| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אמיר גולה |
נשלח - 18/05/2014 : 15:58:13 אני נגעל רק מהמחשבה על זה. 60 שקל למשחק ליגה א'? מישהו החליק על השכל וכדאי שיתאפס על עצמו מהר מאוד. אני מתבייש לנסות להביא אוהדים למשחק הזה. אני לא הולך לנסות בכלל. כסף הוא לא הכל וכיסוי הבור התקציבי הוא לא המטרה היחידה של האוהדים. עצוב מאוד שעכשיו מקבלים החלטות שיכולות להתברר בדיעבד כקריטיות במאבק ההישארות |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אדום88 |
נשלח - 19/05/2014 : 19:32:49 לא חייב תמיד להגן על ההנהלה ולהיות תמימים.
אז מה אם יש אלפי כרטיסים במכירה מוקדמת.
עוד לא שמעתי על קבוצה בליגת העל והליגה הלאומית שמכרה אלפי כרטיסים במכירה מוקדמת אלמלא היה היצע גדול מביקוש.
אתם יודעים טוב מאוד ש-95℅ מהקהל שיגיע ביום שישי יקנה את הכרטיסים בקופות, כי באמת אין סיבה לרכוש במכירה מוקדמת למשחק שימשוך אליו במקרה האופטימי 5,000 צופים כאשר יש מקום ל-8,000 (היציע המערבי), מה שיגרום זעם ובצדק מרוב הקהל על המחירים הגבוהים (ולכו תבואו בטענות אליהם שלא קראו בפורום).
|
| האחים מרילי |
נשלח - 19/05/2014 : 16:57:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
כואב ומתסכל לא מגיע למכירה מוקדמת וכאוהד שאינו חבר עמותה פתאום מרגיש פתאום שהבעלים מכניסים לי יד לכיס
וואו, כמה כאב מבוזבז על 20 שקל לטובת הקבוצה שאתה אוהד. ועוד מכניסים לך יד לכיסים... בכל מקרה, אני בטוח שיהיו פה אנשים שיהיו מוכנים לרכוש עבורך כרטיסים במכירה המוקדמת אם תבקש יפה. |
| אדום החזה |
נשלח - 19/05/2014 : 16:43:55 כואב ומתסכל לא מגיע למכירה מוקדמת וכאוהד שאינו חבר עמותה פתאום מרגיש פתאום שהבעלים מכניסים לי יד לכיס
|
| האחים מרילי |
נשלח - 18/05/2014 : 20:32:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום כל ההסברים/תירוצים למצב הכלכלי הם אחלה.תזכור את רק בפעם הבאה כשנתקוף קבוצה כזו או אחרת על מחירי כרטיסים במשחק מולנו,שלהם בטח יש סיבות יותר גדולות לבעיות כלכליות.
זה מה שמפריע לך? בסדר, לא נתקוף בפעם הבאה. לקחת לנו את כל הכיף  ד"א, גם יבנה עשו לנו את התרגיל הזה לפני שנתיים, רק שהם הקצו מספר מצחיק של כרטיסים ונאלצנו לנסוע ליבנה לרכוש כרטיסים מוזלים אצל אישתו של המאמן. הסיפור נראה לי הוגן לחלוטין בנסיבות הנוכחיות, ואני מתכוון לקנות מוזלים ולתרום את ההפרש באיצטדיון. |
| שומר החומות |
נשלח - 18/05/2014 : 20:17:48 בואו נעמיד דברים על דיוקם.
הכרטיסים עולים 40 שקלים למבוגר ועשרים לנער ממחר עד שישי בבוקר. ולמשך חמישה ימים.
יש חמש נקודות מכירה. במקום של איציק בדרך בית לחם, שפתוח משמונה בבוקר עד 12 בלילה כל יום, באנג'ליקה, ברחוב וושינגטון 4, בשעות הבוקר, ובמגרש מבט, במקביל לאימוני הקבוצה.
בחמישי אפשר יהיה לקנות כרטיסים לאורך כל הערב והלילה בפאב הסירה ברחוב בן סירא.
גם בתל אביב אפשר לקנות כרטיסים - במסעדת הקסבה, ברחוב פלורנטין, שפתוחה כל יום משמונה בבוקר עד 12 בלילה.
בתל אביב בחמישי בערב אפשר יהיה לקנות כל בערב והלילה בהודנא ברחוב אברבנאל
בקופות ביום המשחק ולמי שמתעקש לא ללכת לקנות באחת מנקודות המכירה, הכרטיסים יעלו 60 למבוגר ו30 לנערה וחיילת. הכסף הוא כולו תרומה לתפעול המועדון היחיד ששייך באופן בלעדי לאוהדיו התפרנים ומקבל תמיכות מינימליות אם בכלל מהעירייה ומהמוסדות הרשמיים.
אוהדי טבריה, לבקשת המועדון שלהם, יקבלו יותר מ1000 כרטיסים במחיר מוזל, 40 ו-20 שקלים. אם הם ימכרו את כולם לאוהדיהם וירצו עוד, נשלח להם בשמחה ובאהבה.
ילדים ונוער במסגרות חסות או במסגרות קהילתיות שונות יכנסו חינם, כמו תמיד, והמדריך המלווה שלהם יכנס בכרטיס מוזל.
אנחנו מבקשים להתייחס למשחק החשוב הזה כמו לכל אירוע אחר, ולהשתדל לקנות כרטיס מראש במחיר עליו הצביעו האוהדים. המשחק עוד 116 שעות, המכירה המוזלת המוקדמת מתסיימת עוד 108 שעות. אנא הזדרזו.
|
| mbs |
נשלח - 18/05/2014 : 20:02:38 שטויות נתנו להנהלה שלהם מאות כרטיסים למכירה מוקדמת |
| orky |
נשלח - 18/05/2014 : 19:54:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אמרות ה"בושה" וה"אני נגעל מהמחשבה" לא תורמות, ואפילו עולות על העצבים.
גילוי נאות, לא מת על הרעיום של שישים שקל למשחק, אבל אל תגזימו!!
זה שהמב הכלכלי של העמותה, זה שההקצבות לא הגיעו במלואן, זה שפעם אחר פעם אירחנו משחקים במקומות שהם לא טדי ידוע לכולנו. צריך לגשר על הפערים האלה וזו הדרך.
אתם מסתכלים על חצי הכוס הריקה, שישים שקל לכרטיס, במקום להסתכל על זו המלאה - 40 שקל כרטיס במכירה מוקדמת.
אני בטוח שכל אחד מכיר מישהו שיוכל לרכוש עבורו כרטיס במכירה מוקדמת (כולל כותב הפוסט, שוודאי יודע שאני גר 350 מטר מהקסבה).
אז אני מאחל כמו כל אחד מכם ליום שבו נוכל להתיר כניסה בחינם לכל משחק באשר הוא, ומצפה מכל אחד מכם להבין ולהפנים שהמחויבות שיש לוועד המנהל על המצב הכלכלי של העמותה היא רבה.
יכול להיות שמישהו אחר היה מקבל החלטה אחרת, אבל זה לא רלוונטי. זה המצב, וקחו ממנו את הטוב - ובואו נביא אלפי הנשים לטדי.
בקיצור, מי שצריך, אני יכול לקנות לו כרטיס בשמחה רבה. נגיע לאלף כרטיסים במכירה מוקדמת וכולם יהיו מרוצים
כל ההסברים/תירוצים למצב הכלכלי הם אחלה.תזכור את רק בפעם הבאה כשנתקוף קבוצה כזו או אחרת על מחירי כרטיסים במשחק מולנו,שלהם בטח יש סיבות יותר גדולות לבעיות כלכליות.
אם תהיה מכירה מוקדמת, ויאפשרו לנו לקנות במכירה מוקדמת, ואדע בוודאות האוהדים שלהם קונים באותו המחיר, לא תהיה לי שום בעיה ולא הייתה לי בעבר.
והלוואי שנוכל כולנו לראות משחקים בלי לשלם.
בינתיים, תגיד אם אתה צריך שמישהו יקנה לך כרטיס, כי אשמח. |
| הסלע האדום |
נשלח - 18/05/2014 : 19:46:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אמרות ה"בושה" וה"אני נגעל מהמחשבה" לא תורמות, ואפילו עולות על העצבים.
זה שהמב הכלכלי של העמותה, זה שההקצבות לא הגיעו במלואן, זה שפעם אחר פעם אירחנו משחקים במקומות שהם לא טדי ידוע לכולנו. צריך לגשר על הפערים האלה וזו הדרך.
אתם מסתכלים על חצי הכוס הריקה, שישים שקל לכרטיס, במקום להסתכל על זו המלאה - 40 שקל כרטיס במכירה מוקדמת.
אני בטוח שכל אחד מכיר מישהו שיוכל לרכוש עבורו כרטיס במכירה מוקדמת (כולל כותב הפוסט, שוודאי יודע שאני גר 350 מטר מהקסבה).
אז אני מאחל כמו כל אחד מכם ליום שבו נוכל להתיר כניסה בחינם לכל משחק באשר הוא, ומצפה מכל אחד מכם להבין ולהפנים שהמחויבות שיש לוועד המנהל על המצב הכלכלי של העמותה היא רבה.
יכול להיות שמישהו אחר היה מקבל החלטה אחרת, אבל זה לא רלוונטי. זה המצב, וקחו ממנו את הטוב - ובואו נביא אלפי הנשים לטדי.
בקיצור, מי שצריך, אני יכול לקנות לו כרטיס בשמחה רבה. נגיע לאלף כרטיסים במכירה מוקדמת וכולם יהיו מרוצים
כל ההסברים/תירוצים למצב הכלכלי הם אחלה.תזכור את רק בפעם הבאה כשנתקוף קבוצה כזו או אחרת על מחירי כרטיסים במשחק מולנו,שלהם בטח יש סיבות יותר גדולות לבעיות כלכליות. |
| פולדש |
נשלח - 18/05/2014 : 19:37:17 פלוס גדול - פחות תורים בקופות ואנשים אשכרה יבואו וייכנסו בזמן... |
| orky |
נשלח - 18/05/2014 : 19:34:12 אמרות ה"בושה" וה"אני נגעל מהמחשבה" לא תורמות, ואפילו עולות על העצבים.
בקיצור, מי שצריך, אני יכול לקנות לו כרטיס בשמחה רבה. נגיע לאלף כרטיסים במכירה מוקדמת וכולם יהיו מרוצים |
| דוד יוסה |
נשלח - 18/05/2014 : 18:52:13 בושה לנו |
| קטמון ותיק |
נשלח - 18/05/2014 : 18:27:03 ישנם מצבים שבהם הועד המנהל צריך לנהל ולקבל החלטות. מצב כזה היה הבוקר אחרי ההגרלה. אני בדיעה שההחלטה שהתקבלה שקולה ומאוזנת. מרכוס אמר לי היום שילדים עד גיל 10 יכנסו בחינם. ניתנים לנו (חברי העמותה ואוהדים) 5 ימים לרכישה מוקדמת. עם קצת "ערבות הדדית" אני מניח שמי שיתקשה להגיע לנקודות המכירה ימצא את החבר/ה שיקנו עבורו, ויהיו מפגשים מרגשים לפני הכניסה לטדי, שבהם הכרטיסים המוזלים יעברו מיד ליד. |
| eupheu |
נשלח - 18/05/2014 : 18:00:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי יותם אלקלעי
חייב להסכים. המטרה של המשחק הזה היא למשוך קהל ולא לסגור את הבור התקציבי. בשביל שיהיו 5500 איש במערבי אנחנו צריכים להמשיך במחירים הרגילים ולא לעשוק את האוהדים. זה לא מאוחר לשנות החלטה לא טובה.
לא משתגע על ההחלטה אבל אפשר להסתכל על זה קצת אחרת ,מי שרוצה יכול לרכוש במחיר רגיל במכירה מוקדמת ומי שירצה לתרום לכיסוי החובות יקנה בקופות.
אין מגבלה על כרטיסים "מוזלים" ויש לא מעט חברים שיכולים לרכוש עבור מי שמתקשה להגיע. ולא לשכוח דבר אחד בסיסי ,הכסף חוזר אלינו הוא לא מגיע לכיסים של קבלן כזה או אחר. |
| אושר גדול |
נשלח - 18/05/2014 : 17:41:02 ואז טבריה ייקחו מאיתנו 80 שקלים במכירה מוקדמת ומאה שקלים בקופה.ומה נגיד ? אנחנו מניעים גלגל שידרוס אותנו בסוף. |
| יותם אלקלעי |
נשלח - 18/05/2014 : 17:36:35 חייב להסכים. המטרה של המשחק הזה היא למשוך קהל ולא לסגור את הבור התקציבי. בשביל שיהיו 5500 איש במערבי אנחנו צריכים להמשיך במחירים הרגילים ולא לעשוק את האוהדים. זה לא מאוחר לשנות החלטה לא טובה. |
|
|