| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| ולנטין תיאודוריקה |
נשלח - 20/02/2014 : 09:44:32 בשעה טובה ההצבעה עברה ברוב ענק, יאללה הפועל. אני חושב שראוי שנלבן בשרשור נפרד כמה סוגיות שעומדות כנראה להיות במחלוקת ביום שבו נשב כולנו יחד ביציע, אוהדי קטמון והפועל. כבר עכשיו נשמעים בפורום שלנו הקולות שידענו שיישמעו, של דרישות להתחשב ברגשות אוהדי המקורית ולא לבוא עם צעיפים של קטמון, או הבקשה המנומסת והחצופה להפליא ששרצקי יפוטר. ונראה לי שצריך לדון בזה ולהבהיר על מה אנחנו חייבים להתפשר ומה אוהדי המקורית יצטרכו לבלוע. למזלנו עולם הערכים הבסיסי של שני המחנות הוא זהה, כלומר על דברים כמו שחקנים ערבים בסגל לא נצטרך לריב. גם עניין הקללות לא נראה לי כזה חמור, יש יציע משפחות ומי שאוזנו הרגישה לא תעמוד בתוספת של כמה עשרות אוהדים מקללים מוזמן לעלות כמה שורות למעלה ולהנות יחד עם משה גרטל מהמשחק.
הכי חשוב יהיה לא לוותר על זהותנו אבל באותו זמן לא לעורר אנטגוניזם וליצור אצל אוהדי המקורית תחושה שמשתינים עליהם בקשת. גם הם יצטרכו לעשות תהליך ארוך של חשיבה, ולהבהיר לעצמם האם למשל הדרישה להעיף את שרצקי או ששי אהרון לא יהיה קפטן נובעת ממשהו מהותי או רק מתחושת עלבון וכעס שהגיע הזמן להניח בצד.
|
|
|