| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| האיש עם הצעיף האדום |
נשלח - 17/03/2014 : 16:54:05 אני חושב שאני לא אהיה היחיד שחושב שצריך לקחת סיכון מחושב לטובת עלייה לפלייאוף העליון.
לדעתי שווה לנו לקחת את הסיכון להגיע לפלייאוף תחתון עם 38 נק' במקום 40 ובתמורה להמר על ניצחונות בשני המשחקים הקרובים - ואני מתכוון שעופר יעלה בהרכב שיאפשר לנו לפחות להתקרב למצבי הבקעה. בית"ר ת"א ונצרת הם שני משחקים קשים אבל בהחלט אפשרי לנצח בהם ולהעז יותר עם יותר שחקנים שמצטרפים למשחק ההתקפה
גם על חשבון האופציה להפסיד ולהגיע לפלייאוף תחתון עם נקודה או שתיים פחות.
אשמח לדעת האם גם אתם חושבים כמוני
בכל אופן אני חושב שחשוב להעביר את המסר לעופר בהקדם האפשרי (הנהלה יקרה לטיפולכם)
מקווה מאד שהבחורים יפתיעו לטובה
יאללה הפועל
 |
| 3 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| lazy |
נשלח - 17/03/2014 : 20:50:31 אני כמובן מסכים עם העקרון, למרות שהצלחנו "לגנוב" נצחונות ובעיקר תוצאות תיקו גם במשחקים ששיחקנו רע. ויחד עם זאת, אני חושב שאנחנו בתור אוהדים לא צריכים להתערב בשיקולים מקצועיים של המאמן. כמובן שתפקידה של ההנהלה הוא גם לדבר עם המאמן, לקבל ממנו עדכונים, וגם לשמוע ממנו הסברים, אבל לא להגיד לו באיזה טקטיקה לשחק.
בכל מקרה, זה שעופר מאמן שמרן (או זהיר) היה ידוע להנהלה שהחתימה בזמן שהחתמנו אותו גם בעונה שעברה ובטח גם העונה. ולזכותו של עופר יאמר שהוא לא הסתיר את זה גם מאיתנו כשהוא דיבר בכנס חברי עמותה. אבל מהצד השני ראינו שעופר כן מסוגל ללמוד מהטעויות שלו, גם אם לפעמים לוקח לו קצת זמן. כך שמה שנשאר לנו זה לקוות לטוב. |
| eupheu |
נשלח - 17/03/2014 : 20:43:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי האיש עם הצעיף האדום
אני חושב שאני לא אהיה היחיד שחושב שצריך לקחת סיכון מחושב לטובת עלייה לפלייאוף העליון.
לדעתי שווה לנו לקחת את הסיכון להגיע לפלייאוף תחתון עם 38 נק' במקום 40 ובתמורה להמר על ניצחונות בשני המשחקים הקרובים - ואני מתכוון שעופר יעלה בהרכב שיאפשר לנו לפחות להתקרב למצבי הבקעה. בית"ר ת"א ונצרת הם שני משחקים קשים אבל בהחלט אפשרי לנצח בהם ולהעז יותר עם יותר שחקנים שמצטרפים למשחק ההתקפה
גם על חשבון האופציה להפסיד ולהגיע לפלייאוף תחתון עם נקודה או שתיים פחות.
אשמח לדעת האם גם אתם חושבים כמוני
בכל אופן אני חושב שחשוב להעביר את המסר לעופר בהקדם האפשרי (הנהלה יקרה לטיפולכם)
מקווה מאד שהבחורים יפתיעו לטובה
יאללה הפועל

זו הייתה צריכה להיות הגישה מהרגע הראשון...ספק אם זה ייקרה... |
| אושר גדול |
נשלח - 17/03/2014 : 17:14:19 ספקולציות טובות בדרך כלל על הנייר.על המגרש הדברים משתנים.משחק הוא דבר דינמי שאי אפשר לדעת איך יתפתח.צריך גם מזל,גול מקרי,החטאות ומומנטום. ולכן לא כדאי להעריך מה יהיה בכל משחק, מראש. כדי להגיע לפלייאוף העליון צריך לנצח משחק אחד לפחות.פעמיים תיקו-גבולי, תיקו והפסד-פלייאוף תחתון. |