פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 תגידו, זה רק אני

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
החולצה האדומה נשלח - 02/02/2010 : 17:48:02
או שגם אתם מתרגשים כמו ילד בן 10 לקראת המשחק בשגב?..
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רגל עץ נשלח - 05/02/2010 : 22:19:56
ציטוט:

אכן דרבי חם במודיעין, כמעט ריבר-בוקה או סלטיק-ריינגרס. מזל שיצא תיקו והמשטרה לא נאלצה להתמודד עם האולטראס של הקבוצה המפסידה. איך בכלל יכול להיות דרבי בעיר שפרט לכמה אנשים שממשיכים לטעון שהם גרים בה, אף אחד לא מאמין שהיא באמת קיימת?

האמת שזה לא ממש דרבי, לאור זה ש"חבל מודיעין" זה בעצם אזור רמלה-לוד, והקבוצה משחקת את משחקי הבית שלה במושב אחיסמך, ליד רמלה.
פרננדו פסואה נשלח - 05/02/2010 : 19:27:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

זאת הייתה השאלה הקבועה, בשנה שעברה, בימי שישי, בערך בשעה הזאת, גם שהפער בין הקבוצות היה כבר איזה 20 נקודות. ומכיוון שעסקנו בהתנהגות פאתטית של אוהדים, אז נזכרתי בשאלה הזאת...

ממש נוסטלגיה...
בימינו ניאלץ להסתפק בזה שהדרבי החם של אזור מודיעין, בין מ.ס. חבל לעירוני הסתיים אף הוא בתיקו 1-1.
ומשחק הבית של מבשרת בוטל (מגרש מוצף?).

אכן דרבי חם במודיעין, כמעט ריבר-בוקה או סלטיק-ריינגרס. מזל שיצא תיקו והמשטרה לא נאלצה להתמודד עם האולטראס של הקבוצה המפסידה. איך בכלל יכול להיות דרבי בעיר שפרט לכמה אנשים שממשיכים לטעון שהם גרים בה, אף אחד לא מאמין שהיא באמת קיימת? אגב, לפי מה שמסתמן בינתיים בליגה א דרום, בשנה הבאה יהיה בלאומית דרבי של הרצליה, לא פחות. זה יהיה הדבר הכי הזוי מאז הדרבים בליגה הראשונה בין בית"ר ת"א (אלי בן אמו!) לשמשון בסוף שנות השמונים.
רגל עץ נשלח - 05/02/2010 : 16:53:13
ציטוט:

זאת הייתה השאלה הקבועה, בשנה שעברה, בימי שישי, בערך בשעה הזאת, גם שהפער בין הקבוצות היה כבר איזה 20 נקודות. ומכיוון שעסקנו בהתנהגות פאתטית של אוהדים, אז נזכרתי בשאלה הזאת...

ממש נוסטלגיה...
בימינו ניאלץ להסתפק בזה שהדרבי החם של אזור מודיעין, בין מ.ס. חבל לעירוני הסתיים אף הוא בתיקו 1-1.
ומשחק הבית של מבשרת בוטל (מגרש מוצף?).
lazy נשלח - 05/02/2010 : 16:43:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אגב, מישהו יודע כמה יצאו נתיבות?

1-1 עם השקמה. למה?

רגל עץ נשלח - 05/02/2010 : 16:38:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

1-1 עם השקמה. למה?
lazy נשלח - 05/02/2010 : 16:33:42
רגל עץ נשלח - 05/02/2010 : 16:29:23
ציטוט:

ואני הגעתי למצב פאתטי, שאני בודק בספורט 5 עדכונים כמה-כמה סאדר... כאילו זה משנה משהו וזה כזה דחוף או קריטי לדעת.

אתה יכול להירגע... הם ספגו עוד רביעייה...
lazy נשלח - 05/02/2010 : 15:47:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
ואני הגעתי למצב פאתטי, שאני בודק בספורט 5 עדכונים כמה-כמה סאדר... כאילו זה משנה משהו וזה כזה דחוף או קריטי לדעת.

טוב לדעת שיש לי עוד לאן להתדרדר...
מחאיי נשלח - 05/02/2010 : 15:09:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני הגעתי למצב פאתטי, שכל כמה דקות אני בודק באתר אם יש עדכונים לגבי תאריך המשחק והמיקום שלו... כאילו זה משנה משהו וזה כזה דחוף או קריטי לדעת.

lazy נשלח - 05/02/2010 : 14:49:58
אני הגעתי למצב פאתטי, שכל כמה דקות אני בודק באתר אם יש עדכונים לגבי תאריך המשחק והמיקום שלו... כאילו זה משנה משהו וזה כזה דחוף או קריטי לדעת. מה גם שזה עוד עשוי להשתנות 1000 פעם, כולל ברגע האחרון. וכך או כך, אני אגיע למשחק...
danvel1 נשלח - 03/02/2010 : 08:42:09
לא נישארו לי ציפורניים...
טפו טפו טפו חמסה חמסה שום בצל בן פורת יוסף.
lazy נשלח - 03/02/2010 : 07:47:14
פעם אחרונה שהתרגשתי כל כך ממשחק הייתה לפני המשחק מול בת ים בחוץ לפני כשנתיים. זה לא ממש בריא ההתרגשות הזאת, בטח שיש לי עבודות להכין וגם מבחן מחר...
יפתחמ נשלח - 03/02/2010 : 02:17:10
לדעתי המשחק יבוטל אם תחזית מזג האוויר תתממש. לגבי המשחק עצמו - משחק צמרת אמיתי ולזה בהחלט יש געגועים אפילו אם זו ליגה ג'.
בלאש ביקו נשלח - 02/02/2010 : 22:28:13
משחק מפחיד ומרגש. אבל באמת לא בא לי לכתוב כלום מעבר, הכל נשמע או תבוסתני או מנחס. בטח היה קשה לחיות בימי הביניים.
מחאיי נשלח - 02/02/2010 : 21:39:44
רק ללכת לישון, ואז רק עוד יומיים. יש.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07