ס ק י ר ת נ ו ש א |
החולצה האדומה |
נשלח - 09/02/2010 : 17:51:28 ואז בא השער של שגב.
משחק לא רע. שיפוט עלוב. התלכלכות על התלכלכות של שגב. 30 שקלים הסטוריים ונקודה אחת.
יאללה, לגבעת רם!
....מי בא לבית שמש בשישי? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
lazy |
נשלח - 11/02/2010 : 09:32:34 היה יום מתיש גם פיזית ובעיקר מנטלית. הנסיעה הארוכה, לאחר משהו כמו 4-5 שעות שינה בלילה, הרגה אותי. וגם המשחק לא היה קל.
מדהים כמה פעמים הספקתי להסתכל בשעון באותה דקה של שכרון חושים, ולקלל למה הזמן לא מתקדם. אני מודה שהיה לי דה-ז'אבו למשחק בנתיבות. אני שמח שבסופו של דבר יצאנו בתיקו. תוצאה סבירה בהתחשב לאיך שהתפתח המשחק. אבל עד שלא עלינו סופית, אני לא הולך להרגע... |
barakby |
נשלח - 10/02/2010 : 21:42:25 בהחלט תוצאה טובה! כיף לשמוע על הקהל!!! כבוד! הלוואי ויכולתי להגיע יום שישי להגיע מוקדם! בלי בית שמש! להביא חברים! ולעודד כמו שצריך כמו המערכון של אסי וגורי.. "יהיה מזג אוויר" אז לבוא!!! יאללה הפועל! |
קראנקו |
נשלח - 10/02/2010 : 20:33:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית?
את הגגון צריך להביא. |
מחאיי |
נשלח - 10/02/2010 : 20:21:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית?
סיכמנו שמי שזורק כפפה גם מרים אותה. |
פרננדו פסואה |
נשלח - 10/02/2010 : 18:44:18 אין לי שום תחושת פספוס מהמשחק הזה. מלבד תשעים השניות שאחרי הגול של כפיר, בכל רגע נתון במהלך המשחק הייתי חותם על תיקו. בחלקים די נרחבים של המשחק איבדנו לגמרי את האמצע. הקשרים ההתקפיים שלנו שבכמה משחקים השנה עשו מה שהם רוצים על המגרש לא הצליחו להתמודד עם האגרסיביות של שגב ולא באו לידי ביטוי (ובהמשך גם הוחלפו). לאור מה שהתפתח על המגרש, אנחנו צריכים להיות שמחים עם התיקו הזה. מילה טובה מגיעה לשני הבלמים שלנו איוש ותשרה שהיו בפוקוס בדקות הלחץ. העידוד, למרות מיעוט האוהדים, היה באמת בלתי-נתפס. אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית? |
מחאיי |
נשלח - 10/02/2010 : 17:56:45 זה היה מאוד קרוב להיות שחזור של נתיבות, מה שהיה קרוב לודאי שובר אותנו. אבל למזלנו זה לא היה, ויצאנו בסה"כ עם תוצאה טובה. |
yarond |
נשלח - 10/02/2010 : 14:35:13 לצערי לא הצלחתי להגיע אבל שלא נצטער על הגול הזה בדקה ה - 85 לי עובר בראש כבר 24 שעות המשחק בנתיבות בעונה הראשונה ואני מתפלל ששום סיפור לא חוזר על עצמו ולכן נחישות מתחילה אצלנו וזה אומר גבעת רם - יום ששי 13:45 אין סיבה להיות במקום אחר |
קטמון ותיק |
נשלח - 10/02/2010 : 13:17:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
על השיפוט מתוך אתר דאבל פס
"איגוד השוכחים: אמש נערך משחק ההשלמה בליגה ג' דרום שלמעשה היה משחק העונה בין מכבי שגב שלום להפועל קטמון ירושלים,מסתבר שבבוקר המשחק לא היה שופט זמין לשפוט את הקרב המסקרן ובלית ברירה נסע משבץ השופטים האיזורי שי אוסדון כדי לנהל את המשחק ומיודעי דבר גם העבירו בהצלחה מרובה,אגב זהו משחקו הראשון העונה כשופט בליגות א,ב,ג."
מי הם אותם יודעי דבר?
הדיווח הזה מעורר כמה שאלות: 1. מהי הצלחה של שופט? האם, למשל, העובדה שלפחות אחד הקוונים לא שלט כל כך בחוקי הנבדל היא הצלחה? 2. האם מתוקף היותו משבץ השופטים האיזורי הוא מתמקד בעיקר בסדרות חינוך - ע"ע סדרת החינוך שעשה לשוער של שגב אחרי הפגיעה בג'וני, העיכוב בשובו של גילי גור למגרש [כולל צהוב על התחזות] וההסברים הארוכים לשחקני שגב שזה לא יפה לפגוע במכוון בשחקני הקבוצה היריבה. 3. האם תבריזי ישובץ פעם נוספת למשחק של קטמון?
|
הסלע האדום |
נשלח - 10/02/2010 : 12:55:10 על השיפוט מתוך אתר דאבל פס
"איגוד השוכחים: אמש נערך משחק ההשלמה בליגה ג' דרום שלמעשה היה משחק העונה בין מכבי שגב שלום להפועל קטמון ירושלים,מסתבר שבבוקר המשחק לא היה שופט זמין לשפוט את הקרב המסקרן ובלית ברירה נסע משבץ השופטים האיזורי שי אוסדון כדי לנהל את המשחק ומיודעי דבר גם העבירו בהצלחה מרובה,אגב זהו משחקו הראשון העונה כשופט בליגות א,ב,ג."
מי הם אותם יודעי דבר?
|
tampopo |
נשלח - 10/02/2010 : 12:36:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
היו כוסיות?
אבל זה הכול חול פה ,פפי.אנחנו נבריח השממה . |
קראנקו |
נשלח - 09/02/2010 : 22:05:49 לא שיחקנו את המשחק הרגיל שלנו, הרוב היה מבוסס על בעיטות שוער ובלמים לכיוון החוד, ללא קישור. שגב קבוצה טובה, עם לא מעט שחקנים מעל רמת הליגה, למרות זאת, וחרף העובדה שבסופו של יום התיקו טוב לנו, לטעמי הגענו להזדמנויות קורצות יותר משלהם. השופט היה בדיחה רעה, בהתחלה זה היה נראה שהוא מכור, בהמשך היה נראה שהוא פשוט מפחד מהם, או דביל, או דביל שמפחד מהם.מס' 10 שלהם, מאהר אלחמאדה, היה נהדר, הניע להם את כל המשחק והשוער שלהם, למרות ההשמטות בתחילת המשחק היה אף הוא מצוין. כואב לי על ניצן גולן, שנתן משחק טוב והתמודד יפה עם עשרות כדורי הגובה שלהם, ולבסוף נכנע לנגיחה. לגבי הנחישות - בולשיט. אי אפשר כל פעם שלא ננצח להיתלות במנטרה הלעוסה הזאת. השחקנים התאמצו מאד, שיחקו מול קבוצה ברמה דומה, במגרש חרא שלא נותן לפתח משחק, והשמחה שלהם בשער העידה יותר מהכל כמה הם רוצים. יש כאן חבורת גברים עם אחדות מטרה, אפשר וחייבים לסמוך עליהם. אבל הסיפור של המשחק היה בכלל ביציע. קצת פחות מ 100 אמיצים, עזבו את הכל, ביזבזו כסף על דלק, מימנו לאבו-בילאלים את הסדרנים , הגיעו לפאקינג דימונה ונתנו תצוגת עידוד מדהימה. אני גאה להיות שייך, כל מיתר קול נמתח עד הקצה. מעולם לא היה להפועל ירושלים גרעין קהל כל כך משובח, מיומן ומאומן. יחידה מובחרת במלוא מובן המילה. 100 אוהדים + גגון פח, רעש של 1000. חוויה . |
משה גרטל לעולם |
נשלח - 09/02/2010 : 22:03:10 היו כוסיות? |
אמיר גולה |
נשלח - 09/02/2010 : 21:41:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
....מי בא לבית שמש בשישי?
אני מאוד מקווה שהתשובה היא אף אחד. בשישי כולם מגיעים ב 12:30 לגבעת רם, מוכנים למשחק עם עידוד מטורף. במחצית אפשר להתפלל לאלוהים שבית שמש יעשו בשבילנו את העבודה. אבל כולם צריכים להיות בפוקוס רק על המשחק נגד חורה. חייבים להגיע מוקדם למשחק, חייבים עידוד מעולה וחייבים לנצח. |
עופר ליברגל |
נשלח - 09/02/2010 : 21:37:51 השחקנים שלנו בהחלט נלחמו היום. מעולם לא הייתי כל כך מאוכזב מתוצאה טובה.
|
קטמון ותיק |
נשלח - 09/02/2010 : 21:37:18 הרכב ומהלך מדו"ח השופט: http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=237047 גולה הצליח לקבל עוד צהוב - מס' 6. והערה לסלאמה: 1. ברור שאין כל מקום להשוואה למה שהיה במבשרת. אני חוזר ואומר שהקבוצה משחקת בעונה זו משחק קבוצתי, מסודר ורואים שהיא מאומנת היטב. 2.אינשטיין אמר, כזכור, שהכל יחסי. אז אין לי "סרגל/מדד נחישות" מדוייק. אבל תחושתי, ואם יורשה לא רק תחושתי, היתה אצל כמה מהשחקנים פחות נחישות להאבק על כל כדור, גליצים וכיוצ"ב. זה לא אומר שלא היתה בכלל נחישות ומלחמה. |