פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 חיים הבוקר בכל העיר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
חיים ברעם נשלח - 16/05/2014 : 19:44:22
טקטיקה חיים ברעם

עינוי הדין

הפועל קטמון ירושלים ניצלה, לפחות לפי שעה, ברגע האחרון. באחד המשחקים האחרונים בטדי שמעתי איש חינוך ידוע בעיר אומר לחבריו: "יש לנו אגודה נהדרת וקבוצה גרועה". למען האמת, הוא השתמש במלה יותר חריפה מ"גרועה" אבל אני חוסך לכם את הסבל ואת הניחוח. במשחק החוץ נגד הכוח רמת-גן התעלתה הקבוצה לרמה של האגודה בזכות מאות אוהדים נלהבים ומסורים. אוהד הפועל רמת גן שאינני מכיר טלפן אלי כדי לומר שמעולם לא ראה אנשים כאלה במגרש כדורגל. אם נשרוד, זה יהיה בעיקר בזכותם. בשל נטייתי לאסוציאציות פראיות נזכרתי בסרטים האמריקאיים הרבים שראיתי, שבהם מחכים הנדון למוות ופרקליטתו היפה לחנינה מהמושל, שלא תמיד באה. עכשיו עלינו להתגבר, בשני משחקים, על יריבה רעבה מליגה א', ולא הייתי מזלזל כלל באתגר הזה. יהיה הרבה מתח ומעט כדורגל, אבל אנחנו צפויים למשחקים מרתקים. האגודה וקהל הצופים שלה יצטרכו להתעלות ובסתר לבי אני מאמין שיהיה טוב.
גם הפועל הוותיקה יותר צולעת קצת לקראת הסוף. קשה לשמור על מתח ספורטיבי לאורך עונה שלמה, וכרגע סבורים כל האוהדים האדומים בעיר שדרבי יתקיים גם בעונה הקרובה. נראה שלא יהיה איחוד בשנים הקרובות, יוסי סאסי מעוניין בהשמדת הישות ששמה קטמון ולא באיחוד, וכל התמרונים שלו נועדו לשמור על האינטרסים הכלכליים הסבוכים שלו. אנחנו מתחילים להסתגל למצב החדש, ומתכוננים לבצר את מעמדנו בעיר. יש לנו קהילה גדולה, המון ילדים ונשים, ותחושה שמשהו חדש נבנה בעיר בזכותנו. לכל הנכסים האלה אין תחליף. העיר זקוקה למתחרה רעיונית נאורה לבית"ר, ואת הסחורה הזו אנחנו משתדלים לספק. החלום האישי שלי הוא שרוב אוהדי הפועל יצטרפו אלינו, בזכות הקִרבה הרעיונית והסמלים המשותפים.
קטמון זקוקה לחיזוק משמעותי בהגנה במרכז השדה, ולמחלקת נוער שתספק שחקנים צעירים לקבוצה הבכירה. נחום תא-שמע הוא מבחינתנו האיש הנכון במקום הנכון, דמות חינוכית מובהקת ואיש מקצוע טוב. אם נצליח לשרוד בליגה הלאומית המוראל באגודה יעלה, ויהיו יותר מתנדבים למשימות השונות; אם חלילה נרד נצטרך לגייס כוחות ומשאבים לעונה הבאה. ישנם בקרב האוהדים שלנו הרבה אנשים מוכשרים בתחומים שונים, ותרומתם תהיה משמעותית גם בעתיד.
המשא ומתן לאיחוד עורר הרבה תקוות והותיר צלקות קשות. אני בכל זאת מאמין גדול במכנה המשותף שבינינו לבין רוב האוהדים שנשארו בוותיקה. יבוא היום שנמצה את הטוב, ואת הרע נזרוק לפח האשפה של ההיסטוריה. ברור ששלב ההתחטאות חלף לו. אין לנו שום סיבה להתנצל אלא רק להמשיך ולבנות אגודה לתפארת. הפוטנציאל בקטמון ענק ואימת הנשירה לליגה א' לא שינתה את התחושה הבסיסית של האוהדים.
בעונה הבאה נתחיל את הכול מחדש, לא יהיה רגע משעמם אבל נשתדל להציב על כר הדשא קבוצה הרבה יותר טובה. יש לנו רעיון משותף, בסיס קהילתי איתן, ואמונה מחודשת בעצמנו.
חיים ברעם

1   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
yinonk נשלח - 16/05/2014 : 22:44:10
יפה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07