| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| רוני |
נשלח - 07/03/2014 : 13:10:45 זכור לכם דבר כזה ???? ועוד הוסיף שיונתן כהן התקשר להתנצל ודאג להוריד את הקללות ... ומיותר להתייחס לעמדת הרדיו לארועי האלימות בשבוע שעבר . |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| קלי |
נשלח - 09/03/2014 : 11:21:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
אני עדיין מקווה שאם יהיה איחוד כל אחד משני הצדדים שאחראי לקרע הזה ייקח חלק בשיקום... ואם לא?שאלוהים יעזור לכולנו מה שעוללנו לצד האדום
פרופורציות, ידידי, פרופורציות. כמו שכתב יפתח מעלי, כל מה שאנחנו רוצים זה להינות מהמשחק הזה
גם אני עוגן בסך הכל רוצה להנות מהמשחק המטופש הזה .לבוא ,לראות משחק עם חברים משפחה,להתעצבן ,לשמוח וללכת הביתה עד למשחק הבא.זהו,שבשנים האחרונות אני לא נהנה מכלום,רק מותש.בוודאי שבעתיד כאוהד שיהיה מה שלא יהיה רק בהפועל י-ם,ללא איחוד ,עם סאסי ,מיעוט קהל , ועוינות אדומה שלא תיפסק (ותסכול אישי עצום על חלקי בסיטואציה הזו) זה לא מתכון להנאה.
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
קלי האם לא הגיעה הזמן לשנות את הכיתוב שלך בתחתית התגובות...? אם אתה כל כך נלחם לטובת האיחוד (ואני כמובן בעד ואיתך), לא הגיע הזמן שניקח את העניינים בידיים בעצמנו?? אין מקום לשתי קבוצות אדומות בעיר ,אבל למרבה הצער אין מי שרוצה ויכול לשנות את זה אני חושב שאנחנו רוצים, אנחנו יכולים... אז יאללה, מספיק דיבורים מספיק כבר לדוש בעניין הזה שיוצא מכל חור, ובוא נתקדם הלאה...
הערתך לגבי השורה הראשונה טופלה
לגבי השנייה ,שונא את יפו עדיין ולתמיד  |
| קובקוב |
נשלח - 09/03/2014 : 00:37:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי roi
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
ציטוט: נשלח במקור על ידי roi
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
אח קלי קלי קלי. הלוואי וככה יראו הדיונים בקבוצה המאוחדת.
אתה כמראה סובל מעודף רגישות כשמדובר באוהדי קטמון ומקהות אבסולוטית כשמדובר באוהדי המקורית.
רבי מאיר .כל ביקורת אני אקבל ממך ומאחרים ואחייה אתה בשלום,לא את היכולת לראות את האחר במקום שבו אני נמצא .יש לך הרבה מה ללמוד ממני בנושא,אתה שהכל אצלך שחור לבן ואף פעם לא אפור.
הייתי פה כזכור לך, 6 שנים אפילו.ובשנים הראשונות אפילו די מזוהה עם המקום.גם בשתי כקטמוניסט ומבהק ומאמין לחלוטין בדרכה,לא הרגשתי צורך לתקוף את אוהדי הפועל י-ם במילים משפילות,ולא להתגולל על כל מי שהעז רחמנא ליצלן לבקר את קטמון.באותו הזמן ניסיתי (להבדיל ממך) להקטין את הקרע בשיחות עם הצד האחר והותקפתי על כך (והיום כולנו משלמים על כך בקושי לאחות קרעים) עכשיו אני בהפועל י-ם -גם שם מסוגל להתווכח למען האיחוד,גם שם מסוגל להצביע בפומבי על הדברים היפים לטעמי בקטמון,גם שם מסוגל להסביר על חוסר התוחלת במצב הנוכחי עם סאסי ,ועל חוסר הטעם בהמשך המאבק בקטמון .בוודאי (מרגיש מטופש להבהיר את זה) ביכולת להעביר ביקורת על קטמון ללא אלימות מילולית קל וחומר פיזית. אז של נעליך בראייה אובייקטיבית,בטח לא ממך מר נמצא במקום טהור ומושלם ,מול הדבר השחור שבצד השני.
קלי היקר. כבר כתבתי לך בעבר שאני מאוד מעריך את עמדתך ואני בטוח שאתה עושה כל מה שאתה יכל כדי למנוע אלימות וכדי לאחד בין הקבוצות. אתה מדגיש תמיד את היותך אינדבדואל ובעל רקורד אינדבדואלי מרשים. אתה סוג נדיר של אוהד אינדבדואל אבל בסופו של דבר רובנו לא כמוך. אנו רואים את עצמנו גם כחלק מקולקטיב. הוא מייצג אותנו ואנו מייצגים אותו. האיחוד הזה הוא גם בין שתי קבוצות ולא רק בין פרטים. נכון יש באן בפורום פרטים יהירים, אלימים, וגם שונאים. בהחלט. לא צריך להוכיח לנו את זה. כל בן אנוש הוא גם בעל התכונות האלה. השאלה שאתה מסורתית מתעלם ממנה זה מה רוח הקולקטיב. רוח הקולקטיב של קטמון די ברורה לי. מתוקף הרוח הזו אני פה. בעבר חשבתי שזו גם הרוח האדומה היחידה שנשארה בירושלים. בצדק העמדתם על טעותי. צדקם. יש עוד קולקטיב אדום בירושלים. השאלה האמיתית היא "מה היא רוחו של אותו קולקטיב. כן גם אתם קולקטיב. אתם נקראים אוהדי הפועל ירושלים המקורית. כך לפחות כתוב במסמך האיחוד שהצבעתי בעדו, ונותן לכם כקולקטיב מקום בדירקטוריון (לא לפרט זה או אחר). אז אם אני מסתכל כקולקטיב, אם לבחון לפי השלטים גדולים שרואים מהיציע שלכם, אם לפי השרים ששומעים מכם ואם לפי הודעות הגינוי הרשמיות (שוב לא מדבר על הודעות של פרטים) אני מאוד מודאג.
היי רועי, אתה יכול לראות לקראת סוף הסרטון שאוהדי הפועל הם לא רק קומץ אלים.
http://www.youtube.com/watch?v=FwgBo6evVFk&feature=youtu.be
אתה יכול לשאול את החברים שלך בקטמון איך נראה דרבי מול בית"ר ואיך הם התייחסו לשחקן שבגד כמו אופיר עזו. נשים רגע התנהגות בודדים חריגה בצד, האיחוד עוד לא קרה ולא בטוח שיקרה, בשביל אוהדי הפועל עדיין היה מדובר בדרבי לכל עניין ודבר וצריך לראות את זה בהקשר הנכון ולא לחשוב שככה יהיה ביציע של הפועל ירושלים.
הי קובקוב, קודם כל עזו מגיע כל משחק ליציע שלנו יושב במרכז ואף אחד לא מקלל אותו. אפילו את השיר עם השורה עליו מחקו מזמן. אם היה מקבל את אותו יחס שמקבל ממכם שי, אני חושב שזה היה בהחלט דורש מאיתנו, כקולקטיב לשאול שאלות קשות. ובקשר לסרטון שהעלית - לפי מה שכתבת חשבתי שאראה שם איזה שלט או משהו אחר שמראה שהעמדה שלכם שונה מ"תחזרו בזחילה". אם אתה מתכוון שאני אמור להיות מרוצה מהילדות החמודות שצובעות את הפנים (התכוונת אליהן נכון?!) אז זה רק מחזק את הדאגה - אנחנו כל הזמן שואלים מה העמדה שלכם כקהילה ואתם עונים לנו בבודדות.
יפתח - אפשר להגדיר קללות כאלימות...
דיברתי על עזו בלשון עבר, זה לא שהוא משחק היום בבית"ר.
סה"כ ניסיתי לענות לדאגה על הרוח הרעה ביציע, שלא נעים באופן עקרוני ואי אפשר להביא משפחות. אני פשוט יכול להעיד שזה לא המצב.
הלוואי והייתי בעמדה לתת לך מחוות פיוס גדולות בשם הקולקטיב הזה שיסיר את כל החששות שלך ויסיים כבר תהליך מייאש של הרס עצמי, אני רק יודע שזה הדבר הכי חשוב וגדול שיכול לקרות להפועל ירושלים וברור שלדעתי זה שווה את הקשיים שאולי יהיו, אבל יכול להבין את מי שזה לא בדמו ומקבל רגליים קרות. |
| איתן610 |
נשלח - 09/03/2014 : 00:33:15 קלי
לא כל כך קשור לויכוח שאתה וכולם מנהלים פה, וכפי שכתבתי שלדעתי זה מיותר ובואו נסתכל כבר הלאה.
האם לא הגיעה הזמן לשנות את הכיתוב שלך בתחתית התגובות...? אם אתה כל כך נלחם לטובת האיחוד (ואני כמובן בעד ואיתך), לא הגיע הזמן שניקח את העניינים בידיים בעצמנו?? אין מקום לשתי קבוצות אדומות בעיר ,אבל למרבה הצער אין מי שרוצה ויכול לשנות את זה אני חושב שאנחנו רוצים, אנחנו יכולים... אז יאללה, מספיק דיבורים מספיק כבר לדוש בעניין הזה שיוצא מכל חור, ובוא נתקדם הלאה... |
| עוגן ק. |
נשלח - 08/03/2014 : 22:13:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
אני עדיין מקווה שאם יהיה איחוד כל אחד משני הצדדים שאחראי לקרע הזה ייקח חלק בשיקום... ואם לא?שאלוהים יעזור לכולנו מה שעוללנו לצד האדום
פרופורציות, ידידי, פרופורציות. כמו שכתב יפתח מעלי, כל מה שאנחנו רוצים זה להינות מהמשחק הזה |
| יפתחמ |
נשלח - 08/03/2014 : 21:30:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
איתן - לגבי הסיכון: למה לי לקחת סיכון כשיש לי משהו שעובד (ולמה לי להתחתן עם בת זוג ששונאת אותי?)? לגבי כל מי שכותב "להציל את הפועל": פה אני מסכים למי שכועס על קטמון על ההתנשאות. לא צריך להציל אותם. יש להם קבוצה לגיטימית לחלוטין בליגה הלאומית. בעונה הראשונה של קטמון היתה באמת תחושה שהפועל תתפרק וזה לא קרה ובזה הסתיים הענין עם "להציל". לא רק זה - יש להם זהות אחרת מאיתנו וחלק לא קטן מהם לא רוצה לאבד את הזהות הזו ולכן כרגע לפחות נראה שאיחוד הוא מיותר. נוצרו פה שתי קהילות שונות במהות שלהן. roi - כתבת שיש אצלנו יהירים, שונאים ואלימים. לגבי אלימים, אני לא בטוח שאני מבין על מה אתה מדבר..
יפתח,אני אוהב אותך ומאד מכבד אותך לכן אני מודה שמאד קשה לי לקרוא את ההודעות שלך בזמן האחרון,יש בהם משהו "בועתי" כזה שלא קשור לכלום. ואני אסביר -אתה כל הזמן מתאר מצב שבו אתה עם קבוצתך טוב לך ,אתה פוגש קבוצה מקרית שבה גם יש דברים פחות טובים מקבוצתך וגם יש חוסר רצון להתחבר אליך,אז למה בעצם כל הדבר הזה? אז 2 דברים.אחד -רק להזכיר לך,זו הקבוצה שלך,בשמה יצאת למאבק בבעליה,את בעיותיה כביכול התיימרת לפתור.זהו?שכחת?זה עד כדי כך לא קשור אליך שאולי היום אתה רוצה להיות חתום בצורה אירונית על השארת הבעלים ואיבוד קשר מוחלט אליה. אם זה עוד מובן(כי השתנית ובלה בלה ) מה לגבי הדבר השני?אותו אי רצון כביכול לקבל אותך.גם פה אתה לא קשור לזה בכלל? מרגע שעזבנו את הפועל י-ם היינו חתומים על פילוג אם נרצה או לא והתחלנו את הקרע ,יש אנשים שהפילוג הזה הציק להם כל כך , שלכן הם לא הבינו למה עוסקים בנושא הזה כל כך מעט,ועשו הכל לשנות את זה (למרות שהותקפו).אחרים פה העדיפו להגדיל את הקרע במילות גנאי במקרה הרע ובהתעלמות ובהתעסקות פנימית במקרה הטוב במקרה הטוב.השנה עוד הגדלנו והבאנו למצב של משחקים זו מול זו ,שלחלקנו היה ברור שזה "אסון" יביאו לשיא את הניכור.עכשיו נעזוב כרגע את דעתי לעומת דעתך איך ולמה זה נמשך 7 שנים ומי אשם בכך ,אבל אפילו אם לשיטתך אין שום אשמה בקטמון ולא ניתן היה לחסוך דקה זמן ,בשורה התחתונה זה נמשך 7 שנים נוראות שבהם גדל דור שחושב שזה היריבות,ונוצר אותו קרע שאתה מלין עליו.אז עכשיו אתה רוצה לומר שאין לך עסק ועניין לפתור את זה? זכותך אבל לפחות תכיר שאז אתה חלק מהפילוג וגם עם חותמת על הנצחתו. אני עדיין מקווה שאם יהיה איחוד כל אחד משני הצדדים שאחראי לקרע הזה ייקח חלק בשיקום ,לטעמי ברגע שתהיה קבוצה אחת זה ייתאפשר והרוב משני הצדדים יוכל לבטל את המיעוט שיעדיף את המשך הקרע על פני טובת קבוצתו . ואם לא?שאלוהים יעזור לכולנו מה שעוללנו לצד האדום
הי קלי:) טוב לשמוע ממך. אני אנסה להסביר. אכן, אחת הסיבות שהצבעתי בעד האיחוד היא אותה אחריות שיש לי ולקטמון כלפי מי שנשאר בהפועל וכלפי המטרה המקורית (אני מודה - אני כבר לא מזדהה עם המטרה הזו). אני מבין מה שאתה אומר: "עזבתם, אז אל תתפלאו שהם שונאים אותכם". גם בסדר.. אבל ההתנהגות אחרי הדרבי יצרה אצלי הבנה שבאמת יש פה שתי קהילות שונות שאין טעם לאחד ביניהן וזהו.. נראה לי מלאכותי. אני יודע שזה ישמע להרבה פה בתור כפירה, אבל בסך הכל מדובר בכדורגל, בא לי להנות והאיחוד בעיני יחזיר אותנו לימי ויקטור יונה רק בלי יונה... |
| אדום בלב |
נשלח - 08/03/2014 : 21:12:09 אני לא מבין את השטות הזאת לא יכלות להיות שתי קבוצות אדומות בעיר עובדה שאנחנו מצליחים יפה מאןד השנה זה שטויות מי שאומר את זה ואני חושב שאם קצת אמונה וכמה זרים טובים אפשר לעלות ליגה אז זה נישמע שכוךם אומריםאת זה כדי להגיד יכולה להיות לנו אחלה קבוצה גם בלי להיתאחד אני חושב שאחרי מה שהיה בדרבי צריך הצבעה חוזרת [quote][/quot e] |
| red dragon |
נשלח - 08/03/2014 : 20:39:19 רק הערה לפרוטוקול: הילדות החמודות עם הצבע על הפנים לא שייכות לקהילת הפועל ירושלים - ביציע ישבו כ-40 ילדים מבי"ס בעיר שהתארחו במסגרת פרויקט שעוסק בהגינות בספורט, ולרובם זה היה ביקור ראשון בטדי. אבל לצורך העניין, ראיתי את המשחק ואת הקהל, וזה לא הזכיר בשום צורה את הדרבי, אפילו כשנוצרה התגודדות סביב אוהד של קטמון במחצית ובסוף המשחק. |
| קלי |
נשלח - 08/03/2014 : 20:20:15 וקובקוב מחמלי,איזה כיף שאתב כאן,אתה חסר פה ברמות .קשה פה לבד מול כולם  |
| קלי |
נשלח - 08/03/2014 : 20:17:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
איתן - לגבי הסיכון: למה לי לקחת סיכון כשיש לי משהו שעובד (ולמה לי להתחתן עם בת זוג ששונאת אותי?)? לגבי כל מי שכותב "להציל את הפועל": פה אני מסכים למי שכועס על קטמון על ההתנשאות. לא צריך להציל אותם. יש להם קבוצה לגיטימית לחלוטין בליגה הלאומית. בעונה הראשונה של קטמון היתה באמת תחושה שהפועל תתפרק וזה לא קרה ובזה הסתיים הענין עם "להציל". לא רק זה - יש להם זהות אחרת מאיתנו וחלק לא קטן מהם לא רוצה לאבד את הזהות הזו ולכן כרגע לפחות נראה שאיחוד הוא מיותר. נוצרו פה שתי קהילות שונות במהות שלהן. roi - כתבת שיש אצלנו יהירים, שונאים ואלימים. לגבי אלימים, אני לא בטוח שאני מבין על מה אתה מדבר..
יפתח,אני אוהב אותך ומאד מכבד אותך לכן אני מודה שמאד קשה לי לקרוא את ההודעות שלך בזמן האחרון,יש בהם משהו "בועתי" כזה שלא קשור לכלום. ואני אסביר -אתה כל הזמן מתאר מצב שבו אתה עם קבוצתך טוב לך ,אתה פוגש קבוצה מקרית שבה גם יש דברים פחות טובים מקבוצתך וגם יש חוסר רצון להתחבר אליך,אז למה בעצם כל הדבר הזה? אז 2 דברים.אחד -רק להזכיר לך,זו הקבוצה שלך,בשמה יצאת למאבק בבעליה,את בעיותיה כביכול התיימרת לפתור.זהו?שכחת?זה עד כדי כך לא קשור אליך שאולי היום אתה רוצה להיות חתום בצורה אירונית על השארת הבעלים ואיבוד קשר מוחלט אליה. אם זה עוד מובן(כי השתנית ובלה בלה ) מה לגבי הדבר השני?אותו אי רצון כביכול לקבל אותך.גם פה אתה לא קשור לזה בכלל? מרגע שעזבנו את הפועל י-ם היינו חתומים על פילוג אם נרצה או לא והתחלנו את הקרע ,יש אנשים שהפילוג הזה הציק להם כל כך , שלכן הם לא הבינו למה עוסקים בנושא הזה כל כך מעט,ועשו הכל לשנות את זה (למרות שהותקפו).אחרים פה העדיפו להגדיל את הקרע במילות גנאי במקרה הרע ובהתעלמות ובהתעסקות פנימית במקרה הטוב במקרה הטוב.השנה עוד הגדלנו והבאנו למצב של משחקים זו מול זו ,שלחלקנו היה ברור שזה "אסון" יביאו לשיא את הניכור.עכשיו נעזוב כרגע את דעתי לעומת דעתך איך ולמה זה נמשך 7 שנים ומי אשם בכך ,אבל אפילו אם לשיטתך אין שום אשמה בקטמון ולא ניתן היה לחסוך דקה זמן ,בשורה התחתונה זה נמשך 7 שנים נוראות שבהם גדל דור שחושב שזה היריבות,ונוצר אותו קרע שאתה מלין עליו.אז עכשיו אתה רוצה לומר שאין לך עסק ועניין לפתור את זה? זכותך אבל לפחות תכיר שאז אתה חלק מהפילוג וגם עם חותמת על הנצחתו. אני עדיין מקווה שאם יהיה איחוד כל אחד משני הצדדים שאחראי לקרע הזה ייקח חלק בשיקום ,לטעמי ברגע שתהיה קבוצה אחת זה ייתאפשר והרוב משני הצדדים יוכל לבטל את המיעוט שיעדיף את המשך הקרע על פני טובת קבוצתו . ואם לא?שאלוהים יעזור לכולנו מה שעוללנו לצד האדום |
| davidkipod |
נשלח - 08/03/2014 : 19:21:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
תגיד קובקוב גם אצלכם משחקים עם נעלים צהובות? באסה. |
| roi |
נשלח - 08/03/2014 : 19:18:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
ציטוט: נשלח במקור על ידי roi
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
אח קלי קלי קלי. הלוואי וככה יראו הדיונים בקבוצה המאוחדת.
אתה כמראה סובל מעודף רגישות כשמדובר באוהדי קטמון ומקהות אבסולוטית כשמדובר באוהדי המקורית.
רבי מאיר .כל ביקורת אני אקבל ממך ומאחרים ואחייה אתה בשלום,לא את היכולת לראות את האחר במקום שבו אני נמצא .יש לך הרבה מה ללמוד ממני בנושא,אתה שהכל אצלך שחור לבן ואף פעם לא אפור.
הייתי פה כזכור לך, 6 שנים אפילו.ובשנים הראשונות אפילו די מזוהה עם המקום.גם בשתי כקטמוניסט ומבהק ומאמין לחלוטין בדרכה,לא הרגשתי צורך לתקוף את אוהדי הפועל י-ם במילים משפילות,ולא להתגולל על כל מי שהעז רחמנא ליצלן לבקר את קטמון.באותו הזמן ניסיתי (להבדיל ממך) להקטין את הקרע בשיחות עם הצד האחר והותקפתי על כך (והיום כולנו משלמים על כך בקושי לאחות קרעים) עכשיו אני בהפועל י-ם -גם שם מסוגל להתווכח למען האיחוד,גם שם מסוגל להצביע בפומבי על הדברים היפים לטעמי בקטמון,גם שם מסוגל להסביר על חוסר התוחלת במצב הנוכחי עם סאסי ,ועל חוסר הטעם בהמשך המאבק בקטמון .בוודאי (מרגיש מטופש להבהיר את זה) ביכולת להעביר ביקורת על קטמון ללא אלימות מילולית קל וחומר פיזית. אז של נעליך בראייה אובייקטיבית,בטח לא ממך מר נמצא במקום טהור ומושלם ,מול הדבר השחור שבצד השני.
קלי היקר. כבר כתבתי לך בעבר שאני מאוד מעריך את עמדתך ואני בטוח שאתה עושה כל מה שאתה יכל כדי למנוע אלימות וכדי לאחד בין הקבוצות. אתה מדגיש תמיד את היותך אינדבדואל ובעל רקורד אינדבדואלי מרשים. אתה סוג נדיר של אוהד אינדבדואל אבל בסופו של דבר רובנו לא כמוך. אנו רואים את עצמנו גם כחלק מקולקטיב. הוא מייצג אותנו ואנו מייצגים אותו. האיחוד הזה הוא גם בין שתי קבוצות ולא רק בין פרטים. נכון יש באן בפורום פרטים יהירים, אלימים, וגם שונאים. בהחלט. לא צריך להוכיח לנו את זה. כל בן אנוש הוא גם בעל התכונות האלה. השאלה שאתה מסורתית מתעלם ממנה זה מה רוח הקולקטיב. רוח הקולקטיב של קטמון די ברורה לי. מתוקף הרוח הזו אני פה. בעבר חשבתי שזו גם הרוח האדומה היחידה שנשארה בירושלים. בצדק העמדתם על טעותי. צדקם. יש עוד קולקטיב אדום בירושלים. השאלה האמיתית היא "מה היא רוחו של אותו קולקטיב. כן גם אתם קולקטיב. אתם נקראים אוהדי הפועל ירושלים המקורית. כך לפחות כתוב במסמך האיחוד שהצבעתי בעדו, ונותן לכם כקולקטיב מקום בדירקטוריון (לא לפרט זה או אחר). אז אם אני מסתכל כקולקטיב, אם לבחון לפי השלטים גדולים שרואים מהיציע שלכם, אם לפי השרים ששומעים מכם ואם לפי הודעות הגינוי הרשמיות (שוב לא מדבר על הודעות של פרטים) אני מאוד מודאג.
היי רועי, אתה יכול לראות לקראת סוף הסרטון שאוהדי הפועל הם לא רק קומץ אלים.
אתה יכול לשאול את החברים שלך בקטמון איך נראה דרבי מול בית"ר ואיך הם התייחסו לשחקן שבגד כמו אופיר עזו. נשים רגע התנהגות בודדים חריגה בצד, האיחוד עוד לא קרה ולא בטוח שיקרה, בשביל אוהדי הפועל עדיין היה מדובר בדרבי לכל עניין ודבר וצריך לראות את זה בהקשר הנכון ולא לחשוב שככה יהיה ביציע של הפועל ירושלים.
הי קובקוב, קודם כל עזו מגיע כל משחק ליציע שלנו יושב במרכז ואף אחד לא מקלל אותו. אפילו את השיר עם השורה עליו מחקו מזמן. אם היה מקבל את אותו יחס שמקבל ממכם שי, אני חושב שזה היה בהחלט דורש מאיתנו, כקולקטיב לשאול שאלות קשות. ובקשר לסרטון שהעלית - לפי מה שכתבת חשבתי שאראה שם איזה שלט או משהו אחר שמראה שהעמדה שלכם שונה מ"תחזרו בזחילה". אם אתה מתכוון שאני אמור להיות מרוצה מהילדות החמודות שצובעות את הפנים (התכוונת אליהן נכון?!) אז זה רק מחזק את הדאגה - אנחנו כל הזמן שואלים מה העמדה שלכם כקהילה ואתם עונים לנו בבודדות.
יפתח - אפשר להגדיר קללות כאלימות... |
| איתן610 |
נשלח - 08/03/2014 : 19:16:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
יפתח זה נכון שישנן כיום 2 קבוצות אדומות ויתכן ושתיהן תתקיימנה גם בשנים הבאות כישויות נפרדות. אבל כן קיים פה העניין שהקמת קטמון נועדה להחזיר את הקבוצה לאוהדיה (בכוונה לא אמרתי להציל) ולחזור ולהיות משהו טוב יותר וגדול יותר. אני חושב שאיחוד כל הכוחות האדומים בעיר, הן בשל ההסטוריה והן בשל הצורך לחזק את קבוצת האוהדים ( שכל אחד יבחר את מה שנוח לו ומתאים לו אידיאולוגית) זה הדבר החשוב. בראיה קטמונית (שאתה וגם אני דוגלים בה) אני חושב שהאיחוד יגדיל את כוחנו ביציע, בספונסרים ובפוטנציאל המקצועי. באנגלית יש מושג שנקראה re-enrgasing, אז זה מה שני מקווה שנקבל תוספת אנרגיה ונחדש אנרגיות קיימות וביחד יצא מזה משהו טוב.
ערבונות לכך אין לי כמובן. הכל בעבודה קשה, בסבלנות וגם בסובלנות. כאוהדי הפועל הרי שום דבר לא בא לנו בקלות. סיבות לשמרנות תמיד תהיינה, אנחנו צריכים סיבות להתחדשות אחרת נדרוך במקום שזה כמעט כמו להעלם. |
| mbs |
נשלח - 08/03/2014 : 18:55:07 איתן610 יישר כוח מילים כדורבנות מסכים לחלוטין |
| יפתחמ |
נשלח - 08/03/2014 : 18:44:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
יפתח , האיחוד הוא הכרח לא רצון . במקרה הטוב שני שני הקבוצות יצליחו להעמיד תקציב דומה לזה של השנה ויילחמו עוד עונה או שניים על הירידה עד שאחת מהם או שנהין יירדו ליגה . במקרה הפחות טוב הרבה אנשים שנרתמים כלכלית למען האיחוד יפסיקו לתמוך ואז שני הקבוצות לא יפתחו את העונה הבאה .
אני חושב שמבחינה כלכלית אין לאיחוד משמעות. האיחוד קשור לסיבת הקמתה המקורית של קטמון ולענין רגשי. לדעתי קטמון תוכל להמשיך ולהתקיים, לגדול ולהתפתח גם מבלי האיחוד. |
| katamon9 |
נשלח - 08/03/2014 : 18:18:17 יפתח , האיחוד הוא הכרח לא רצון . במקרה הטוב שני שני הקבוצות יצליחו להעמיד תקציב דומה לזה של השנה ויילחמו עוד עונה או שניים על הירידה עד שאחת מהם או שנהין יירדו ליגה . במקרה הפחות טוב הרבה אנשים שנרתמים כלכלית למען האיחוד יפסיקו לתמוך ואז שני הקבוצות לא יפתחו את העונה הבאה . |
|
|