ס ק י ר ת נ ו ש א |
עד שנגיע |
נשלח - 03/06/2014 : 11:30:31 מזל טוב לליברפול שחוגגת היום יום הולדת 122. https://www.youtube.com/watch?v=5iLL57puZPM וגם מי שלא אוהד ליברפול, נחמד לראות 95,000 אוהדים שרים לקבוצה האדומה שלהם You'll never walk alone (למי שאין סבלנות אפשר להעביר ישר ל 5:35 מתחילת הקטע). בקרוב אצלנו... |
14 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
האחים מרילי |
נשלח - 04/06/2014 : 09:47:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
מזל טוב לקבוצה הטובה ביותר בעולם!
זו שלא זכתה מעולם בפרמיירליג? שלא לקחה אליפות מאז 1990? אפילו לידס יונייטד ובלקבורן רוברס(!!) זכו באליפות אחרי ליברפול. מתנצל על ההפרעה... נושא רגיש... לכו תצעדו לכם לא לבד...
שמעתי צליל זילזול בלידס יונייטד? כדאי שתרגיע. אנחנו ידועים באוהדים החוליגנים שלנו.
לידס יונייטד שילם ביוקר על היומרה....חוצמזה הגדולה באמת הייתה זו של הכסחנים של שנות השבעים. אתה בטח לא יודע על מה מדובר, אבל היה מתאים לנו אחד עם בעיטות כמו של לורימר....
מכיר ומוקיר. ושכחתם להזכיר את ג׳ו ג׳ורדן הגדול. לא מעט סקוטים שיחקו בלידס בזמנים ההם. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 03/06/2014 : 18:20:07 !we're not english we are scouse הקבוצה הכי מרגשת באנגליה. liverpool   |
רגל עץ |
נשלח - 03/06/2014 : 17:24:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin אתה בטח לא יודע על מה מדובר, אבל היה מתאים לנו אחד עם בעיטות כמו של לורימר....
פיטר לורימר הגיע להפועל חיפה לעת זיקנה, לא? שיחק בלידס הגדולה של שנות ה-70 עם ברמנר, קלארק, ג'יילס, האנטר, ג'קי צ'ארלטון, האחים גריי, וכו'. וכן היה לנו אחד עם בעיטות דומות... מורדי ועקנין. אותה עוצמה, רק קצת פחות מדוייק. 
|
avitemkin |
נשלח - 03/06/2014 : 17:11:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
זו שלא זכתה מעולם בפרמיירליג? שלא לקחה אליפות מאז 1990? אפילו לידס יונייטד ובלקבורן רוברס(!!) זכו באליפות אחרי ליברפול. מתנצל על ההפרעה... נושא רגיש... לכו תצעדו לכם לא לבד...
שמעתי צליל זילזול בלידס יונייטד? כדאי שתרגיע. אנחנו ידועים באוהדים החוליגנים שלנו.
לידס יונייטד שילם ביוקר על היומרה....חוצמזה הגדולה באמת הייתה זו של הכסחנים של שנות השבעים. אתה בטח לא יודע על מה מדובר, אבל היה מתאים לנו אחד עם בעיטות כמו של לורימר.... |
האחים מרילי |
נשלח - 03/06/2014 : 16:17:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
שמעתי צליל זילזול בלידס יונייטד? כדאי שתרגיע. אנחנו ידועים באוהדים החוליגנים שלנו. |
אליה |
נשלח - 03/06/2014 : 14:30:14 אני לא בבית אחרת היתי מעלה...תודה אחי מרגש |
עד שנגיע |
נשלח - 03/06/2014 : 14:23:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אדומה שלי אוהבה שלי אין כמוך עוד במלכות
אליה, חשבתי עליך כשהעליתי את זה. ורגל, שני דברים. קודם כל, כאוף טופיק כבר יש כאן לא מעט תגובות, לא? ונורא רציתי להעלות קישור לאחד הגמרים הגדולים ביותר שנערכו אי פעם בליגת האלופות(ואני מניח שכל אחד, גם אם הוא לא אוהד ליברפול יודע לאיזה גמר אני מתכוון), אבל אני מהסלולרי וזה קצת קשה להעלות את זה דרכו. עדיין זה שווה יותר מכל אליפות. |
אליה |
נשלח - 03/06/2014 : 14:08:08 אדומה שלי אוהבה שלי אין כמוך עוד במלכות |
אליה |
נשלח - 03/06/2014 : 14:06:10 אדומה שלי אוהבה שלי אין כמוך עוד במלכות |
רגל עץ |
נשלח - 03/06/2014 : 13:39:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu אתה לא מבין בכדורגל
על זה אין לנו ויכוח!
|
eupheu |
נשלח - 03/06/2014 : 12:10:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
כן בדיוק זו ,אתה לא מבין בכדורגל אז אני לא כועס. |
רגל עץ |
נשלח - 03/06/2014 : 12:08:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
|
eupheu |
נשלח - 03/06/2014 : 11:51:24 מזל טוב לקבוצה הטובה ביותר בעולם! |
רגל עץ |
נשלח - 03/06/2014 : 11:46:05 אוף טופיק!!!
 |