פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 התנגשות ביום חמישי בין ראשלצ בטדי לפלייאוף בכדורסל

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
האדום מהכפר נשלח - 25/04/2014 : 19:14:09
מתוך וואן:

"אי הבנה גדולה התרחשה השבוע בין הפועל ירושלים לבין הפועל קטמון בכדורגל. עקב העובדה ששלושה משחקים יתקיימו בסוף השבוע הבא באצטדיון טדי, כשאחד מהם, בית"ר ירושלים נגד הפועל עכו, עשוי להיות קריטי מאוד לקרבות הירידה בליגת העל ויכול להיות שיקבע לשעה אחידה עם שאר משחקי הליגה, משחקה של הפועל קטמון נגד הפועל ראשל"צ בליגה הלאומית הוזז ליום חמישי ב-19:00, במקביל לפתיחת משחקי הפלייאוף של הפועל ירושלים מול חולון או גליל/גלבוע ב-19:35.
ראוי לציין כי אין זה סוד שישנה חפיפה גדולה בין הקהלים של קבוצות הכדורגל והכדורסל בירושלים, על אף שלא מדובר באותה האגודה.
קיום המשחקים בשעות חופפות גורם לכך שאוהדים רבים בבירה יהיו חצויים בדעתם באשר לזהות המשחק אליו ללכת ולא ייתכן שבשני מוקדי ספורט כה חשובים נראה יציעים חצי ריקים.

במנהלת ליגת העל בכדורסל אגב, קבעו את תאריך ושעת משחק הכדורסל ליום חמישי, ה-1 במאי כבר לפני כחודש. את תגובת אנשי ירושלים לא ניתן היה להשיג.

תגובת ההתאחדות לכדורגל: "בסופ"ש הבא מתקיימים בטדי שלושה משחקים, של קטמון מול ראשל"צ, בית"ר מול עכו והפ' י-ם מול א.א. פאחם וגם יש את יום הזיכרון והעצמאות".

"אנחנו מודעים לבעיה כבר תקופה ארוכה ומכיוון שהמשחק של בית"ר עם עכו עשוי לקבוע לגבי עכו, פנינו לקטמון ולראשל"צ ושאלנו אותם אם הם רוצים לחכות עד אחרי התבהרות תמונת המצב או לא. בהסכמת שתי הקבוצות נקבע המשחק ליום חמישי כשקטמון אף קבעו את שעת המשחק. אנחנו עושים את הכל בשילוב מנהלת ליגת הכדורסל שגם הזיזה את מועד המשחק בגלל יום הזכרון".

http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Article.aspx?id=232659

אם(ואני מדגיש אם!) הנהלת קטמון ידעה מראש שמשחק הכדורסל ב19:35, והם קבעו את שעת המשחק ל19:00, זאת פשוט בושה, ומראה על אטימות מוחלטת לצרכיי האוהדים שלה בכלל, ושל ארגון הבריגדה בפרט, שהוא האחראי העיקרי על העידוד במשחקיה.

פשוט עצוב לי שאני אצטרך לוותר על המשחק הכל כך חשוב הזה של קטמון.
אבל אם להנהלה שלה בכלל לא אכפת אם אני אהיה שם או לא, אז הלב שלי פחות כבד בעניין.

חבל, פשוט חבל.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
yarond נשלח - 30/04/2014 : 20:18:40
חברים
אני חושב שהשבוע היה השבוע הכי עמוס מבחינתי בקטמון
אני כותב זה לא כדי לספר כמה זה מאתגר
אלא
שאנחנו באמת מרגישים מחויבים לדווח ולעדכן בתכיפות גדולה יותר
וזה לא הולך כל כך
ועוד גנובה לאוזני שמועה שמתלוצצים על שגיאות הכתיב שלי כשאני כותב באייפון

לגופו של מקרה כדי לנסות לתאם שינוי של שעת המשחק כך שניתן יהיה להיות בטדי ובמלחה
בכל דקות המשחק יש בערך חמישה גורמים שצריכים לרצות ולהסכים:
אנחנו וראשון, הפועל כדורסל וחולון התאחדות ואיגוד
ערוץ הספורט ובטח שכחתי משהו
בסופו של דבר מבלי להאשים אף פרטנר
השינוי הזה לא צלח
פעלנו מול הגורמים וכל אחד משך לכיוון אחר
lazy נשלח - 30/04/2014 : 18:49:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

אדום מהכפר, אתה באמת חושב שהוועד המנהל לא ניסה לשנות את זה? אתה חושב שהוועד המנהל קבע את הזמן הזה מלכתחילה?

לא נראה לך יותר סביר שההתאחדות לכדורגל, כרגיל, שמה עלינו כ-ז-ה זין?

אל תשתגעו

ֱֱֱֱֱֱֱֱ
מעבר לזה, האדום מהכפר, מה שאמרת בציניות הוא די נכון, למרות הטון המזלזל. חברי הועד המנהל לא חייבים לתת דיווח מפורט לאלו שאינם חברי עמותה, בטח למי שמאשים אותם באטימות מוחלטת לצרכי הקהל, על סמך כתבה בוואן. זה די והותר שנכתב כאן (אם כי זה די ברור מאליו) שנעשו מאמצים לשנות את רוע הגזירה. ממש אין חובה לפעול "בשקיפות מלאה" ולפרט אלו צעדים ננקטו, מתי ולמה, רק כדי שתהיה מרוצה. להזכירך, הם עושים את עבודתם בהתנדבות מלאה, ויש להם עוד דברים לעשות בחיים מלבד להגיב כאן בפורום.
פולדש נשלח - 30/04/2014 : 18:23:45
אדום מהכפר, אתה באמת חושב שהוועד המנהל לא ניסה לשנות את זה? אתה חושב שהוועד המנהל קבע את הזמן הזה מלכתחילה?

לא נראה לך יותר סביר שההתאחדות לכדורגל, כרגיל, שמה עלינו כ-ז-ה זין?

אל תשתגעו
mbs נשלח - 30/04/2014 : 16:12:07
הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו, רגע לפני המשחק הכי חשוב בתולדות קטמון, הוא לריב בינינו ובין עצמנו. לי לפחות די ברור איפה אני אהיה מחר בערב ושכל אוהד יעשה את החשבון לעצמו. (ויבחר להגיע לטדי)
האדום מהכפר נשלח - 30/04/2014 : 15:54:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:

מאוד מאכזב שאפילו להקדים בשעה לא הצליחו, מה שהיה פותר לרוב האנשים את ההתלבטות.

לא יודע כמה זאת אוזלת ידם של הועד המנהל, כמו אטימות וטמטום של ההתאחדות.

כך או כך אני מקווה שזאת פעם אחרונה שזה יקרה השנה.

לא ראיתי את השם שלך ברשימת המועמדים לועד שאתה מאשים באוזלת יד.

יש שני משחקים ביום חמישי, אחד מכריע והשני הרבה פחות. איש לא תיכנן זאת והרבה אנשים ניסו לתקן את מה שנכפה עלינו, אז מספיק עם האשמות מגוחכות.

לא האשמתי באוזלת יד, אמרתי שאין לא יודע כמה מדובר באוזלת יד אל מול אטימות של ההתאחדות.

ועם זאת, נראה לי מאוד מוזר שלא הצליחו להקדים אפילו לא בשעה מסכנה.

בוא נגיד שאם הם היו באים ומסבירים כאן כמה שהם התאמצו ופשוט נפלו לאוזניים ערלות, הייתי קצת יותר מפויס.

אבל זה שאף אחד כאן לא עדכן, מרגיש קצת שלקחו את העניין הזה באיזי, כי בכל זאת מדובר בכמה עשרות בודדים של אוהדים, ולא החלק הארי של הקהל.

חלאס לחפור ולזרוק כל הזמן האשמות מרומזות.
קיבלת מזמן תשובה בפורום חברי עמותה. אם אתה לא שם, חבל.
גם כשנערכו שני דרבים תל-אביבים במקביל, לא הצליחו לשנות את זה, למרות התגייסות של התקשורת בעניין.
מעצבן, לא סופרים את האוהדים, אבל זה מה יש. כולם מגיעים למשחק העונה בטדי.

האמת שאני לא שם
אני אוהד סוג ז' שעשה רק מנוי, כי לא היה לי מספיק כסף למנייה.
ואני הולך רק לחצי ממשחקי החוץ, לא לכולם.
אתה צודק, אני לא ראוי לתגובה מהוועד המנהל, כי אני לא באמת אוהד אם אין לי מנייה.

ותן לי לתקן אותך, ביום של הדרבים, האוהדים של שתי הקבוצות ביקשו להקדים את משחק הכדורסל בשביל שיספיקו להגיע לדרבי הכדורגל
הכדורסל התחיל ב18:25 בנוקיה
הכדורגל התחיל ב20:50 בבלומפילד

תאמין לי שאם זאת הייתה הסיטואציה מחר, הייתי גם הולך ברגל מטדי למלחה...
שמאש נשלח - 30/04/2014 : 14:47:44
אצלי המשחק מתנגש עם פגישה בעיר אחרת שנקבעה לפני חודש ואני לא יכול לבטל, בעסה, בעסה.
יש מצב לתקציר בעבור נפגעי המועד הבעייתי? (בתקווה שנרצה לראות אותו, חמסה טפו מים מלח הבן פורת יוסף)
פרננדו פסואה נשלח - 29/04/2014 : 20:37:46
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

יש שני משחקים ביום חמישי, אחד מכריע והשני הרבה פחות. איש לא תיכנן זאת והרבה אנשים ניסו לתקן את מה שנכפה עלינו, אז מספיק עם האשמות מגוחכות.

לא האשמתי באוזלת יד, אמרתי שאין לא יודע כמה מדובר באוזלת יד אל מול אטימות של ההתאחדות.

בוא נגיד שאם הם היו באים ומסבירים כאן כמה שהם התאמצו ופשוט נפלו לאוזניים ערלות, הייתי קצת יותר מפויס.

אבל זה שאף אחד כאן לא עדכן, מרגיש קצת שלקחו את העניין הזה באיזי, כי בכל זאת מדובר בכמה עשרות בודדים של אוהדים, ולא החלק הארי של הקהל.

חלאס לחפור ולזרוק כל הזמן האשמות מרומזות.
קיבלת מזמן תשובה בפורום חברי עמותה. אם אתה לא שם, חבל.
גם כשנערכו שני דרבים תל-אביבים במקביל, לא הצליחו לשנות את זה, למרות התגייסות של התקשורת בעניין.
מעצבן, לא סופרים את האוהדים, אבל זה מה יש. כולם מגיעים למשחק העונה בטדי.
האדום מהכפר נשלח - 29/04/2014 : 17:50:28
ציטוט:

ציטוט:

צנטרפולד נשלח - 29/04/2014 : 15:23:14
ציטוט:

האדום מהכפר נשלח - 29/04/2014 : 14:45:28

galvak5 נשלח - 27/04/2014 : 20:34:24
אין איזושהי אפשרות לדחות למוצ''ש עכשיו כשהמשחק לא קובע כלום לעכו?
האדום מהכפר נשלח - 27/04/2014 : 20:29:07
לפי מישהו בפורום צ'ה, המשחק סגור וחתום בחמישי ב19:00

כואב הלב
אופיר הקשוח נשלח - 27/04/2014 : 16:49:12
שימו לב שהמשחקים יתקיימו באחד במאי.
ביום החג שלנו חייבים לנצח!
מציע לשיר את האינטרנציונאל בתחילת המשחקים :)
עד שנגיע נשלח - 27/04/2014 : 16:38:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עופר ליברגל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

באתר של הפועל כדורסל, רשום (בהודעות החדשות שרצות בצד שמאל של המסך) שמשחק הכדורסל ביום חמישי מתחיל בשעה 20:45.

עכשיו זה 19:35

צודק. הם שינו. נולדנו לסבול.

עד שנגיע היקר-
הוריתי לסוללת יועצי המשפטיים להכין תביעה כנגדך על גניבת קניין רוחני.
קורא לך לחזור בך מהשימוש הנלוז ממטבע הלשון בסיום הפוסט שלך, ויפה שעה קודם!
אגב, לגבי שעת המשחקים, אני מאמין שיסתדר הסיפור בסוף.

ראשית, לא רק שלא היתה כוונה לפגוע (בוודאי שלא לגנוב רחמנא ליצלן), אני סבור שהיית יכול לקבל השימוש במשפט כמחמאה. אדגיש כי הדברים נעשו בתום לב.
שנית, אני סבור שיש הבדל תהומי בין שימוש קבוע במשפט, לבין שימוש נקודתי במצב בו בנוסף לשיגרה שגם כך קודרת, מנסים להגדיש את השיאה כנגדנו ולהשתמש כנגדנו בגזירות שמטרתן לקרוע אותנו ולפצל אותנו.
שלישית, מקווה שביום חמישי יתברר ששנינו טועים.

בברכת יאללה הפועל (וקדימה צסקא מוסקבה!)
פרננדו פסואה נשלח - 27/04/2014 : 16:09:38
מסכים שצריך לעשות את המקסימום האפשרי להקדים את המשחק שלנו בשעה (כלומר ל18:00), כדי שהבריגדה ושות' יספיקו להגיע לרבע השני במלחה, חייבים לעשות את המאמץ הזה עבור חלק משמעותי מאוד בקהל שלנו. כמובן שבמקביל להפעיל את אותם מאמצים מול הכדורסל.

בכל מקרה אם זה חלילה לא אפשרי, אני מאמין שאפשר לצפות מכולם פה להבחין בין משחק חשוב למשחק הכי חשוב בחיים שלנו. אין שחרורים מטדי ביום חמישי.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07