| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| Sharon |
נשלח - 05/03/2014 : 15:20:14 רוצה לשתף במילים אישיות שנכתבו אליי מחבר לעבודה, אוהד מלידה של הפועל ירושלים. במהלך הדרבי שאלתי את עצמי איך הוא מרגיש שם, ביציע המזרחי. המילים האישיות שלו, שכתב לגמרי מיוזמתו משמעותיות לי מאוד. אז הנה: היי אני מצטער על ההתנהגות המגעילה של חלק מאוהדי הפועל ירושלים במהלך ובסיום המשחק נגד הפועל קטמון. חשוב לי שתדעי שאני לא חלק מאותם מקללים. אני (ועוד הרבה אחרים) לא שרתי "קטמון זונה" ולא צעקתי לעבר דן רומן, שי אהרון או כל אוהד/שחקן אחר "בוגד". כאשר ביקשתי מהאוהדים להפסיק לקלל, זה לא ממש עזר. לו יכולתי, מזמן הייתי עובר להפועל קטמון, אבל לצערי אני לא יכול לעשות זאת - קשה לי (כמו לרבים אחרים) לעזוב את הפועל, שמלווה אותנו מילדותנו ועוברת במשך דורות בדמנו. תמיד הייתי בעד האיחוד, ואני מקווה שבשנה הבאה באמת נשב זה לצד זו :) ג'ון
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| talikch |
נשלח - 12/03/2014 : 15:00:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
טל, זה אמור לעבוד עכשיו, נסה כעת:
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
שלום לכולם. מוגש כשירות לאלה שלא קראו,לאוהדי המקורית, במיוחד אלה שתומכים באיחוד, וגם לאוהדי קטמון שאינם חברי העמותה. אולי זה יסייע במשהו להבנה ולהפחתת ההתלהמות. קישור לעותק נדיר של הסכם עקרונות קטמון-ליפקין, עם חתימה מקורית של האחרון. סעיף 12 עוסק בהרכב הועד המנהל של הקבוצה: https://drive.google.com/file/d/0B9MucbHJqss1LVllUjI1ZEJDbUU/edit?usp=sharing
פתחתי קראתי,על פניו נראה הגון והוגן לגמרי,אני לא חושב שאפשר היה להשיג תנאים אחרים ,טובים יותר , ודאי לא עם רוכש אחר,תודה
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום בלב
תאמינו לי כמה שאני ינסה להבין אותכם אני לא יצליח יש לנו אחלה קבוצה אחלה אווירה סבבה לבוא למישחקחם בשביל מה אתם הורסים את מה שבנינו כולכם בסוף תיבכו על השטויות של האיחוד המטוש והדבילי הזה זה רק בשביל להוכיח שמה שאמרתם אתם עומדים בו אבל כולכם ציטוט:
תיצטערו על האיחוד הדפוק הזה
הדף שנפתח אומר שהקובץ לא קיים,יש אפשרות לבדוק את הכתובת?
|
| talikch |
נשלח - 12/03/2014 : 11:34:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
טל, זה אמור לעבוד עכשיו, נסה כעת:
שלום לכולם. מוגש כשירות לאלה שלא קראו,לאוהדי המקורית, במיוחד אלה שתומכים באיחוד, וגם לאוהדי קטמון שאינם חברי העמותה. אולי זה יסייע במשהו להבנה ולהפחתת ההתלהמות. קישור לעותק נדיר של הסכם עקרונות קטמון-ליפקין, עם חתימה מקורית של האחרון. סעיף 12 עוסק בהרכב הועד המנהל של הקבוצה: https://drive.google.com/file/d/0B9MucbHJqss1LVllUjI1ZEJDbUU/edit?usp=sharingנפתח וקראתי , נראה לי הוגן והגון
תאמינו לי כמה שאני ינסה להבין אותכם אני לא יצליח יש לנו אחלה קבוצה אחלה אווירה סבבה לבוא למישחקחם בשביל מה אתם הורסים את מה שבנינו כולכם בסוף תיבכו על השטויות של האיחוד המטוש והדבילי הזה זה רק בשביל להוכיח שמה שאמרתם אתם עומדים בו אבל כולכם ציטוט:
|
| elhananm |
נשלח - 12/03/2014 : 00:19:30 טל, זה אמור לעבוד עכשיו, נסה כעת:
שלום לכולם. מוגש כשירות לאלה שלא קראו,לאוהדי המקורית, במיוחד אלה שתומכים באיחוד, וגם לאוהדי קטמון שאינם חברי העמותה. אולי זה יסייע במשהו להבנה ולהפחתת ההתלהמות. קישור לעותק נדיר של הסכם עקרונות קטמון-ליפקין, עם חתימה מקורית של האחרון. סעיף 12 עוסק בהרכב הועד המנהל של הקבוצה: https://drive.google.com/file/d/0B9MucbHJqss1LVllUjI1ZEJDbUU/edit?usp=sharing
|
| elhananm |
נשלח - 11/03/2014 : 21:25:29 בסדר, מטפל.
|
| talikch |
נשלח - 11/03/2014 : 20:44:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום בלב
הדף שנפתח אומר שהקובץ לא קיים,יש אפשרות לבדוק את הכתובת? |
| אדום בלב |
נשלח - 11/03/2014 : 20:42:05 תאמינו לי כמה שאני ינסה להבין אותכם אני לא יצליח יש לנו אחלה קבוצה אחלה אווירה סבבה לבוא למישחקחם בשביל מה אתם הורסים את מה שבנינו כולכם בסוף תיבכו על השטויות של האיחוד המטוש והדבילי הזה זה רק בשביל להוכיח שמה שאמרתם אתם עומדים בו אבל כולכם ציטוט:
תיצטערו על האיחוד הדפוק הזה |
| elhananm |
נשלח - 11/03/2014 : 19:20:44 שלום לכולם. מוגש כשירות לאלה שלא קראו,לאוהדי המקורית, במיוחד אלה שתומכים באיחוד, וגם לאוהדי קטמון שאינם חברי העמותה. אולי זה יסייע במשהו להבנה ולהפחתת ההתלהמות. קישור לעותק נדיר של הסכם עקרונות קטמון-ליפקין, עם חתימה מקורית של האחרון. סעיף 12 עוסק בהרכב הועד המנהל של הקבוצה: https://drive.google.com/file/d/0B9MucbHJqss1LVllUjI1ZEJDbUU/edit?usp=sharing
|
| סגל |
נשלח - 07/03/2014 : 14:44:26 בערך זאת פעם ראשונה שאני כותב בפורום וגם זה בשביל להביא עוד תגובה של אוהד המקורית שהוא העלה עכשיו בפייסבוק. בשביל דברים כמו שהוא כותב חייבים להילחם על האיחוד ולא לוותר!
"אתם לא מבינים שאתם מרחיקים את האוהדים של הפועל ירושלים? כל הקללות וההתנהגות המבישה שלכם בכלל משאירה את האוהדים של הפועל ירושלים בבית. תתבגרו כבר ותתחילו להתעסק עם מה שחשוב באמת. שבוע שעבר קומץ של אוהדים ביזה את כל מי שקורא לעצמו אוהד הפועל ירושלים. אחרי המשחק חיכתם לאוהדי של קטמון כמו האוהדים של ביתר וקיללתם וירקתם עליהם כמו הקופים מהמזרחי ואני לא מדבר על ההתנהגות הגועלית שלכם כלפי שי.
אתם מבריחים שחקנים, מבריחים כל רוכש פוטנציאלי והכי גרוע אתם מבריחים את האוהדים עם ההתנהגות הדוחה שלכם.
עכשיו כל מי שבטדי (כל ה-50 אוהדים) יכולים להסתכל על הקרחת משמאלו והקרחת מימינו להסתכל על עצמו במראה ותיקחו אחריות על המעשים שלכם ותבינו שבגלל מיעוט אוהדים קטן גם היום, במשחק גורלי, המערבי ריק.
ולא, אני לא אוהד קטמון, אני אוהד הפועל ירושלים שהאוהדים שלה איבדו את הראש." |
| מרדוך |
נשלח - 06/03/2014 : 15:28:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי מרדוך
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אכן, מכתב יפה ובמקום. אבל, הוא בדיוק מצביע על הבעיה. לא שרון, לא פיני וכמו שאני מבין לא קלי וליאור יונה קובעים את הטון. ולדעתי, אי אפשר לשנות שם את הטון. על הפועל השתלטה חבורה אלימה שתעשה הכל כדי שלא יהיה איחוד בסגנון שהרוב הגדול של אוהדי הפועל רוצים. לדעתי, הבחירה היא בין מאבק אלים עם מתנגדי האיחוד שם או לשכנע את השפויים בצד של הפועל לבוא אלינו.
"השתלטה חבורה אלימה על הפועל"? "מאבק אלים"? ..שמע אולי תרגע כבר??
איך אתה רואה את המצב?
כמוך וכמו כולם פה, גם לי אירועי שבוע שעבר עשו רע על הלב אבל אני חושב שצריך לקחת דברים בפרופורציות ולהבין שמספר אנשים אלימים לא יכולים להרוס את האיחוד יהיו אלימים ככל שיהיו. .. מאכזב אותי שאנשים כאן מוכנים לוותר כל כך מהר ונותנים למספר (כן יש רוב דומם אבל האלימים הם בודדים) בבונים שכאלה מקום שלא מגיע להם.. אני לוקח אחריות אישית לדאוג שברגע שנעמוד איתם על אותה טריבונה הם יאלצו להרגע ואני חושב שכל אוהד שהמושג הפועל חשוב לו צריך גם כן. אלה הערכים של הקבוצה שלנו. בין כה וכה סביר להניח שהם יהיו ר-י-ק בתוך הקהל המשותף.. כן המיזוג יהיה קשה בהתחלה אבל אנחנו נעבור את זה, בכל מקרה לא נותר לנו מה לעשות כי הצבענו וההסכם עכשיו בתהליכים אז חבל ליצור משקעים מיותרים עם מילים כל כך דרמתיות.. אני מבטיח לך שיהיה טוב, רק קצת אמונה. 
|
| האחים מרילי |
נשלח - 06/03/2014 : 13:54:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
לא משנה כמה אוהדים של הפועל יגידו שהם רוצים איחוד מי שרוצה למצוא בעיות תמיד ימצא את מי שלא רוצה איחוד. גם הצד השני יכול לדבר כל היום על כל מיני אנשים בקטמון שלא רוצים איחוד עושים כל מה שאפשר כדיי שזה לא יקרה. ההבדל הוא שבקטמון חוסר הרצון לאיחוד מגיע מלמעלה, מהאחד והיחיד שדואג למשכורת.
נפלא.
כמה זמן חיכיתי לפוסט הזה. קטמון לא רוצים איחוד. אל תיתן לעובדות להפריע לך. אל תיתן ל93% מחברי העמותה לעצור בעדך. אל תיתן לדברים של ההוא מלמעלה שדואג למשכורות בנכס חברי העמותה לדגדג אותך.
לי אישית היה די בך. תודה.
לא ככה נפטרים מטרולים. רק ההתעלמות הורגת אותם. |
| צנטרפולד |
נשלח - 06/03/2014 : 13:47:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
לא משנה כמה אוהדים של הפועל יגידו שהם רוצים איחוד מי שרוצה למצוא בעיות תמיד ימצא את מי שלא רוצה איחוד. גם הצד השני יכול לדבר כל היום על כל מיני אנשים בקטמון שלא רוצים איחוד עושים כל מה שאפשר כדיי שזה לא יקרה. ההבדל הוא שבקטמון חוסר הרצון לאיחוד מגיע מלמעלה, מהאחד והיחיד שדואג למשכורת.
נפלא.
כמה זמן חיכיתי לפוסט הזה. קטמון לא רוצים איחוד. אל תיתן לעובדות להפריע לך. אל תיתן ל93% מחברי העמותה לעצור בעדך. אל תיתן לדברים של ההוא מלמעלה שדואג למשכורות בכנס חברי העמותה לדגדג אותך.
לי אישית היה די בך. תודה. |
| ali |
נשלח - 06/03/2014 : 13:31:35 לא משנה כמה אוהדים של הפועל יגידו שהם רוצים איחוד מי שרוצה למצוא בעיות תמיד ימצא את מי שלא רוצה איחוד. גם הצד השני יכול לדבר כל היום על כל מיני אנשים בקטמון שלא רוצים איחוד עושים כל מה שאפשר כדיי שזה לא יקרה. ההבדל הוא שבקטמון חוסר הרצון לאיחוד מגיע מלמעלה, מהאחד והיחיד שדואג למשכורת. |
| יפתחמ |
נשלח - 05/03/2014 : 21:50:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי מרדוך
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אכן, מכתב יפה ובמקום. אבל, הוא בדיוק מצביע על הבעיה. לא שרון, לא פיני וכמו שאני מבין לא קלי וליאור יונה קובעים את הטון. ולדעתי, אי אפשר לשנות שם את הטון. על הפועל השתלטה חבורה אלימה שתעשה הכל כדי שלא יהיה איחוד בסגנון שהרוב הגדול של אוהדי הפועל רוצים. לדעתי, הבחירה היא בין מאבק אלים עם מתנגדי האיחוד שם או לשכנע את השפויים בצד של הפועל לבוא אלינו.
"השתלטה חבורה אלימה על הפועל"? "מאבק אלים"? ..שמע אולי תרגע כבר??
איך אתה רואה את המצב? |
| יפתחמ |
נשלח - 05/03/2014 : 21:13:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי zeevlobo
יפה ועצוב. עצוב, כי מרגיש שלחבר של שרון עצוב. עצוב, כי כואב לי לראות את פיני בן נחום ידידי היקר עם פנים עצובות.
אבל גם לי עצוב, כי אני מרגיש שמשהו כל כך יפה ומיוחד שאני חלק ממנו יאבד לנו. עצוב, כי קשה מאוד לראות איך נוכל לשמור על ה"קטמוניות" - רוח קטמון.
אם היינו רואים מאות, לפחות עשרות מכתבים כאלה מאוהדי "מקורית" שגם מרגישים נוח להזדהות...
אבל בפועל, יש פחות מעשרה ("קומץ") שמייחלים לאיחוד, מצהירים שישמחו שנוכל לשמור על ה"קטמוניות" ומרגישים נוח להזדהות בשמם.
מולם יש את הקומץ.
והשאר... רוצים איחוד כמי שכפאם שד. מבחינתם כל - או חלק גדול - מהסממנים הקטמוניים מעוררים התנגדות. מבחינה מסויימת, חלק גדול מהווייתם כאוהדי כדורגל הוא ההתנגדות ו"השנאה" לקטמון. איני אומר זאת בכעס או בזלזול בהם חלילה, זה חלק מהויית האהדה בספורט, מאז היותי ילד התלבטתי אם אני יותר שונא בית"ר או אוהד הפועל. בכדורסל אני בוודאות יותר שונא מכבי מאוהד הפועל. אבל, איך אפשר כך לשמור על הקטמוניות? אנחנו לא יכולים לא להיות עצמנו, והם... כשאנחנו נהיה עצמנו הם ירגישו שהם לא עצמם.
אומרים, בגול הראשון כולנו נתחבק. אבל לא יהיו רק גולים, יהיו תקופות קשות, שרשרת הפסדים (לא עלינו), תבוסות. ומה אז? יצא שוב התסכול כלפי שי, אורי, ההנהלה. יהיו קללות קשות של הקומץ כלפי שחקנים שלנו...
אין דרך טובה יותר לנסח את המצב. כל מילה בסלע. |
| מרדוך |
נשלח - 05/03/2014 : 19:31:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
"השתלטה חבורה אלימה על הפועל"? "מאבק אלים"? ..שמע אולי תרגע כבר?? |
|
|