| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| gideon |
נשלח - 20/02/2014 : 10:12:02 בואו נעשה רגע הפוגה מכל המתח, הויכוחים והאמוציות. אני רוצה להזמין את כולכם לטורניר ליגת השכונות ה4 שיתקיים הערב 17:00 בבית הנוער העברי. תעשו מאמץ זה כדאי מאוד.
הפעם משתתפות הקבוצות הבאות. גבעת גונן פסגת זאב בית חנינא -כיתות ה בית חנינא -כיתות ו אבו-טור 1 אבו-טור 2 ניסויי ארגנטינה דו-לשוני יאללה הפועל. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| davidkipod |
נשלח - 21/02/2014 : 20:44:26 אגב, לייזי, ותיק יצא לחופשה, נראה לי זה הזמן שלך לעקוף אותו ולעלות לראש הטבלה! (פער של 2 למי שלא עוקב כמוני אחרי ההתמודדות הסמויה) |
| davidkipod |
נשלח - 21/02/2014 : 20:41:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ועוד משהו שונה לגמרי.
אני מאוד מקווה שננצל את הרגיעה לאחר אישור ההסכם כדי לטפל אחת ולתמיד בענייני הנעליים הצהובות.
תודה מראש.
בראשי לא משחק (למרבה הצער), נותר לקוות שפנסו יוותר על הזוג הזרחני.
בראשי צפוי לשחק בשישי. אפשר וצריך לסיים כבר את הסאגה הזאת.
לגמרי. |
| lazy |
נשלח - 21/02/2014 : 20:38:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ועוד משהו שונה לגמרי.
אני מאוד מקווה שננצל את הרגיעה לאחר אישור ההסכם כדי לטפל אחת ולתמיד בענייני הנעליים הצהובות.
תודה מראש.
בראשי לא משחק (למרבה הצער), נותר לקוות שפנסו יוותר על הזוג הזרחני.
בראשי צפוי לשחק בשישי. אפשר וצריך לסיים כבר את הסאגה הזאת. |
| davidkipod |
נשלח - 21/02/2014 : 20:36:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ועוד משהו שונה לגמרי.
תודה מראש.
בראשי לא משחק (למרבה הצער), נותר לקוות שפנסו יוותר על הזוג הזרחני. |
| lazy |
נשלח - 21/02/2014 : 20:29:11 ועוד משהו שונה לגמרי.
תודה מראש. |
| amos |
נשלח - 21/02/2014 : 16:41:54 בושה... ולמה כולם שותקים על קבוצת הכדורעף שהואילה בטובה לנצח אחרי כל כך הרבה משחקים נרפים, ולהבטיח כנראה את מקומה בליגה הראשונה עוד שנה? גם זה בושה
|
| ירושלים אדומה |
נשלח - 21/02/2014 : 11:15:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon בל נשכח את בית חנינא שיכולה להפתיע. והגיעו לאזני שמועות מפיני זהבי על חיזוק משמעותי שנחת בניסויי ארגנטינה.
גדעון יודע על מה הוא מדבר. בית חנינא אכן הדהימה את גבעת גונן במשחק הראשון, אבל גבעת גונן בכל זאת נחלצה מבית המוות בעור שיניה, כשפסגת זאב סיימה את שלושת משחקיה בתיקו והודחה. גם מחצי הגמר יצאה גבעת גונן בנס, כשניצחה אחרי דו-קרב פנדלים ארוך ומתיש את אבו טור. בגמר נקמה גבעת גונן בבית חנינא על ההפסד במשחק הפתיחה, גברה עליה 1-3 במשחק מבריק, ושמרה על התואר למרות הכל.
 גבעת גונן |
| רבי מאיר |
נשלח - 20/02/2014 : 20:37:02
 |
| רגל עץ |
נשלח - 20/02/2014 : 20:34:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon בל נשכח את בית חנינא שיכולה להפתיע. והגיעו לאזני שמועות מפיני זהבי על חיזוק משמעותי שנחת בניסויי ארגנטינה.
גדעון יודע על מה הוא מדבר. בית חנינא אכן הדהימה את גבעת גונן במשחק הראשון, אבל גבעת גונן בכל זאת נחלצה מבית המוות בעור שיניה, כשפסגת זאב סיימה את שלושת משחקיה בתיקו והודחה. גם מחצי הגמר יצאה גבעת גונן בנס, כשניצחה אחרי דו-קרב פנדלים ארוך ומתיש את אבו טור. בגמר נקמה גבעת גונן בבית חנינא על ההפסד במשחק הפתיחה, גברה עליה 1-3 במשחק מבריק, ושמרה על התואר למרות הכל.
|
| gideon |
נשלח - 20/02/2014 : 16:00:47 תחשבו שמדובר בילדים שנולדו ב 2002-2004 חטיארים |
| מנדי742 |
נשלח - 20/02/2014 : 15:50:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ פסגת זאב, גם על-פי מאמנה, משחקת משחק טקטי ומבוקר, ובד"כ מתקדמת לגמר עם רצף נצחונות 0-1. תחשבו גרמניה 1990. גבעת גונן לעומת זאת משחקת משחק צירופים מהיר וקבוצתי, עם המון כשרון ופרגון, ותוצאות גבוהות. תחשבו ברזיל 1982.
ועכשיו תחשוב איטליה 1982. יאללה פיסגי! |
| רגל עץ |
נשלח - 20/02/2014 : 13:46:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד788 פסגת זאב קבוצה מאוד מאומנת ומסודרת. לדעתי לא רחוק היום והם יגברו על גבעת גונן. אבל בינתיים, גבעת גונן שולטתתתת
פסגת זאב, גם על-פי מאמנה, משחקת משחק טקטי ומבוקר, ובד"כ מתקדמת לגמר עם רצף נצחונות 0-1. תחשבו גרמניה 1990. גבעת גונן לעומת זאת משחקת משחק צירופים מהיר וקבוצתי, עם המון כשרון ופרגון, ותוצאות גבוהות. תחשבו ברזיל 1982.
|
| lazy |
נשלח - 20/02/2014 : 12:59:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
מבאס שההודעה הגיעה ברגע האחרון, למרות שעם כל מה שעובר עלינו לאחרונה, זה גם די מובן. מבטיח להשתדל להגיע בפעם הבאה, במידה ותינתן התראה מספקת מראש, וזה יסתדר לי מבחינת הלו"ז.
ההודעה לא הגיע ברגע האחרון - זו תזכורת להודעה שהופיע בגליון 46 של חדשות קטמון לפני שבוע.. כמו כן פורסם בפייסבוק. אבל ניחא , איך אמרת :"...עם כל מה שעובר עלינו לאחרונה, זה גם די מובן."
לגמרי. מודה באשמה שלא קראתי את הניוזלטר האחרון בעיון רב, עקב האירועים שעברו עלינו.  |
| אהוד788 |
נשלח - 20/02/2014 : 12:11:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
כדורגל בליגת השכונות משחקים 20 דקות ובסוף גבעת גונן מנצחת
האם אחת הקבוצות תערער על ההגמוניה הזו ?
ירון, הפעם יש את "בית המוות" שיפגיש בין גבעת גונן לטוענת לכתר פסגת זאב. כבר בשלב הבתים!
בל נשכח את בית חנינא שיכולה להפתיע. והגיעו לאזני שמועות מפיני זהבי על חיזוק משמעותי שנחת בניסויי ארגנטינה.
פסגת זאב קבוצה מאוד מאומנת ומסודרת. לדעתי לא רחוק היום והם יגברו על גבעת גונן. אבל בינתיים, גבעת גונן שולטתתתת |
| gideon |
נשלח - 20/02/2014 : 11:50:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
מבאס שההודעה הגיעה ברגע האחרון, למרות שעם כל מה שעובר עלינו לאחרונה, זה גם די מובן. מבטיח להשתדל להגיע בפעם הבאה, במידה ותינתן התראה מספקת מראש, וזה יסתדר לי מבחינת הלו"ז.
ההודעה לא הגיע ברגע האחרון - זו תזכורת להודעה שהופיע בגליון 46 של חדשות קטמון לפני שבוע.. כמו כן פורסם בפייסבוק. אבל ניחא , איך אמרת :"...עם כל מה שעובר עלינו לאחרונה, זה גם די מובן." |