ס ק י ר ת נ ו ש א |
אדום88 |
נשלח - 27/05/2014 : 16:38:39 0:1 לטבריה מפנדל של שלום עקיבא בדקה ה-6. המכשיל הוא עמית שמש שקיבל כרטיס אדום.
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
עמרי446 |
נשלח - 31/05/2014 : 13:56:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
כמה נקודות לציון מהמשחק בכל זאת:
1. הקהל - עם כל הכאב, הייתה חוויה לשלוף את השירים מהאוב ולעודד 90 דקות. אוהדי טבריה לא יכלו להתעלם מהעידוד שלנו. רק רימון עשן אדום בעליית השחקנים היה חסר, אבל אני לא מטיף לעבירות על החוק (ודילול קופתנו לטובת הלוזונים). אחרי התחושה הרעה בטדי, הפעם ידענו למה אנחנו באים ועשינו את זה כמו שצריך. 2. ניהול המשחק - דומה מאוד לטדי: אנחנו שולטים בכדור ומבצעים התקפות עקרות - הטבריינים מוציאים מתפרצות קטלניות. 3. עדי בויטור - אי אפשר לשפוט שוער במשחק כזה כשאין לך הגנה (קשה להאשים אותו בספיגת פנדל מעקיבא ובגול ממתפרצת, במקרים אחרים נעזר היטב במשקוף, בקורות ובשאר אלילות, ופה ושם גם הייתה לו הזדמנות להראות שהוא שוער). הרושם שלי הוא שמדובר בשוער ראוי לליגה א'. 4. איך כן מנהלים משחק - בעוד אנו מכלים את כוחותינו, טבריה יצאה ללחץ רק בקטע אחד של המשחק - אחרי ה- 2-0 במטרה לגמור את העניין סופית. 5. בכל זאת מלה טובה אחת לברבש - רז שטיין הוחלף בצדק. השחקן עלה למגרש עצבני בטירוף, איבד כדורים ואיבד עשתונות (בניגוד לתצוגות אחרות שלו העונה עליהן נכתב באשכול אחר). לולא רחמי השופט היה זוכה לאדום על הכניסה בלינדר.
עצבני אולי כי נראה שהוא היה אחד היחידים שהתאמץ? |
צפוני |
נשלח - 31/05/2014 : 11:58:38 כמה נקודות לציון מהמשחק בכל זאת:
1. הקהל - עם כל הכאב, הייתה חוויה לשלוף את השירים מהאוב ולעודד 90 דקות. אוהדי טבריה לא יכלו להתעלם מהעידוד שלנו. רק רימון עשן אדום בעליית השחקנים היה חסר, אבל אני לא מטיף לעבירות על החוק (ודילול קופתנו לטובת הלוזונים). אחרי התחושה הרעה בטדי, הפעם ידענו למה אנחנו באים ועשינו את זה כמו שצריך. 2. ניהול המשחק - דומה מאוד לטדי: אנחנו שולטים בכדור ומבצעים התקפות עקרות - הטבריינים מוציאים מתפרצות קטלניות. 3. עדי בויטור - אי אפשר לשפוט שוער במשחק כזה כשאין לך הגנה (קשה להאשים אותו בספיגת פנדל מעקיבא ובגול ממתפרצת, במקרים אחרים נעזר היטב במשקוף, בקורות ובשאר אלילות, ופה ושם גם הייתה לו הזדמנות להראות שהוא שוער). הרושם שלי הוא שמדובר בשוער ראוי לליגה א'. 4. איך כן מנהלים משחק - בעוד אנו מכלים את כוחותינו, טבריה יצאה ללחץ רק בקטע אחד של המשחק - אחרי ה- 2-0 במטרה לגמור את העניין סופית. 5. בכל זאת מלה טובה אחת לברבש - רז שטיין הוחלף בצדק. השחקן עלה למגרש עצבני בטירוף, איבד כדורים ואיבד עשתונות (בניגוד לתצוגות אחרות שלו העונה עליהן נכתב באשכול אחר). לולא רחמי השופט היה זוכה לאדום על הכניסה בלינדר. |
לאסלו צה |
נשלח - 29/05/2014 : 19:28:38 לגבי האלימות, יש ביטוי כזה באנגלית: מי שגר בבית מזכוכית אינו יכול לזרוק אבנים. |
Mickey Markovits |
נשלח - 29/05/2014 : 19:24:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי Mickey Markovits
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
די להיתמם. אחרי שסגרנו עם ליפקין העניין נפתח מחדש בגלל ה 50%, אבל מרוב שכולם לא מאמינים שיהיה טוב להפועל ירושלים, אפילו מלחמת הגירסאות הפעם הייתה דרדלה. מעבר לזה, היה ברור שכשנרד ליגה ייכנסו לפה. והיה ברור שגם יגיבו להם בדיסאינפורמציה אופיינית. בטח ביום עצוב כזה. הפילוג הזה רע להפועל ירושלים פי 100 מסאסי ופי 1000 מיונה. היה דבר אחד שתיפקד בהפועל לפני הקמת קטמון ביחס למצבה המקצועי וזה האוהדים. עכשיו יש בצד אחד חבורה קטנה מלאה שנאה ששמתקשה לחשוב עצמאית, ובצד שני חבורה פחות קטנה מלאה שנאה שמתקשה לחשוב עצמאית. אף אחד לא יכול להיות גאה על העונה הזאת. לא הפועל המקורית, שכרגיל התנהלה רע, אבל מנוסה יותר במשברי אמצע העונה, ולא קטמון שהוכיחה שהיא מערכת ללא רגולציה ושהתנהלות מקצועית רעה שלה מגובה אוטומטית. נותרו מעט אנשים שלא ניזונים מהשנאה והגאווה העצמית המזוייפת הזאת. אין מה להיות גאים. לאף צד. ואין צידוק לא לשמחה לאיד של אוכלי הנבלות, ולא לאשכולות התמיכה האוטומטיים התלושים וחסרי האותנטיות שבאים מתוך חוסר יכולת לוותר על הנחמדות ולהתמודד עם המציאות הרעה.
תודה על הכנות! אין ספק כי היא חסרה בשני הצדדים
מיקי - אין ספק שאם שינאה היא כנות, אתה בנאדם כנה מאוד.
ולקרנקו - אם הפילוג גרוע יותר מסאסי ויונה מה אתה מציע? לחזור לסאסי ולגייס חזרה את יונה? וחבל על נימת ההתנשאות בהודעות שלך. "אשכולות התמיכה" באים מתוך תמיכה והזדהות עם הקבוצה שלנו גם במצבים קשים. זה לא אומר שאין ביקורת. להפך. אבל מי שמך לקבוע מה אותנטי ומה לא?
לא מכיר אותך ואני לא יודע אם אתה מכיר אותי. אין ספק כי אני לא אוהב את קבוצת הפועל קטמון אך אני לא יכול לומר שאני שונא אתכם! יש המון דברים יפים שקטמון עשתה ומד שניישנם דברים יותר טובים.
לגבי המכתב אומר 3 דברים 1. מכתב זהה נכתב לתובע ההתאחדות לאחר שלכאורה דודו סאסי סטר לאוהד במשחק חוץ! 2. המלחמה שלי היא לא נגד הפועל קטמון אלא נגד האלימות הקיימת בכדורגל הישראלי, אני רוצה שהילדים שלי יגיעו למשחק ללא פחד! 3. אשר נהג באלימות בהיותו בעל תפקיד בקבוצה הוא צריך לשלם את המחיר וגם הקבוצה, תאמין לי שגם אם המצב היה הפוך הייתי נוהג באותה הדרך.
חג שמח |
gideon |
נשלח - 29/05/2014 : 09:13:39 להתראות הנכבד, סאסי הסכים לשים 2.1 מליון איפה? בבקרה התקציבית לא בנאמנות. זה הבדל של שמים וארץ. יכול גם לשים 50 מליון בבקרה, זה לא פותר את הבעיה של החובות. אם זה אותו דבר למה שלא ישים מליון בודד בנאמנות לא 2.1 בבקרה? הרי למה רצו ממנו ערבות? לחובות הלא ידועים. כספי הבקרה יכולים לשמש אך ורק לצרכי הקבוצה, בדגש על הבטחת השכר של השחקנים והצוות המקצועי (ראה הפועל פ"ת העונה). החשש היה, שיבואו כל מני נותני שירותים , מתקין מזגנים\קבלן שיפוצים\חברת אבטחה\השכרת רכב\תוסיף מה שאתה רוצה....ויבקשו כסף על עבודה או שירות שסיפקו ולא שולם להם. לא ניתן לשלם להם מכספים שמופקדים בבקרה.אבל מכספים שמופקדים בנאמנות לצורך זה, ניתן גם ניתן. מעבר לזה אתה מוזמן לקרוא מה הן דרישות הסף להפקדה בבקרה ולמה ניתן להשתמש בכסף ותבין שזו בדיחה עצובה...כמעט כמו הנסיון שלו לתת לנו כערבות את המגרש ביד המורה - כאילו הוא שלו לתת. בבקשה לעיונך: http://football.org.il/Game%20Rules/%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%9F%20%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%AA%20%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%99%D7%9D.pdf
עד המוות, תודה לך על המחמאה בנוגע לדמגוגיה החובבנית, אם היית מכנה אותי דמגוג מקצוען - אז היה עלבון אמיתי.כמו למשל להגיד סאסי הסכים ל הפקיד 2.1 מליון - אבל לא להגיד איפה היה מוכן להפקיד אותם. השיטה שלך לצעוק הכל שקרים מבלי להתיחס לגופם של דברים ולענות על שאלות בסיסיות, ולפתור הכל ב"מה הטעם?" היא קצת תמוהה. זה אולי עובד לביבי - אבל לא פה.
|
mookie |
נשלח - 28/05/2014 : 23:31:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי iwillseeu
1. סאסי כן הסכים לשים בטחונות לגבי חובות לא ידועים. הוא הסכים לשים 2.1 מליון למשך שנתיים. 2. ראש העיר בכבודו ובעצמו מסר למר ליפקין שהוא גם חותם ערבות אישית על כל חוב שיתגלה. 3. הסיבה היחידה שהעניין לא צלח הוא התמהמהות של ליפקין במשא ומתן, וחוסר רצון של הועד לגשת להצבעה חוזרת בכדי לשנות את החוזה עם ליפקין. 4. העמותה לא מחזיקה את המגרשים בקריית יובל, מי שקנתה את הקבוצה מהמפרק היא חברת הבניה, העמותה מחזיקה רק בזכויות הניהול של הפועל ירושלים. 5. אני מאמין שעוד יגיע האיחוד המיוחל...
אין לי מושג אם מה שאתה כותב פה הוא נכון, בוא נניח שהוא נכון.
האם אתה יודע (אני באמת שואל) מה היקף החובות הידועים שסאסי וליפקין הגיעו אליהם? והאם יש הסבר הגיוני למה סאסי לא היה מוכן לקחת את הכסף שליפקין וטננבאום הציעו לו?
|
Dor |
נשלח - 28/05/2014 : 23:18:47 לא נימאס איחוד איחוד איחוד , ,נגמר אין איחוד תחשבו קדימה |
iwillseeu |
נשלח - 28/05/2014 : 23:15:24 1. סאסי כן הסכים לשים בטחונות לגבי חובות לא ידועים. הוא הסכים לשים 2.1 מליון למשך שנתיים. 2. ראש העיר בכבודו ובעצמו מסר למר ליפקין שהוא גם חותם ערבות אישית על כל חוב שיתגלה. 3. הסיבה היחידה שהעניין לא צלח הוא התמהמהות של ליפקין במשא ומתן, וחוסר רצון של הועד לגשת להצבעה חוזרת בכדי לשנות את החוזה עם ליפקין. 4. העמותה לא מחזיקה את המגרשים בקריית יובל, מי שקנתה את הקבוצה מהמפרק היא חברת הבניה, העמותה מחזיקה רק בזכויות הניהול של הפועל ירושלים. 5. אני מאמין שעוד יגיע האיחוד המיוחל... |
עד המוות הפועל |
נשלח - 28/05/2014 : 23:02:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
בניגוד לנאמר אני לא חושב שקטמון אחראים לפיצוץ, כמובן שסאסי אשם , אבל גם קטמון לא יצאו מגדרם כדי שהאיחוד יתממש ולזה יש חלק גדול לאוהדי הפועל שהמאיסו את עצמם על רוב אוהדי קטמון, וכיוון שהועד פחד שהצבעה חוזרת עם תיקונים תיכשל, ומפאת הזמן הקצר , המהלך נכשל . אני בהחלט אוהד קטמון לא פחות מכל אחד פה וזכותי לדעתי מבלי שאוהדי המקורית יתפסו עליה טרמפ ומבלי שאוהדי קטמון יאשימו את כל מי שחושב טיפה שונה מהם בחבלה ובאהדת סאסי
גם עם זה אני מסכים. וגדעון חלק ממה שאמרת הוא אמת הדמגוגיה החובבנית שלך גרמה לך לכתוב כאן את 2 המשפטים שהם לא שקר ולהגיד "אני דובר אמת" עדיין הרוב שקר. |
ali |
נשלח - 28/05/2014 : 22:16:41 אני לא מאשים את קטמון רק את ליפקין. הוא היה צריך לקנות את הפועל ורק אז להתחיל במו"מ עם קטמון. ברגע שסאסי רואה את קטמון מולו במו"מ הוא מתחרפן וההגיון עף מהחלון. כל עוד היה מו"מ רק בין סאסי לליפקין הכל היה הגיוני והוביל לפשרה. ברגע שקטמון נכנסו הכל היה רגשי משני הצדדים. |
lazy |
נשלח - 28/05/2014 : 22:06:36 אני לא בקיא בפרטים של המו"מ ובסיבות לכשלונו, אבל אני מודע לקשיים הרבים של הועד המנהל להביא לאיחוד, משום שהם מייצגים את חברי העמותה, שהם בעלי דיעות שונות בקשר לאיחוד. הם לא יכולים לחתום על איחוד אלא רק בתנאים שרוב (75%) חברי העמותה תומכים בהם. כרגע זה ניראה בלתי אפשרי. זה מה יש. מכאן והלאה כל אחד יכול להאשים את מי שהוא רוצה, ולפעול לפי הבנתו. |
גבעוני |
נשלח - 28/05/2014 : 22:04:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
בניגוד לנאמר אני לא חושב שקטמון אחראים לפיצוץ, כמובן שסאסי אשם , אבל גם קטמון לא יצאו מגדרם כדי שהאיחוד יתממש ולזה יש חלק גדול לאוהדי הפועל שהמאיסו את עצמם על רוב אוהדי קטמון, וכיוון שהועד פחד שהצבעה חוזרת עם תיקונים תיכשל, ומפאת הזמן הקצר , המהלך נכשל . אני בהחלט אוהד קטמון לא פחות מכל אחד פה וזכותי לדעתי מבלי שאוהדי המקורית יתפסו עליה טרמפ ומבלי שאוהדי קטמון יאשימו את כל מי שחושב טיפה שונה מהם בחבלה ובאהדת סאסי
צודק |
רבי מאיר |
נשלח - 28/05/2014 : 21:40:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
+1 |
דנונה |
נשלח - 28/05/2014 : 21:25:54 בניגוד לנאמר אני לא חושב שקטמון אחראים לפיצוץ, כמובן שסאסי אשם , אבל גם קטמון לא יצאו מגדרם כדי שהאיחוד יתממש ולזה יש חלק גדול לאוהדי הפועל שהמאיסו את עצמם על רוב אוהדי קטמון, וכיוון שהועד פחד שהצבעה חוזרת עם תיקונים תיכשל, ומפאת הזמן הקצר , המהלך נכשל . אני בהחלט אוהד קטמון לא פחות מכל אחד פה וזכותי לדעתי מבלי שאוהדי המקורית יתפסו עליה טרמפ ומבלי שאוהדי קטמון יאשימו את כל מי שחושב טיפה שונה מהם בחבלה ובאהדת סאסי |
avitemkin |
נשלח - 28/05/2014 : 20:54:49 אם להאמין שזה שקרים עוזר לך לישון טוב בלילה, מי אני שאפריע לך. האמת היא שהכל בסדר. סאסי לא חייב כסף לאף אחד, היציע של סאד"ר מקום תוסס ומושך יותר ויותר ילדים ונוער, סאסי בכלל לא רוצה את המגרש בקרית היובל, ואם הוא יגיע להסדר עם חברת שיכון ובינוי הוא ימשיך לקיים את הקבוצה ולא יזרוק אותה לפירוק. |
|
|