| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אדום88 |
נשלח - 05/05/2014 : 11:12:52 יום שישי בשעה 16:00 באצטדיון וינטר.
למעוניינים, מכירת כרטיסים מוקדמת באתר "לאן": https://tickets3.leaan.co.il/default.asp
בכל אופן זה שופך אור כל מחירי הכרטיסים: 44 ש"ח למבוגר ו-22 ש"ח לנוער/חייל |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אמיר גולה |
נשלח - 10/05/2014 : 22:47:22 ומה עם ההחתמה של עופר טסלפפה? |
| ביסמרק |
נשלח - 10/05/2014 : 22:42:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל שחור
רק אני חושב שההחתמה של יהודה חוטה הייתה אחת הטובות השנה? בלם משכמו ומעלה וזה היה ניכר כשלא היה במשחק מול ראשון לציון.
יש אחד אורי שרצקי, לא יודע אם שמעתם עליו, אבל הוא אחראי על ההחתמה.
1 + !!! |
| eupheu |
נשלח - 10/05/2014 : 22:20:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
רציני לגמרי. אתם כנראה לא מה זה עידוד טוב כי היה פח ברוב שלבי המשחק. רוב האוהדים פשוט הסתכלו על המשחק ומדי פעם הוציאו ציוץ.
נריה, שתי תובנות: (א) היה עידוד מצוין, הייתי על הדשא חלק לא קטן מהמשחק, כולל רבע שעה ראשונה של המחצית השנייה בקצה הרחוק. היה עידוד משוגע, הלוואי שבטדי היה כזה עידוד כל משחק.
(ב) העידוד היה יכול להיות עוד יותר מדהים, אבל אתה צריך להבין שזה ק-ש-ה לחלק מהאנשים לעודד במצבים כאלה. אחרי שחזרתי ליציע ב-2:0, שרתי כמו משוגע. אז חטפנו, ומאותו רגע אם הייתי מתאמץ עוד טיפה הייתם באים אחרי המשחק לבית הקברות הסמוך. הלב לא עומד בזה, בחיי
תשמע אור, אני בכל אופן שואף ליותר. אין סיבה שבמשחק על החיים לא נעודד כמו שעודדנו במשחק בכפ"ס או במשחק עליה. מעבר לבריגדה ועוד כמה בודדים אנשים פשוט עומדים בגוש וצופים במשחק. אפשר להתסכל על המשחק ולעודד בו זמנית. אני עושה את זה כבר שנים.
נריה, זה נחמד שאתה שואף ליותר. אנחנו לא סן לורנצו ולא גלאטסאריי. יחסית למימדים שלנו ולכמויות ולמתח שליווה את המשחק הזה ואת התקופה האחרונה, העידוד היה מעולה ומועיל (ראו את זה על השחקנים, וכבר זמן מה שזה לא היה ככה).
השליליות שאתה מביא לשיח כאן פשוט מיותרת במקום שאנחנו נמצאים בו, בנקודת הזמן הנוכחית. ולהאשים את האוהדים פה באוננות עצמית זה משהו שנע בין גסות רוח לרצון להיות מיוחד.
צודק מאה אחוז! יש לא מעט מבוגרים ,ילדים ונשים (ותסלחו לי אחיותיי האדומות) שלא "מתאבדים" על השירה לאורך ה 90 דקות אבל הנוכחות שלהם ביציע מורגשת וחיונית ,אז מספיק עם הציונים והתמחורים שנותנים פה לכל אוהד ואוהד. |
| avitemkin |
נשלח - 10/05/2014 : 22:02:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל שחור
רק אני חושב שההחתמה של יהודה חוטה הייתה אחת הטובות השנה? בלם משכמו ומעלה וזה היה ניכר כשלא היה במשחק מול ראשון לציון.
יש אחד אורי שרצקי, לא יודע אם שמעתם עליו, אבל הוא אחראי על ההחתמה. |
| רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 10/05/2014 : 21:49:06 נריה צודק, מבחינת עידוד נטו (לא קולל תפאורה) הקהל היה סבבה אבל לא הרבה יותר מזה.
|
| פולדש |
נשלח - 10/05/2014 : 21:24:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
רציני לגמרי. אתם כנראה לא מה זה עידוד טוב כי היה פח ברוב שלבי המשחק. רוב האוהדים פשוט הסתכלו על המשחק ומדי פעם הוציאו ציוץ.
נריה, שתי תובנות: (א) היה עידוד מצוין, הייתי על הדשא חלק לא קטן מהמשחק, כולל רבע שעה ראשונה של המחצית השנייה בקצה הרחוק. היה עידוד משוגע, הלוואי שבטדי היה כזה עידוד כל משחק.
(ב) העידוד היה יכול להיות עוד יותר מדהים, אבל אתה צריך להבין שזה ק-ש-ה לחלק מהאנשים לעודד במצבים כאלה. אחרי שחזרתי ליציע ב-2:0, שרתי כמו משוגע. אז חטפנו, ומאותו רגע אם הייתי מתאמץ עוד טיפה הייתם באים אחרי המשחק לבית הקברות הסמוך. הלב לא עומד בזה, בחיי
תשמע אור, אני בכל אופן שואף ליותר. אין סיבה שבמשחק על החיים לא נעודד כמו שעודדנו במשחק בכפ"ס או במשחק עליה. מעבר לבריגדה ועוד כמה בודדים אנשים פשוט עומדים בגוש וצופים במשחק. אפשר להתסכל על המשחק ולעודד בו זמנית. אני עושה את זה כבר שנים.
נריה, זה נחמד שאתה שואף ליותר. אנחנו לא סן לורנצו ולא גלאטסאריי. יחסית למימדים שלנו ולכמויות ולמתח שליווה את המשחק הזה ואת התקופה האחרונה, העידוד היה מעולה ומועיל (ראו את זה על השחקנים, וכבר זמן מה שזה לא היה ככה).
השליליות שאתה מביא לשיח כאן פשוט מיותרת במקום שאנחנו נמצאים בו, בנקודת הזמן הנוכחית. ולהאשים את האוהדים פה באוננות עצמית זה משהו שנע בין גסות רוח לרצון להיות מיוחד. |
| idoberko2 |
נשלח - 10/05/2014 : 17:43:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל שחור
+1 |
| פועל שחור |
נשלח - 10/05/2014 : 17:36:19 רק אני חושב שההחתמה של יהודה חוטה הייתה אחת הטובות השנה? בלם משכמו ומעלה וזה היה ניכר כשלא היה במשחק מול ראשון לציון.
|
| איתן610 |
נשלח - 10/05/2014 : 17:03:47 סיקור המשחק של דאבל פאס.
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=10341 |
| לאסלו צה |
נשלח - 10/05/2014 : 13:51:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
תשמע אור, אני בכל אופן שואף ליותר. אין סיבה שבמשחק על החיים לא נעודד כמו שעודדנו במשחק בכפ"ס או במשחק עליה. מעבר לבריגדה ועוד כמה בודדים אנשים פשוט עומדים בגוש וצופים במשחק. אפשר להתסכל על המשחק ולעודד בו זמנית. אני עושה את זה כבר שנים. |
| mac40 |
נשלח - 10/05/2014 : 13:28:13 מצטער חברים אבל אני עדיין ממתין שבשידור החוזר נחטוף גול בדקה ה96
|
| katamon9 |
נשלח - 10/05/2014 : 12:25:58 גם 4 הגדולות לא היו מביאות כמות צופים כזאת עם כזה כדורגל  |
| אדום88 |
נשלח - 10/05/2014 : 12:14:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
את האמת שסוגיית הקהל היא באמת מדהימה,
להרצליה ורמת גן הגיעו מעל 500 אדומים כאשר הקבוצה בכושר נוראי ובדרך הבטוחה לליגה א'.
רק לחשוב מה היה קורה אילולא המצב היה יותר טוב...איזה פוטנציאל. פשוט היסטריה.
שטויות,סוגיית הקהל עולה כאן כבר מיום הקמת קטמון עם אותה טעות.אין לנו שום ייחוד בזה.מיצוי פוטנציאל של קהל בא תמיד במחזורים אחרונים ברגעי ריגושים חזקים :מאבק על עליה או משחקי הישרדות,ולכן המספרים שם לא אומרים כלום לשגרה.קהלים לא אוהבים לבוא "לסתם" משחקים
תראה לי 600 אוהדים של קבוצה מליגת העל והלאומית, שהיא לא מ-4 הגדולות, שיסכימו להגיע לכדורגל שקטמון שיחקה בשלושה חודשים האחרונים.
לא קיים חד משמעית. (אתה יודע מה, אני מוסיף למשוואה גם את הקהל של באר שבע) |
| orky |
נשלח - 10/05/2014 : 12:13:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
(ב) העידוד היה יכול להיות עוד יותר מדהים, אבל אתה צריך להבין שזה ק-ש-ה לחלק מהאנשים לעודד במצבים כאלה. אחרי שחזרתי ליציע ב-2:0, שרתי כמו משוגע. אז חטפנו, ומאותו רגע אם הייתי מתאמץ עוד טיפה הייתם באים אחרי המשחק לבית הקברות הסמוך. הלב לא עומד בזה, בחיי |
| פרננדו פסואה |
נשלח - 10/05/2014 : 12:04:23 א. הצגה מדהימה של הקהל, מי שחושב אחרת חי בסרט. ב. לא הזכירו פה את עידן שמש, שהיה אחראי לשלושת המהלכים שניצחו לנו את המשחק: סחט את הפנדל לגול הראשון, בישל לשטיין את הגול השני, והוציא במתפרצת את הצהוב השני המוצדק לשחקן של הכח. הירידה ביכולת שלו (וההחמצה נגד אשקלון) היו גורם מרכזי בהסתבכות שלנו, אבל היום הוא הוציא אותנו מהקבר. ג. אהבתי את כל החילופים. להכניס את עוז במחצית כשמובילים זה צעד אמיץ ונכון מאוד שעופר בחיים לא היה עושה. דור הלוי לקישור ומזור לימין היה תגובה הגיונית לחצי-פציעה של ג'וני וגם רומן במקום שי היה חילוף נכון לעשר הדקות האחרונות. |
|
|