| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| רגל עץ |
נשלח - 17/03/2014 : 19:32:14 ושוב התרחיש חוזר על עצמו... גבעת גונן מגמגמת בהתחלה אבל מוצאת דרך לנצח בסוף.
הפעם גבעת גונן הפסידה את משחק הפתיחה שלה לאבו טור, אבל היא העפילה מהמקום השני בבית המוקדם, דילגה די בקלות על-פני יריבותיה ברבע וחצי הגמר, ובגמר גברה (שוב) על בית חנינא. את הסנסציה התורנית סיפק ביה"ס הדו-לשוני שהדיח ברבע הגמר בפנדלים את פסגת זאב של ליאור חוג'ה. עזרו בשיפוט עידן שמש, רז שטיין ואלירן ג'ורג'.
|
| 3 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| gideon |
נשלח - 20/03/2014 : 12:47:09 אכן היה טורניר מעולה, וגבעת גונן לקחו למרות שאחד הכוכבים הגדולים שלהם היה חולה. הקבוצה מאבו-טור הרשימה במשחקה הקבוצתי. וזה שהילדים פצחו ב"אצבע" ספונטנית, היה שווה יותר מכל גול. אם כך פתחו יומנים....הטורניר הבא יתקיים ב 7-4-2014 במגרש מבט. בשעה 16:00 כל מי שיכול לבוא ולעזור מתבקש לרשום עצמו אצל איתן פרי. תודה |
| אנדראס גורסקי |
נשלח - 20/03/2014 : 11:18:13 באמת היה טורניר מהנה וכיפי. והנה כמה תמונות משם http://katamon.co.il/Galleryin.asp?id=309 |
| פולדש |
נשלח - 20/03/2014 : 10:27:41 השבוע הלכתי לראשונה לטורניר, ביחד עם עוד חבר. כמובן שנהניתי והילדים היו מקסימים והכל התנהל בצורה מופתית. ובעיקר לא הבנתי איך תירצתי לעצמי עד עכשיו את ההיעדרויות התכופות מהפרויקט המבורך הזה.
אני מפציר בכם להצטרף במפגשים הבאים - אני בן אדם ציני בימים כתיקונם, אז קחו את ההמלצה שלי ברצינות :) |