| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 09/04/2014 : 12:50:58 עולות שאלות ובקשות הקשורות לרמת הבטחון הפיזי במשחק הקרוב.
ההנהלה נקטה את הפעולות שיכלה כדי לצמצם את הבעייתיות במשחק הקרוב. להלן נתונים ובקשות:
א. אוהדי הפועל ירושלים ישבו ביציע המערבי. ב. אוהדי הפועל קטמון ירושלים ישבו ביציע הצפון מזרחי. ג. הפועל ירושלים והמשטרה קיבלו מאיתנו הערכה לגיב כמות הקהל שלנו שצפויה להגיע ועל פי הערכה זו ושיקולים שלהם - תהיה היערכות בכמות מתאימה של סדרנים ושל שוטרים. ד. כדי שגם אנו נתרום למניעת חיכוכים מיותרים, אני מבקש בכל לשון של בקשה להימנע מהגעה ליציע המערבי. בואו נחנה במזרחי ופשוט ניגש ישר ליצע שמיועד לנו, נעודד את קבוצתנו ונקווה לטוב. ה. מבקש מכולם להיות המבוגר האחראי ביום הזה ולהרחיק את עצמנו מכל מגע מיותר שגם אם יש לו כוונות טובות של איחוד וחיבור - יש מי שלא מקבל זאת כך ולכן עדיף כשהעצבים מתוחים לא לבוא במגע. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| Offside |
נשלח - 13/04/2014 : 15:38:56 אדלשטיין לא חלוץ. מעבר לזה גם אם היה משחק יותר דקות לא היה תורם הרבה יותר ממה שתרם, מכיוון שגם כשהוא שיחק הוא לא היה פקטור מבחינת המאמן. כמעט כל ההתקפות שלנו מצד שמאל נשענו על אורי כהן. לא היה שום נסיון לייצר התקפות דרך אדלשטיין. כן היה אפשר להוציא ממנו הרבה יותר ולגרום בעזרתו להתקפות שלנו להיות יותר פרודוקטיביות, אבל בהתחשב בזה שהמאמן לא ספר אותו, זה כבר לא משנה שהוא לא בסגל. |
| lazy |
נשלח - 13/04/2014 : 10:32:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אפשר להפסיק להסתכל על התפוקה של אדלשטיין בליגה א' ולהשוות אותה ללאומית? זה נהיה טרחני ומעצבן. בוא נסכם שאם נרד ליגה אפשר להחזיר אותו. הוא חלוץ ששיחק כמעט כל משחק בהרכב או כחילוף ראשון ולא כבש שער אחד. אני גם מת עליו, אבל לרוץ מהר זה לא מספיק
לא חושב שיש מה להשוות בין הלאומית לליגה א'. מהצד השני רצוי לדייק בנתונים. אדלשטיין לא קיבל כמעט הזדמנות לעלות בהרכב (אולי פעמיים שלוש, אין לי כוח לבדוק את הנתונים). וגם הוא ממש לא תמיד עלה כמחליף הראשון, ניראה לי שגם לא ברוב הפעמים. סתם לצורך השוואה, עידה וויסברג קיבלו לא פחות קרדיט ממנו בהרכב (גם אם בלית ברירה), ולא תרמו עד כה יותר. שחקן התקפה כמוהו צריך בראש ובראשונה לקבל בטחון, ולצערנו זה לא ממש קרה.
ונכון שזאת לא חכמה גדולה להגיד את זה בדיעבד, אבל די ברור שהשחרור שלו הייתה טעות קשה. בטח לאור הפציעות של שטיין ושמש, והכושר של שחקני ההתקפה שלנו לאחרונה. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 13/04/2014 : 09:05:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אפשר להפסיק להסתכל על התפוקה של אדלשטיין בליגה א' ולהשוות אותה ללאומית? זה נהיה טרחני ומעצבן. בוא נסכם שאם נרד ליגה אפשר להחזיר אותו. הוא חלוץ ששיחק כמעט כל משחק בהרכב או כחילוף ראשון ולא כבש שער אחד. אני גם מת עליו, אבל לרוץ מהר זה לא מספיק
לא מקובל עלי הזלזול באוהד. ראיתי אותו פעמיים משחק במדי קרית גת. פשוט תענוג. כאשר המאמן מאמין בשחקן, מדריך אותו כראוי ונותן לו לשחק - התפוקות מגיעות. איני אומר שאם אוהד היה נשאר אזי היינו עולים ליגה, אבל דומני שדי ברור שהשחרור שלו לא הועיל לקבוצה שלנו. השחרור שלו הוא אחד הסימפטומים של הכשל המקצועי של עופר והצוות המקצועי. לגבי העונה הבאה ספק בעיני אם אוהד ירצה לשחק בליגה א. (אגב הוא שייך להפועל פתח תקווה). |
| עמרי446 |
נשלח - 13/04/2014 : 08:58:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
+1 |
| אמיר גולה |
נשלח - 13/04/2014 : 08:48:59 אפשר להפסיק להסתכל על התפוקה של אדלשטיין בליגה א' ולהשוות אותה ללאומית? זה נהיה טרחני ומעצבן. בוא נסכם שאם נרד ליגה אפשר להחזיר אותו. הוא חלוץ ששיחק כמעט כל משחק בהרכב או כחילוף ראשון ולא כבש שער אחד. אני גם מת עליו, אבל לרוץ מהר זה לא מספיק |
| איתן610 |
נשלח - 13/04/2014 : 01:04:55 השחרור של אורי כהן ואדלשטיין מתבררות כטעות פאטלית של המאמן. מאז השחרורים האלה הפסקנו לחלוטין לשחק ולהתקיף, כל הזמן כדורי ארוכים לשחקן בודד ללא סיכוי. לצערי ככה נראית קבוצה שעומדת לרדת ליגה. אני עדיין אפטימי אבל חושב שלא היינו צריכים להגיע למצב הזה. הסיבה הישירה לכך היא השחרור של השניים.
אמנם אורי לא משחק אבל אדלשטיין עושה חייל!!!
עופר שומע???? אדלשטיין עושה חייל!!! http://www.goler1.co.il/article/6602
|
| mstl |
נשלח - 12/04/2014 : 13:49:27 בנוגע ל - 9 שערים, לקטמון ההגנה הגרועה בליגה (למעט אול אל פאחם).
הזוי ! |
| איתן610 |
נשלח - 12/04/2014 : 13:43:33 ההבדלים בין שתי המחציות היו בדיוק כמו במשחקים קודמים. לאחר מחצית טובה שלנו פשוט נעלמנו וגרוע מכך, ההגנה היתה נירפת ומבולבלת, מעבר לגולים שחטפנו היו לסאדר יותר מצבים בהם יכלו להבקיע. בכלל המחצית השנייה כולה שייכת להם, גם כאשר השוונו הם היו מסוכנים יותר.
לדעתי אידה היה בין המצטיינים בעיקר במחצית הראשונה. וכמו שהוא משחק היום הוא שווה הרכב. ללא ספק פתיחת המשחק כששי על הספסל מוכיחה את עצמה וחייבת להמשך.
ועוד דבר, בשלושה משחקים חטפנו 9 שערים!!!! שלושתם היו בטדי!!! לא הגיע הזמן לעשות עם זה משהו??? |
| chompy |
נשלח - 12/04/2014 : 10:35:25 מישהו יכול לפרט מה היה בסוף עם ההרחקות של אסי ועוז. ואם היו שם ויכוחים ארוכים למה שי לא העיף את עוז קיבינימאט מזירת הארוע לפני שהשופט של סאדר מרחיק אותו
|
| מחאיי |
נשלח - 12/04/2014 : 09:53:22 אמר סלי בעיתון שהיתרון של הפועל עלינו זה שהם יודעים שהם בתחתית ואנחנו עדיין לא קולטים איפה אנחנו נמצאים. ראינו את זה לגמרי אתמול במשחק.
אחרי מחצית ראשונה כל-כך שוטפת, עלינו למחצית השנייה במין נרפות שפשוט לא מתאימה לקבוצה במצבנו. לא יודע מה היה שם בהפסקת המחצית. ואז שני הגולים שחטפנו התחילו משחקנים שסירבו להעיף את הכדור לקיבינימט.
אז אולי עוד סיבה לתקווה: עכשיו ברור לנו בדיוק איפה אנחנו, ויש לנו מספיק זמן לתקן. |
| eupheu |
נשלח - 11/04/2014 : 23:02:38 השבוע הזה ,חוץ מזה שהוא שבר שיאים בהתעללות באוהדים ,רק המחיש עד כה נרדמנו בשמירה (ליתר דיוק הצוות המקצועי והשחקנים) בסיבוב השני. אילו היינו מייצרים כזו רמה של לחימה ,ריצה והקרבה כפי שהיה מול אשקלון ומול סאדר כל הטרגדיה הזו הייתה נחסכת מאיתנו.
המשחק היום ,בדומה לאשקלון ,נופל על החלוצים ,יותר דיוק/כשרון/קור רוח המשחק נגמר במחצית הראשונה ,חבל.
הפועל לא קבוצה טובה ,זה ידוע ,אבל על הלחימה והנחישות מגיע כל הכבוד. ברמה האישית ,עזו לא שווה הרכב ראשון וג'וני החמוד לא מגן פותח בליגה לאומית (אבל פה זה על עופר והשיבוץ המוזר הזה). זה לא נגמר עד שזה נגמר אבל נקודה אחת מ 2 משחקים בטדי זה דיי מצביע למקום מסויים. |
| פרננדו פסואה |
נשלח - 11/04/2014 : 22:58:28 מה שעברנו השבוע נותן תחרות לכל מיתולוגיה לוזרית של הפועל לדורותיה. לא ברור איך מעבירים עכשיו עשרה ימים עד המשחק הבא, ועוד עם הידיעה שבמשחק הזה לא יהיה את עוז על הספסל. כנראה שצריך רק לזכור שאנחנו מסוגלים לשחק כמו במחצית הראשונה, ולקוות שעידן שמש יחזור לעצמו. אם הוא ו/או שטיין היו חדים כמו בתחילת העונה, היינו נותנים רביעייה במחצית הראשונה. ודבר אחד חשוב לקראת יבנה: חלאס עם סדרת החינוך לג'ורג'י!!! הוא שלוש דרגות מעל כל אחד אחר שיפתח כמגן ימני. אם הוא עושה באימונים דברים איומים ונוראים שאנחנו לא יודעים עליהם, אז הוא היה צריך להיזרק מהקבוצה. אם זה לא המצב, חייב לפתוח, אנחנו במצב קריטי כל כך וזה לא הזמן למשחקי כבוד.
|
| עמרי446 |
נשלח - 11/04/2014 : 22:00:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446 חזרנו להיות קבוצה מהירה כמו בתחילה העונה.
זה הדבר הכי הזוי שקראתי כאן לאחרונה. אתה רציני? אנחנו הקבוצה הכי איטית בחצי הכדור הצפוני. היציאה שלנו להתקפה קטסטרופלית, המזמוזים עם הכדור בהגנה/הקישור האחורי שערורייתיים, והיום עלו לנו בשני גולים נוראיים.
תגיד השחקנים ניסו, רצו, התאמצו, נפלו מהרגליים - הכול אני אקבל, אבל קבוצה מהירה - !give me a brake
במחצית הראשונה שיחקנו מהר מאוד. היציאות להתקפה היו איטיות במחצית השנייה כמו המשחק הגרוע שלנו באופן כללי. אבל הכוונה שלי לזה שפתאום יש שחקנים שרצים מהר. שטיין, עידה ושמש עוברים הרבה פעמים את ההגנה על בסיס מהירות בלבד. זו הכוונה. זה נכון שהרבה פעמים לא ממהרים להוציא כדור למתפרצת. אבל כשכן הוציאו, אז היו מתפרצות מעולות (כמו בגול של עידה ועוד כמה הזדמנויות אחר כך). זה עדיף בהרבה על הכדורים הארוכים המיותרים שלנו. |
| פטיש ומגל אדום |
נשלח - 11/04/2014 : 20:54:23 אגב, לא שזה משנה עכשיו, אבל מתוך סקרנות, על מה היתה המהומה בסיום? זה נכון שבכלל קיבלנו את הגול השלישי אחרי שהשופט שרק לעבירה על עמית?? |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 11/04/2014 : 19:40:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446 חזרנו להיות קבוצה מהירה כמו בתחילה העונה.
זה הדבר הכי הזוי שקראתי כאן לאחרונה. אתה רציני? אנחנו הקבוצה הכי איטית בחצי הכדור הצפוני. היציאה שלנו להתקפה קטסטרופלית, המזמוזים עם הכדור בהגנה/הקישור האחורי שערורייתיים, והיום עלו לנו בשני גולים נוראיים.
תגיד השחקנים ניסו, רצו, התאמצו, נפלו מהרגליים - הכול אני אקבל, אבל קבוצה מהירה - !give me a brake |