| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| רגל עץ |
נשלח - 24/04/2014 : 16:41:45 יום חמישי, 1.5, בשעה 19:00.
(הפועל ירושלים מארחת את יבנה בששי)
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| idans |
נשלח - 03/05/2014 : 14:30:02 אסור לדור הלוי לשחק בקישור הוא פשוט קטסטרופה ונגד ראשון זה היה השיא. כדאי לנסות לשחק עם אסף עזו כקשר אחורי..יותר גרוע ממי שמשחק שם שעכשיו לא יכול להיות. |
| eupheu |
נשלח - 02/05/2014 : 07:32:48 דן ודור פשוט זוועה אתמול ,עמית שמש בטעות מביכה ובכלל בירידה משמעותית כבר תקופה ארוכה וכל השאר (למעט ג'וני) חלשים ומבולבלים. הקבוצה שעלתה אתמול ומול יבנה הייתה מתקשה להשאר בליגה א'.
אוהדי סאדר שהגיעו לעודד את ראשון ערימת אשפה מפוארת. זה כבר מעבר לכדורגל פשוט אנשים אומללים שלי אין מושג איך אנחנו אמורים לשבת לצידם.
המרחק באיכות בין הנעשה אצלנו ביציע ובעמותה למה שמתרחש על כר הדשא מעולם לא היה גדול יותר. תחושה של בלגן אחד גדול בניצוחו של מאמן אפור הן מקצועית הן משמעתית ,חבל.
ולמרות הכול העתיד יהיה טוב כי הוא חייב להיות. |
| אריאל |
נשלח - 01/05/2014 : 23:27:35 אני מבקש להתנצל על ההתפרצות שלי והאשמת הדוחפים לאיחוד כמי שאשמים במצבנו. אם נגזר עלינו לרדת- נרד ונעלה שוב, רק ניסיון אנו מקבלים מכך. מה שבטוח זה שהדרך שלנו צודקת ונכונה. |
| איתן610 |
נשלח - 01/05/2014 : 23:23:10 טוב אין הרבה מה להגיד. הגיע לנו להפסיד וזה ממש לא בגלל הטעות של שמש שעד היום הביא לנו הרבה נקודות בזכות ההצלות שלו.
זו תקופה ארוכה שאנו טוענים שאין שיטה, אין טקטיקה והכל מקרי. אז היום ראינו את זה שוב. דן רומן חלש חלש חלש, פיליפה לא הצליח למלא את המקום של פנסו, שלדעתי הוא טוב יותר מרומן למרות האיבודים שלו. בכלל רומן לאחרונה ממש לא יודע מה לעשות עם הכודרים, מאבד בסיטונות והיום היה חלש מאד. משקיע הרבה גז בניוטרל...
אמנם יש עוד סיכוי קטן להשאר בליגה אם ננצח את 2 המשחקים ובעיקר אם אשקלון תפסיד את ה 3 שנותרו לה, ואז אולי דרך המבחנים נוכל עוד להשאר. עצוב לראות איך מחזור שלם אנו הולכים מדחי אל דחי, מדהים לחשוב שמתישהו איישנו את המקום ה 6 והיינו בטוחים שהפליי אוף העליון בכיס.
לגבי הסיום, כן בוז לא בוז, כן כפיים לא כפיים. אני יכול להבין את אלה וגם את אלה. אני לא יכול לקבל את אלה שמקללים.
מה שעוד בלט בעייני זה ששי אהרון ירד מהמגרש מבלי למחוא כפיים לקהל כשהוחלף וגם כאשר הסתיים המשחק...
|
| האחים מרילי |
נשלח - 30/04/2014 : 14:46:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי בכל אופן הייתי שוקל לעלות עם 12 שחקנים
להיפך. למה 12 אם אנחנו משחקים הכי טוב עם 10?
רואים שאתה מבין כדורגל יותר ממני. צריך לבדוק אם עם 9 שחקנים נראה שיפור נוסף. |
| רגל עץ |
נשלח - 30/04/2014 : 14:19:41 זה מידע מעודכן? כי איתן כתב אתמול שבראשי כן עומד לרשות המאמן. |
| יפתחמ |
נשלח - 30/04/2014 : 14:14:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי בכל אופן הייתי שוקל לעלות עם 12 שחקנים
נכון. חוץ מזה, כמו שאני הבנתי את זה, בראשי עדיין לא החלים מהפציעה. |
| רגל עץ |
נשלח - 30/04/2014 : 13:51:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי בכל אופן הייתי שוקל לעלות עם 12 שחקנים
|
| האחים מרילי |
נשלח - 30/04/2014 : 13:23:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אני מקווה שעוז יפתח הפעם וישחק יחסית מאחור כמו בדרבי. הוא היחיד שיכול להתחיל התקפות קטלניות מהמרכז במקום לשחק לרוחב ולהעיף את הכדור קדימה.
תן הרכב מלא לטעמך
אולי במקום עידה בהרכב שלך, אבל ההבנה שלי בכדורגל מוגבלת. בכל אופן הייתי שוקל לעלות עם 12 שחקנים |
| davidkipod |
נשלח - 30/04/2014 : 11:30:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אני מקווה שעוז יפתח הפעם וישחק יחסית מאחור כמו בדרבי. הוא היחיד שיכול להתחיל התקפות קטלניות מהמרכז במקום לשחק לרוחב ולהעיף את הכדור קדימה.
תן הרכב מלא לטעמך |
| האחים מרילי |
נשלח - 30/04/2014 : 10:32:37 אני מקווה שעוז יפתח הפעם וישחק יחסית מאחור כמו בדרבי. הוא היחיד שיכול להתחיל התקפות קטלניות מהמרכז במקום לשחק לרוחב ולהעיף את הכדור קדימה. |
| האיש עם הצעיף האדום |
נשלח - 30/04/2014 : 08:34:37 קיפוד - מאד פשוט
הפסד - ואנו יורדים מעשית כבר מחר. למי שלא מבין את זה יש בעיה קשה בהבנה ושל חלומות שלא יתגשמו
ניצחון - ואנחנו נשארים כמעט בודאות
תיקו - שולח אותנו למשחק בוינטר עם אשליות בדיוק כמו המשחק מול נצרת (דז'ה וו, מישהו?)
כולנו צריכים להבין: אוהדים, הנהלה ושחקנים - רק ניצחון מחר!!! שום דבר אחר לא בא בחשבון ולא יספיק.
מלחמה על כל כדור ויצירת מצבי הבקעה נורמליים
יאללה הפועל!!!!!! |
| davidkipod |
נשלח - 29/04/2014 : 22:11:15 מהמשחק בהרצליה יצאנו באופטימיות זהירה. רוח הקרב ומשהו מהבטחון העצמי חזרו. ככל שראשל"צ מתקרב צריך להפנים שאנחנו עדיין עם הגב אל הקיר. ממעמקי המקום ה 15 נדרש עוד מאמץ רב לתת לעצמנו סיכוי לשרוד בלאומית. ה 4:1 בראשון עוד צורב כהוגן, וממה שאני זוכר פגשנו קבוצה אתלטית שיודעת להניע כדור מהר וביעילות. שאל מי ששאל בצדק, למה אי אפשר שהקבוצה תעלה למשחק חדורת התלהבות, כמו בחצי השני ביום שישי. מהדקה הראשונה. כולל הקהל. אז זה מה שאנחנו מבקשים מהשחקנים שילבשו אדום שחור ביום חמישי בערב: לתת הכל במגרש. 99 דקות. מהירות, דיוק, קשיחות, תבונה, ריכוז. אנחנו סומכים עליכם ויודעים שיש לכם את זה בלב וברגליים. יאללה הפועל להשתגע. |
| davidkipod |
נשלח - 28/04/2014 : 21:36:40 ההרכב שלי:
עמית ג'וני, בראשי, עזו, ברוכיאן מזור (או פררה), דור, רומן, עידה, שמש, שטיין.
עוז, שי ופררה (או מזור) מחליפים. והשחקן ה 12 - על הגדרות! |
| shahar_k |
נשלח - 25/04/2014 : 09:21:29 יהיה בעיה גדולה לדחות את הכדורסל ביותר מחצי שעה. כך שאסור שהמשחק בטדי יתחיל אחרי שש |