| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| davidkipod |
נשלח - 05/03/2014 : 21:46:40 האם בשני ג'ורג'י יחגוג שוב בוינטר? http://www.youtube.com/watch?v=y8qohnxeUkw&feature=youtu.be |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| מחאיי |
נשלח - 11/03/2014 : 21:42:00 אני חושב שאתמול היינו ממש טובים בלבעוט כדורי גובה. כלומר, הבעיטות היו דביליות ולא יצא מהן כלום, אבל בקטע הזה של לבעוט כשלעצמו היינו ממש טובים.
לדעתי אם השופט היה מוסיף עוד כמה דקות, בטוח היינו מצליחים לבעוט עוד כמה כדורי גובה. |
| אליה |
נשלח - 11/03/2014 : 17:05:59 לא שום דבר לא נשמע אובסורדי גם בני יהודה לא הפסידה ב5 משחקים מתוך שישה אבל היא תרד ,כי צריך לדעת לקחת נקודות -כמו שעשינו לפני חודש ברמת גן.לא ילקחו נקודות=פלי אוף התחתון והרבה עצבים...עכשיו היה והקבוצה היתה בהרכב חסר או הרכב שמתחת לממוצע בליגה אך לא כך הדבר יש שחקנים כמו שי,רומן,שמשים,מזור,בראשי,עזו וכן חוטה אז אני לא רואה שום מצב שלא נתמודד לעליון גם בליגה הקשה הזו.אתמול נגיד לא יצא אין בעיה אבל צריך לנסות לנצח את בני לוד זה אפשרי קבוצות אחרות עשו את זה... |
| Boonduck |
נשלח - 11/03/2014 : 14:02:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
לא שהיה משחק גדול ולא שאני מסנגר על עופר אבל עדיין....
מקום שישי!!!!!!! מעל הכוח שרצו עלייה, נצרת עלית, אשקלון, הרצליה הפועל ירושלים!!!! אז קצת קשה להתווכח עם עובדות. מה שמחזיר אותנו שוב לשאלת הבסיס האם עדיף למות יפה או לחיות מכוער....
מעבר לכך, לא ה- משחק הכי חלש. היו לנו קטסטרופות בראשון, ואפילו בטדי נגד עפולה שכל הקבוצה היתה פשוט חושך מצרים...
אתמול היתה לפחות לחימה, נחישות... וכן כדורגל לא היה בכלל... צריך לזכור שמתחילת העונה לא שיחקנו עם אותו ההרכב בשני משחקים ברצף. שחקנים משחקים בכל שבוע בתפקיד אחר, אז ברור שקשה לבנות שיטה. ואכן במצב הנוכחי שי מזור הפך להיות השחקן הכי חשוב בקבוצה כי חוץ משוער הוא שיחק כבר בכל התפקידים אני חושב....
נקווה למשחק טוב יותר בשישי
אובר פירגון לשי מזור על היכולת. ברמת הכלבויניקיות אני מבין את ההערכה ומצטרף אליה. וכנל לעופר. אמנם מקום שישי, אמנם אנחנו לפני כמה קבוצות בטבלה. אבל אל תשכח שחלק מהקבוצות עוד משחקות מול אום אל פאחם, ושההבדל ממקום 5-12 הוא שלוש נקודות (אם איני טועה). בקיצור , עוד אפשר לרדת, למרות שזה נראה אבסורדי. חשוב לשמור על פרופורציות, ולסגור את הסיפור לפני משחק החוץ נגד בית"ר תל אביב. כולכם יודעים כמה אנחנו טובים במשחקים גורליים.
|
| davidkipod |
נשלח - 11/03/2014 : 13:14:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
הפועל קטמון ירושלים : חמישים גוונים של אפור.
נו? תראה לי עוד קבוצה עם כל כך הרבה גוונים של אפור? הסקר שפורסם בכנס האוהדים מראה שקטמון הכי מרגשת בעייני אוהדיה. דיינו. ולגופו של משחק - מה שאיתן אמר. |
| פטיש ומגל אדום |
נשלח - 11/03/2014 : 12:56:09 אמנם פלייאוף עליון זה הישג גדול, ואנחנו לא רוצים להיות חזירים וכו' וכו', אבל, בליגה הכי צמודה שראיתי אי פעם, כל הפלייאוף התחתון יהיה מועמד לירידה. אז לטובתנו, לסיים בין 8 הראשונות. חובה. פלייאוף תחתון הולך להיות גיהנום. וכמובן נחסוך לעצמנו עוד משחק נגד הפועל..
|
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 11/03/2014 : 12:36:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
לא שהיה משחק גדול ולא שאני מסנגר על עופר אבל עדיין....
מקום שישי!!!!!!! מעל הכוח שרצו עלייה, נצרת עלית, אשקלון, הרצליה הפועל ירושלים!!!! אז קצת קשה להתווכח עם עובדות. מה שמחזיר אותנו שוב לשאלת הבסיס האם עדיף למות יפה או לחיות מכוער....
מעבר לכך, לא ה- משחק הכי חלש. היו לנו קטסטרופות בראשון, ואפילו בטדי נגד עפולה שכל הקבוצה היתה פשוט חושך מצרים...
אתמול היתה לפחות לחימה, נחישות... וכן כדורגל לא היה בכלל... צריך לזכור שמתחילת העונה לא שיחקנו עם אותו ההרכב בשני משחקים ברצף. שחקנים משחקים בכל שבוע בתפקיד אחר, אז ברור שקשה לבנות שיטה. ואכן במצב הנוכחי שי מזור הפך להיות השחקן הכי חשוב בקבוצה כי חוץ משוער הוא שיחק כבר בכל התפקידים אני חושב....
נקווה למשחק טוב יותר בשישי
תודה איתן, יש לא מעט צדק במה שכתבת. בנסיבות הלא פשוטות שנוצרו בסבב השני, ההישג נכון להיום ראוי להערכה גדולה. אכן ראוי שנסתכל בפרופורציה על התמונה הכוללת, ועדיין תמיד כדאי לשאוף ליותר (פלייאוף עליון יהיה פשוט אדיר ) |
| איתן610 |
נשלח - 11/03/2014 : 12:20:10 לא שהיה משחק גדול ולא שאני מסנגר על עופר אבל עדיין....
נקווה למשחק טוב יותר בשישי |
| רגל עץ |
נשלח - 11/03/2014 : 11:15:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק רגל אתה פשוט לא הבנת את שיטת המשחק שעופר קבע
אני מודה ומתוודה שלעיתים קרובות אנו מתקשה להבין את שיטות המשחק שעופר קובע...
|
| אליה |
נשלח - 11/03/2014 : 11:02:40 לדעתי היה משחק תפל ביותר ללא הנעת כדור וכדורי גובהה שאיתם עדיף היה כבר לשחק נגד ליקרס :אותה תוצאה |
| davidkipod |
נשלח - 11/03/2014 : 10:57:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod הכח בנויה מצחיק - הכי ענקים במרכז. איך עוברים חומת מפגע שכזאת? רק בירי תלול מסלול.
אז זהו... שזה היה צריך להיות בדיוק להיפך... כדורים חכמים וזריזים על הדשא, ורצוי דרך האגפים. אבל אין לנו משחק אגפים, בטח לא כשג'ורג' מסופסל, ולא היה שום כדור חכם או זריז (מלבד נסיון אחד של שי לעידן במחצית הראשונה).
כמובן רגל שאתה צודק, זה לא היה ברצינות.
עד שנגיע מצא לנכון להשוות את הכי גבוה שלהם (מס' 4 דומני) למחוגה משעורי הנדסה, שרגלו האחת במרכז המגרש אז הרגל השניה יכולה לשרטט את עיגול האמצע, ולגרוף בדרך כל כדור תועה. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 11/03/2014 : 10:56:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod הכח בנויה מצחיק - הכי ענקים במרכז. איך עוברים חומת מפגע שכזאת? רק בירי תלול מסלול.
אז זהו... שזה היה צריך להיות בדיוק להיפך... כדורים חכמים וזריזים על הדשא, ורצוי דרך האגפים. אבל אין לנו משחק אגפים, בטח לא כשג'ורג' מסופסל, ולא היה שום כדור חכם או זריז (מלבד נסיון אחד של שי לעידן במחצית הראשונה).
רגל אתה פשוט לא הבנת את שיטת המשחק שעופר קבע: התשת שחקני הכח בכדורי גובה, בנגיחות כלפי מעלה |
| רוני |
נשלח - 11/03/2014 : 10:45:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
אולי אין לנו כסף למענקי ניצחון....סתם...מאמן בלי שיטה.
לא מסכים איתך בכלל. עופר הוציא היום 0:0 וזה בדיוק מה שהוא תיכנן לדעתי. כשאתה עולה למשחק חוץ במחזור 27 מול קבוצה שמבחינה פיזית עדיפה עליך בכמה דרגות, ויודע שהפסד עלול לקרב אותך לפלייאוף התחתון, סביר שתשחק על 0:0 ותנסה לעקוץ. לא עקצנו היום אבל גם לא נעקצנו. אני שונא תוצאות תיקו, אבל חושב שהתיקו הזה מצויין לנו ומקרב אותנו להשיג מטרה של עונה שלמה.
הוא מתכנן 0:0 מהרגע שהוא חתם אצלנו...ושוב אני לא מדבר על תוצאות אלא על שיטת משחק וזה לא התחיל היום וגם לא אתמול.
רוצה לענות לך אבל מתאפק עוד מחזור שניים.... |
| רגל עץ |
נשלח - 11/03/2014 : 10:29:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod הכח בנויה מצחיק - הכי ענקים במרכז. איך עוברים חומת מפגע שכזאת? רק בירי תלול מסלול.
|
| לאסלו צה |
נשלח - 11/03/2014 : 10:20:19 הפועל קטמון ירושלים : חמישים גוונים של אפור. |
| davidkipod |
נשלח - 11/03/2014 : 06:34:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
מישהו מצטרף אליי לתביעה ייצוגית נגד עופר והשחקנים על נזק לחוליות הצוואר כשהמבט היה מופנה במשך 45 דקות לכיוון השמיים בנסיון לעקוב אחרי הכדור ?
הכח בנויה מצחיק - הכי ענקים במרכז. איך עוברים חומת מפגע שכזאת? רק בירי תלול מסלול.
|