ס ק י ר ת נ ו ש א |
קלי |
נשלח - 12/02/2010 : 17:44:41 הפועל קטמון
תיקו שכולו ניצחון עקיצה ב 60 שניות דודי ביטרן
הפועל י-ם
מישל דין-שלומי חושב שהוא יודע הכל אקשן בלוד 1 אקשן בלוד 2 אקשן בלוד 3 עוד חברת רכישה? אופיר עמרם שבר את הרגל
|
11 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 14/02/2010 : 00:18:20 קשה לי עם סאדר, באמת. כאילו, אני יודע שהכי חשוב להתמקד בקבוצה ששייכת לנו, אני יודע שכדאי להיות דיפלומטיים כי יש שם עוד כמה אוהדים טובים ושיש גם פה עדיין חבר'ה עם רגשות. אבל אני באמת שונא את הקבוצה הזו, ושמח לאידה. ואני לא רוצה. רוצה רק להיות אדיש, להיזכר ביום שני לבדוק כמה יצאו, להגיד וואללה על עוד הפסד תחתית, ולהמשיך הלאה. יש למישהו הצעות? אולי באמת קודם כל צריך להפסיק עם רמי מנדל. |
קראנקו |
נשלח - 13/02/2010 : 20:19:26 עמוס, לשי אהרון שמחזיק אותם עם הראש מעל המים כבר אין לי סימפטיה, הוא אחת הסיבות הבולטות לקיום שלהם בליגה הלאומית. כמה אפשר לקרוא לאיש שמקדם את קריירת האימון העתידית שלו כבר מספר שנים במקום ללכת עם האוהדים שלו "סמל" ? סמל של מה ומי ? סמל ל 2 קבלנים זה בטוח, סמל לאיך מתראיינים ברהיטות ומתעלמים מריקבון, סמל לאיך לקבל בהבנה הלנות שכר חוזרות ונשנות, ועוד הרבה רעות חולות. ברור שהוא דואג לפרנסתו ו "עושה לביתו", ואי אפשר לבוא כביכול בטענות וכו', אבל זה רק מחזק את זה שהוא לא סמל של הפועל ירושלים ולא טובת המועדון לנגד עיניו, הוא סמל להקטנת ראש וגניבת דעת. בכלל, אם אנשי סאסיונה היו משחקים ומתנהלים כפי שהם מתראיינים אצל חבורת הליצנים ברדיו בימי שישי הם היו בטוח בליגת העל. הבעייה, עמוס, היא שהם לא בין 2 הקבוצות הרעות בליגה. עדיין, למרות הכל, מרמורק והכח פחות טובות, ובמבחנים לא נראה לי שהם ירדו. |
amos |
נשלח - 13/02/2010 : 19:23:46 טוב, אם אתה רציני אז ככה: הייתי אדיש (אני חושב. עם טיפה סימפטיה שהכחשתי) בעונה שעברה. עכשו אני רוצה מאוד שהם יפסידו וירדו ליגה. אני רואה את ויקטור וסאסי אחרי נצחונות כשהם מפנטזים על ליגת העל ומעריכים את הקבוצה ב 12 מיליון שקל ואני מבין שרק ירידת ליגה תוביל אותם - אולי! - בדרך של שאול אייזנברג. וחוץ משי אהרון לא איכפת לי שם משום שחקן. מה לעשות
אבל אל תגלה לאף אחד |
קלי |
נשלח - 13/02/2010 : 19:11:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ירון, מה אכפת לך מה קורה בקבוצת כדורגל סינתטית, אלמונית, ללא זכות קיום, פושטת רגל, ונטולת קהל?
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
בשנתיים הראשונות עקבתי בעניין אחרי סאדר, לפעמים מתוך רצון שינצחו, לפעמים שיפסידו, לפעמים מתוך פירגון לשחקנים שאני אוהב כמו עמר ואהרון. והשנה לא. מבחינה רגשית יש לי רק קטמון.
לא אתפלפל אתך בהתחכמויות.בשורה התחתונה .אנמים/לא אנמים, אלמונים/לא אלמוונים, האמיתית/לא אמיתית, 2 אוהדים או 4,רובנו (כולל אתה) עוקבים אחריהם מסיבות כאלה או אחרות. |
נדב |
נשלח - 13/02/2010 : 19:04:52 בלי קשר לכלום, הכח עשתה תיקו נגד ראשל"צ ויש קבוצות שזה גורם להם להיות רחוקות רק נקודה מהקו האדום. |
amos |
נשלח - 13/02/2010 : 18:54:42 דרך אגב - מעולם לא אמרתי שאני אדיש. מצד שני נדמה לי שהתבלבלת בין סאדר האלמונית והאנמית ובין הפועל ירושלים האחת והיחידה, שמשחקה התבטל אתמול. שלישית, אני לא הזכרתי שום שם, חוץ מבני לוד הסימפטית
|
amos |
נשלח - 13/02/2010 : 18:53:21 ככה זה כשאני אדיש. האמת - קראתי את רמי מנדל והתרגשתי מחדש. הוא יודע להוציא את האדישות ממני
|
קלי |
נשלח - 13/02/2010 : 18:48:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אלילת המזל האירה פניה לבני לוד הסימפטית, שהשכילו להבקיע שני שערים ולברוח מעט מהתחתית על חשבון קבוצות אחרות.
שוב ושוב אתה מציין עמוס שלהבדיל מרובנו שאיננו מסתירים שהשם הפועל י-ם גורם לנו לתחושות עזות(כעס/שמחה לאד/געגוע וכו') אתה ממזמן אדיש.עד כדי כך אדיש שבוהדעותיך אתה עוקב אחרי מעבר שחקנים אליהם ( תוהה מדוע אורי וורנר עבר אליהם) ,עוקב אחרי הבעלים (תוהה מדוע יונה מכהן בתפקיד בהתאחדות) ועוקב אחרי תוצאות שלהם.
ואני שואל -זה כאשר אתה אדיש?מה יהיה כאשר תתעניין ?? |
amos |
נשלח - 13/02/2010 : 18:19:34 אלילת המזל האירה פניה לבני לוד הסימפטית, שהשכילו להבקיע שני שערים ולברוח מעט מהתחתית על חשבון קבוצות אחרות. |
כלב במגרש |
נשלח - 13/02/2010 : 10:49:38 תודה!
מצחיק כמה פתאטי יכול להיות מישל ("כמו שאמר אלי..") דיין מאמן כושל שחושב שהוא יודע הכל מזכיר לכם מישהו??? מישל היום מסוכסך עם כל העולם! וחבל. |
lazy |
נשלח - 13/02/2010 : 10:29:56 תודה קלי. |