לא זוכה להקצבות מההתאחדות. לא יהיה אפשר להמשיך בשיטת "הלואה על חשבון השנה הבאה" שבה נוקטים בסאדר כבר שנים.
ןאז לדעתי ייתכנו 3 אופציות.
1. סאדר יתפרקו
2. סאדר ימכרו
3.ויקטור יפעיל קשרים וטובות ויתחילו לסבסד גם ליגות נמוכות.
כל אחת מהאופציות פועלת לטובתנו
מחאיי נשלח - 17/02/2010 : 18:39:53
כולם צודקים. הלאה.

אגב, לחוגגים את צניחתה של סאדר בטבלה: אמנם ירידה שלה לליגה השלישית זה יהיה נחמד, אבל בעקרון עדיף לנו שתישאר קבוצת מרכז טבלה עלובה מאשר שתעבור איזה מסע הישארות מרגש, "הרואי" בפי רמי מנדל, שימשוך אליו גם קהל וגם תקשורת.
amos נשלח - 17/02/2010 : 16:22:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אבי
מילא ש"האדישים" הם להערכתי מיעוט מבוטל ,מילא שחלק מ"האדישים" רק משחקים אותה אדישים (עיין ערך עמוס).אבל עם כל הכבוד- אני עוקב מעל 35 שנה באובססיביות אחרי הפועל י-ם ,רק בגללה הצטרפתי לקטמון ,ועדיין מאמין (גם אם זה לא נראה מעשי בטווח הקרוב אלא בעיקר חזון) שייקרו שינויים שם, שיועילו למטרות המקוריות שקטמון קמה לשמם.לדעתי זו מן הסתם שותפים רבים בקטמון(ועוד רבים שמחרימים בבית).

אני רואה שמישהו אכן הלשין לך על מה שכתבתי!
נדמה לי, ברצינות תהומית, שמדובר באי-הבנה:

כש"האדישים" מתבאסים שמדברים (יותר מדי?) על סאדר, הם מבטאים חשש מוצדק משני דברים - אחד, מסוג של פייסנות וסלחנות (סנטימנטלית) שאיפיינה גם אותך בשנים עברו ואולי נדמה שהיא מחלישה את נחישותנו (אני לא אומר שזה נכון!), ובעיקר - מהחשש שהעניין המוגזם בסאדר מנוגד לאדישות האופרטיבית שאנחנו (גם לדעתי!) חייבים להפגין, כי אחרת באמת שיש לזה השפעה על סאסי ושות. בקיצור - אנחנו עושים את הדבר שלנו, אנחנו הפועל ירושלים, נגמר... כשיבוא סאסי כמו אייזנברג ויציע לנו את הזכויות לשם ועןד כמה דברים זעירים נעשה אסיפה ונשקול

מצד שני (חוץ מזה שמעצבן שאומרים לך על מה לדבר כמו טמקין), גם ה"אדישים" רוצים שזה יקרה (היום שסאדר תחזור אלינו, להפועל ירושלים), ומבינים שלמתרחש בקבוצה ההיא יש השלכות על האירוע המיוחל ההוא.

לכן, בעצם, אני אומר - לדון בכל ניואנס של הקבוצה ההיא מתוך ניסיון לראות כמה הם מתקרבים ולפעול בהתאם זה טירוף מזיק. אבל להתעניין בכללי במה קורה שם, מתוך הבנה שהישגים זמניים מחיים אותם באופן מלאכותי לזמן מה (אחרי כל ניצחון סאסי חושב שערכם עולה ל12 מיליון. בוודאות) זה לגיטימי

חיים ברעם נשלח - 17/02/2010 : 16:08:38
אבי טמקין צודק באופן כה מוחלט, עד שאין טעם להמשיך בדיון. זוהי הפעם האחרונה שאני נכנס לדיון כלשהו בנושא סאדר. בבניין קטמון ננוחם.
כלב במגרש נשלח - 17/02/2010 : 15:35:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

גם אם כן מעניין אותנו מה נעשה בקבוצה הסאדרית, לא ניראה לי שבאמת מעניין כאן מישהו מה קורה עם אריק גילרוביץ ואיך הוא בוחר להתפרנס...

חחח....אהבתי את המילה להתפרנס....
avitemkin נשלח - 17/02/2010 : 15:29:15
לפחות ג'רסי יהיה מרוצה ממני, עוררתי קצת את הפורום.
לגופו....קלי, אני עוקב אחרי הפועל ירושלים משנת 1972 או 1973 וברמה של אובססיה מתחילת שנות השמונים. זאת בכלל לא השאלה פה. השאלה היא האם אנו נותנים למשפחת סאסי לנסות להפיל עלינו את הריקבון והחובות בשם האובססיה. בקיץ האחרון כפסע היה שניפול לבור הזה (ואני מודה שבטיפשותי הגדולה התלהבתי מהאפשרות).מי שיש לו ספקות בעניין זה שישאל את חוג'ה.
מה שסאסי, רזיז, פזיז, בזיז וכל היתר חייבים לשמוע מהגזרה שלנו הוא שקט. כלום. נאדה. אדישות מחולטת. אם רוצים לנטוש שינטשו, סגנון הפועל תל אביב. במקרה כזה אנו ניקח את השם ומה שישאר ממגרשי האמונים והתשתית.
אבל אם נתחיל לשחק אותה "פלג קטמון של אוהבי סאד"ר", הוא ימשיך לחלום על המיליונים שיחלוב מאיתנו.
אז זהו. לא דיקטטור, לא צנסור ולא נעליים.
lazy נשלח - 17/02/2010 : 13:55:25
גם אם כן מעניין אותנו מה נעשה בקבוצה הסאדרית, לא ניראה לי שבאמת מעניין כאן מישהו מה קורה עם אריק גילרוביץ ואיך הוא בוחר להתפרנס...
שלומי דנינו נשלח - 17/02/2010 : 13:08:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אבי
מילא ש"האדישים" הם להערכתי מיעוט מבוטל ,מילא שחלק מ"האדישים" רק משחקים אותה אדישים (עיין ערך עמוס).אבל עם כל הכבוד- אני עוקב מעל 35 שנה באובססיביות אחרי הפועל י-ם ,רק בגללה הצטרפתי לקטמון ,ועדיין מאמין (גם אם זה לא נראה מעשי בטווח הקרוב אלא בעיקר חזון) שייקרו שינויים שם, שיועילו למטרות המקוריות שקטמון קמה לשמם.לדעתי זו מן הסתם שותפים רבים בקטמון(ועוד רבים שמחרימים בבית).
אז אנא ממכם אדישים-קחו אתם נושאים כמו קביליו יפו לאוף טופיק.הפועל י-ם(גם אם שמה ס.א.ד.ר,סאסי יונה,קבוצת הקבלנים וכו') היתה ותישאר תמיד נושא מרכזי שמשפיע על קטמון.

קלי נשלח - 17/02/2010 : 12:25:47
אבי
אז אנא ממכם אדישים-קחו אתם נושאים כמו קביליו יפו לאוף טופיק.הפועל י-ם(גם אם שמה ס.א.ד.ר,סאסי יונה,קבוצת הקבלנים וכו') היתה ותישאר תמיד נושא מרכזי שמשפיע על קטמון.
גון מדלולה נשלח - 17/02/2010 : 11:44:24
ובינתיים, יהודה זגורי, מאמן רמה"ש עד לפני יומיים מונה למאמן סאדר
http://www.one.co.il/Article/153204.html

ותפסיקו כבר לקבוע לאנשים על מה לדבר.
סאדר כן צריכים לעניין אותנו, הם עדיין הקבוצה שבגללה הוקמנו, ועדיין הקבוצה שביום שהיא תתפרק (אינשאללה) הכל יהיה לנו הרבה יותר קל.

מי שלא רוצה שלא ידבר, מי שרוצה שיעודד אותם מי שרוצה שיעודד נגדם, חלאס כבר עם הקביעה הזאת ש "צריך להתעלם מהם" כי זה פשוט לא נכון.
שלומי דנינו נשלח - 17/02/2010 : 11:12:28
אבי, מה אתה הצנזור של קטמון?
מי נתן לך את הסמכות לקבוע על מה ידברו פה?
הסלע האדום נשלח - 17/02/2010 : 09:21:48
להגיד שלשוחח על הפועל ירושלים ,הקבוצה שבגינה קמה קטמון,צריך לעשות "באוף טופיק" זה גובל בחוצפה
avitemkin נשלח - 17/02/2010 : 00:34:29
טוב, כנראה שצריך מישהו שיגיד זאת בצורה ברורה. כל נושא עירוני סאד"ר, סאסי, יונה, גילרוביץ, שלומי שוסמו וכו',,,אוף טופיק. הם לא שייכים לפה, אנו לא שייכים לשם. קלי, עידו, כלב, עמוס, חוג'ה וכל מי שרוצה להקדיש דקות מחייו לנושאי סאד"ר המרתקים, יכול לעשות זאת שם.
אמיר גולה נשלח - 16/02/2010 : 23:16:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי כלב במגרש

הנושא הוא אריק גילרוביץ שמאז עונתו בבת ים נמצא בקשר מעניין עם אוהדי קטמון.

השאלה מה זה קשר מעניין עם האוהדים? יכול להיות שאתה בודה קשרים מעניינים? מתי בדיוק יצרת סוג של קשר עם גילרוביץ' חוץ מהראיון האחד הזה שלו בסוף העונה הראשונה?
amos נשלח - 16/02/2010 : 20:36:14
מה אתם מדברים? המועמד המועדף הוא צחי תייר. תזכרו את השם - תייר. מאמן ביתר כפ"ס. כתוב כאן http://www.one.co.il/Article/153176.html

שאלה ראשונה: לא חבל לכם על שלומי עמר? לא חבל לכם על שלומי-פאקינג-עמר? שאלה שנייה: מי זה בכלל שלומי עמר? מי זה בכלל שלומי-פאקינג-עמר? ואיפה הוא אימן? (טוב, זאת שאלה שלישית, למעשה). בפאקינג-סאדר-ירושלים?

דבר אחרון: אל תגלו בשום פנים ואופן מה שכתבתי לקלי. אני משחק אותה אדיש כשהוא בסביבה... פאקינג-אדיש

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07