פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מיזם, מותג ואוהד מיזם

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 15/02/2014 : 23:24:11
נצחון קטן אישי לאחר אסיפת חברי העמותה: הביטויים מיזם (כולל אוהד מיזם) ומותג (ברמה הארצית) קיבלו לגיטימציה. אוי כמה תקפו אותי על השימוש בביטויים האלה במשך הזמן....

ומעבר לאמור: הדיונים היום לפני ובאסיפה כמו גם הדיון הקודם של האסיפה וגם הדיונים בפורומים השונים שלנו ממלאים אותי בגאווה לומר שאני חלק מקהילת הפועל קטמון ירושלים.
אני לא בטוח שבכל מפגש טעון רגשית של עשרות רבות של ישראלים וישראליות ניתן היה לשמור על תרבות הדיון והוויכוח כמו שהיו בקרבנו בתקופה האחרונה, גם אם היו אי פה אי שם כמה גליצ'ים.
1   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שמאש נשלח - 16/02/2014 : 00:41:42
תגיד לי וותיק, איך קבוצת כדורגל, חיה, נושמת, בועטת, יכולה להיקרא מיזם, איך? עם ה ז' הרבתי? בקצב הזה גם הקמת משפחה תיקרא 'מיזם זוגי' או משהו דומה. אמנם לא הייתי בפגישה, אבל אני גאה לאמר שאני אוהד בכל רמ"ח ושס"ה את הפועל קטמון ירושלים, ואני לא אוהד שום מיזם... (לפני כמה שנים בהרצאה מכובדת לנציגי הסוכנות, איזה פרופסור שהרצה שם טען שמדינת ישראל היא מיזם..)
ומעבר לזה - שותף לגאווה שאתה חש.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07