| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| עד שנגיע |
נשלח - 19/03/2014 : 19:20:07 בהמשך לסקר הנעליים הצהובות, בו ניצח רז שטיין בגדול, מצ"ב סקר חדש בעניינו של התכשיט. השאלה: מתי יעלה רז שטיין לשחק במשחק נגד רמלה? |
| 4 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| davidkipod |
נשלח - 19/03/2014 : 20:51:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי amirberner
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
תיקון על התיקון - בסקר הנעלים הצהובות ניצחו אלה שמרגיז אותם נעלים צהובות. לייזי ידידי, אתה חופר בשביל כולנו, תודה!
היו שני סקרים, באחד ניצח המאד מפריע, בשני עזוב אותי באמא שלך, יותר חשוב רז שטיין
ועוד יותר חשוב - המשחק בשני ברמלה. הלוואי שננצח.. |
| amirberner |
נשלח - 19/03/2014 : 20:33:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
תיקון על התיקון - בסקר הנעלים הצהובות ניצחו אלה שמרגיז אותם נעלים צהובות. לייזי ידידי, אתה חופר בשביל כולנו, תודה!
היו שני סקרים, באחד ניצח המאד מפריע, בשני עזוב אותי באמא שלך, יותר חשוב רז שטיין |
| davidkipod |
נשלח - 19/03/2014 : 20:25:34 תיקון על התיקון - בסקר הנעלים הצהובות ניצחו אלה שמרגיז אותם נעלים צהובות. לייזי ידידי, אתה חופר בשביל כולנו, תודה! |
| lazy |
נשלח - 19/03/2014 : 20:10:36 תיקון קטן: ניראה לי שהמנצח בסקר הנעליים הצהובות היה יותר "עזוב אותי באימשך" מאשר רז שטיין... 
ובהקשר לשטיין, היה נחמד אם העדכונים השבועיים היו באמת מגיעים פעם בשבוע (או אפילו בממוצע פעם בשבועיים) והיה לנו יותר מושג מה קורה בקבוצה. אבל אני חופר יותר מידי לאחרונה, כך שאני אשאיר את ה"מאבק" הזה למישהו אחר... |
|
|