| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| lazy |
נשלח - 22/04/2014 : 01:36:54 כמה דברים אופטימיים שאפשר לקחת מהמשחק ובעקבותיו:
1. נשארו לנו לכל היותר רק עוד 4-6 משחקים לסבול את עופר. 2. בזכות המשחקים האחרונים, נוכל ככל הניראה להשאיר לעונה הבאה כל שחקן שנירצה, כולל עמית שמש ועידן שמש. 3. ג'וני נשמה. מי היה מאמין כששיחקנו בליגה ג', שנזכה לראות אותו במאני טיים, בהרכב, בליגה לאומית? 4. חבר שלי טוען שאם נרד ליגה הסיכויים של האיחוד יגדלו, כי סאסי ירצה להיתפס כמושיע של קטמון וכמנצח. אם התאוריה הזאת נכונה, עשינו היום צעד משמעותי לעבר האיחוד. 5. יש סיכויים סבירים שנוכל לראות במחזור האחרון משחק חסר חשיבות, בכיף, ובלי לחץ. זה לא קרה לנו כבר שנתיים. 6. ואירוע מרגש נוסף: בזכות הפציעה והחילופים זכינו לדקות נדירות בהן אף אחד משחקינו לא שיחק עם נעליים צהובות.
אתם מוזמנים להמשיך את הת'רד, עם או בלי סרקזם. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| פולדש |
נשלח - 25/04/2014 : 13:34:16 עמרי, אני באופן אישי מתעצבן מההתעסקות של לייזי בנעליים הצהובות, אבל בתכל'ס, למי אכפת? אפשר לחשוב שזה שהוא כותב את זה - בדיון שהוא פתח בעצמו ולא כחלק מאג'נדה להסיט דיונים אחרים לעניין - לא גורם שום נזק.
קצת מזכיר לי - להבדיל אלף אלפי הבדלות - את חלק מאנשי הימין, שנזעקים "להגן" על ישראל מפני הביקורת של אנשי השמאל. |
| karpad3 |
נשלח - 24/04/2014 : 22:44:38 ביקורת זה תמיד טוב, גם אם מי שאומר אותה לא מתכוון להתמודד לועד המנהל. אפשר לקבל אותה ולא ליישם אותה, אבל עדיין טוב שהיא נשמעת. די מספיק. תן לו להתבטא כמו שכולם נותנים לך. |
| עמרי446 |
נשלח - 24/04/2014 : 13:28:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446 1. הוא חופר על הנושא כל כך הרבה שהציניות אולי הובנה לו. ובטוח שחלק מהשחקנים רואים מה כתוב כאן ולרגע אחד אני לא רוצה שבראשי יבין את המסר הלא נכון. 2. כולם מתעסקים בבעיות אמיתיות והוא מציק על השטות הזאת. 3. כמו שזכותו לרשום, זכותי לרשום שהוא אידיוט. זו לא שפה נמוכה, נכון? גם לא סתמתי את פיו וקראתי למנהלי הפורום למחוק (כמו שיש העושים כאן השכם וערב).
1. קצת מוזר לי שאתה דואג שבראשי יקבל את המסר הלא נכון, למרות ששמו לא הוזכר בכלל בהודעה שלי, ולא דואג שג'וני, עמית או עידן יעלבו, למרות שהם דווקא כן הוזכרו במפורש. הרי גם הם "תרמו" את גופם למען הקבוצה ונפצעו לא פעם, וגם עלו לשחק עם פציעות אלו ואחרות. ובכל מקרה, במידה ומישהו מהם נעלב, אז שידעו שזה היה בציניות, ואני לא חושב שהם היו גרועים במיוחד.
2. כמו שכתבתי בהודעות אחרות, אני מודע לכך שזה נושא שולי יחסית. ויחד עם זאת, אני לא רואה סיבה לא להמשיך לחפור עליו, כמו שאני לא רואה סיבה למה לא לפתור אותו או לכל הפחות לתת לנו נימוק למה הנושא לא נפתר. זה לא מונע ממני או מאחרים לחפור על הנושאים היותר מהותיים.
3. זכותך לכתוב מה שאתה רוצה כל עוד זה נכתב בשפה ראויה. רק שתדע שברוב המקרים כשאתה יורד לרמה האישית במקום להתייחס לגופו של עניין זה לא ממש מועיל. וזה גם לא מה שישכנע אותי להפסיק לחפור.
יש לך ביקורת על הועד המנהל? יאללה, תתמודד לועד המנהל על הטיקט של צבע הנעליים.
קח בחשבון שיהיה לך כנראה קול אחד פחות. טוב, אולי גם של מפקד הארגזים שלי  |
| karpad3 |
נשלח - 23/04/2014 : 20:12:42 שמע עמרי, לי אישית יהיה מאד קשה להתייחס אליך ברצינות בעתיד כשאתה קורא לאנשים "אדיוט". סתם נקודה למחשבה... |
| lazy |
נשלח - 22/04/2014 : 23:00:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446 1. הוא חופר על הנושא כל כך הרבה שהציניות אולי הובנה לו. ובטוח שחלק מהשחקנים רואים מה כתוב כאן ולרגע אחד אני לא רוצה שבראשי יבין את המסר הלא נכון. 2. כולם מתעסקים בבעיות אמיתיות והוא מציק על השטות הזאת. 3. כמו שזכותו לרשום, זכותי לרשום שהוא אידיוט. זו לא שפה נמוכה, נכון? גם לא סתמתי את פיו וקראתי למנהלי הפורום למחוק (כמו שיש העושים כאן השכם וערב).
1. קצת מוזר לי שאתה דואג שבראשי יקבל את המסר הלא נכון, למרות ששמו לא הוזכר בכלל בהודעה שלי, ולא דואג שג'וני, עמית או עידן יעלבו, למרות שהם דווקא כן הוזכרו במפורש. הרי גם הם "תרמו" את גופם למען הקבוצה ונפצעו לא פעם, וגם עלו לשחק עם פציעות אלו ואחרות. ובכל מקרה, במידה ומישהו מהם נעלב, אז שידעו שזה היה בציניות, ואני לא חושב שהם היו גרועים במיוחד.
2. כמו שכתבתי בהודעות אחרות, אני מודע לכך שזה נושא שולי יחסית. ויחד עם זאת, אני לא רואה סיבה לא להמשיך לחפור עליו, כמו שאני לא רואה סיבה למה לא לפתור אותו או לכל הפחות לתת לנו נימוק למה הנושא לא נפתר. זה לא מונע ממני או מאחרים לחפור על הנושאים היותר מהותיים.
3. זכותך לכתוב מה שאתה רוצה כל עוד זה נכתב בשפה ראויה. רק שתדע שברוב המקרים כשאתה יורד לרמה האישית במקום להתייחס לגופו של עניין זה לא ממש מועיל. וזה גם לא מה שישכנע אותי להפסיק לחפור. |
| davidkipod |
נשלח - 22/04/2014 : 22:37:34 מה שכתב פה הקרפד - זוהי כל התורה על רגל אחת. |
| עמרי446 |
נשלח - 22/04/2014 : 22:37:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
עמרי, בלי קשר לנושא הדיון עצמו, אתה לא חושב שזה קצת לא לעניין לבוא לנושא שלייזי פתח ולכתוב מיד "אתה אדיוט"? אפשר לא להסכים (למרות שזה קצת מצחיק בעיני לא להסכים לת'רד ציני לחלוטין) אבל יש דרך לעשות את זה.
לנושא עצמו, מההודעות שלך אפשר להבין שאתה חושב שלהודעות של לייזי על הנעליים הצהובות יש השפעה שלילת על משהו? אם כן, נראה לי שאתה היחיד שחושב ככה. אם לא, מה כל כך מפריע לך שהוא חופר על הנושא? אני מזכיר שזה כדורגל ולא תורת הקוונטים... מעבר לכך, למה אתה חושב שאתה זה שקובע אם לייזי צריך להפסיק לחפור על זה? שכל אחד יכתוב מה שבא לו ושכל אחד יקרא מה שבא לו ויתעלם ממה שלא בא לו. no nervous...
1. הוא חופר על הנושא כל כך הרבה שהציניות אולי הובנה לו. ובטוח שחלק מהשחקנים רואים מה כתוב כאן ולרגע אחד אני לא רוצה שבראשי יבין את המסר הלא נכון. 2. כולם מתעסקים בבעיות אמיתיות והוא מציק על השטות הזאת. 3. כמו שזכותו לרשום, זכותי לרשום שהוא אידיוט. זו לא שפה נמוכה, נכון? גם לא סתמתי את פיו וקראתי למנהלי הפורום למחוק (כמו שיש העושים כאן השכם וערב). |
| פולדש |
נשלח - 22/04/2014 : 20:05:32 מצדד בקרפד שמעליי |
| karpad3 |
נשלח - 22/04/2014 : 18:47:11 עמרי, בלי קשר לנושא הדיון עצמו, אתה לא חושב שזה קצת לא לעניין לבוא לנושא שלייזי פתח ולכתוב מיד "אתה אדיוט"? אפשר לא להסכים (למרות שזה קצת מצחיק בעיני לא להסכים לת'רד ציני לחלוטין) אבל יש דרך לעשות את זה.
לנושא עצמו, מההודעות שלך אפשר להבין שאתה חושב שלהודעות של לייזי על הנעליים הצהובות יש השפעה שלילת על משהו? אם כן, נראה לי שאתה היחיד שחושב ככה. אם לא, מה כל כך מפריע לך שהוא חופר על הנושא? אני מזכיר שזה כדורגל ולא תורת הקוונטים... מעבר לכך, למה אתה חושב שאתה זה שקובע אם לייזי צריך להפסיק לחפור על זה? שכל אחד יכתוב מה שבא לו ושכל אחד יקרא מה שבא לו ויתעלם ממה שלא בא לו. no nervous... |
| בלאש ביקו |
נשלח - 22/04/2014 : 18:26:06 אנחנו כקהל ניתן הכל, נבוא אופטימים ונחושים ומה שיהיה יהיה. ואין לי שום ספק שהמגוחכים שהלכו לעודד את יבנה עוד יצטערו על השטות הזאת כשהגלגל יתהפך. והוא יתהפך. |
| לאסלו צה |
נשלח - 22/04/2014 : 15:19:37 כל עוד זה מפריע לנו כאוהדים, נמשיך להתלונן על כך. |
| פועל ותיק |
נשלח - 22/04/2014 : 12:46:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446 ציניות? אחרי שחפרת על הנושא הזה כל העונה? כאילו לקבוצה אין בעיות אחרות? חלאס.
לשמחתנו יש לקבוצה מספיק בעיות כדי שכל אחד מאיתנו יוכל לחפור על מה שבא לו.
 |
| lazy |
נשלח - 22/04/2014 : 12:12:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446 ציניות? אחרי שחפרת על הנושא הזה כל העונה? כאילו לקבוצה אין בעיות אחרות? חלאס.
לשמחתנו יש לקבוצה מספיק בעיות כדי שכל אחד מאיתנו יוכל לחפור על מה שבא לו. |
| עמרי446 |
נשלח - 22/04/2014 : 11:51:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
כמה דברים אופטימיים שאפשר לקחת מהמשחק ובעקבותיו:
6. ואירוע מרגש נוסף: בזכות הפציעה והחילופים זכינו לדקות נדירות בהן אף אחד משחקינו לא שיחק עם נעליים צהובות.
אתה אידיוט. שחקן בכיר בקבוצה שלך (שהיה הטוב במגרש עד לאותו שלב), עולה לשחק עם זריקות וזה מה שיש לך לומר?
אולי אני אדיוט, אבל זה גם לא מראה על חכמה גדולה לקחת קטע מהודעה שנכתבה מתחילתה ועד סופה בציניות, להוציא אותו מהקשרו, ולהכניס לו משמעות שלא נאמרה בו.
אין לי, ומעולם לא היו לי, טענות נגד בראשי באופן אישי. להיפך, מדובר בשחקן לוחם, סופר-חשוב, שמאז שהוא הגיע ייצב לנו את ההגנה. הטענות שלי מופנות לגורמים אחרים, לא לשחקן עצמו.
ציניות? אחרי שחפרת על הנושא הזה כל העונה? כאילו לקבוצה אין בעיות אחרות? חלאס. |
| lazy |
נשלח - 22/04/2014 : 09:33:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
כמה דברים אופטימיים שאפשר לקחת מהמשחק ובעקבותיו:
6. ואירוע מרגש נוסף: בזכות הפציעה והחילופים זכינו לדקות נדירות בהן אף אחד משחקינו לא שיחק עם נעליים צהובות.
אתה אידיוט. שחקן בכיר בקבוצה שלך (שהיה הטוב במגרש עד לאותו שלב), עולה לשחק עם זריקות וזה מה שיש לך לומר?
אולי אני אדיוט, אבל זה גם לא מראה על חכמה גדולה לקחת קטע מהודעה שנכתבה מתחילתה ועד סופה בציניות, להוציא אותו מהקשרו, ולהכניס לו משמעות שלא נאמרה בו.
אין לי, ומעולם לא היו לי, טענות נגד בראשי באופן אישי. להיפך, מדובר בשחקן לוחם, סופר-חשוב, שמאז שהוא הגיע ייצב לנו את ההגנה. הטענות שלי מופנות לגורמים אחרים, לא לשחקן עצמו. |
|
|