| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אדום88 |
נשלח - 18/05/2014 : 03:54:22 הייתי רוצה להעלות את נושא האלימות המכוערת שהיה ביום שישי
כלפי אוהדים שלנו, אחים אדומים!!!
אוהד מוכר שיש לו קעקוע של אלביס פרסלי (או סתם בחור מנגן בגיטרה) וקעקוע נוסף של הפועל ירושלים בכתף, אם אני לא טועה עונה לשם נריה אך אני לא רוצה סתם להכפיש, החליט להכות אוהד חביב שלנו שלבש חולצה מכופתרת אדומה וכן משקפי שמש. האירוע קרה ביציע המרכזי של הגוש המעודד, מצד ימין בחלק התחתון שבו המדרגות נפגשים עם שער כניסה למגרש שעמד בו מאבטח עם אפוד זוהר כתום.
היו מסביב המון ילדים ונשים שהסתכלו על המחזה שהזכיר את היציע המזרחי. אני אישית נחרדתי מהדבר. לא האמנתי שזה יכול לקרות אצלנו, מילא עם קהל יריב שהחליט להתגרות בנו אך כלפי אחים אדומים שלנו - לא מקובל! אשמח לשמוע מה דעתכם ואולי אפילו את תגובת האוהד המכה, שאני מקווה שיותר לא יראה את פרצופו ביציע כי אין מקום לחולירות כאלה...לא בבית ספרנו!!!!!!
ב-יז-י-ו-ן!
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| נער קאזו |
נשלח - 20/05/2014 : 01:01:26 אדום 88 וכל שאר האנשים היה מקרה של אלימות אבל כמו שנאמר המקרה הזה נסגר, בהתנצות משמה נסגר ונגמר ודיי לא קיים, להעלות את זה בצורה שאתה העלת לא מכבדת את האדם ומכפישה אותו ולא לא צריך להוקיע אותו אני לא הייתי שמה אבל אני מכיר את הנפש הפועלת ואת הרצח אופי שיצרו לו פה אני לא מקבל בסדר הבן אדם התנצל הביא חרטה אז דיי, למה להמשיך להוקיז את דמו ולייצר ממנו מפלצת אלימה שרק הולכת מכות דיי זה בן אדם טוב שלא פוגע באנשים ועם הוא עשה טעות אז כמו שהוא ואנשים אחרים רשמו פה הוא ביקש סליחה והתנצל וזה נגמר אז דיי תורידו תשירשור הזה ודיי לעשות לא תסקילה בכיכר העיר שאתם עושים ואדום 88 יש דבר כזה שנקרא אלימות מילולית ואתה קצת גולש לשמה |
| גבעוני |
נשלח - 19/05/2014 : 21:13:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
הייתי במגרש ולא ראיתי את זה. עכשיו אני פה בפורום מתבונן מהצד ורואה איך תוקפים פה חף מפשע (אדום88), ולכן אני אעמוד (באיחור) להגן עליו - לטענתו (ושוב, אני לא ראיתי אבל אני מאמין לו) הוא ראה מקרה של אלימות במגרש. יתר על כן, הוא גם זכר מספיק סימנים של התוקף (ואולי גם את שמו) כדי לדווח עליו פנימית כי לדעתו מגיע לו שנקיא אוהד כזה מתוכנו, או לפחות נוקיע את מעשה האלימות שלו. אם אני הייתי רואה דבר כזה, אולי הייתי מרגיש בדיוק כמוהו. אבל מה קרה בפועל? במקום להוקיע את מעשה האלימות תוקפים את אדום88. תוקפים את הדברים והסגנון שלו (כאילו מה כבר הוא אמר), אומרים שאותו בחור הוא אוהד מוכר ונאמן ואין סיכוי שזה קרה (??). אז נכון שיכול להיות שהוא ראה חצי סיפור. יכול להיות שזאת היתה הגנה עצמית. יכול להיות שהיו שם דחיפות שמרחוק נראו כמו אגרוף. יכולים להיות הרבה דברים. אבל אל תגנו על בחור שנצפה מתנהג באלימות על ידי זה שתתקפו את מי שהתלונן עליו. כל השרשור הזה היה ראוי לו להגמר אחרי ההודעה של מרכוס: זה לא גלש שם למכות אבל בהחלט מקרה מכוער מאוד ואז של לאסלו היה אירוע של דחיפה אחרי ויכוח. אף אחד לא הוכא. האירוע נסגר בהתנצלות ההדית.תפסיק להיות היסטרי ותרגע, ילד. אבל הרפלקס המותנה שהביא להשתלחות בפותח השרשור בעוד ועוד הודעות רק הוציאה את כולנו רע.
אני הייתי שם ממש איפה שזה קרה הייתה דחיפה אחת (שבאמת הייתה לא במקום ולא מכובדת ואסור שדבר כזה יחזור על עצמו) שנגמרה בלחיצת יד והתנצלות הדדית אני מוקיע את המעשה אבל לקלל ולהשתלח ככה בבן אדם זו חוצפה ואלימות אז אדום 88 נא דורש נא מקים |
| בוח |
נשלח - 19/05/2014 : 20:16:58 הייתי במגרש ולא ראיתי את זה. עכשיו אני פה בפורום מתבונן מהצד ורואה איך תוקפים פה חף מפשע (אדום88), ולכן אני אעמוד (באיחור) להגן עליו - לטענתו (ושוב, אני לא ראיתי אבל אני מאמין לו) הוא ראה מקרה של אלימות במגרש. יתר על כן, הוא גם זכר מספיק סימנים של התוקף (ואולי גם את שמו) כדי לדווח עליו פנימית כי לדעתו מגיע לו שנקיא אוהד כזה מתוכנו, או לפחות נוקיע את מעשה האלימות שלו. אם אני הייתי רואה דבר כזה, אולי הייתי מרגיש בדיוק כמוהו. אבל מה קרה בפועל? במקום להוקיע את מעשה האלימות תוקפים את אדום88. תוקפים את הדברים והסגנון שלו (כאילו מה כבר הוא אמר), אומרים שאותו בחור הוא אוהד מוכר ונאמן ואין סיכוי שזה קרה (??). אז נכון שיכול להיות שהוא ראה חצי סיפור. יכול להיות שזאת היתה הגנה עצמית. יכול להיות שהיו שם דחיפות שמרחוק נראו כמו אגרוף. יכולים להיות הרבה דברים. אבל אל תגנו על בחור שנצפה מתנהג באלימות על ידי זה שתתקפו את מי שהתלונן עליו. כל השרשור הזה היה ראוי לו להגמר אחרי ההודעה של מרכוס: זה לא גלש שם למכות אבל בהחלט מקרה מכוער מאוד ואז של לאסלו היה אירוע של דחיפה אחרי ויכוח. אף אחד לא הוכא. האירוע נסגר בהתנצלות ההדית.תפסיק להיות היסטרי ותרגע, ילד. אבל הרפלקס המותנה שהביא להשתלחות בפותח השרשור בעוד ועוד הודעות רק הוציאה את כולנו רע.
|
| לאסלו צה |
נשלח - 19/05/2014 : 19:59:01 לא קיבלת את התגובות שרצית אז אתה ממציא דברים?. אף אחד לא הוכא. בחיים לא היו שם אגרופים וזה נגמר תוך שנייה אחרי התנצלות. שב בשקט כבר, שקרן. |
| אדום88 |
נשלח - 19/05/2014 : 19:37:14 לא ידעתי שברגע שמקבלים את תואר נאמן הקבוצה אפשר להרביץ לאחינו ביציע לכל המתלהמים, כנראה שאתם בוחרים להתעלם, זה לא ישנה את מה שקרה בוינטר, אוהד שלנו היכה, לא ליטף ולא דחף, היכה, אוהד אחר שלנו, והוא זוכה פה להגנה גורפת רק כי מדובר באוהד מוכר ונאמן ביציע...ויכול להיות שזה לא הדרדר למכות כמו שהיה לפני שנתיים עם אוהדי יבנה במגרש בחולון. אז מה? זה הופך את האגרוף שהוא העיף לאוהד האדום למקובל? |
| רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 19/05/2014 : 14:12:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
הסגנון של חלק מהתשובות בשרשור לא יותר טובות מסגנונו של פותח השרשור אם כבר מדברים על אלימות אז זו אלימות מילולית במיטבה מותר לא להסכים ואף לגנות אבל ראבק מה עם הסגנון? זה לא פחות מגעיל
אם לפותח האשכול היתה דעה מסוימת גם אם היא היתה מנוגדת לשלי היתי מתיחס אליו בכבוד ומגיב לו בצורה מנומסת. אבל פותח האשכול לא מביע דעה הוא רק משתלח ומחפיש בצורה מכוערת ולזה לא צריך להיות מקום בפורום שלנו.
|
| רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 19/05/2014 : 14:11:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
הסגנון של חלק מהתשובות בשרשור לא יותר טובות מסגנונו של פותח השרשור אם כבר מדברים על אלימות אז זו אלימות מילולית במיטבה מותר לא להסכים ואף לגנות אבל ראבק מה עם הסגנון? זה לא פחות מגעיל
אם לפותח האשכול היתה דעה מסוימת גם אם היא היתה מנוגדת לשלי היתי מתיחס אליו בכבוד ומגיב לו בצורה מנומסת. אבל פותח האשכול לא מביע דעה הוא רק משתלח ומחפיש בצורה מכוערת ולזה לא צריך להיות מקום בפורום שלנו. |
| orky |
נשלח - 19/05/2014 : 13:43:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
|
| לב אדום מקטמון |
נשלח - 19/05/2014 : 06:16:25 הסגנון של חלק מהתשובות בשרשור לא יותר טובות מסגנונו של פותח השרשור אם כבר מדברים על אלימות אז זו אלימות מילולית במיטבה מותר לא להסכים ואף לגנות אבל ראבק מה עם הסגנון? זה לא פחות מגעיל |
| lazy |
נשלח - 18/05/2014 : 14:08:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
הייתי רוצה להעלות את נושא האלימות המכוערת שהיה ביום שישי
אוהד מוכר שיש לו קעקוע של אלביס פרסלי (או סתם בחור מנגן בגיטרה) וקעקוע נוסף של הפועל ירושלים בכתף, אם אני לא טועה עונה לשם נריה אך אני לא רוצה סתם להכפיש, החליט להכות אוהד חביב שלנו שלבש חולצה מכופתרת אדומה וכן משקפי שמש. האירוע קרה ביציע המרכזי של הגוש המעודד, מצד ימין בחלק התחתון שבו המדרגות נפגשים עם שער כניסה למגרש שעמד בו מאבטח עם אפוד זוהר כתום.
היו מסביב המון ילדים ונשים שהסתכלו על המחזה שהזכיר את היציע המזרחי. אני אישית נחרדתי מהדבר. לא האמנתי שזה יכול לקרות אצלנו, מילא עם קהל יריב שהחליט להתגרות בנו אך כלפי אחים אדומים שלנו - לא מקובל! אשמח לשמוע מה דעתכם ואולי אפילו את תגובת האוהד המכה, שאני מקווה שיותר לא יראה את פרצופו ביציע כי אין מקום לחולירות כאלה...לא בבית ספרנו!!!!!!
ב-יז-י-ו-ן!
הבזיון הוא קודם כל בהודעה שלך. אני בד"כ לא יורד לרמה האישית, אבל במקרה הזה ברור שאתה חתיכת אפס. זה לגיטימי לכתוב הודעה ולשאול מה קרה, אפילו לגנות את זה. אבל מן הראוי שתשמע את הפרטים לפני שאתה שופט אותו, ומעז לכתוב שמדובר בחולירה. אפילו הפושע הכי גדול נמצא בחזקת חף מפשע עד שהוכחה אשמתו.
וגילוי נאות: אני מכיר את נריה מהיציע בכדורסל ובכדורגל. וזה לא אומר שאני תמיד מסכים עם התנהגותו. |
| idans |
נשלח - 18/05/2014 : 13:19:17 ציטוט: אשמח לשמוע מה דעתכם ואולי אפילו את תגובת האוהד המכה, שאני מקווה שיותר לא יראה את פרצופו ביציע כי אין מקום לחולירות כאלה...לא בבית ספרנו!!!!!!
אין לי שום קשר לנריה ודעתי בנושא הוא שאל תבוא יותר למשחקים. מאיפה החוצפה שלך לכתוב על אוהדים שאין להם מקום והם חולירות? תתבייש |
| רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 18/05/2014 : 13:09:24 אם אני היתי מנהל הפורום היתי חוסם את המשתמש "אדום 88" על זה שהוא מחפיש משמיץ ומשתלח באוהד (לדעתי מהמסורים ביותר שלנו) וכל זה בהתבסס על חצאיי דברים שהוא ראה ביציע ולא בירר מה בדיוק קרה. "אדום 88" אני חושב שראוי שתתנצל. |
| נער קאזו |
נשלח - 18/05/2014 : 10:47:52 תגיד מה אתה רוצה, ולמה אתה ישר דופק כותרות אני מכיר את נריה כבר חמש שנים בשביל לדעת טוב טוב שהבן אדם בחיים לא ירים יד על משהו בטח שלא על אוהדים שלנו, ואני מציע לך קצת ללמוד מנריה על לעודד ועל לאהוב את הפועל הבן אדם כל משחק נותן תנשמה שלו בשביל הקבוצה אז דיי |
| גבעוני |
נשלח - 18/05/2014 : 09:14:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
הייתי רוצה להעלות את נושא האלימות המכוערת שהיה ביום שישי
ב-יז-י-ו-ן!
חוץ מלהתסיס ולעצבן מה אתה רוצה? היית שם אתה יודע מה היה? יש לך בעיה עם אוהד מסוים תפנה אליו בפרטי אתה לא צריך להלבין אנשים ברבים במיוחד שאתה לא קשור למקרה .. |
| רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 18/05/2014 : 08:38:37 "אדום 88" אני לא יודע מי אתה אבל נראה שאתה רק מחפש צומי עם ההודעה הזאת. |