| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| דוד יוסה |
נשלח - 27/03/2014 : 21:20:24 אני לא מצליח להעלות את הקישור של הדף של "השחר האדום" בפייסבוק. האמירה שם ברורה :לא רוצים איחוד,ומילים קשות ואיומים לרוב. כנראה שטננבאום יקנה חצי מהוותיקה לטובת קטמון וזה מבחינתם ייהרג ובל יעבור. חייבים לנצח מחר ולהימנע ממשחק מולם. |
| 4 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| guprxy |
נשלח - 28/03/2014 : 13:46:50 או שמא הוא מתקרב... http://www.one.co.il/Article/231415.html |
| talikch |
נשלח - 28/03/2014 : 07:37:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
אני לא מצליח להעלות את הקישור של הדף של "השחר האדום" בפייסבוק. האמירה שם ברורה :לא רוצים איחוד,ומילים קשות ואיומים לרוב. כנראה שטננבאום יקנה חצי מהוותיקה לטובת קטמון וזה מבחינתם ייהרג ובל יעבור. חייבים לנצח מחר ולהימנע ממשחק מולם.
הרגע "חזרתי" משם ,יש שם ערימה של תגובות שלא קשורות לכלום ,חסרות הגיון ,תוכן או תכלית ,יותר מזכיר עדר של חמורים ששועטים לעבר התהום כי אין דבר טוב יותר לעשות. אין לי מושג על מה הם התפוצצו אבל אולי טוב שכך.
אם למישהו יש תרגום למה שהולך שם אני אשמח לשמוע כי לא הבנתי מילה.
חייבים להתרכז בלהביא כמה שיותר אוהדים למשחק היום ולהתרכז בעידוד לנצחון,לצערי אין חדש באמירות של השחר האדום |
| eupheu |
נשלח - 28/03/2014 : 01:31:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
אני לא מצליח להעלות את הקישור של הדף של "השחר האדום" בפייסבוק. האמירה שם ברורה :לא רוצים איחוד,ומילים קשות ואיומים לרוב. כנראה שטננבאום יקנה חצי מהוותיקה לטובת קטמון וזה מבחינתם ייהרג ובל יעבור. חייבים לנצח מחר ולהימנע ממשחק מולם.
הרגע "חזרתי" משם ,יש שם ערימה של תגובות שלא קשורות לכלום ,חסרות הגיון ,תוכן או תכלית ,יותר מזכיר עדר של חמורים ששועטים לעבר התהום כי אין דבר טוב יותר לעשות. אין לי מושג על מה הם התפוצצו אבל אולי טוב שכך.
אם למישהו יש תרגום למה שהולך שם אני אשמח לשמוע כי לא הבנתי מילה. |
| יוגי |
נשלח - 27/03/2014 : 21:31:53 חשוב להבהיר שאין ארגון פעיל ומתפקד שנקרא השחר האדום. יש פשוט אדם או שניים עם יוזר וסיסמא לדף הפייסבוק שכותבים את האג'נדה הפרטית שלהם בשם השחר האדום.
אבל זה לא חשוב, כל האנרגיות למחר! אחי הקטן גוזר פה קונפטי כבר שלוש שעות. יאללה הפועל! |