פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מחירי כרטיסים מול מכבי הרצליה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
nachumco נשלח - 23/04/2014 : 17:32:10
הנהלה יקרה,
אודה לכם על פרסום מחירי הכרטיסים.
במשחק האחרון בהרצליה , המחיר בקופה היה אחיד כ 50 שקלים למבוגר/ילד.
אורי שרצקי דיבר עם מר שיימן שנאות להכניס לבסוף ילדים עד גיל 8 חינם מספר דקות לפני המשחק, וזאת לאחר שאוהדים רבים עם ילדים קטנים שילמו מחיר מלא.
אשמח אם הנושא יוסדר מראש מול הנהלת הרצליה.

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
davidkipod נשלח - 25/04/2014 : 22:08:48
אוהבים אותך שיימן.
באתי לאצטדיון בידיעה שאני הולך להיפרד מ 150 ש"ח, ויצאתי בנזק מזערי ביותר של 40 בלבד! (נשים וילדים חינם!).
לא ברור לי מה השיגה הדיסאינפורמציה במקרה הזה - בהנחה שהרבה השאירו את הילדים בבית (אני כמעט ולא באתי), שיימן אכל אותה 3x - פחות קהל ששילם פחות כסף ועוד קילל אותו כל הדרך לקופה.
עד שנגיע נשלח - 24/04/2014 : 21:42:47
מי שיכול שיעביר לעופר ולשחקנים מסר שקורעים אותנו בקופה, ואנחנו מצפים מהם לקרוע את הרצליה ושיינמן במגרש.
מחאיי נשלח - 24/04/2014 : 21:21:44
לפני שבועיים סאסי לקח את כל הקופה, עכשיו גם שיימן רוצה. ועוד באצטדיון נאחס עם קבוצה נאחס. בואו ננצח את הרצליה ואת ההיסטוריה. מגיע לנו.
עופר ליברגל נשלח - 24/04/2014 : 17:23:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

לעבור היום בדואר ולפרוט 50 שקל לשקלים בודדים.

גדעון הי. אני אאמץ את הרעיון שלך אך כבעל עסק שמתעסק עם עודף כל יום אני מבטיח לך שאלמלא כולם יבואו עם כסף קטן, מי שישלם עם שטרות גדולים "יחטוף" את העודף במטבעות קטנים בחזרה...
בכל מקרה, סחתין על היצירתיות, אני כועס על שיינמן עוד מהסיבוב הראשון.
אמרתי לירון שזה הזמן למחאה יותר אפקטיבית כמו החרמת המשחק או לפחות איום כזה, אבל אני מבין שרוב האוהדים לא חושבים כמוני ומעדיפים לדחות את המחאות למועד מתאים יותר...
מקווה שמעבר ל"מחאת העודף", ננצח ונסייע בכך להסתבכותם של שיינמן וחבורתו שוב בתחתית...

השימוש במטבעות שקל זו אכן דרך מקורית ומעניינת שתעצבן קצת את הקופאי - והרבה יותר את שאר אוהדי הפועל שיעמדו יותר בתור ואולי אף יחמיצו את הפתיחה בגלל העיכוב.
elhananm נשלח - 24/04/2014 : 12:59:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

גדעון הי. אני אאמץ את הרעיון שלך אך כבעל עסק שמתעסק עם עודף כל יום אני מבטיח לך שאלמלא כולם יבואו עם כסף קטן, מי שישלם עם שטרות גדולים "יחטוף" את העודף במטבעות קטנים בחזרה...
בכל מקרה, סחתין על היצירתיות, אני כועס על שיינמן עוד מהסיבוב הראשון.
אמרתי לירון שזה הזמן למחאה יותר אפקטיבית כמו החרמת המשחק או לפחות איום כזה, אבל אני מבין שרוב האוהדים לא חושבים כמוני ומעדיפים לדחות את המחאות למועד מתאים יותר...
מקווה שמעבר ל"מחאת העודף", ננצח ונסייע בכך להסתבכותם של שיינמן וחבורתו שוב בתחתית...
davidkipod נשלח - 24/04/2014 : 11:49:32
הנסיון מלמד שמידת העיקביות של מוכרי הרטיסים, והקשר שלהם להוראות של בעל הבית, והקשר למה שקורה בשער הכניסה עצמו - מוטלים בספק.
בקופה בהרצליה הכריחו אותי לקנות כרטיס מלא לילד, ובשער הכניסה אמרו שלא צריך...
בדרבי שינו את דעתם גם כן, אבל הפוך (כנראה סאסי התעצבן עלינו ושינה את ההוראות באמצע..)
אני ממליץ לבדוק מה המדיניות אצל מי שמכרטס, ורק אז ללכת לקופות. תבואו מספיק מוקדם, ויש זמן לקנות כרטיס נוסף בלית ברירה.
אדום88 נשלח - 24/04/2014 : 11:42:56
אפשר תגובה רשמית של הנהלה או ועדה מסדרת?
שמעון נשלח - 24/04/2014 : 11:30:16
התקשרתי למשרדי מכבי הרצליה (09-9574774) שם נאמר לי שכרטיסים לנוער ומבוגר ימכרו מחר בקופות במחיר אחיד של 40 ש"ח. יכול להיות שהם מוכרים לשערים שלהם ב40 ולשלנו ב50?
האחים מרילי נשלח - 24/04/2014 : 11:03:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

אחלה רעיון!
HST נשלח - 24/04/2014 : 08:36:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

מגיע עם חולצה כחולה ומזדהה כאוהד הרצליה.

לא יעזור לך, מכירים שם את האוהדים על בסיס שמי.
אדום88 נשלח - 24/04/2014 : 08:15:56
מגיע עם חולצה כחולה ומזדהה כאוהד הרצליה.
gideon נשלח - 24/04/2014 : 07:11:57
יפתחמ נשלח - 23/04/2014 : 22:55:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יפתח יא מופרע! תמשיך לטעון שאתה לא אולטרה

מה עם ילדים ממש קטנים?

כווולם משלמים... נשים בהריון משלמות כפול כי גם העובר צריך לשלם. גם סכיזופרנים. חוץ מזה, שיימן הוא המופרע פה.
מחאיי נשלח - 23/04/2014 : 22:49:26
יפתח יא מופרע! תמשיך לטעון שאתה לא אולטרה

מה עם ילדים ממש קטנים?

יפתחמ נשלח - 23/04/2014 : 22:27:29
שכל אחד יכתוב על השטר של ה-50 שיימן בן זונה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07