| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| האיש עם הצעיף האדום |
נשלח - 22/04/2014 : 10:36:13 בהנחה שהרצליה,הכח וי-ם הבטיחו את ההישארות (פערים של 3-4 נק' הם די בלתי סגירים בליגה הזו השנה, הכח וי-ם עוד לא שיחקו מול א.א.פ)יוצא בעצם שאנו נמצאים כעת בליגה משלנו בה חברות כרגע 4 קבוצות: קטמון, ראשון יבנה ואשקלון - החדשות הרעות הן שרק 2 מהן הולכות לשרוד (לא מתייחס כרע לאיחודים אפשריים בליגות השונות).מבחינתי גם מבחנים השנה הם ירידה די בטוחה מאחר וקבוצות הלאומית חלשות מאד השנה.
הליגה שלנו כעת היא מקומות 12-15 וכרגע אנו במקום האחרון בליגה.
עוד נתון לרעתנו הוא שבשני משחקי בית מול 2 קבוצות מהליגה שלנו (אשקלון ויבנה)לא השכלנו לנצח. המשחק מול ראשון גם הוא בבית כנראה יקבע האם נישאר או נרד. כל נקודה מול הרצליה והכח בחוץ ביכולת שלנו תהיה בגדר נס.
מחזור הבא יבנה ואשקלון נפגשות - עושה רושם שכל תוצאה כאן רעה לנו - תיקו יסבך אותנו חזק במקום 15 וניצחון של אחת מהן והיא בורחת לנו.
חייבים לנצח את ראשון בטדי!!! יחד עם ניצחון על א.א.פ ועוד נק' במתנה מהרצליה או מהכח כנראה שנישאר בליגה אבל אם לא ננצח עוד פעם אחת מלבד א.א.פ גורלנו למקום 15 וירידה אוטומטית נחרץ.
לא נכנס אפילו לביקורת על השחקנים והמאמן (ולא חסרה כזו) כי פשוט אין טעם. חייבים להמשיך להגיע ולדחוף אותם עד הסוף - המר או המתוק....
יאללה הפועל!!!
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| האדום מהכפר |
נשלח - 25/04/2014 : 20:19:47 עופר אני לא דיברתי על כל העונה הסדירה. אני דיברתי על 9 המשחקים האחרונים שלהם(קרי, החודשיים וחצי האחרונים)
בעונה הסדירה היו לאום אל פאחם כמה משחקים טובים, שניים מול נתניה, שניים מול ראשל"צ(ובאחד מהם היא השיגה את הנקודה היחידה שלה העונה)
אחד מולנו(שבו הם הובילו 0-2, ולולא יהודה חוטה את לילך אסולין, ייתכן והיינו הקבוצה היחידה בליגה שהפסידה להם)
ועוד מספר משחקים בהם הם רשמו תוצאות בהחלט סבירות, הפסד של גול פה וגול שם...
אבל אתה צריך לזכור שהם המשיכו למכור ולשחרר שחקנים(למשל יהודה חוטה, שמאז שהוא עזב אותם כמות הגולים שהם סופגים הוכפלו אם לא שולשה)
וב9 המשחקים האחרונים הם קבוצה פי שתיים גרועה מזאת שהייתה לפני כן, עד כמה שהמשפט הזה נשמע קצת ביזארי.
להגיד לשחקני קטמון לא לעלות שאננים לכר הדשא באופן כללי, זה כמו לבקש משקרן פתולוגי להתחיל לדבר אמת, קשה עד בלתי אפשרי.
הם בכל מקרה יעלו שאננים, כמו שהם עלו בכל המשחקים האחרונים שלהם, אולי למעט מפגש האדומות האחרון שהם עלו נהדר וגם כבשו תוך שתי דקות(ואז חיפו על כך בעליה שאננה ונרפית למחצית השנייה)
אבל למזלנו, גם עליה שאננה לקר הדשא מול אום אל פאחם הנוכחית יהיה שווה את ה0-3 מינימום...
בכל מקרה יש עוד זמן עד המשחק הזה. גם השחקנים לא צריכים לחשוב על זה כ3 נקודות בכיס, אלא לקחת את הנקודות האלה מול ראשל"צ והכוח.
ניצחון על אום אל פאחם לבדו לא יספיק, נצטרך ניצחון על ראשל"צ, ואולי גם תיקו בוינטר. אחרי התוצאה היום בהרצליה, אני באמת מתחיל להאמין... |
| lazy |
נשלח - 25/04/2014 : 20:00:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
תאמין לי שזה ניצחון מובטח ואם נצטרך גם הפרש שערים? נשיג בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו..
אם היינו מאמינים לך, היינו מקבלים לוח משחקים שונה לגמרי מזה שקיבלנו 
אום אל פאחם, כשהם באים לשחק בלי לחץ, עלולים להיות מוקש, בטח אם נאלץ להשיג הפרש שערים ניכר. סיכוי לא גבוה, אבל לך תדע. בכל זאת מדובר הפועל.
מה שכן, ניראה לי שכולנו נסכים שקבוצה שלא מצליחה לנצח את אום אל פאחם לא ראויה להישאר בליגה. |
| עופר ליברגל |
נשלח - 25/04/2014 : 19:54:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אהא...כמו שניצחון על מילואי לוד לא היה מובטח במחזור האחרון של שנה שעברה...
בביקור האחרון של אא"פ בטדי הם קיבלו חמישייה, ושחקני קטמון ריחמו עליהם, זה היה יכול להסתיים גם בתשיעייה.
במחזור האחרון בטדי הם יגיעו למשחק עם שקפקפים...תאמין לי שכמו עם לוד, כבר בדקה ה15 נדע שזה גמור.
זה לא שהם עוד יכולים להחתים שחקנים חדשים, או שיש להם פצועים שיחזרו, זה מה שיש להם.
תעיף מבט על התוצאות האחרונות שלהם, כבר 9 משחקים רצוף שהם מפסידים לפחות 0-3(כולל חמישיות, שישיות, ותשיעיה אחת) הם רק הולכים ומתדרדרים ממחזור למחזור...
תאמין לי שזה ניצחון מובטח ואם נצטרך גם הפרש שערים? נשיג בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו..
אום אל פאחם כבר מזמן לא קבוצת כדורגל(אם בכלל הייתה) זאת אסופת שחקנים בינוניים שנקלעו יחד לסיטואציה מביכה ורק מחכים עד שתסתיים כבר העונה. תאמין לי שהם לא יבואו לירוק דם בטדי להציל את כבודם האבוד(שכבר לא יוחזר העונה) וגם אם כן? הם עדיין יקבלו לפחות שלישיה.
כן, אני יודע, לא סביר. אבל נתניה היו מולם ב-0-0 עמוק בתוך המחצית השנייה. פעמים. שאננות יכולה להוביל לתסכול ולחץ עם הכדורים לא יכנסו |
| האדום מהכפר |
נשלח - 25/04/2014 : 19:38:55 אהא...כמו שניצחון על מילואי לוד לא היה מובטח במחזור האחרון של שנה שעברה...
בביקור האחרון של אא"פ בטדי הם קיבלו חמישייה, ושחקני קטמון ריחמו עליהם, זה היה יכול להסתיים גם בתשיעייה.
במחזור האחרון בטדי הם יגיעו למשחק עם שקפקפים...תאמין לי שכמו עם לוד, כבר בדקה ה15 נדע שזה גמור.
זה לא שהם עוד יכולים להחתים שחקנים חדשים, או שיש להם פצועים שיחזרו, זה מה שיש להם.
תעיף מבט על התוצאות האחרונות שלהם, כבר 9 משחקים רצוף שהם מפסידים לפחות 0-3(כולל חמישיות, שישיות, ותשיעיה אחת) הם רק הולכים ומתדרדרים ממחזור למחזור...
אום אל פאחם כבר מזמן לא קבוצת כדורגל(אם בכלל הייתה) זאת אסופת שחקנים בינוניים שנקלעו יחד לסיטואציה מביכה ורק מחכים עד שתסתיים כבר העונה. תאמין לי שהם לא יבואו לירוק דם בטדי להציל את כבודם האבוד(שכבר לא יוחזר העונה) וגם אם כן? הם עדיין יקבלו לפחות שלישיה. |
| עופר ליברגל |
נשלח - 25/04/2014 : 19:26:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
טוב אז תמונת מצב אחרי המחזור ה34:
9)הרצליה 46 10)הכח 45 (מינוס אא"פ) 11)הפועל 44 (מינוס אא"פ) 12)יבנה 44 (מינוס אא"פ) 13)ראשל"צ 43 14)אשקלון 42 15)קטמון 42 (מינוס אא"פ) 16)אא"פ 4- (+4 אום אל פאחם)
למרות הניצחון הענק של יבנה, המחזור הזה מחזור טוב לקטמון, בטח לאור ההתפתחות במגרש.
הרצליה למרות שכרגע מובילה את הפלייאוף התחתון, עדיין מסובכת, צריך לזכור שהיא כבר שיחקה נגד אום אל פאחם, ומצפים לה עוד 3 משחקים קשים עד לסיום העונה. הכח, הפועל ויבנה כרגע במצב טוב, יש להן פער של 1-2 נקודות מראשל"צ ואשקלון, והן עדיין לא שיחקו נגד אום אל פאחם, כך שלמעשה הפער שלהן הוא בעצם 4-5 נקודות מהקבוצות הללו. קטמון איפשהו באמצע הקלחת, מצד אחד היא עדיין אחרונה בפלייאוף במקום שמוליך לליגה א', אבל בניגוד לשתיים שמעליה, עדיין לא שיחקה נגד אום אל פאחם, ולכן מעשית היא לפני ראשל"צ ואשקלון.
דבר אחד ברור כבר עכשיו, ניצחון על ראשל"צ במחזור הבא מבטיח ב90% שלא נרד מהמקום ה15 לליגה א'. מדוע? בואו נוציא רגע מהמשוואה את כל הקבוצות שיש להן עוד משחק נגד אום אל פאחם.
9)הרצליה 46 13)ראשל"צ 43 14)אשקלון 42 15)קטמון 42 (מינוס אא"פ)
קטמון כאמור מנצחת את ראשל"צ, עוקפת אותה ב2 נקודות. אשקלון מארחת את הרצליה, במידה והיא לא מנצחת, אז קטמון עוקפת גם אותה ב2-3 נקודות במידה והיא כן מנצחת, קטמון עם אותו מספר נקודות של אשקלון, ונקודה אחת מתחת הרצליה.
במחזור ה36 קטמון נוסעת לוינטר, בואו נצא מנקודת הנחה שמפסידים שם. ראשל"צ מארחת את אשקלון, הרצליה מארחת את הפועל. החברה של סלמן עמר יבואו להרצליה לסחוט תיקו שישאיר אותם ליגה, ולדעתי יעשו זאת. ראשל"צ ואשקלון זה עוד קרב שבו מישהי תהיה חייבת להפסיד נקודות, ולכן לסיים מתחתינו את המחזור ה36.
במחזור ה37 קטמון מנצחת את אום אל פאחם. הרצליה יוצאת ליבנה ראשל"צ בטדי מול הפועל אשקלון מול הכוח
כל זה כאמור לא ישנה, אם קטמון תגיע למחזור הזה ביתרון נקודה או שתיים על אחת מהשלוש, כי הניצחון מול אום אל פאחם מובטח.
לכן, אני אומר, ניצחון על ראשל"צ בחמישי הבא יבטיח לנו לא לסיים במקום ה15 בסבירות מאוד מאוד גבוהה.
תיקו? ימשיך לסבך אותנו, אבל המצב עדיין לא יהיה נוראי(בטח ובטח אם נוציא תיקו שלישי העונה מול הכוח)
הפסד? יחריף מאוד את מצבנו, ויכריח אותנו לנצח בוינטר בשביל לא להיות תלויים בשילוב תוצאות נדיר ומטורף.
בקיצור, חייבים לנצח את ראשל"צ בשביל לא להפוך את וינטר למשחק חובה לניצחון, כי יהיה מאוד מאוד קשה לנצח שם.
שום דבר, אף פעם, לא מובטח. גם לא ניצחון מול אום אל פאחם. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 25/04/2014 : 19:00:21 טוב אז תמונת מצב אחרי המחזור ה34:
9)הרצליה 46 10)הכח 45 (מינוס אא"פ) 11)הפועל 44 (מינוס אא"פ) 12)יבנה 44 (מינוס אא"פ) 13)ראשל"צ 43 14)אשקלון 42 15)קטמון 42 (מינוס אא"פ) 16)אא"פ 4- (+4 אום אל פאחם)
למרות הניצחון הענק של יבנה, המחזור הזה מחזור טוב לקטמון, בטח לאור ההתפתחות במגרש.
הרצליה למרות שכרגע מובילה את הפלייאוף התחתון, עדיין מסובכת, צריך לזכור שהיא כבר שיחקה נגד אום אל פאחם, ומצפים לה עוד 3 משחקים קשים עד לסיום העונה. הכח, הפועל ויבנה כרגע במצב טוב, יש להן פער של 1-2 נקודות מראשל"צ ואשקלון, והן עדיין לא שיחקו נגד אום אל פאחם, כך שלמעשה הפער שלהן הוא בעצם 4-5 נקודות מהקבוצות הללו. קטמון איפשהו באמצע הקלחת, מצד אחד היא עדיין אחרונה בפלייאוף במקום שמוליך לליגה א', אבל בניגוד לשתיים שמעליה, עדיין לא שיחקה נגד אום אל פאחם, ולכן מעשית היא לפני ראשל"צ ואשקלון.
דבר אחד ברור כבר עכשיו, ניצחון על ראשל"צ במחזור הבא מבטיח ב90% שלא נרד מהמקום ה15 לליגה א'. מדוע? בואו נוציא רגע מהמשוואה את כל הקבוצות שיש להן עוד משחק נגד אום אל פאחם.
9)הרצליה 46 13)ראשל"צ 43 14)אשקלון 42 15)קטמון 42 (מינוס אא"פ)
קטמון כאמור מנצחת את ראשל"צ, עוקפת אותה ב2 נקודות. אשקלון מארחת את הרצליה, במידה והיא לא מנצחת, אז קטמון עוקפת גם אותה ב2-3 נקודות במידה והיא כן מנצחת, קטמון עם אותו מספר נקודות של אשקלון, ונקודה אחת מתחת הרצליה.
במחזור ה36 קטמון נוסעת לוינטר, בואו נצא מנקודת הנחה שמפסידים שם. ראשל"צ מארחת את אשקלון, הרצליה מארחת את הפועל. החברה של סלמן עמר יבואו להרצליה לסחוט תיקו שישאיר אותם ליגה, ולדעתי יעשו זאת. ראשל"צ ואשקלון זה עוד קרב שבו מישהי תהיה חייבת להפסיד נקודות, ולכן לסיים מתחתינו את המחזור ה36.
במחזור ה37 קטמון מנצחת את אום אל פאחם. הרצליה יוצאת ליבנה ראשל"צ בטדי מול הפועל אשקלון מול הכוח
כל זה כאמור לא ישנה, אם קטמון תגיע למחזור הזה ביתרון נקודה או שתיים על אחת מהשלוש, כי הניצחון מול אום אל פאחם מובטח.
לכן, אני אומר, ניצחון על ראשל"צ בחמישי הבא יבטיח לנו לא לסיים במקום ה15 בסבירות מאוד מאוד גבוהה.
תיקו? ימשיך לסבך אותנו, אבל המצב עדיין לא יהיה נוראי(בטח ובטח אם נוציא תיקו שלישי העונה מול הכוח)
הפסד? יחריף מאוד את מצבנו, ויכריח אותנו לנצח בוינטר בשביל לא להיות תלויים בשילוב תוצאות נדיר ומטורף.
בקיצור, חייבים לנצח את ראשל"צ בשביל לא להפוך את וינטר למשחק חובה לניצחון, כי יהיה מאוד מאוד קשה לנצח שם. |
| Offside |
נשלח - 23/04/2014 : 17:24:08 יבנה מארחת את אשקלון כבר בשישי הקרוב |
| האדום מהכפר |
נשלח - 23/04/2014 : 15:48:59 אגב דווקא ראשל"צ במצב הגרוע ביותר כרגע.
היא אומנם נקודה מעלינו, אבל שיחק כבר מול אא"פ.
תיקו בהרצליה או בוינטר+ניצחונות על ראשל"צ ואום אל פאחם כמעט בוודאות ישאירו אותנו מעל ראשל"צ.
המשחק ביום שישי קריטי, אבל המשחק מול ראשל"צ הוא לחלוטין משחק על המקום בלאומית אפילו יותר מזה שהיה מול יבנה.
עוד תסריט שיבטיח לנו עליה. במחזור הסיום להיות במרחק ניצחון מיבנה ואשקלון. הן ישחקו במחזור האחרון אחת נגד השנייה. אם נגיע למצב שבניצחון נעקוף בוודאות אחת מהן, דיינו. |
| mstatar |
נשלח - 22/04/2014 : 20:52:00 למרות האכזבה והתסכול והעצבים. אין לנו שום ברירה, הכוח שלנו הוא בתמיכה חד-משמעית וחיובית לשחקנים, למאמן ולהנהלה. רק אבל רק כך נוכל להתמודד. כמעט שבע שנים, הלכנו ביחד, עם חילוקי הדעות, עם האכזבות (כשלא עלינו) ועם השחמה כשהצלחנו. כעת זה המבחן. הלוואי שיכולנו לעשות יותר. אבל כנראה שמקומינו הוא להגיע ולעודד ובמיוחד להאמין. האנרגיות האלו יעברו ויחזקו את כולנו!!הניתוחים תמיד נכונים אבל תמיד מפסיקים להיות רלוונטיים כאשר המשחק מתחיל! אז וואמוס קטמון, עדיין לא ירדנו ולעולם לא נרים ידיים!! |
| דותן716 |
נשלח - 22/04/2014 : 20:18:10 אף קבוצה לא הבטיחה את ההישארות, ואפילו לא קרובה לכך. הכח וי-ם אכן במצב טוב יותר, והרצליה בקושי. ראשון ואשקלון אפילו במצב מעט גרוע משלנו. כל שבע הקבוצות שנלחמות נגד הירידה משחקות כדורגל רע בדיוק כמונו.
בקיצור, מספיק עם אוירת הנכאים והפאניקה. הכל עוד פתוח לגמרי. אם הקבוצה תעלה במוטיבציה גבוהה במשחקים שנותרו, והמערכת מסביב תספק את המתח החיובי הנדרש, סיכוי טוב שנישאר בליגה.
|
| פולדש |
נשלח - 22/04/2014 : 20:11:15 עופר, אם לדבר תכל'ס אז אנחנו בעצם לפני ראשון בטבלה, כי מחכה לנו משחק מול אום אל פאחם.
אבל זה לא משנה כלום. הרי הליגה הזו אקראית לגמרי. אני לא בטוח שהפועל הבטיחה את הישארותה בליגה וכנ"ל לגבי הרצליה, שהיא קבוצה חלשה לטעמי.
אני מעריך שניצחון על ראשון/הרצליה/הכוח עשוי להספיק להישארות, אבל יוביל כנראה במקסימום למבחנים. זה מבוסס על ניסיון שלי להריץ תרחישים, אבל אני מודה שלא ירדתי לעומק הסוגיה. |
| mstl |
נשלח - 22/04/2014 : 20:06:29 חייבים להשיג 4 נקודות, לפני שריקת הפתיחה מול אום אל פאחם. |
| אושר גדול |
נשלח - 22/04/2014 : 19:46:16 העצוב הוא שהפועל ירושלים יכולה לגרום לירידתנו.יתנו נק' לראשל"צ וליבנה ואנחנו יורדים.על הפנים. אבל אם ננצח שני משחקים, אף אחד לא יכול להרע לנו.עדיין הכל תלוי בנו. מסכים עם הדעה שאין קבוצה בפלייאוף שאי אפשר לנצח אותה. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 22/04/2014 : 17:56:29 ממש לא מבין למה הרצליה הבטיחה את ההישארות שלה... אם מורידים 3 נקודות לכל הקבוצות שניצחו את אום אל פאחם, הרצליה במקום ה12, מתחת לאשקלון, עם 42 נקודות, נקודה אחת יותר מאיתנו מראשל"צ.
המשחקים שנותרו להרצליה:
קטמון בית אשקלון חוץ הפועל בית יבנה חוץ
אם הם לא מנצחים אותנו, הם עמוק עמוק בתוך הקלחת. הם ירקו דם באשקלון, גם מול הפועל בבית לא יהיה להם פשוט. ומשחק אחרון ביבנה, אשכרה יכול להוריד אותם ליגה.
הקבוצות היחידות שכרגע עם רגל וחצי בלאומית זה הכוח והפועל, שיש להן יתרון 3 נקודות עלינו ועל יבנה, והם כמונו עדיין לא שיחקו מול אום אל פאחם. וגם זה אגב, לא מבטיח להן הישארות, אם הן יפלו בשאר המשחקים שהם לא אום אל פאחם, גם הן בסכנת ירידה. |
| עמרי446 |
נשלח - 22/04/2014 : 11:49:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי עופר ליברגל
ציטוט: נשלח במקור על ידי האיש עם הצעיף האדום
בהנחה שהרצליה,הכח וי-ם הבטיחו את ההישארות (פערים של 3-4 נק' הם די בלתי סגירים בליגה הזו השנה, הכח וי-ם עוד לא שיחקו מול א.א.פ)יוצא בעצם שאנו נמצאים כעת בליגה משלנו בה חברות כרגע 4 קבוצות: קטמון, ראשון יבנה ואשקלון - החדשות הרעות הן שרק 2 מהן הולכות לשרוד (לא מתייחס כרע לאיחודים אפשריים בליגות השונות).מבחינתי גם מבחנים השנה הם ירידה די בטוחה מאחר וקבוצות הלאומית חלשות מאד השנה.
הליגה שלנו כעת היא מקומות 12-15 וכרגע אנו במקום האחרון בליגה.
עוד נתון לרעתנו הוא שבשני משחקי בית מול 2 קבוצות מהליגה שלנו (אשקלון ויבנה)לא השכלנו לנצח. המשחק מול ראשון גם הוא בבית כנראה יקבע האם נישאר או נרד. כל נקודה מול הרצליה והכח בחוץ ביכולת שלנו תהיה בגדר נס.
מחזור הבא יבנה ואשקלון נפגשות - עושה רושם שכל תוצאה כאן רעה לנו - תיקו יסבך אותנו חזק במקום 15 וניצחון של אחת מהן והיא בורחת לנו.
חייבים לנצח את ראשון בטדי!!! יחד עם ניצחון על א.א.פ ועוד נק' במתנה מהרצליה או מהכח כנראה שנישאר בליגה אבל אם לא ננצח עוד פעם אחת מלבד א.א.פ גורלנו למקום 15 וירידה אוטומטית נחרץ.
לא נכנס אפילו לביקורת על השחקנים והמאמן (ולא חסרה כזו) כי פשוט אין טעם. חייבים להמשיך להגיע ולדחוף אותם עד הסוף - המר או המתוק....
יאללה הפועל!!!
"כל נקודה מול הרצליה והכח בחוץ ביכולת שלנו תהיה בגדר נס" - אתה כותב את זה כי לא עקבת אחרי הליגה הלאומית השנה, או אי פעם בעבר? הכל יכול לקרות, הפערים קטנים והרצליה והכח לא בלתי עבירות עבורינו - ביום טוב מבחינה מקצועית ומנטלית. ופער של שלוש נקודות הוא פער סגיר בהחלט. כל הפלייאוף התחתון מסובך, שכרגע להכח ולסאסי יש את יתרון המומנטום מבלד הנקודות. הרצליה תהיה מאוד מסובכת עם לא תנצח אותנו - לכן המשחק בששי הוא מלחמת עולם גם עבורה.
השורה התחתונה - המצב שלנו הכי גרוע, אבל לא חסר תקווה. והוא הכי גרוע לא בגלל הטבלה, אלא בגלל היכולת המנטלית.
+1 מזכיר שעד לא מזמן הרצליה היו על הקרשים וניצחנו אותם בטדי די בקלות. הכל אפשרי, רק צריך להאמין. |
|
|