| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| חיים ברעם |
נשלח - 14/03/2014 : 18:57:37 טקטיקה חיים ברעם
חבלי גאולה
יו"ר הוועד המנהל של הפועל קטמון ירושלים, ירון דוויק, שנבחר ברוב דמוקרטי ומייצג את כל אוהדי הקבוצה, אזר אומץ והלך למשחק של הפועל בטדי נגד הפועל רמת-גן. הוא יצא מעודד מהמחווה שלו, וכך גם חבר נוסף בוועד, מרקוס גרשוביץ. הנציגים התקבלו בסבר פנים יפות, והביקור היה חלק מחבלי הגאולה של הכדורגל האדום בעירנו. חרף האירוניה המיותרת בעיתון שלנו כלפי 93% המצביעים בעד האיחוד בקטמון, הם עשו צעד אמיץ כדי להגשים את חלומם של אלפי אוהדים להקים אגודה חזקה שכולנו נתגאה בה. אחרי הדיווח הזה גאה אצלי מפלס האופטימיות. אני לא צריך לקבל אישור מאף אדם על זיקתי ארוכת השנים להפועל ירושלים ועל השנים הרבות שנסעתי בעקבות השחקנים לכל מקום בארץ. נדמה לי שנותרתי האוהד הפעיל האחרון שראה את הניצחון הגדול ביותר של הפועל בדרבי, שנערך ברחובות ושבו ניצחנו 1-4. כבר סיפרתי בספרי שאחי הצעיר מנחם ואני נקלענו בטעות לחדר ההלבשה של בית"ר אחרי תבוסתם. מנהל הקבוצה ידידיה ז'רזבסקי, אביו של יוסי שכיהן גם הוא בתפקיד זה מקץ כשלושים שנה, נזף קשות בשחקני בית"ר ואמר להם: "ביישתם את סמל המנורה. בגדתם בירושלים עיר תכלת לבן והסגרתם אותה לדגל האדום". אין צורך לומר שדבריו גרמו לנו עליצות פראית. בפרספקטיבה ארוכת שנים אני יכול לומר שאף בית"רי לא בגד בזאב ז'בוטינסקי או ברעיונותיו. הם הפסידו במשחק כדורגל יוקרתי, זה הכול. אחרי דיווחו של דוויק מישהו הפנה את תשומת לבי לקטע שכתב מר דני מועלם, מנהיג חזית הסירוב של אוהדי הפועל. אני חייב להודות שהקטע שלו היה מנוסח היטב, והתרשמתי שהוא כותב בדם לבו. עם זאת, אני חולק על כל מלה שלו. אהדה לקבוצת כדורגל היא נושא וולונטארי וכל אדם יכול לבחור לעצמו קבוצת כדורגל, או לעבור לאהוד קבוצה אחרת. אנחנו לא מאפייה, וגם לא ארגון מחתרת ימני או שמאלי. ההחלטה של רבים מאוד מחבריי ושלי לייסד את קטמון הייתה שכלתנית לגמרי, וניזונה מהתחושה שכך נציל את הפועל ירושלים. אני אישית ליוויתי את הפועל משנת 1947 עד שנת 2007, שישים שנה בדיוק. כיוון שאני מוסיף לתקופת האהדה לאגודה האדומה גם את שבע השנים האחרונות, אז תעשו את החשבון בעצמכם. המיעוט בקרב אוהדי הפועל לא יוכל לקלקל את החגיגה לכולם; כך, למצער, אני מקווה. אבל כולם חייבים להבין גם את המשבר שפוקד אותנו. "קטמון" איננה מלת גנאי. השם מלכתחילה בא להצביע על המשכיות ועל המגרש בקטמון, שבו כיכבו צבי סינגל, אלי בן-רימוז', עלי עותמן ועשרות כדורגלנים אחרים. אין לנו בפני מי להתנצל. נבוא בגאון כדי לתרום את רוח האגודה הנפלאה שהקמנו בקטמון ונשלב אותה עם גאוות היחידה של אוהדי הקבוצה הוותיקה. אנשים אחים אנחנו. חיים ברעם
|
| 4 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| בלאש ביקו |
נשלח - 19/03/2014 : 13:20:34 תודה חיים. אתה הסיבה היחידה לזה שטרם החרמתי את העיתון הבעייתי מאד הזה. |
| menilub |
נשלח - 19/03/2014 : 09:49:54 מרגש...ומביע את דעתם של רבים מ-93% וכנראה גם ה-7% הנותרים. "קטמון" היא מקור לגאווה - ילדי הנוסעים בעקבות הקבוצה לכל מקום בשבע השנים האחרונות לא מבינים איך המפעל המופלא הזה שהפך כבר למותג שמדברים עליו כל אוהדי הכדורגל בארץ בקנאה יכול להפוך למילת גנאי. |
| הולך ברגל |
נשלח - 19/03/2014 : 00:19:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי elronito
כיף לחזור ולקרא אותך, חיים. תודה! רוני.
1+ |
| elronito |
נשלח - 15/03/2014 : 04:35:33 כיף לחזור ולקרא אותך, חיים. תודה! רוני. |
|
|