פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 לצוות הניהולי והמקצועי.

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
גורגי בסט נשלח - 29/05/2014 : 21:41:34
הדברים המובאים כאן הם בבחינת ביקורת בונה בלבד ובשום אופן לא כדי להשמיץ או לתקוף אדם זה או אחר.
כאשר קבוצה נקלעת למצוקה כפי שקרה לנו בחודשיים האחרונים על הצוות הניהולי היה לזעזע את המערכת ולשדר "מלחמה" ו"מצב חרום" ולא לשקוט על השמרים.
במקום זאת שידר הצוות הניהולי "עסקים כרגיל" גם כאשר המצב הפך לחמור ביותר. הם הגדילו באדישותם כאשר בהפסקת המשחק הראשון בסדרה מול טבריה כאשר כולנו היינו עם הראש באדמה הם בחרו להתעסק עם...הגרלות ופרסים.
רבאק, מה זה ??? אתם עומדים לרדת ליגה.... תתעוררו.

ועכשיו לעיקר, בחירת מאמן. בחירת המאמן השנה היתה קטסטרופלית. בחירת מאמן אינה עינין של מה בכך. בחירת מאמן המתאים לצרכים ולמטרות שהגדרתם לעצמכם היא ההחלטה החשובה ביותר שעליכם לקבל והיא המפתח להצלחת הקבוצה ולעמידותה במשברים שקבוצה עוברת במהלך עונה.
השיקולים שלפיהם צריך לבחור מאמן הם מקצוענות, ניסיון, מנטליות ויחסי אנוש ולא הכרות ונחמדות.
באדישות זו תרם הצוות הניהולי את חלקו (הנכבד יש לומר)לירידת הקבוצה.

בפן המקצועי סבלנו השנה מקיבעון מחשבתי נוראי של הצוות המקצועי.
השחקנים אינם אשמים במצב אליו נקלענו.הם מצידם נתנו את המכסימום על המגרש וניכר היה בהם שגם הם סובלים וכואבים את המצב .
כאשר שחקנים מצוותים לעמדות שלא מתאימות לכישוריהם ומקבלים הנחיות לא ברורות, התוצאה תוהו ובבוהו על המגרש שפוגע בראש ובראשונה בשחקנים עצמם וכך נוצר הרושם המוטעה שהבעיה ביכולת השחקנים.
לדוגמא: במשחק הראשון הטבריינים הגיעו במטרה ברורה להשיג תיקו וצופפו את ההגנה. במצב כזה מתבקש היה להציב את עוז צבאג הידוע כ"דריבליסט" מעולה כשחקן מטרה מתחילת המשחק ועד סופו ולהורות לו לא לבזבז כוחות על משימות הגנה אלא להמתין לכדורים שאותם היה צריך לקבל משי שצריך היה לשחק מאחריו.
אם זה היה מתבצע אני משוכנע שהיינו היום במצב אחר לגמרי. גם במשחק השני בנצרת כאשר הבנתי שעמית עלה עם ההרכב ה"רגיל" הבנתי שאנו הולכים לחטוף עוד שלישיה.

אנירוצה להאמין שהטעויות יילמדו, הלקחים יופקו ושדבריי אלה יזכו לאוזן קשבת אצל העושים במלאכה.
בתקווה ובתפילה לעתיד טוב יותר.
יאללה הפועל!!!
6   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Dor נשלח - 30/05/2014 : 11:02:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Dor

זאת דעתך ולכל אחד יש דיעה אחרת ,גם שחקנים ששחקו בתפקידם הטבעי לא פגעו כולל עוז , כל מבין כדורגל הבין שהמשחק מול טבריה נגמר בדקה החמישית בזמן שהשוער הורחק , השחקנים נפגעו מנטלית בדקה זו ומה שנשאר זה רק לעודד
talikch נשלח - 30/05/2014 : 06:58:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גורגי בסט

הדברים המובאים כאן הם בבחינת ביקורת בונה בלבד ובשום אופן לא כדי להשמיץ או לתקוף אדם זה או אחר.
כאשר קבוצה נקלעת למצוקה כפי שקרה לנו בחודשיים האחרונים על הצוות הניהולי היה לזעזע את המערכת ולשדר "מלחמה" ו"מצב חרום" ולא לשקוט על השמרים.
במקום זאת שידר הצוות הניהולי "עסקים כרגיל" גם כאשר המצב הפך לחמור ביותר. הם הגדילו באדישותם כאשר בהפסקת המשחק הראשון בסדרה מול טבריה כאשר כולנו היינו עם הראש באדמה הם בחרו להתעסק עם...הגרלות ופרסים.

ועכשיו לעיקר, בחירת מאמן. בחירת המאמן השנה היתה קטסטרופלית. בחירת מאמן אינה עינין של מה בכך. בחירת מאמן המתאים לצרכים ולמטרות שהגדרתם לעצמכם היא ההחלטה החשובה ביותר שעליכם לקבל והיא המפתח להצלחת הקבוצה ולעמידותה במשברים שקבוצה עוברת במהלך עונה.
השיקולים שלפיהם צריך לבחור מאמן הם מקצוענות, ניסיון, מנטליות ויחסי אנוש ולא הכרות ונחמדות.

השחקנים אינם אשמים במצב אליו נקלענו.הם מצידם נתנו את המכסימום על המגרש וניכר היה בהם שגם הם סובלים וכואבים את המצב .
כאשר שחקנים מצוותים לעמדות שלא מתאימות לכישוריהם ומקבלים הנחיות לא ברורות, התוצאה תוהו ובבוהו על המגרש שפוגע בראש ובראשונה בשחקנים עצמם וכך נוצר הרושם המוטעה שהבעיה ביכולת השחקנים.
לדוגמא: במשחק הראשון הטבריינים הגיעו במטרה ברורה להשיג תיקו וצופפו את ההגנה. במצב כזה מתבקש היה להציב את עוז צבאג הידוע כ"דריבליסט" מעולה כשחקן מטרה מתחילת המשחק ועד סופו ולהורות לו לא לבזבז כוחות על משימות הגנה אלא להמתין לכדורים שאותם היה צריך לקבל משי שצריך היה לשחק מאחריו.
אם זה היה מתבצע אני משוכנע שהיינו היום במצב אחר לגמרי. גם במשחק השני בנצרת כאשר הבנתי שעמית עלה עם ההרכב ה"רגיל" הבנתי שאנו הולכים לחטוף עוד שלישיה.

אנירוצה להאמין שהטעויות יילמדו, הלקחים יופקו ושדבריי אלה יזכו לאוזן קשבת אצל העושים במלאכה.
יאללה הפועל!!!

מסכים אם כל מילה בתיקון קליל כזה והוא :חייבים, חייבים להרחיב את אינפראסטרוקטורה חייבים מתקן ומגרש לנוער:וזה לא כי אני חופר וזה כן כי בלי זה לא תהיה התקדמות..חשיבות של זה היא עליונה שווה בשווה עם בחירות מקצועיות כי צוות הרי צריך לעבוד איפה שהוא,מגיעים לשחקנים סוף סוף מלתחות נוחות ומקלחות ?אני חושב שכן גם אם אשב בליגה א עוד שנה חייבים.ושוב סליחה שאני חוזר בי זה רק כידי המחשבה הזו תחלחל פנימה לועד החדש

לא חופר ולא נעליים,צודק בכל מילה !!!
אלפהב נשלח - 30/05/2014 : 02:37:11
אני לא יודעה איך לאכול את הבושה, אני רואה ורואה את המשחקים מחזרה ולא מאמין שאת השחקנים התנהגו מצורה כזו על הדשא. אפשר להבין כאשר אתה מנסה ואי אפשר אבל לזרוק ככה את המשחק בלי טיפה כבוד עצמי?

מי מבין ברבש שעשה עבודה מצוין נגד הכוח, שלוש קשרים אחורים הכדור עבר במרכז המגרש ושחקנו דבר שמזמן לא היינו עושים. הוא החלית להדליף את זה במשחקים הבאים. הכשלון הייה במיוחד של מאמן עוזר של הנכשל שעבר. המאמן שלא מהדליף שי אהרון כאשר הוא רק מאבד כדורים. שמשחק עם אחד קשר אחורי ועוד עם מי עזו. הוא לא רואה שהוא לא פוגע? שאין לו הכישרון לסדר את המשחק של הקבוצה? שכל כדור שמגיע אליו הוא חוזר אחורה? מי עשה סטטיסטיקה בוודאות תראה שעזו ומזור מאבדים יותר כדורים ממה שהם חוטפים. ופיליפה פרר אחד השחקנים הכי כשרונים שהייה עבר יותר זמן על הספסל. פשוט חסר היגיון

על השחקנים מה אפשר להגיד. יש כאלא שניסו יש כאלא שרצו (לא כולן אשמים באותו רמה) ויש כאלא שיום אחרי תבוסה עלוב נגד טבריה הולכים לטיול לים המלח או יוצאים לפובים, אבל בלי להכנס אישי מה שאי אפשר לסלוח זה החסר כבוד למועדון שלנו הבושה שקיבלנו נגד אום אל פאחם ונגד טבריה קבוצה בינוני בליגה שלישי. איך הם עלו למשחקים האלא כאילו לא אכפת את התוצאה, בלי חשק לשחק. לא יכול ליהיות שקבוצה שלא עשה יותר מ10 שערים כל העונה באה ועושה לך שער אחרי שלוש דקות בלי התנגדות ובמשחק שאתה משחק את החיים. לא יכול ליהית ששחקנים בליגה שלישי רצים יותר משחקים בליגה לאומית. פשוט חסר נשמה ובגלל זה אפילו שאני חושב שכל אחד יכול לעודד כמו שבא לו בדעת שלי את השחקנים האלא לא הייה מגיע להם את החיבוקים והבנה שקיבלתם במגרש בנצרת עילית אבל ההפך חבורה של לוזרים שיצאו למחצית שניה "לא לקבל יותר שערים" בושה
Dor נשלח - 30/05/2014 : 01:12:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Dor

זאת דעתך ולכל אחד יש דיעה אחרת ,גם שחקנים ששחקו בתפקידם הטבעי לא פגעו כולל עוז , כל מבין כדורגל הבין שהמשחק מול טבריה נגמר בדקה החמישית בזמן שהשוער הורחק , השחקנים נפגעו מנטלית בדקה זו ומה שנשאר זה רק לעודד

אליה נשלח - 30/05/2014 : 00:21:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גורגי בסט

יאללה הפועל!!!

מסכים אם כל מילה בתיקון קליל כזה והוא :חייבים, חייבים להרחיב את אינפראסטרוקטורה חייבים מתקן ומגרש לנוער:וזה לא כי אני חופר וזה כן כי בלי זה לא תהיה התקדמות..חשיבות של זה היא עליונה שווה בשווה עם בחירות מקצועיות כי צוות הרי צריך לעבוד איפה שהוא,מגיעים לשחקנים סוף סוף מלתחות נוחות ומקלחות ?אני חושב שכן גם אם אשב בליגה א עוד שנה חייבים.ושוב סליחה שאני חוזר בי זה רק כידי המחשבה הזו תחלחל פנימה לועד החדש
Dor נשלח - 29/05/2014 : 23:17:56

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07