פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ברוך שפטרנו

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
איתמר נשלח - 02/02/2010 : 23:19:46
http://one.co.il/Article/152359.html

זה נראה מתנת האל
גומא באברבנל
להפועל, הוא לא יחזור
כי אלוהים אדום שחור!
10   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Offside נשלח - 05/02/2010 : 21:01:19
אני לא חושב שקליין השתנה כל כך מאז שנות התשעים.
וכן, גם עם גומא היה (עדיין יש) הסכם שמאפשר לו לקחת 51% מהבעלות על הקבוצה.
אני לא חושב שדני רוצה "להפטר" מהקבוצה, או משהו כזה, אבל נראה לי שנמאס לו להיות זה שכל העניין הכלכלי עליו והוא מוכן ללכת לקראת מישהו שיהיה מוכן לשים כמה מליוני דולרים מדי שנה.
מהבחינה הזו אגב כץ הוא הכי מתאים מבין כל בעלי ההון שהשקיעו בקבוצה מאז שקליין נכנס. הוא היחיד שכבר יש לו עבר של השקעה עקבית של כמה שנים בקבוצה אחרת. הבעיה היא שזו מכבי. מצד שני, אני לא חושב שהוא התחבר למכבי ברמה שאפשר להתייחס אליו כמכביסט. הוא בטח לא מוני או שימון.
אמיר גולה נשלח - 05/02/2010 : 20:39:10
אי אפשר לשכוח לדני את כל מה שהוא עשה בשביל הקבוצה והאוהדים, והוא חייב עזרה. אמנם הוא מגייס ספונסרים מחונן, אבל לבד הוא לא יכול. הוא הכי טוב שיש, למרות שבשנים האחרונות נפתחו לו העיניים והוא מנסה להיות מכבי
החולצה האדומה נשלח - 05/02/2010 : 18:20:38
דני כבר מזמן איבד את הצפון..
הוא ממש לא אותו אחד שהגן על האוהדים מפני היס"ם
אם גומא לא היה משתגע, אני לא בטוח שבעונה הבאה לא היה לנו ממש בעלים משותף.
יחד עם זאת, דני לא בעלים.הוא נציג של העמותה או איזה שקר כזה. כבר הרבה זמן שהוא מחפש מי שייקח %51..
אמיר גולה נשלח - 05/02/2010 : 17:27:09
יצא לי לחשוב על זה לא מעט היום, בעיקר בגלל הכתבה שהיתה היום על הפועל כדורסל וכץ באחד המקומונים והגעתי, נראה לי, לכמה תובנות ()אני עדיין לא סגור על עצמי):
א. אני לא מחרים את הקבוצה, אבל אני לא אלך למשחק שלהם, פשוט כי אני לא מרגיש מחובר מדי עם כל השינויים שהם עברו בשנים האחרונות, אבל אני עדיין אוהד של הקבוצה. אני רואה משחק בטלוויזיה, ואני רוצה שהם ינצחו. אני מחובר אליהם קצת יותר ממה שאני מחובר להפועל ת"א בכדורגל. אבל עדיין חשוב לי מאוד מה קורה בקבוצה
ב.בית"ר ומכבי זה לא אותו דבר! אבל, מכבי מייצגת את כל הרע שיש בספורט, בדיוק כמו בית"ר. אמנם יש שוני בין הגזענות, האלימות, וחוסר הסובלנות שבית"ר מייצגת לבין האליטיזם, הקפיטליזם וקידוש הניצחון, גם במחיר דריסת כל היופי שבספורט ישראלי (!), אבל עם שניהם אני לא רוצה קשר
ג. רענן כץ פשוט לא מתחבר לי למכבי ת"א. אני לא מכיר אותו, אבל כשאני חושב מכבי אני חושב פנאן, שמעון מזרחי או דיוויד פדרמן. רענן כץ תמיד היה מאחורי הקלעים, ולכן הוא פחות נראה לי כמכביסט, אלא יותר כמו אחד שבא להרוויח (דבר שאפשר רק במכבי), ולכן אני מוכן לקבל שותפות שלו בהפועל.
אבל למרות כל החסרונות שלו, אני עדיין זוכר לו חסד נעורים, ודני קליין חייב לשמור את רוב אחוזי הבעלות אצלו. אסור שלרענן כץ יהיה רוב בבעלות (שלפי העיתון הוצעו לו 51%). גם בתקופות הרעות שלו, דני קליין ידע למנוע מארקדי להשתלט על הקבוצה, ולנהוג בכבדהו וחשדהו כלפי גומא. עד שלא יגיע מישהו טוב יותר דני קליין חייב להישאר הקול הקובע בקבוצה. וכץ לא טוב יותר
lazy נשלח - 05/02/2010 : 16:24:55
פאצה, אני חושב שהשאלה הזאת חשובה, לא כי היא משנה משהו בקבוצת הכדורסל, אלא כדי להצביע על הצביעות שאולי קיימת בקרב האוהדים, בין היחס שלהם לקבוצת הכדורסל ליחס שלהם לקטמון, ויכולות להיות לזה השלכות גם על הניהול של קטמון בעתיד. ברור שרובינו, אם לא כולנו, רוצים קבוצת אוהדים, ללא ספונסרים בעלי קשר לביתר, ואם אפשר גם ללא שחקנים או מאמנים שקשורים לביתר. אבל מה לעשות, שבתכלס חייבים להתפשר, אחרת לא תהיה לנו קבוצה. אותו כנ"ל גם לגבי קבוצת הכדורסל. אם תפיל עליה כגרע במכה אחת את כל האידאלים שלנו, הקבוצה לא תצליח להתקיים.

כמובן, שעם או בלי קשר, מי שרוצה להחרים את קבוצת הכדורסל, זכותו...
Victor Paco נשלח - 05/02/2010 : 16:12:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

יש מישהו שאתה כן תסכים לקבל בתור ספונסר/בעלים של קבוצת הכדורסל?

ואני לא מבין למה צריך לשאול בפורום של אנשים שברובם מחרימים את קבוצת הכדורסל, את מי הם מוכנים לקבל בתור ספונסר..
את מי זה מעניין את מי הם מסכימים לקבל. החרימו, שיחרימו עד הסוף.
קצת מוזר שאנשים יושבים בבית, מספרים לכל מי שרק מוכן לשמוע כמה שמגדל זה לא הפועל, ניזונים מהתקשורת ובאים רק כשיש הזמנות בחינם אם בכלל, או לנסות להתחנן לאוהדי הכדורסל שיצטרפו לעמותה, ואז הם מעבירים ביקורת על זה שמכביסט וזה שביטריסט. מה נהיה?
lazy נשלח - 05/02/2010 : 15:56:22
1. זה תלוי איך אתה מגדיר אוהד שרוף. עצם זה שרענן כץ שוקל להיכנס לבעלות בקבוצה אחרת, ועוד היריבה הכי גדולה של מכבי, מראה שגם הוא לא כזה אוהד שרוף, אלא יותר בכיוון של איש עסקים, או סתם משועמם.

2. נכון. אבל האם זה כתם לכל החיים? לדעתי הוא היה שם פחות מעניין של אהדה ויותר מהקטע של שעמום ורצון להיכנס לכותרות ולזכות בכבוד (בדומה נניח לארקדי). וזה טבעי שאחרי שהוא השקיע כסף הוא גם יהפוך לאוהד.

3. גם אני בעד אוהדים בתור ספונסרים ובעלים בכדורסל. אך יחד עם זאת, רענן כץ ניראה לי כרע במיעוטו יחסית לטיפוסים המפוקפקים שדני קליין הכניס לקבוצה. כל עוד הוא לא יתמוך במקביל בביתר, אני חושב שאני אוכל לקבל אותו.

4. יש גם הבדל בין מכבי ומה שהיא מיצגת, לבין ביתר ומה שהיא מייצגת, ולרעת ביתר, כמובן, ולו רק בגלל כל נושא הגזענות הדוחה.

5. הרבה יותר חשוב שנעסוק בקבוצה שלנו, הפועל קטמון ירושלים, עליה יש לנו השפעה, מאשר במה שקורה בהפועל מגדל בכדורסל.
החולצה האדומה נשלח - 05/02/2010 : 15:07:03
כמה דברים,
1) בני לא ביטרי שרוף. מקסימום תומך מאוד. שזה גם בעייתי.
2) רענן כץ היה בתוך המערכת המכבית
3) אני בעד האוהדים בתור ספונסרים/בעלים בכדורסל. אבל זה עוד רחוק.
lazy נשלח - 05/02/2010 : 14:47:28
סתם תהיה קטנה ארמדיל: יש מישהו שאתה כן תסכים לקבל בתור ספונסר/בעלים של קבוצת הכדורסל? הרי בכל מקרה, די ברור שמי שיכנס להשקעה בכדורסל, הוא במקרה הטוב דפוק בשכל, ובמקרה הרע מטורלל לגמרי.

ולמה בני סיוון, אוהד ביטר השרוף, הוא ספונסר לגיטימי של הפועל, אבל רענן כץ אוהד מכבי ת"א, אינו מתאים למגדל?
ארמדיל נשלח - 03/02/2010 : 00:38:03
תמשיך לשיר, אתה מקבל את רענן כץ

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07