| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| הנהלה |
נשלח - 21/02/2014 : 18:24:30 המכירה תתקיים במהלך כל השבוע ב"מבט" - מלבד יום שני (אז תתקיים מכירה ביציע במשחק מול יבנה). שעות המכירה 16:00 - 18:30. מחירים - 50 מבוגר, 25 ילדים/נערים/חיילים. שימו לב: הכניסה חופשית עד גיל 8 בלבד.
הכרטיסים מחולקים ליציע מערבי ויציע מזרחי.
המשחק חשוב מאד לנו מכל הבחינות - אנא, אם דאגתם להביא אנשים למשחק במחזור ה-11, עכשיו השקיעו מאמץ כפול ומכופל. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| talikch |
נשלח - 26/02/2014 : 15:05:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי mell
חוזר על בקשה שהועלתה בעבר, האם יש סיכוי לקיים מכירה גם בתל אביב לטובת גולים תל אביביים שרוצים להביא חברים גולים למשחק?
יש מכירה עכשיו בתל אביב ,עד שעה 7 בערב לדעתי (כדאי לבדוק את זה מול אורי או מישהו אחר מההנהלה) ברח שביל המפעל 4 (רח' מגביל לרח שוקן) בדפוס מג'יק גראף,אורי נמצא שם ומוכר,אני קניתי שם בבוקר |
| mell |
נשלח - 26/02/2014 : 13:20:01 חוזר על בקשה שהועלתה בעבר, האם יש סיכוי לקיים מכירה גם בתל אביב לטובת גולים תל אביביים שרוצים להביא חברים גולים למשחק? |
| ירושלים אדומה |
נשלח - 26/02/2014 : 10:59:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
איפה הילד עם האצבע על הסכר שצעק "לא נכנסים בארבעים" ?
חבר יקר, אתה מעלה באוב משהו שהוא מזמן לא רלבנטי. אתה באמת משווה משחק ליגה א' זניח בתת מגרש עלוב מול קבוצה עלובה, לבין משחק ליגה לאומית באצטדיון מכובד, ועוד המשחק הכי מעניין של המחזור אם לא אחד המענינים בכל העונה? ועוד דבר. ההנהלה של חולון אמרה 20 והקפיצה ללא התרעה מוקדמת ל40, וזה מה שהצית את המחאה(מעבר לכך ש40 זה באמת היה מחיר הזוי..) בזמן שפה הודיעו זמן רב מראש. לכן אני חושב שאין מקום לטענות שלך. אני רואה את ה50 שקל האלו בתור תרומה למועדון, שזקוק להכנסות האלו. אתה מפרנס בכרטיס הזה שתקנה ב50 שקל את השחקנים שלך, ולא של הקבוצה המסריחה ההיא. |
| שמאש |
נשלח - 26/02/2014 : 01:19:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
איפה הילד עם האצבע על הסכר שצעק "לא נכנסים בארבעים" ?
הילד נישאר כיתה. איפה שהוא בליגה א' או ב'. איבדנו איתו קשר. |
| ali |
נשלח - 25/02/2014 : 23:38:53 איפה הילד עם האצבע על הסכר שצעק "לא נכנסים בארבעים" ? |
| חיים ברעם |
נשלח - 25/02/2014 : 13:22:37 אם האיחוד אמנם יתבצע אחרי ההצבעה המאסיבית שלנו בעדו, הרי הכסף שישולם ביום שישי ישרת את שתי הקבוצות. |
| נעם"ש |
נשלח - 25/02/2014 : 11:38:58 בעיני יש טעם מסוים לפגם בשינוי מחירי כרטיסים למשחק ספציפי, וגם אנחנו התלוננו כשעשו לנו את זה בעבר. ובכל זאת, כל עוד הכרטיסים נמכרים במחיר אחיד לכל האוהדים זה נמצא בגבולות הסביר.
לגבי "הורדת המחירים שלא הוכיחה את עצמה" - למשפט הזה אין שום ביסוס במציאות, מעט הנתונים שהציגו בפנינו לגבי מכירת כרטיסים לא הראו שום מגמה ברורה, ואין שום דרך לדעת אם לא היו מגיעים פחות אוהדים לכל המשחקים בשעות המוזרות ובמזג האוויר המקפיא שהיו מאז ההורדה, אם המחיר היה גבוה יותר. ההורדה הוכיחה את עצמה בכך שהיא חיזקה את הבטחון שלנו שהקבוצה הזו היא עבור האוהדים, ומתחשבת בדעתנו ובצרכים שלנו. מבחינה כלכלית אין דרך לבדוק את זה, וכל אחד יאמין במה שירצה. |
| עד שנגיע |
נשלח - 25/02/2014 : 11:37:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
על מה ועל למה מחיר הכרטיסים הועלה ל-50 מה בדיוק הסיבה זה לא יעזור לקירוב לבבות
צודק שיכנסו ב 40..אולי ב20 למה לא? העיקר קרוב לבבות. אתה יודע מה עוד יעזור? שנפסיד להם, זה בטח יעזור לקרוב לבבות. אני אומר בוא נכריז על פירוק הקבוצה בסוף השנה ומחיקת השם קטמון...זה חייב לעזור לקרוב לבבות -אין מצב שלא! אה רגע..בעצם את זה כבר עשינו....
תצאו כבר מהסרט שלכם. יש בדיוק משחק אחד שמכניס כסף לקופה וזה המשחק הזה. יש משכורות לשלם ומועדון לנהל.
וכמו ששמאש אמר - גם אנחנו שלמנו 50. אתם אחלה אנשים ומבינים ואוהבים והכל טוב ויפה - רציני לא צחוק. אבל ראבק תהיו מציאותיים רק לרגע. אני מבטיח לך שזה יתרום לקרוב לבבות ביננו.
אין עדיין איחוד. יש קטמון. קבוצה פעילה ומצליחה. 50 שקלים יעזרו לכסות גרעונות כתוצאה מהוזלת הכרטיסים שלא הוכיחה את עצמה. איחוד הלבבות יהיה (אולי) לאחר ה 30.4. צריך לבוא ולחזק את הקבוצה.
|
| nachumco |
נשלח - 25/02/2014 : 11:16:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
צודק שיכנסו ב 40..אולי ב20 למה לא? העיקר קרוב לבבות. אתה יודע מה עוד יעזור? שנפסיד להם, זה בטח יעזור לקרוב לבבות. אני אומר בוא נכריז על פירוק הקבוצה בסוף השנה ומחיקת השם קטמון...זה חייב לעזור לקרוב לבבות -אין מצב שלא! אה רגע..בעצם את זה כבר עשינו....
תצאו כבר מהסרט שלכם. יש בדיוק משחק אחד שמכניס כסף לקופה וזה המשחק הזה. יש משכורות לשלם ומועדון לנהל.
וכמו ששמאש אמר - גם אנחנו שלמנו 50. אתם אחלה אנשים ומבינים ואוהבים והכל טוב ויפה - רציני לא צחוק. אבל ראבק תהיו מציאותיים רק לרגע. אני מבטיח לך שזה יתרום לקרוב לבבות ביננו.
אין עדיין איחוד. יש קטמון. קבוצה פעילה ומצליחה. 50 שקלים יעזרו לכסות גרעונות כתוצאה מהוזלת הכרטיסים שלא הוכיחה את עצמה. איחוד הלבבות יהיה (אולי) לאחר ה 30.4. צריך לבוא ולחזק את הקבוצה. |
| gideon |
נשלח - 25/02/2014 : 11:10:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
תצאו כבר מהסרט שלכם. יש בדיוק משחק אחד שמכניס כסף לקופה וזה המשחק הזה. יש משכורות לשלם ומועדון לנהל. וכמו ששמאש אמר - גם אנחנו שלמנו 50. אתם אחלה אנשים ומבינים ואוהבים והכל טוב ויפה - רציני לא צחוק. אבל ראבק תהיו מציאותיים רק לרגע. אני מבטיח לך שזה יתרום לקרוב לבבות ביננו.
|
| h.k.j.f.c |
נשלח - 25/02/2014 : 11:08:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
זה היה מחיר הכרטיס אותו גבתה הפועל ירושלים בסיבוב הראשון.
אם כבר נתונים ,למען הדיוק הייתה מכירה מוקדמת לשני הצדדים ב 30 ש"ח
בחייאת, כמה עשרות כרטיסים שנחטפו תוך דקות זו לא מכירה מוקדמת, זה לעג לרש. אני הגעתי למשרד הכרטיסים ארבעים דקות אחרי שהודיעו שיש כרטיסים למזרחי ב-30 וכמובן שנגמר, שילמתי חמישים כמו 90% ממי שהגיעו למשחק. |
| הסלע האדום |
נשלח - 25/02/2014 : 10:58:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
זה היה מחיר הכרטיס אותו גבתה הפועל ירושלים בסיבוב הראשון.
אם כבר נתונים ,למען הדיוק הייתה מכירה מוקדמת לשני הצדדים ב 30 ש"ח |
| שמאש |
נשלח - 25/02/2014 : 10:51:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
זה היה מחיר הכרטיס אותו גבתה הפועל ירושלים בסיבוב הראשון. |
| נער קאזו |
נשלח - 25/02/2014 : 10:40:27 על מה ועל למה מחיר הכרטיסים הועלה ל-50 מה בדיוק הסיבה זה לא יעזור לקירוב לבבות |
| איתן610 |
נשלח - 25/02/2014 : 08:24:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
מה נסגר אתכם? בראש ובראשונה מדובר על משחק ליגה על 6 נקודות בין שני מועדונים. המועדוןשלנו וזה (שאולי) שנה הבאה יהיה שלנו. זה יכול להיות משחק על פלייאוף או השרדות בליגה. אז תרדו לקרקע תבואו למערבי. אוהדי הקבוצה האורחת אחר כבוד ילכו לשבת ממול. מי שרוצה לשבת איתנו ברוך הבא. מי שרוצה ללכת לשבת שם שיהיה בריא. אני בטוח שיתקבל בזרועות פתוחות ושיהיה לו מאוד נעים כשנקבל גול. בואו לא נשכח, אנחנו את שלנו עשינו, אבל כלום לא סגור עדיין.כלום! צאו מהאופוריה של ה93% ותזכרו שיש סאסי,עיריה וליפקין בדרך לאחוד. אולי זה יעזור לכם: http://www.youtube.com/watch?v=JUgVTBq58_8
צודק כל מילה!!!
קודם כל מדובר כאן בספורט, וחייבים לעשות הכל על מנת לנצח ובגדול!!! הפליי אופ העליון קרוב מתמיד וצריך לכוון אליו, וכמו שכתב גדעון, אם סאסי או העירייה יגרמו לאיחוד לא לקרות... צריך לחשוב על העונה הבאה כהפועל קטמון סולו.
חוץ מזה, המשטרה היא שקובעת היכן ישבו אוהדי הקבוצה השנייה לפי כמותם ולפי איכותם. אז לפי המשחק הקודם וההתנהגות המופתית והמחונכת שלהם כנראה שהם ישבו במזרחי. אם המזרחי יהיה סגור קרוב לוודאי יושיבו אותם בצפוני ואולי גם בדרומי... מי יודע.
לגבי שעת המשחק, לצערנו זכויות השידור קובעות את השעה הן חזקות מרצון האוהדים, מכך שיגיע יותר קהל וכנראה שגם מבורא עולם....
|