ס ק י ר ת נ ו ש א |
אדום עתיק |
נשלח - 24/05/2014 : 21:18:18 שלום לאחים מהפועל קטמון ירושלים. ביום שישי שאל אותי הבן שלי בן 11 האם זה טוב לנו שקטמון הפסידה לטבריה ועניתי לו בכאב ששום דבר לא טוב ואז גיליתי שהחבר הכי טוב שלו היה במשחק, והם שני ילדים חברים טובים שנולדו למציאות של ההפרדה. בשני משחקי הדרבי שהייתי ראיתי מיזם מופלא שהצליח לחבר פסיפס אנושי מדהים שמגיע עם הרבה אהבה וכוונות טובות. די נמאס שהגורל שלנו אחים יקרים נמצא בידי הנהלות ואינטרסנטים את חומת ברלין שברו האזרחים משני צידי העיר ולא הממשלות. אולי הגיע הזמן שניקח את גורלנו בידינו ונחליט על איחוד חד צדדי! ההנהלות לא רוצות למצוא פתרון אין בעיה החל מהשנה הבאה אנחנו כולנו יחד בקבוצה אחת כשאנחנו דורשים דבר אחד קבוצה חזקה בתקציב שיכול להתמודד במאבקי עליה, ואם הנהלת הפועל לא יכולה להביא כסף כי אין לה !אז אני בטוח שאנשי עסקים ישמחו לקחת קבוצה עם אוהדים אני מזכיר לכם שלפני 7 שנים בזמן שקם המיזם אוהדי הפועל לא היו באים במספרים של קטמון למשחקים.. אני יודע שרעיון של אחוד חד צדדי שיבוא מהאוהדים נראה לכם מופרך אבל למה בעצם? למה שאנחנו לא נחליט שאנחנו חוזרים הביתה ומפעילים לחץ ולא בקללות או בהפגנות אלא לחץ כלכלי! רוצה להחזיק בקבוצה פשוט תשים כסף אם אין לך כסף תשחרר , יש לנו תקשורת ונוכל להפעיל לחץ אפקטיבי. חברים יקרים אוהדי קטמון הפועל ירושלים שלכם לא פחות מאשר של מישהו ..ואל תתנו למיעוט צעקני ולהנהלות להכתיב לכם ואולי הגורל בדרכו האכזרית הוריד את קטמון ליגה כדי להעלות אותה עם הפועל לליגת העל שם מקומה הראוי! אחוד חד צדדי עכשיו שאנחנו ניזום ולא אף אחד אחר..אז בואו ניקח אחריות ביחד. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
iwillseeu |
נשלח - 26/05/2014 : 22:29:57 לא נמאס לנו מכל האלימות? בן זונה? נקרופיל?
אולי בעצם המפלצת לא כזאת גרועה. שמעתם מה אמר עליו ליפקין. ובנוסף הוא הצביע בהתאחדות בעד אורי שרצקי למנהלת...
לפעמים, אני באמת חושב שאולי השד לא כזה נורא. |
אדום בלב |
נשלח - 26/05/2014 : 22:16:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי amirberner
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום בלב
כל עוד לוקחים את השם של קטמון אין על מה לדבר
איציק, אתה יודע יפה מאד שאתה מדבר בשם עצמך בלבד. רובנו המוחלט (לפחות 93%) יסכים לוותר על השם קטמון. אבל עם מה שכתב לאסלו צה כולנו מסכימים - כל עוד סאסי בהפועל, אין מצב שאנחנו נחזור.
אני מדבר רק בשם עצמי מה הרוב רוצה זה לא מעניין אותי אני לא מוכן לוותר על השם קטמון בשום מצב סאסי ילך או לא ילך זה ממש לא מעניין אותי |
davidkipod |
נשלח - 26/05/2014 : 22:03:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
ההנהלות עושות את כל הבעיות, בואו נעשה איחוד משותף בקבוצה 1 שתהיה בהנהלת האוהדים! אה זה בעצם קיים כבר!
איחוד חד צדדי עכשיו בקטמון! כי הפועל קטמון היא שלך אדום עתיק וזה מה שאתה לא מפנים! הפועל ירושלים זה איפה שהאוהדים של הפועל ירושלים.
סאסי הבן זונה רואה את המועדון שלו בתור נכס נדל"ן נטו (זה נותן לו בעלות על המגרש בקריית יובל שביום מן הימים יקבל אישור לשינוי יעוד הקרגע ויבנה שם מגדל באיזור יוקרתי וה6 מיליון שליפקין הציע לו הם גרושים לעומת הנכס הזה) טובת הפועל ירושלים היא על הזין שלו!! איך יש אוהדים שעדיין תומכים בו?!?! זה לא אהבה עיוורת, זו עצימת עיניים שהאהבה על סף מוות. קטמון מחזירה את החיים.
יובל, השארתי לך הודעה פרטית. |
הסלע האדום |
נשלח - 26/05/2014 : 11:58:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
ההנהלות עושות את כל הבעיות, בואו נעשה איחוד משותף בקבוצה 1 שתהיה בהנהלת האוהדים! אה זה בעצם קיים כבר!
איחוד חד צדדי עכשיו בקטמון! כי הפועל קטמון היא שלך אדום עתיק וזה מה שאתה לא מפנים! הפועל ירושלים זה איפה שהאוהדים של הפועל ירושלים.
סאסי הבן זונה רואה את המועדון שלו בתור נכס נדל"ן נטו (זה נותן לו בעלות על המגרש בקריית יובל שביום מן הימים יקבל אישור לשינוי יעוד הקרגע ויבנה שם מגדל באיזור יוקרתי וה6 מיליון שליפקין הציע לו הם גרושים לעומת הנכס הזה) טובת הפועל ירושלים היא על הזין שלו!! איך יש אוהדים שעדיין תומכים בו?!?! זה לא אהבה עיוורת, זו עצימת עיניים שהאהבה על סף מוות. קטמון מחזירה את החיים.
אם התמונה שאתה מצייר נכונה כלומר שאין איחוד בגלל שביום מן הימים סאסי יוכל לעשות שימוש בקרית יובל,אז זה דבר סופר דבילי,תזכיר לי רגע את המגרש שעכשיו יש לנו?המטרה לנצח אותו או לקבל את הפועל י-ם? |
talikch |
נשלח - 26/05/2014 : 10:51:55 אני נגד להתעסק כרגע בנושא הזה, ודאי כשניהיה בליגה א , יש לנו קבוצה לדאוג לה ושמה הפועל קטמון ירושלים, נקודה |
talikch |
נשלח - 26/05/2014 : 10:51:24 אני נגד להתעסק כרגע בנושא הזה, ודאי כשניהיה בליגה א , יש לנו קבוצה לדאוג לה ושמה הפועל קטמון ירושלים, נקודה |
הולך ברגל |
נשלח - 26/05/2014 : 09:15:53 ההנהלות עושות את כל הבעיות, בואו נעשה איחוד משותף בקבוצה 1 שתהיה בהנהלת האוהדים! אה זה בעצם קיים כבר!
|
nir |
נשלח - 26/05/2014 : 08:51:05 בדיוק בגלל הדעות שנאמרות כאן והמציאות שנוצרה יש לשנות את התקנון ולהפסיק להתייחס לנושא.אין שום טעם באשליה הזו שכולם יודעים שלא תקרה |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 25/05/2014 : 23:44:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אדום עתיק, אני חושש שסאסי התאהב במיזם (של הפועל ירושלים).
יפי כדאי לחדד: סאסי מאוהב במיזם העתידי "סביוני סאסי" בקריית היובל וכפי שכתבתי פעם,לנו סאסי בנה בית וגם אם עכשיו הטיח מתקלף קצת והצנרת לא משהו, היסודות איתנים מאי פעם. |
יפתחמ |
נשלח - 25/05/2014 : 23:04:57 אדום עתיק, אני חושש שסאסי התאהב במיזם (של הפועל ירושלים). |
יוחנן728 |
נשלח - 25/05/2014 : 21:56:41 אדום עתיק, אני לא מבין מה אתה מציע. שנחזור ונגיד "מבפנים" לסאסי שישים כסף או ילך הביתה? מה זה מבפנים, ומה זה שונה מהפועל ירושלים של עונת 2003-2004 או 2004-5? לא הפגינו נגדו ונגד ויקטור? שכחתם את החמוריונה? שכחתם את האיצטדיון הנעול? את היריקות על האוהדים? שכחתם את ההנהלה העוינת שעדיין שולטת בקבוצה שלכם (שהיא גם שלנו למשנתך)? הבעיה היא שהנהלת הפועל כן מביאה כסף, לא ברור איך, לא ידוע מאיפה, אבל יש לסאסי עדיין מקורות מימון שמוכנים לתת לו קרדיט וספקים שמוכנים להעלים עין מגביית החובות שלו. ראית מה קרה, סאסי בסופו של דבר העונה סירב למעל 6 מיליון שח מתנה. לא משנה כרגע "הקשיח עמדות" או שהנהלת קטמון "הציבה דרישות". באו אנשים רציניים ונתנו לו הצעה שאף אחד אחר לא נתן בעבר ולא ייתן לו בעתיד. 6 מליון שח לפחות. סאסי איש עסקים מאד ממולח וכנראה שהוא חושב שמה שיש לו ביד שוה הרבה יותר. השנאה שהאיש הזה מייצר ממשיכה להרעיל לבבות רבים. הוא לא עושה סימנים כאילו בא לו להפסיק. שיהיה לו בכיף. הוא גם מפנה את האנשים היחידים שעוד איכשהו יכולים להשפיע עליו מבפנים נגד אותם האנשים שאחר כך אתה בא ומבקש מהם לחזור. תכלס חיים קלים וכיפים יש לו. מאחל לו ולבני ביתו אריכות ימים. |
איתן610 |
נשלח - 25/05/2014 : 21:48:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עתיק
שלום לאחים מהפועל קטמון ירושלים. ביום שישי שאל אותי הבן שלי בן 11 האם זה טוב לנו שקטמון הפסידה לטבריה ועניתי לו בכאב ששום דבר לא טוב ואז גיליתי שהחבר הכי טוב שלו היה במשחק, והם שני ילדים חברים טובים שנולדו למציאות של ההפרדה. בשני משחקי הדרבי שהייתי ראיתי מיזם מופלא שהצליח לחבר פסיפס אנושי מדהים שמגיע עם הרבה אהבה וכוונות טובות. די נמאס שהגורל שלנו אחים יקרים נמצא בידי הנהלות ואינטרסנטים את חומת ברלין שברו האזרחים משני צידי העיר ולא הממשלות. אולי הגיע הזמן שניקח את גורלנו בידינו ונחליט על איחוד חד צדדי! ההנהלות לא רוצות למצוא פתרון אין בעיה החל מהשנה הבאה אנחנו כולנו יחד בקבוצה אחת כשאנחנו דורשים דבר אחד קבוצה חזקה בתקציב שיכול להתמודד במאבקי עליה, ואם הנהלת הפועל לא יכולה להביא כסף כי אין לה !אז אני בטוח שאנשי עסקים ישמחו לקחת קבוצה עם אוהדים אני מזכיר לכם שלפני 7 שנים בזמן שקם המיזם אוהדי הפועל לא היו באים במספרים של קטמון למשחקים.. אני יודע שרעיון של אחוד חד צדדי שיבוא מהאוהדים נראה לכם מופרך אבל למה בעצם? למה שאנחנו לא נחליט שאנחנו חוזרים הביתה ומפעילים לחץ ולא בקללות או בהפגנות אלא לחץ כלכלי! רוצה להחזיק בקבוצה פשוט תשים כסף אם אין לך כסף תשחרר , יש לנו תקשורת ונוכל להפעיל לחץ אפקטיבי. חברים יקרים אוהדי קטמון הפועל ירושלים שלכם לא פחות מאשר של מישהו ..ואל תתנו למיעוט צעקני ולהנהלות להכתיב לכם ואולי הגורל בדרכו האכזרית הוריד את קטמון ליגה כדי להעלות אותה עם הפועל לליגת העל שם מקומה הראוי! אחוד חד צדדי עכשיו שאנחנו ניזום ולא אף אחד אחר..אז בואו ניקח אחריות ביחד.
אני חושב שאת כל מה שאתה מציע פה עשינו כבר וזה נקרא הפועל קטמון... לקחנו את גורלנו בידנו ההנהלה שלנו רצתה איחוד כי זה מה שהיא נדרשה ע"י 93% מאיתנו לעשות אכן הבאנו אנשי עסקים ובעיקר ספונסרים קטנים וגדולים בעיקר הבאנו כסף מהבית. אמנם לא כסף גדול אבל בכל זאת יצרנו תקציב ואין לנו שום צורך בגביר שהוא בעל הבית זה מה שאנו מבקשים מסאסי כבר 7 שנים, שחרר כבר את הגופה המדממת מפיך נקרופיל שכמוך!!!... לא עוזר... הבנאדם חרמן על מה שיש לו... אמנם ירדנו ליגה אבל קטמון חזקה מכל דבר אחר כי זה לא רק קבוצת כדורגל בינונית או גרועה, זה רעיון, זה חדשנות זה ה=דבר הבא!! בקיצור, אדום עתיק, נראה לי שהמקום שלך זה בקטמון יותר מבכל מקום אחר.... ויפה שעה אחת קודם.
|
אליה |
נשלח - 25/05/2014 : 20:48:41 אני סיימתי עם האחודים.ד"ש לדני מועלם ולכל האוהדי טבריה חביבים. |
אדום עתיק |
נשלח - 25/05/2014 : 19:13:19 זאת בדיוק הטעות שלכם! במקום שתפנימו שהפועל שלכם לא פחות ואם לא יותר מסאסי אתם בוחרים לתת לאיש אחד לנהל לכם את הלב והחיים.. אני טוען שבאופן טרגי נוצרה מציאות שבה אתם אוהדי קטמון תבואו ותציבו לסאסי ברירה אחת או שאתה שם כסף או שאתה הולך! ואם אין לך כסף ואתה מתעקש להחזיק בקבוצה אנחנו נגיע בהמונינו ונביא את השינוי. ברגע שקטמון קיימת כעובדה לצד הפועל לא יהיה איחוד כי האלטרנטיבה בועטת ונושמת, אם חלילה קטמון תרד ליגה זאת הזדמנות כנראה שהגורל רוצה באיחוד יותר מחלק מהאוהדים ובטח מההנהלות..
מגיעה לכם הקבוצה כמו שלנו מגיעים אוהדים כמוכם ! |
nir |
נשלח - 25/05/2014 : 11:16:07 די,לא הגיע הזמן שנפסיק לדבר על זה כאילו זה אופציה ?זה כבר סתם מעצבן המשחק הזה בכאילו. מתנגדים ותומכים כאחד,תשלימו עם זה שאין איחוד וכל אחד שיעשה עם זה מה שהוא רוצה |