| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| הכדור האדום |
נשלח - 16/02/2014 : 05:07:42 היו לי שבע שנים מרתקות איתך. אבל עכשיו את תימחקי מעל דפי ההיסטוריה. לי זה ממש עצוב היות ואת היית הקבוצה היחידה בחיי שאהדתי. שמעתי שאומרים שזכרך יישאר כמו שהפועל אוסישקין מוזכרת גם היום, אבל הם שכחו לציין שהעמותה שמחזיקה ב-85 אחוזים מקבוצת הכדורסל הבוגרת הפועל תל אביב נקראת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב. את לא תזכי לגורל כזה - ברור ששם הקבוצה יישונה להפועל ירושלים, אבל גם שם העמותה יישונה כדי למחוק את החרפה. למה חרפה? כי אוהדי הקבוצה השנייה מסרבים מתוך שינאה להשאיר לך מקום בהיסטוריה. מפליא אותי שמהלך של "איחוד" מכיל בתוכו שינאה כל כך עזה. זה גם גורם לי לתהות איזה מין "איחוד" יהיה כאן. אז עכשיו אני הולך להצביע ולמחוק אותך מעל דפי ההיסטוריה אבל את תמיד תהיי הקבוצה הראשונה שאהדתי. אני לא בטוח שאוכל לאהוד את הקבוצה החדשה שנוסדת על שינאה אליך, אבל נראה, ימים יגידו.
תודה לך הפועל קטמון
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| בלאש ביקו |
נשלח - 19/02/2014 : 18:01:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3624622,00.html
הקישור שהבאת מספר, כמעט במדוייק, על ההסכם שלנו עם יוסי ליפקין. |
| אדום החזה |
נשלח - 19/02/2014 : 07:24:26 http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3624622,00.html |
| אדום בלב |
נשלח - 19/02/2014 : 06:28:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
ציטוט: נשלח במקור על ידי הכדור האדום
היו לי שבע שנים מרתקות איתך. אבל עכשיו את תימחקי מעל דפי ההיסטוריה. לי זה ממש עצוב היות ואת היית הקבוצה היחידה בחיי שאהדתי. שמעתי שאומרים שזכרך יישאר כמו שהפועל אוסישקין מוזכרת גם היום, אבל הם שכחו לציין שהעמותה שמחזיקה ב-85 אחוזים מקבוצת הכדורסל הבוגרת הפועל תל אביב נקראת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב. את לא תזכי לגורל כזה - ברור ששם הקבוצה יישונה להפועל ירושלים, אבל גם שם העמותה יישונה כדי למחוק את החרפה. למה חרפה? כי אוהדי הקבוצה השנייה מסרבים מתוך שינאה להשאיר לך מקום בהיסטוריה. מפליא אותי שמהלך של "איחוד" מכיל בתוכו שינאה כל כך עזה. זה גם גורם לי לתהות איזה מין "איחוד" יהיה כאן. אז עכשיו אני הולך להצביע ולמחוק אותך מעל דפי ההיסטוריה אבל את תמיד תהיי הקבוצה הראשונה שאהדתי. אני לא בטוח שאוכל לאהוד את הקבוצה החדשה שנוסדת על שינאה אליך, אבל נראה, ימים יגידו.
תודה לך הפועל קטמון
+1
|
| אדום בלב |
נשלח - 19/02/2014 : 06:13:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
ציטוט: נשלח במקור על ידי הכדור האדום
היו לי שבע שנים מרתקות איתך. אבל עכשיו את תימחקי מעל דפי ההיסטוריה. לי זה ממש עצוב היות ואת היית הקבוצה היחידה בחיי שאהדתי. שמעתי שאומרים שזכרך יישאר כמו שהפועל אוסישקין מוזכרת גם היום, אבל הם שכחו לציין שהעמותה שמחזיקה ב-85 אחוזים מקבוצת הכדורסל הבוגרת הפועל תל אביב נקראת עמותת הפועל אוסישקין תל אביב. את לא תזכי לגורל כזה - ברור ששם הקבוצה יישונה להפועל ירושלים, אבל גם שם העמותה יישונה כדי למחוק את החרפה. למה חרפה? כי אוהדי הקבוצה השנייה מסרבים מתוך שינאה להשאיר לך מקום בהיסטוריה. מפליא אותי שמהלך של "איחוד" מכיל בתוכו שינאה כל כך עזה. זה גם גורם לי לתהות איזה מין "איחוד" יהיה כאן. אז עכשיו אני הולך להצביע ולמחוק אותך מעל דפי ההיסטוריה אבל את תמיד תהיי הקבוצה הראשונה שאהדתי. אני לא בטוח שאוכל לאהוד את הקבוצה החדשה שנוסדת על שינאה אליך, אבל נראה, ימים יגידו.
תודה לך הפועל קטמון
+1
|
| karpad3 |
נשלח - 16/02/2014 : 20:34:38 אם זה המצב אני מאד שמח. לצערי זה לא התחושה שאני מקבל בת'רד הנוכחי... |
| amos |
נשלח - 16/02/2014 : 19:06:34 אני התרשמתי שמי שדיברתי אתו ונפגעתי ממנו מבין ומרגיש למה, ושכל המעורבים לוקחים את זה לתשומת ליבם במלוא הרצינות והאחריות |
| karpad3 |
נשלח - 16/02/2014 : 17:52:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
ג'ון, החיים לא מתנהלים רק בפורום והיו די והותר איומים שכאלו משני הצדדים - במשחקים, באסיפה הקודמת ובכל מיני שיחות ברחבי הפייסבוק והעולם הרחב.
זה בכלל לא משנה מי איים יותר - שני הצדדים השתמשו בטקטיקות של הפחדה והקצנה וזה דבר מיותר שאפשר לנסות להימנע ממנו להבא.
אני שמעתי הרבה יותר מצד המתנגדים לאיחוד אבל מסכים שזה לגמרי לא רלוונטי, העניין הוא שהמשתמש קרפד בא בטעות על כך רק לצד של "מיכאל וחוג'ה", אם היה אומר את הטענה הזו לשני הצדדים לא הייתה לי שום בעיה
לא ברור לי איך זה הפך לתחרות מי איים יותר... נראה לי שלצד שנגד האיחוד ברור לגמרי למה הצד השני נפגע ממנו (כי זה נגד הסיבה לשמה הם הקימו את הקבוצה), אבל לא ברור לי שהצד שבעד האיחוד מבין לגמרי למה הצד שנגד נפגע ממנו. אין לי שום כוונה לקבוע מי צודק (וזה גם ממש לא מעניין אותי), מעניין אותי ששני הצדדים יבינו את הבעיותיות בהתנהלות שלהם וילמדו מזה לעתיד. אני חושב שהמטרה של כולנו היא שיהיה כיף לבוא למשחקים, להתעסק בענייני הקבוצה ולדבר עם חברים ליציע. יכול להיות שאיחוד יעזור לזה ויכול להיות שלא, אבל בטוח שאיומים לא תורמים למטרה הזאת... |
| פולדש |
נשלח - 16/02/2014 : 17:34:51 טמקין, חכה שאנשים יתחילו ללכלך על עוז. אני שומר את הנשקים הכבדים בארסנל. |
| בוח |
נשלח - 16/02/2014 : 17:26:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3 אני מסכים עם מה שאתה אומר ומאמין לך ב-100% שזה מה שאתה חושב. העניין הוא שכמו שאמרת אני מסתכל לעתיד ולא לעבר. אם מכל הסיטואציה הזו תבינו מה גורם להרבה חברי עמותה להרגיש שמכריחים אותם לעשות משהו (כמו שהתבטא אתמול באסיפה מהדברים של כמה חברים) ותנסו לא לחזור על זה בעתיד, כולנו נרוויח.
במהלך הדיונים טענתם שאמנם לכל אחד יש קול שווה, אבל יש דעה שהיא יותר נחשבת כי היא כתובה בסעיף הראשון של התקנון. אין לי בעיה עם הטענה הזאת ואני אפילו די מסכים לה, אבל לא להבין איך אנשים שחושבים אחרת (ויש רבים כאלה) תופסים את זה ככוחניות זה להתעלם מהמציאות. ברור לי לחלוטין (באמת) שאותה כוחניות לא באה ממקום רע אלא בדיוק מהמקום שכתבת. זה לא מונע ממנה להיות כוחניות, ותמיד צריך מאד להיזהר משימוש בכוח. שוב, כל זה רק במבט לעתיד. בקשר להווה, אם אכן יהיה רוב להסכם, תמיד אני אזכור אתכם בתור אלה שבלעדיהם כנראה לא היה סיכוי שזה יקרה.
אני אישית הייתי מאוד מתוסכל בשנה האחרונה מכל מיני תגובות בסגנון של "אנחנו מקבלים ואוהבים אתכם (מצטרפים שלא ידעו את הפועל) אבל אתם חייבים להבין מאיפה באתם/תקנון העמותה/וכו'". או שאתה מקבל אותי (ושדעתי לגבי חשיבות האיחוד חשובה כמו דעתך) או שלא. |
| avitemkin |
נשלח - 16/02/2014 : 17:11:57 כחופר מוסמך אני חייב לשאול... מה עומק החפירות אליהן הגענו בינתיים? זה עוד לא שיא באורך, אבל בחפירה לדקה נדמה שזה מתחרה חזה על התואר של החפירה המהירה. |
| פולדש |
נשלח - 16/02/2014 : 17:06:51 אני יכול לערוב לך שהוא מחזיק בדעתי.
ואגב, בניגוד לרוב מוחלט של האנשים כאן (כמוך, למשל) ובאופן לא צפוי, הכינוי שלו לא אנונימי. זה השם שבו הוא מזוהה גם ביום יום...  |
| גון מדלולה |
נשלח - 16/02/2014 : 17:03:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
ג'ון, החיים לא מתנהלים רק בפורום והיו די והותר איומים שכאלו משני הצדדים - במשחקים, באסיפה הקודמת ובכל מיני שיחות ברחבי הפייסבוק והעולם הרחב.
זה בכלל לא משנה מי איים יותר - שני הצדדים השתמשו בטקטיקות של הפחדה והקצנה וזה דבר מיותר שאפשר לנסות להימנע ממנו להבא.
אני שמעתי הרבה יותר מצד המתנגדים לאיחוד אבל מסכים שזה לגמרי לא רלוונטי, העניין הוא שהמשתמש קרפד בא בטעות על כך רק לצד של "מיכאל וחוג'ה", אם היה אומר את הטענה הזו לשני הצדדים לא הייתה לי שום בעיה |
| פולדש |
נשלח - 16/02/2014 : 17:00:32 ג'ון, החיים לא מתנהלים רק בפורום והיו די והותר איומים שכאלו משני הצדדים - במשחקים, באסיפה הקודמת ובכל מיני שיחות ברחבי הפייסבוק והעולם הרחב.
זה בכלל לא משנה מי איים יותר - שני הצדדים השתמשו בטקטיקות של הפחדה והקצנה וזה דבר מיותר שאפשר לנסות להימנע ממנו להבא. |
| גון מדלולה |
נשלח - 16/02/2014 : 16:56:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום קרפד יקר, אם עיניי אינן מטעות אותי מי שאיים בעזיבה (לפחות באשכול זה) הם אלו אשר צועקים חמס ושמורשת קטמון נפגעת. אני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא איימת שאעזוב וכך גם חבריי ליציע.
אני ממש לא מדבר על האשכול הזה, אלא על ההתבטאויות לכל אורך החודש האחרון בפורום חברי העמותה וגם באסיפה הקודמת. היו לפחות 10 חברי עמותה שתמכו באיחוד והשתמשמו באיום הזה, בין אם בצורה מפורשת ובין אם בצורה מרומזת. בכל אופן, המסר הובן במלואו אצל כל חברי העמותה וזאת הסיבה שרבים מהם מצביעים בעד למרות שהם מתנגדים להסכם. יכול להיות שזה שווה את זה, אבל צריך להיות מודע לזה שזה קרה, ולתקן את היחס שהצד השני מרגיש שהוא קיבל ולא להיתמם ולהתעלם מזה.
שמע, קח לך משימה, תבדוק נגיד בשבוע.חודש האחרון איזה איומים נראו יותר בפורום, של אנשים שאמרו שאם ההסכם לא עובר הם לא מחדשים חברות, או של אנשים שאמרו שאם יש איחוד הם לא מחדשים חברות, יש לי תחושה שאתה הולך להיות מופתע.
ואם אתה חושב שזה איום וזה לא איום אשמח לשמוע למה. |
| פולדש |
נשלח - 16/02/2014 : 16:52:07 רבי, אני לא חושב שיש צורך שתמחק משהו. הדברים שכתבת יפים ועומדים בפני עצמם. |