ס ק י ר ת נ ו ש א |
יוצר אור1 |
נשלח - 01/06/2014 : 15:33:09 חברות וחברים , במקביל לבדיקה וברור לגבי השנה שסיימנו , יש כבר להיות עם הפנים קדימה. אני באופן אישי הייתי שמח לעסוק בנו, בכדורגל שלנו , באוהדים שלנו , במשפחות שלנו , ובבניית העתיד. אני יודע, עונת מלפפונים .... אז לפחות שיהיו מלפפונים מעולים ובעיקר שלנו. אופטימי מאוד לגבי העתיד |
10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
HST |
נשלח - 02/06/2014 : 13:40:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור1 אני יודע, עונת מלפפונים .... אז לפחות שיהיו מלפפונים מעולים ובעיקר שלנו.
לא יודע אם המלפפון מעולה, וכבר לא ממש שלנו, אבל עופר טסלפפה כנראה בשיכון המזרח: http://www.goler1.co.il/article/6858
האיש חוזר למידותיו הטבעיות - נאחל לו בהצלחה |
רגל עץ |
נשלח - 02/06/2014 : 13:34:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור1 אני יודע, עונת מלפפונים .... אז לפחות שיהיו מלפפונים מעולים ובעיקר שלנו.
לא יודע אם המלפפון מעולה, וכבר לא ממש שלנו, אבל עופר טסלפפה כנראה בשיכון המזרח: http://www.goler1.co.il/article/6858
|
oms |
נשלח - 01/06/2014 : 21:35:45 תודה אחי. לא הבנתי את זה ככה ולקח לי זמן להבין באיזה ליגה בני אילת. |
Tziki |
נשלח - 01/06/2014 : 21:32:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי oms
אהבתי את המשפט שכתבת: אפשר באילת. גם טסים לשם, גם מרגיש כמו מדינה אחרת וגם כפיצוי על הנסיעה שהתבטלה כי הם ירדו ליגה.
שים לב למה הם גרמו לך- אתה לא אומר "אנחנו " ירדנו ליגה. אתה אומר "הם" ירדו ליגה. המשפט הזה מראה על ריחוק גדול מאוד שלך מהאנשים שהיו על המגרש השנה. אני לא מוכן לקרוא להם שחקנים.
אני חושב שהכוונה היא שבני אילת (גם) ירדו ליגה :-) |
oms |
נשלח - 01/06/2014 : 20:45:32 אהבתי את המשפט שכתבת: אפשר באילת. גם טסים לשם, גם מרגיש כמו מדינה אחרת וגם כפיצוי על הנסיעה שהתבטלה כי הם ירדו ליגה.
שים לב למה הם גרמו לך- אתה לא אומר "אנחנו " ירדנו ליגה. אתה אומר "הם" ירדו ליגה. המשפט הזה מראה על ריחוק גדול מאוד שלך מהאנשים שהיו על המגרש השנה. אני לא מוכן לקרוא להם שחקנים.
|
עוגן ק. |
נשלח - 01/06/2014 : 19:42:23 וינגייט יספיק |
עמרי446 |
נשלח - 01/06/2014 : 18:25:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
ז. מחנה אימונים בחו"ל.
טוב שלא נסחפת... מחנה אימונים בחו"ל לקבוצה מליגה א'???
אפשר באילת. גם טסים לשם, גם מרגיש כמו מדינה אחרת וגם כפיצוי על הנסיעה שהתבטלה כי הם ירדו ליגה. |
lazy |
נשלח - 01/06/2014 : 18:02:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
ז. מחנה אימונים בחו"ל.
טוב שלא נסחפת... מחנה אימונים בחו"ל לקבוצה מליגה א'??? |
אושר גדול |
נשלח - 01/06/2014 : 18:00:33 סדר הפעולות בעונת מלפפונים של 3 חודשים לפחות: א.אסיפת חברי עמותה לסיכום העונה ומטרות העונה הבאה. ב. חפיפה הכרחית וגיבוש הועד המנהל החדש.בהצלחה לוועד. ג. גיוס חברי עמותה וספונסרים. ד. מציאת מאמן בעל שעור קומה מליגה לאומית וחוזה לשנתיים במקרה של עליה. ה. פרידה משחקנים ו. הבאת שחקנים צעירים ושאפתנים מסיימי נוער ובניית סגל רחב וחזק. ז. מחנה אימונים בחו"ל. ח. שדרוג הקבוצות הצעירות שלנו- מאמנים,מגרש ומטרות. בטח יש עוד דברים בדרך.אני כבר מתחיל להתרגש לבאות. |
איתן610 |
נשלח - 01/06/2014 : 17:23:49 מסכים עם כל מילה.
מספיק כבר להתעסק עם העונה שעברה, צריך ללמוד ממנה ולהמשיך הלאה. מספיק עם איחוד, מספיק עם סאסי, מספיק עם מקורית\סאדר\הפועל ירושלים.
תכלה שנה לקללותיה תחל שנה וברכותיה.
יאלללה לעונה 2014-2015. |