| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| לב אדום מקטמון |
נשלח - 16/05/2014 : 18:21:24 אז כמה חתיכות נתקע לאום אל פאחם? זה היה המוטו של השבוע האחרון בסוף בקושי ניצחנו אשקלון עשתה יופי של עבודה אבל אנחנו לא עשינו את שלנו על זה נאמר בכדורגל הכל אפשרי בואו נקווה שהיהירות לא תהיה מנת חלקנו במבחנים אלא קצת ענווה והמון רצון ומלחמה על המגרש אחרת לא נגיע לשום מקום |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אמיר גולה |
נשלח - 17/05/2014 : 13:16:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
מה שקרה היום רק ממחיש את גודל הכשלון במאבק על הבית. אם היינו משחקים בטדי היו קורים הדברים הבאים: 1. עוד 1000 אוהדים לפחות 2. א.א.פ היו גומרים את האויר שלהם בדקה ה-30 3. הבונקר שלהם היה פחות אפקטיבי מסקנה מתבקשת - לפחות עוד שלושה שערים לנו בפעם הבאה שצריך לוותר לסאסים, חשוב שנדאג שתהיה הדדיות - אנחנו ויתרנו מול ראשון והם מוותרים היום. אני די משוכנע שבהתחשב בתוצאה של אשקלון, אם היינו משחקים בטדי לא היינו במבחנים. ודבר נוסך שגם קשור - למה סגרו אותנו במכלאה כמו סרדינים בקצה המגרש כאילו שאנחנו אורחים בדרבי שסאסי מארח. למי כאב לפתוח עוד חצי טריבונה באמצע המגרש?
א. תירוצים אפשר לחפש עד מחר. אני יכול לשפוך עוד 1000 כאלה. אבל אם היינו משחקים בטדי זה לא היה גורם לשי ועידן לבעוט משלוש מטר למסגרת. אפשר לחשוב שבטדי אנחנו כובשים בצרורות. האמת היא שכבר כמה חודשים כל השחקנים הבכירים שלך לא מגיעים לשחק כדורגל. שי, עידן, עמית, דן... רק שבוע שעבר התעוררו והבינו שצריך לחזור לשחק וזה לוקח יותר משבוע. אנחנו לא שווים יותר משער שדה למשחק וגם את זה בקושי השגנו מול קבוצת נוער מפורקת שהשוער שלה צוחק על שי. איך שנראינו היום לא בוינטר, לא בעפולה, לא בטדי ולא בסן סירו ננצח את טבריה. במיוחד אם אנחנו והשחקנים נמשיך לחפש תירוצים. ב. באמצע המגרש יש יציע כבוד. אני מניח שלפתוח אותו יעלה יותר כסף וזאת הסיבה שישבנו שם |
| אליה |
נשלח - 17/05/2014 : 01:05:12 עדיף להיות בספר מאשר בעוב בטחון וגפ לשגר את זה. |
| לאסלו צה |
נשלח - 16/05/2014 : 23:40:07 כבר לפני המשחק הייתה לי תחושה שהולך להיות משחק קשה ולא נחורר אותם. אכן כך היה. אני בספק אם יכולת כזו תספיק נגד טבריה. |
| אליה |
נשלח - 16/05/2014 : 23:15:18 לדעתי השחקנים לא היו מוכנים מנטאלית לתרחיש כזה ולכן נלחצו מאוד מקווה שצוות המאמן הסיק מסכנות כי מול טבריה זה יכול להפוך לאסון.הם חשבו שאום אל פאחם יסוגו והכל יזרום .מעניין שלפני המשחק דיברנו על זה ואמרתי שאני מפחד שהם יבוא בראבק...וכך קרה .מהיום אני סותם.צריך לבוא מול טבריה צנועים ולהבקיע שער בחוץ.וכך גם במשחק חוזר. |
| אליה |
נשלח - 16/05/2014 : 23:14:17 לדעתי השחקנים לא היו מוכנים מנטאלית לתרחיש כזה ולכן נלחצו מאוד מקווה שצוות המאמן הסיק מסכנות כי מול טבריה זה יכול להפוך לאסון.הם חשבו שאום אל פאחם יסוגו והכל יזרום .מעניין שלפני המשחק דיברנו על זה ואמרתי שאני מפחד שהם יבוא בראבק...וכך קרה .מהיום אני סותם.צריך לבוא מול טבריה צנועים ולהבקיע שער בחוץ.וכך במשחק חוזר. |
| חתול אדום |
נשלח - 16/05/2014 : 23:04:54 אוי קטמון שלי, אין רגע אחד של נחת. גם כשמשחקים מול אום אל פאחם הלב יורד למכנסיים.
על המשחק מבחינה מקצועית קשה לדבר, כי מקצועניות זה לא המילה שתתאר אותו בדיוק. לא יודע מה עמית ברבס אמר לשחקנים במחצית, אבל כנראה שזה עבד. כמה שאלות לאוויר:
* מה שטיין סימן לקהל אחרי הגול השני? הוא עשה תנועה של 'לא' עם האצבע ואמר משהו. "לא יורדים"? "זה לא נגמר"?
* למה שי אמר לבריגדה "סבלנות"? האם הוא מחכה להצליח במסירת העקב הידועה לשמצה שלו?
* במבחנים - איזה משחק בבית ואיזה משחק בחוץ? חשוב חשוב חשוב לי ולכל מי שאני מתכנן לגרור למשחק הזה.
הפועל לא תרד! שבת שלום לכולם. |
| רדיו קטמון |
נשלח - 16/05/2014 : 21:56:37 מסכים עם פותח האשכול. ניסינו להזהיר, ניסינו להרגיע, להסביר לכם שזו לא אורתודוכסים, אבל היהירות סחפה גם את הפסימיסטים מבינינו. אין מה להתעסק עם מה היה יכול להיות, סיכוי סביר שרמת גן לא היו מפסידים ככה לולא הבשורות על הפיגור שלנו.
אני גאה בשחקנים. הם עמדו מול לחץ אטומי היום, משחק שאפשר רק להפסיד בו, והצליחו להפוך את התוצאה.
מעכשיו רק טבריה בראש. |
| dd63 |
נשלח - 16/05/2014 : 21:27:53 מה שקרה היום רק ממחיש את גודל הכשלון במאבק על הבית. אם היינו משחקים בטדי היו קורים הדברים הבאים: 1. עוד 1000 אוהדים לפחות 2. א.א.פ היו גומרים את האויר שלהם בדקה ה-30 3. הבונקר שלהם היה פחות אפקטיבי מסקנה מתבקשת - לפחות עוד שלושה שערים לנו בפעם הבאה שצריך לוותר לסאסים, חשוב שנדאג שתהיה הדדיות - אנחנו ויתרנו מול ראשון והם מוותרים היום. אני די משוכנע שבהתחשב בתוצאה של אשקלון, אם היינו משחקים בטדי לא היינו במבחנים. ודבר נוסך שגם קשור - למה סגרו אותנו במכלאה כמו סרדינים בקצה המגרש כאילו שאנחנו אורחים בדרבי שסאסי מארח. למי כאב לפתוח עוד חצי טריבונה באמצע המגרש? |
| orky |
נשלח - 16/05/2014 : 20:42:47 מילה טובה לברבש על החילופים במחצית, ושינוי המערך. לא מובן מאליו במצב כזה |
| shay |
נשלח - 16/05/2014 : 20:28:54 טעות ספי אם הייתם מנצחים ב 5 הפרש, לא הייתם במבחנים. |
| chompy |
נשלח - 16/05/2014 : 20:11:24 לא מבין על מה אתם מדברים שי לבד שם עוד 3 גולים רק הבעיה שהם נכנסו לרשת של השקמה במגרש הסמוך...... |
| שמאש |
נשלח - 16/05/2014 : 20:00:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
לא ראיתי משחק כזה הרבה זמן,כמות ההזדמנויות שהיו לנו,מספר דו ספרתי של קרנות אם לא יותר וחוסר מזל לצד משחק לא ברור שלנו,הצליחו להביא אותנו לנצחון רק של 1:3,נגד טבריה יהיה הרבה יותר קשה
הדיון בפורום עסק בסוגייה האם זה יהיה ספורטיבי לנצח בהפרש דו ספרתי. באמת לא חשבנו שזה יהיה בקרנות. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 16/05/2014 : 19:22:20 המשחק בארבע מילים: דן רומן רז שטיין. |
| ספי |
נשלח - 16/05/2014 : 19:21:19 אולי טוב שכך. השחקנים ירדו לקרקע לפני המבחנים. אם היינו מנצחים 5 זה גם לא היה מספיק וגם הם היו מעופפים במבחנים ועולים שאננים |
| talikch |
נשלח - 16/05/2014 : 19:05:35 לא ראיתי משחק כזה הרבה זמן,כמות ההזדמנויות שהיו לנו,מספר דו ספרתי של קרנות אם לא יותר וחוסר מזל לצד משחק לא ברור שלנו,הצליחו להביא אותנו לנצחון רק של 1:3,נגד טבריה יהיה הרבה יותר קשה |