| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| מרדוך |
נשלח - 01/05/2014 : 21:13:31 הפסדים בצרורות ואנשים פה עדיין מוחאים כפיים בסוף משחק כאילו הכל סבבה.. אני באמת לא יודע מה יותר מאכזב שהקבוצה שלך מפסידה או שהקהל מעודד לוזרים בלי טיפת זיעה. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| יפתחמ |
נשלח - 02/05/2014 : 18:57:07 לאף אחד אין מושג אם מוחאים כפיים או לא מוחאים כפיים אם זה עוזר או לא. משיחה עם שחקן עבר בקטמון הוא אמר שזה ענין אינדיווידואלי. יש שחקנים שזה ידרבן אותם ויש כאלו שלא. הוא כן אמר שהשחקנים ממש לא לוקחים את זה כמובן מאליו, כלומר מעריכים את העידוד אחרי ההפסדים או אחרי ביזיונות כאלו ואחרים. |
| פועל ותיק |
נשלח - 02/05/2014 : 18:31:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי מרדוך
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
מוחא כפיים. זה יכול לעצבן אותך, אבל זה לא מה שהפסיד לנו את המשחק. עזוב אותי בשקט.
זה לא מה שהפסיד את המשחק אבל לאותו דפוס התנהגות חלק לא קטן בכך שהתאפשר לעופר לגרור ולהגרר כל הזמן הזה.. היינו צריכים להתעורר לפני עשר משחקים. לכן אני אומר כשרע אז צועקים לוחצים ומנסים לשנות, בטח שלא מוחאים כפיים.. עוזב אותך בשקט, שבת שלום.
+1 שבת שלום ן |
| מרדוך |
נשלח - 02/05/2014 : 18:28:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
מוחא כפיים. זה יכול לעצבן אותך, אבל זה לא מה שהפסיד לנו את המשחק. עזוב אותי בשקט.
זה לא מה שהפסיד את המשחק אבל לאותו דפוס התנהגות חלק לא קטן בכך שהתאפשר לעופר לגרור ולהגרר כל הזמן הזה.. היינו צריכים להתעורר לפני עשר משחקים. לכן אני אומר כשרע אז צועקים לוחצים ומנסים לשנות, בטח שלא מוחאים כפיים.. עוזב אותך בשקט, שבת שלום. |
| אדום עולה |
נשלח - 02/05/2014 : 16:09:20 לדעתי מאוד לגיטימי: לזרוק כמה הערות עצבניות במהלך המשחק על אחד השחקנים או המאמן, ובסוף הפסד ללא שום מלחמה ואכפתיות מצד השחקנים(חוץ מג'וני, כמו תמיד) אפשר לעמוד מול השחקנים , בשקט ,וככה לשדר את האכזבה. זה יותר יעיל משריקות בוז לשחקנים. לצערי לא מגיע כפיים לאף שחקן אתמול חוץ מג'וני. אהבה עיוורת זה יפה , אבל מצד שני אסור לנו לרדת ליגה בכזאת קלות, השחקנים צריכים לקבל מסר ברור. כן צריך לצעוק לשחקנים בירידה למחצית להתעורר, אבל ברגע שאנחנו שורקים בוז אנחנו מאכזבים בתור אוהדים, בדיוק כמו השחקנים. |
| מחאיי |
נשלח - 02/05/2014 : 15:55:42 מוחא כפיים. זה יכול לעצבן אותך, אבל זה לא מה שהפסיד לנו את המשחק. עזוב אותי בשקט. |
| פועל ותיק |
נשלח - 02/05/2014 : 15:09:34 לא כפיים ולא בטיח השחקנים והמאמן היו צריכים לרדת לקול שריקות בוז (לא קללות ) מחרישות אוזניים כבר לפני ארבעה שבועות. אם היינו עושים זאת יתכן והיינו עוצרים לפני התהום... |
| אדום88 |
נשלח - 02/05/2014 : 13:01:53 אהבה עיוורת, זה פשוט מטומטם. ושום טוריה או חבר בריגדה יוכל להצדיק את הכפיים שלא הגיעו לשחקנים. עם כל הרצון שלכם להיות נאורים. |
| פטיש ומגל אדום |
נשלח - 02/05/2014 : 12:26:19 חבורה של שחקנים ששמה עלינו זין ואתם מוחאים להם כפיים. ככה לא נראית קבוצה שנלחמת על החיים שלה בליגה. כל קבוצה שמגיעה לטדי עם 30 אוהדים נלחמת הרבה יותר מאיתנו. אז למה לעודד אותם בכלל? לא יכול להימנע מהמחשבה שהעידוד הבלתי פוסק ויהי מה תרם במידה מסויימת לאדישות\אנמיות הבלתי נסבלת שאנחנו רואים כל שבוע. |
| nachumco |
נשלח - 02/05/2014 : 11:11:20 טליק אתה אוהד יקר ומסור, שאף נסע למשחק באילת. (זכור לי הפוסט שכתבת). אני חבר עמותה, ויש רבים שלא. זכותך לכתוב ולומר את שעל לבך. כולנו שותפים לכאב ולמצב הקבוצה.
|
| יוחנן728 |
נשלח - 02/05/2014 : 11:06:51 טל אתה בסדר גמור וזכות ך לכתוב מה שאתה רוצה, כמו לכל אחד אחר פה. לא הייתי אתמול במגרש ולא ראיתי או שמעתי עד הרגע על המקרה המדובר. |
| talikch |
נשלח - 02/05/2014 : 10:34:03 אני מצטער שאני אומר אבל חלק מהאוהדים,כמוני למשל חושש לומר את דעתו האמיתית כאן , על התנהלות הקבוצה על המאמן והשחקנים מחשש שיתנפלו עלינו ויגידו שאנחנו טרולים,אין חשק לבוא למשחקים,אין חשק להשקיע זמן וכסף ודאי למי שלא גר בירושלים כמוני כדי לראות איך נראית הקבוצה איך המאמן מחזורים רבים לא יודע לתת מענה למה שקורה במגרש הלב כואב ואתה רוצה לומר את כל מה שאתה מרגיש אבל אתה חושש שיקללו אותך כאן וינדו אותך ויגידו כמה שאתה טרול ואתה בכלל לא חבר עמותה אז מי אתה שתעביר ביקורת וחלק מהחברים יושב בכלל במערה החשמלית שלהם,משתופפים כחסמבאים ,להם כל התשובות והם ומנאצים ובזים לכל מי שלא חושב כמותם,אתה סתם אוהד שמנסה לומר את דעתו והשפנים מוגי הלב בפורום השני ילגלגו עליך בשם בדוי,בלי שתדע מי הם בלי שאתה יכול בכלל להבין מה הם רוצים כי הם האליתא של קטמון שמצאה מקום בו הם יכולים לשוחח בשפה סודית ואיך זה באמת שבשום פורום לא ניסו לברר עם הילד שהותקף לכאורה אתמול באמת הותקף על ידי מישהו מההנהלה שלנו? מה עם תרבות האוהדים החדשה? מה עם כל הדיבורים היפים? אני לא טרול אני אוהד של קטמון שאיכפת לי וכואב לי על הקבוצה והחלטתי לומר את דעתי גם אם יבואו אחרים ויגידו שאסור בתכלית האיסור לדבר ככה אז הנה דיברתי,סקילה נעימה לכם |
| גון מדלולה |
נשלח - 02/05/2014 : 03:25:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי מרדוך
הפסדים בצרורות ואנשים פה עדיין מוחאים כפיים בסוף משחק כאילו הכל סבבה.. אני באמת לא יודע מה יותר מאכזב שהקבוצה שלך מפסידה או שהקהל מעודד לוזרים בלי טיפת זיעה.
שהקבוצה שלך מפסידה.
נכון, אבל מחיאות הכפיים היו מביכות וזה דבר שאסור היה לו לקרות (אגב- גם הבוז היה ממש לא במקום, דממה מוחלטת הייתה צריכה להיות) |
| yarden |
נשלח - 01/05/2014 : 23:01:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי dvd_lvl
לדעתי התגובה הנכונה הייתה, כמו שחלק מהיציע ניסה לארגן.. פשוט לשתוק כשהשחקנים יורדים. קללות וגידופים לא עוזרים בכלום, ומבטלים את הערך המוסף של אוהדי הפועל על שאר האוהדים בארץ.
מחיאות כפיים חוץ מג'וני לא הגיעו היום לאף שחקן.
בגלל ״הערך המוסף״ שאתה מדבר עליו אנחנו בדרך חזרה לליגה א... לא יכול להיות שתקופה ארוכה השחקנים לא משחקים כדורגל ומקבלים עידוד כאילו הכל טוב.. אני לא מאמין בלקלל אבל היה צריך לעשות משהו שיעורר את המערכת.. וכן אני מדבר על לפטר את עופר |
| dvd_lvl |
נשלח - 01/05/2014 : 22:35:24 לדעתי התגובה הנכונה הייתה, כמו שחלק מהיציע ניסה לארגן.. פשוט לשתוק כשהשחקנים יורדים. קללות וגידופים לא עוזרים בכלום, ומבטלים את הערך המוסף של אוהדי הפועל על שאר האוהדים בארץ.
מחיאות כפיים חוץ מג'וני לא הגיעו היום לאף שחקן. |
| רבי מאיר |
נשלח - 01/05/2014 : 21:56:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי מרדוך
הפסדים בצרורות ואנשים פה עדיין מוחאים כפיים בסוף משחק כאילו הכל סבבה.. אני באמת לא יודע מה יותר מאכזב שהקבוצה שלך מפסידה או שהקהל מעודד לוזרים בלי טיפת זיעה.
שהקבוצה שלך מפסידה.
נכון |