פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הודעה לאוהדים מיוסי ליפקין.

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
החולצה האדומה נשלח - 19/02/2014 : 23:12:24
תודה.
אני יודע שרבים מכם הולכים למהלך בלב כבד וברצוני להרגיע מעט את החששות.

בניתם כאן קבוצה לתפארת, קבוצה שמייצגת רוח חדשה ומרעננת שלא קיימת בנוף הכדורגל הישראלי.
את הרוחה הזו אנחנו ניקח ונשרה גם בקבוצה המאוחדת וביחד נוביל אותה למקומה הראוי.
אני מקווה שאני לא נשמע קלישאתי מדי אבל רוח קטמון חשובה לי לא פחות מלכל אחד מכם ואם נאבד אותה כל המהלך לא היה שווה את זה.

אנחנו נוכיח לכולם שאפשר גם אחרת. ויותר מכל, תודה על הבעת האמון, מבטיח שלא תתאכזבו.

שלכם,
יוסי ליפקין.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
פועל שחור נשלח - 24/02/2014 : 10:02:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אגב אותה רוח שליפקין רוצה לשמור, אז חייבת להשמר ההחלטה הטובה של יציע כבוד חסום וריק.
לא רואה בסטטוס קוו הזה משהו שיכול לפגוע באוהדי המקורית. יש מימין ומשמאל ליצע הכבוד ממרומי האצטדיון כיסאות נוחים עם אחלה חווית צפויה שלא תבייש את הנשיא פרס.

1+
הולך ברגל נשלח - 23/02/2014 : 23:32:33
אגב אותה רוח שליפקין רוצה לשמור, אז חייבת להשמר ההחלטה הטובה של יציע כבוד חסום וריק.
לא רואה בסטטוס קוו הזה משהו שיכול לפגוע באוהדי המקורית. יש מימין ומשמאל ליצע הכבוד ממרומי האצטדיון כיסאות נוחים עם אחלה חווית צפויה שלא תבייש את הנשיא פרס.
חיים ברעם נשלח - 21/02/2014 : 10:37:47
אורי שרצקי, אוהד הפועל משחר ילדותו, לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד. אלמלא החזון והמעוף שלו לא הייתה קטמון, והפועל ירושלים הייתה דועכת בליגה נמוכה לעיני 200 צופים. בלעדיו גם אני לא הולך לשום מקום. אולי תהיה מאושר יותר גם בלי חיים ברעם? בלי עמוס נוי?
כל אלה מחלות ילדות, ובמפלגות מאוישות במיטב האנשים התפלגו והתאחדו בנימה צורמת ובהתחשבנות הדדית לא נעימה. בקטמון התרגלנו לחיות אחרת, בכבוד הדדי, וגם על זה לא נוותר בשום פנים ואופן.
יהיה טוב. אם אסיפת האוהדים בעתיד תרצה את דודו סאסי אקבל גם את זה בחלק ממחיר הדמוקרטיה. אצלנו כולם יהיו שווים, ובלבד שינהגו כיאות. ברכות לאוהדים משתי הקבוצות.
לב אדום מקטמון נשלח - 21/02/2014 : 09:42:05
אני אגיע עם צעיף של הפועל קטמון ירושלים
כי רק קטמון גרמה לאיחוד
שלצערי עדין לא קורה
בואו נחכה שסאסי ימכור ולא ישלוף עוד עז
בינתיים צריך להתרכז במשחקים הבאים של קטמון
כי מיו יודע מה סאסי עוד יכין לנו
katamon9 נשלח - 21/02/2014 : 01:18:19
מסכן ליפקין , משא ומתן עם סאסי . נאחל לו בהצלחה
יוני.ב. נשלח - 21/02/2014 : 01:13:09
+ 100

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ali

יוסי שלום
שני אנשים תרמו להצלה של הפועל ירושלים יותר מכל האחרים שנתנו את הנשמה. האחד הוא אורי שירצקי שהגה ובנה את האלטרנטיבה והשני הוא מי ששם את הכסף.
אבל כמו שסאסי היה הסדין האדום שהקים את קטמון כך שירצקי מהווה היום סדין אדום לאוהדי הפועל. הוא מסמל את הפירוד, המטען השלילי, ההתנשאות וההבדלה. אם אתה רוצה איחוד אמיתי והתחלת הסרת המישקעים בחר לך אנשים שלא מעוררים אנטגוניזם. ועד המנהל של קטמון הם אנשים סמפטיים שידעו לקרב אליהם את האוהדים שנשארו בהפועל. יש עוד אנשים רבים וטובים מקטמון שיוכלו לגשר. שירצקי (בצדק או לא) מעורר כעס ופיצול. יכול להיות שבעוד שנה שנתיים התנאים יבשילו להשתמש בכישוריו אבל אל תתחיל את הבנייה במצב שאוהדים נעמדים מאחרי הגדר ומקללים עובד של המועדון. היה חכם , לא צודק.

זכית בפרס ההודעה המסריחה של הפורום. מבחינתך אורי עשה את שלו, אורי יכול ללכת?! גועל נפש. כפוי טובה. בלי אורי אין כלום.

davidkipod נשלח - 20/02/2014 : 21:00:04
לא מסכים, יפתח.
דעתו של ali לא מקובלת עליך, גם לא עלי,
אבל הוא דווקא נתן לאורי קרדיט חיובי,
ואמר את דעתו לא באופן מתלהם.
לא ניתן לגעת באורי לרעה, אבל יש לנו מספיק מרחב להכיל גם דעות כאלה.
יפתחמ נשלח - 20/02/2014 : 19:31:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ali

יוסי שלום
שני אנשים תרמו להצלה של הפועל ירושלים יותר מכל האחרים שנתנו את הנשמה. האחד הוא אורי שירצקי שהגה ובנה את האלטרנטיבה והשני הוא מי ששם את הכסף.
אבל כמו שסאסי היה הסדין האדום שהקים את קטמון כך שירצקי מהווה היום סדין אדום לאוהדי הפועל. הוא מסמל את הפירוד, המטען השלילי, ההתנשאות וההבדלה. אם אתה רוצה איחוד אמיתי והתחלת הסרת המישקעים בחר לך אנשים שלא מעוררים אנטגוניזם. ועד המנהל של קטמון הם אנשים סמפטיים שידעו לקרב אליהם את האוהדים שנשארו בהפועל. יש עוד אנשים רבים וטובים מקטמון שיוכלו לגשר. שירצקי (בצדק או לא) מעורר כעס ופיצול. יכול להיות שבעוד שנה שנתיים התנאים יבשילו להשתמש בכישוריו אבל אל תתחיל את הבנייה במצב שאוהדים נעמדים מאחרי הגדר ומקללים עובד של המועדון. היה חכם , לא צודק.

זכית בפרס ההודעה המסריחה של הפורום. מבחינתך אורי עשה את שלו, אורי יכול ללכת?! גועל נפש. כפוי טובה. בלי אורי אין כלום.
אושר גדול נשלח - 20/02/2014 : 16:34:25
אין לאיש זכות לבוא בדרישות אם הוא לא חבר עמותה.
מי שמחליט להישאר בחוץ, שישמור את הביקורת לעצמו.
אוהדי המקורית צריכים לדעת זאת.
talikch נשלח - 20/02/2014 : 14:26:27
[quote]נשלח במקור על ידי יוצר אור1

הפועל קטמון ויתרה כבר מספיק. חבל על הויכוח. הויתורים נגמרו.
[/quote

כל מילה ! אבראבו,נגמרו הויתורים
davidkipod נשלח - 20/02/2014 : 12:46:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

עזבו אותכם
יום שני
17:00
נס ציונה

למיטב ידיעתי 19:00
יוצר אור1 נשלח - 20/02/2014 : 11:33:52
הפועל קטמון ויתרה כבר מספיק. חבל על הויכוח. הויתורים נגמרו.
אדום החזה נשלח - 20/02/2014 : 11:23:14
עזבו אותכם
יום שני
17:00
נס ציונה

תיקון
19:00
פלוני בן אלמוני נשלח - 20/02/2014 : 11:15:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ali

יוסי שלום

אני מניח שהמועמד שלך הוא אולי דודו סאסי?
ידידי היקר, במודל הניהולי שהתגבש בהפועל קטמון ירושלים (אותו יוסי ליפקין מאמץ בחום ורוצה ליישם בהפועל ירושלים המאוחדת) בוחרים האוהדים ועד מנהל שמייצג אותם ונותנים לחבריו את המנדט לבחור מנהל לקבוצה בעל יכולת מוכחת, לפי שיקול דעתם. תצטרך להתרגל.
הכדור האדום נשלח - 20/02/2014 : 10:53:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הכדור האדום

מצטער, לא מרגיש כמו הגזמה.

הגזמה, הגזמה.

היום יותר מתמיד, הפועל קטמון היא חלק בלתי נפרד מההיסטוריה של הפועל ירושלים, וכך יהיה גם בעתיד.

מעבר לזה, מה שבלאש אמר.

אז בואו בבקשה תגדירו לי את גבולות הגיזרה שלי.
אתם רוצים שאשתוק שלושה ימים, סבבה.
עוד משהו?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07